Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loting Copa del Rey: Barcelona treft aartsrivaal Real Madrid

Laatste update:

De loting voor de halve finales van de Copa del Rey heeft vrijdagmiddag een absolute kraker opgeleverd. Titelverdediger Barcelona zal om zich te plaatsen voor de eindstrijd van het Spaanse bekertoernooi namelijk over twee wedstrijden moeten afrekenen met aartsrivaal Real Madrid. In de andere halve finale kruisen Real Betis en Valencia de degens met elkaar.

De eerste halve finale tussen Barcelona en Real Madrid zal tussen 5 en 7 februari gespeeld worden in het Camp Nou van de titelverdediger. Drie weken later volgt de return in het Santiago Bernabéu, enkele dagen voordat Real Madrid zijn tweede ontmoeting met Ajax in de achtste finale van de Champions League afwerkt. In de andere halve finale begint Real Betis met een thuiswedstrijd.

Programma Real Madrid voor duels met Ajax nóg zwaarder na bekerloting

Beide duels tussen Barcelona en Real Madrid worden afgewerkt in aanloop naar de ontmoetingen tussen 'de Koninklijke' en Ajax. Lees artikel

Barcelona plaatste zich woensdag ten koste van Sevilla voor de halve eindstrijd. De ploeg van trainer Ernesto Valverde had het heenduel met de Andalusiërs met 2-0 verloren, maar doordat de return met 6-1 gewonnen werd, plaatsten de Catalanen zich toch voor de laatste vier. Real Madrid ontdeed zich in de kwartfinales van Girona: na een 4-2 zege in de eerste wedstrijd volgde donderdagavond een 1-3 overwinning.

Real Betis schaarde zich ten koste van Espanyol bij de laatste vier; Valencia deed dat ten koste van Getafe. Met name voor Real Betis lijkt het op het eerste oog een droomloting, daar de finale van de Copa del Rey dit seizoen wordt afgewerkt in het Benito Villamarín van de club uit Sevilla.

Wie haalt de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perfect! Ik verwacht een zwaarbeladen pot. Visca Barca!!

1 februari 2019 om 14:43

Barca wint beide wedstrijden uit én thuis. Maat idd mooi affiche!

Prachtig affiche al zou dit de finale moeten zijn. Kijk er alweer naar uit.

Top! 2 extra classicos hoop dat we de copa kunnen winnen dit jaar

Wow.. ben benieuwd hoever Real dan staat, Barcelona is uiteraard favoriet. Jammer dat in zo een drukke fase ook deze wedstrijd erbij komt.

Mooie pot! Daarnaast is ook Betis - Valencia een pot om van te genieten.

Ben eigenlijk wel blij hiermee, eerste wedstrijd thuis vooral. Ik zie de eerder van Real over 2 wedstrijden winnen. In 1 wedstrijd kan er van alles gebeuren. En in de competitie staan we (hopelijk tegen die tijd nog steeds) genoeg punten voor om een eventueel classico verlies op te vangen in bernabeu.

Oeh, spanning en sensatie dan. Liever had ik dit in de finale gehad, maar ik verwacht dat het een gelijkspel wordt over twee wedstrijden en dat penalty's de beslissing geven. Helaas schat ik Real daar iets beter in.

1 februari 2019 om 13:56

Ik kan me geen wedstrijd van Barca en Real herinneren in de laatste 10 jaar die met penalties beslist werd. En dat zie ik ook dit keer niet gebeuren.

1 februari 2019 om 14:00

Op basis van wat schat je Real beter in penaltys? Als Navas deze wedstrijden keept acht ik Navas inderdaad een betere penalty pakker dan Courtois en Cilissen, maar voor de rest hebben beide clubs goeie spelers met veel techniek in hun voeten.

1 februari 2019 om 14:00

Gelijkspel? Welk argument heb je dat dit Real zich überhaupt kan meten met Barcelona?

1 februari 2019 om 14:38

Omdat Sevilla ook gewoon zwaar terecht heeft gewonnen van Barca vorige Copa wedstrijd? Barca is echt niet zo oppermachtig als iedereen denkt, ik vind het echt een FC Messi geworden nog erger dan Real met Ronaldo.

Als Barca met hun beste 11 speelt, dan zie ik ze al favoriet!

1 februari 2019 om 14:42

Toch wel raar dat FC Messi jullie vorige keer zonder Messi met 5-1 terug naar Madrid stuurde.

1 februari 2019 om 14:51

Idd de heen wedstrijd was verdiend gewonnen door Sevilla. Maar besef we dat Messi, Suarez, Dembélé, Coutinho, Busquets, Piqué niet mee deden. Suárez en Coutinho en Alba vielen dan wel in 20 minuutjes maar toch.

1 februari 2019 om 14:59

Dus jij denkt dat Barcelona tegen Madrid ook met een B-elftal aan gaat treden in het Bernabeu? Dat is namelijk wel zoals het ging tegen Sevilla in het Pizjuan.

Verder steekt Real op het moment ook niet echt in topvorm, en verloren ze dit seizoen ook met 3-0 op bezoek bij Sevilla. Om maar niet te spreken over de afgelopen Clasico.

Had gehoopt dat ze in de finale tegen elkaar moesten. Maar goed , dit is ook prima. Nu kunnen we er 2 wedstrijden van genieten ipv 1!

Eigenlijk een ideaal moment om Real Madrid te loten. We hebben namelijk in de afgelopen seizoenen gezien dat het relatief lang duurt voordat ze hun hoogste niveau bereiken, dus dan wil je hen het liefst op dit moment al loten. Als de spelers van Real Madrid onder druk komen te staan om het seizoen te redden kunnen ze een ontzettend hoog niveau halen. Liever een Clásico in de halve finale dan in de finale, al heb ik het vertrouwen dat Barcelona hen in welke omstandigheid dan ook naar huis kan spelen dit seizoen. Barcelona heeft ondanks de eigen problemen aangetoond beter te zijn dan de aartsrivaal en speelde (op een enkele fase in de tweede helft na) Real Madrid helemaal weg in die beroemde 5-1 overwinning. Samuel Umtiti en Rafinha zijn vooralsnog uitgeschakeld, maar met Ousmane Dembélé in de gelederen moet het mogelijk zijn om weer de finale te bereiken. Kan me goed voorstellen dat de fans van Real Madrid op een andere loting gehoopt hadden. Daarnaast is het natuurlijk een prachtige kans voor Real Betis en Valencia om de finale van de Copa del Rey te bereiken. Hoop op een finale tussen Barcelona en Real Betis!

1 februari 2019 om 13:58

Ik weet niet waarom je Rafinha noemt, nooit echt een big game player gevonden. Altijd een beetje net niet eigenlijk. Draait goed mee als het team draait, draait shit als het team niet draait. Umtiti daarintegen wordt wel echt gemist.

1 februari 2019 om 14:16

Nou, omdat Samuel Umtiti en Rafinha op dit moment de enige spelers die nog geblesseerd zijn.

1 februari 2019 om 14:00

Finale barca tegen betis zou het mooiste zijn. Betis speelt fris en aanvallend vandaag. Hoop dat we daarom meer ruimte krijgen. Barcelona kan vooral met dembele heel gevaarlijk zijn dan

1 februari 2019 om 14:04

Ook tegen real kan de snelheid van dembele als een wapen gebruikt worden aangezien real ook alles behalve verdedigend speelt. Ben heel blij dat hij binnenkort terug is van zijn blessure.

1 februari 2019 om 14:11

Kan me goed voorstellen dat de fans van Madrid op een andere loting gehoopt hadden volgens mij is het juist andersom Madrid zal laten zien we de baas is HALA MADRID Y NADA MAS

1 februari 2019 om 14:17

Toch vreemd dat jullie nog zoveel vertrouwen hebben na die beschamende nederlaag eerder dit seizoen.

1 februari 2019 om 14:21

Guaporta

Bekijk eens even het programma van Madrid... Zal je snel zien dat ze deze maand een gigantische crisis zullen tegenkomen.

Woensdag tegen Barcelona uit. Zaterdag tegen Atletico uit. Woensdag daarop tegen Ajax uit. Ha-ha. Ik kan niet wachten.

1 februari 2019 om 14:22

Waarom zou je geen vertrouwen mogen hebben? De bal is toch rond? Barcelona is uiteraard sterker momenteel maar om te blijven hangen bij die nederlaag heeft toch ook geen zin?

1 februari 2019 om 14:23

Inderdaad. Die laatste match waar het 5-1 was voor barca speelde real niet serieus. Ze wouden niet veel moeite steken en gunde Barca de overwinning.

1 februari 2019 om 14:24

In 2016 verloor Real ook met 4-0 van Barca om vervolgens met 2-1 te winnen. Tevens overschat jij die 5-1 enorm. Ten eerste zat Real in een crisis waarin zelfs clubs als Alaves en Levante van Real won. Ten tweede had Barca het erg lastig na de 2-1 en hing de 2-2 meer in de lucht dan de 3-1. Doordat Real risico ging nemen, liep Barca uit.

1 februari 2019 om 14:31

@xmelissa, natuurlijk mag iedereen vertrouwen hebben. Het is alleen wat vreemd als je woorden als 'laten zien wie de baas is' in de mond neemt als je een paar maanden geleden nog met de staart tussen de benen naar huis bent gestuurd. En laten we eerlijk zijn, met de vorm van Real Madrid is het net zo triest gesteld als destijds.

@lukamodric.10, nogal makkelijk om voor het gemak de eerste helft te vergeten waarin Barcelona Real Madrid helemaal van het kastje naar de muur speelde. Er was inderdaad een fase waarin de 2-2 dichterbij was dan de 3-1, maar over de gehele wedstrijd gezien van Barcelona veel beter dan Real Madrid. En dat zie je ook terug in de score.

1 februari 2019 om 14:37

Ik ben het zeker niet met je eens dat onze vorm nog steeds zo triest is. Kijk je elke wedstrijd of kijk je alleen op teletekst? Het veldspel ziet er écht veel beter uit en het scorend vermogen wordt beter. Nee, het is allemaal niet spectaculair maar het is meer dan prima. Erger dan de crisis in de tijd van Lope kan niet. Maar goed ik ga je niet overtuigen.

1 februari 2019 om 14:40

Ik vergeet de eerste helft zeker niet. Barca was duidelijk de betere ploeg, maar nogmaals je speelt tegen een Real in crisis, zonder vertrouwen en dat al had verloren tegen de kleine clubs. Ik vond Real in de eerste helft angstig spelen en alleen verdedigen. Al met al had Barca terecht gewonnen, maar 5-1 was geflatteerd in mijn ogen.

2 februari 2019 om 11:03

Lukamodric.10 als Real tegen kleine clubs verliest dan is 5-1 tegen Barcelona een logisch resultaat en helemaal niet geflatteerd. Dat slaat echt nergens op wat je nu zegt.

1 februari 2019 om 14:15

Een finale tegen Betis zou speciaal maar ook extra zwaar zijn, vooral omdat zij dan in hun eigen stadion met heel het publiek achter hen gaan spelen. Ergens gun ik hen wel de beker dit jaar.

1 februari 2019 om 14:18

Dat maakt het natuurlijk alleen maar mooier. Gun het Betis van harte, maar in een directe confrontatie met Barcelona heb ik natuurlijk een andere voorkeur.

Real treft het de laatste jaren qua loting niet in de Copa en in de CL.

1 februari 2019 om 14:01

Wat is dit nou weer voor onzin? Zie alleen dit jaar de CL al..

1 februari 2019 om 14:07

Symbys, ik hoop dat het een grapje is van Fenomeno. Want volgens mij lag Real er vorig jaar al uit tegen Leganes. En ja, als je eruit ligt is het een moeilijke loting gebleken natuurlijk 😉. En natuurlijk is de kans aanwezig dat je een topclub loot in de halve finale vd beker. Maar CL dit jaar hebben ze inderdaad wel héél zwaar geloot met Ajax.

1 februari 2019 om 14:18

@symbys

2018:
1/8: Psg
1/4: Juve
1/2: Bayern

2017:
1/4: Bayern
1/2: Atletico

Veel moeilijker kan het niet in de Cl.

Iedereen heeft makkelijke en moeilijke lotingen, maar in principe boeit het geen zak. Als je 3x achter elkaar de CL wint en 4x in 5 jaar kan ik er wel mee leven.

1 februari 2019 om 14:45

Strawhat: maar in de CL knockout speel je alleen maar tegen andere topploegen, zeker vanaf de kwartfinales. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Maar ze hadden ook kunnen loten tegen Barça, City, Liverpool, Chelsea. Bijvoorbeeld. Was ook een zware loting geweest. En zoals je zegt, het boeit niet als je wint. En als je verliest, is het sowieso een zware loting gebleken. Of het nou tegen Juve of Leganes is

1 februari 2019 om 14:02

Boeie, wij zijn Real Madrid wij moeten niet klagen, laat de tegenstander dat maar doen. Het is een zwak seizoen maar het kan hersteld worden door Ajax en Barcelona uit te schakelen.

1 februari 2019 om 14:38

Ja want ajax uitschakelen in de 1/8ste finale van de ucl is echt een prestatie.

1 februari 2019 om 16:21

Gezien de vorm waarin wij steken is het inderdaad een prestatie.

Hahaha, wordt spannend dit. Real Madrid 1-3 en Barcelona 5-0. Nee zonder dollen, maar Madrid heeft geen oplossing voor het spel van Barcelona. Zelfs met Ronaldo niet. Ik zie niet in hoe Madrid met zon zwakke verdediging en zwakke aanval kan winnen van dit Barcelona.

PS: met zwakke verdediging wordt organisatorisch bedoeld. Marcelo loopt er maar wat bij dit seizoen en carvajal voorlopig niet geïmponeerd. De 5-1 toen Messi er niet was was tekenend voor Madrid hun problemen. Ik zie niet in hoe ze nu wel kunnen winnen.

1 februari 2019 om 14:04

Zelfs met Ronaldo niet? Van de laatste 8 Classico's won Barcelona er drie. Daarnaast is het sowieso erg in balans tussen de twee als je de onderlinge resultaten van de afgelopen 6/7 jaar erbij pakt. Om een of andere reden zien mensen Real altijd bij voorbaat als kansloos, maar echt ten onrechte. Zal waarschijnlijk te maken hebben met die oorwassingen die ze zo nu en dan wel gekregen hebben.

1 februari 2019 om 14:13

Nee het is wel terecht. Ik zal je ook vertellen waarom. De wedstrijden die Real meestal wint zijn nutteloos of staat Barcelona al met een voorsprong in la Liga. Dan zijn er wedstrijden waarin Real er beter voor staat en de meesten denken, voorafgaand de wedstrijd, dat Real wel even wint. Die wedstrijd verliezen ze dan vaak. Dat is de reden dat de meesten altijd Barcelona als favoriet inschatten.

Real wint wedstrijden, meestal zijn dat wedstrijden die geen groot effect hebben op het resterend seizoen of knock-outfase. De winst van real vorig jaar in de Supercup was natuurlijk een verzwakt Barcelona zonder Neymar en zonder vervanger.

Het gaat erom als het erom gaat, dat Barcelona er meestal staat en Real niet. In Europa is het dan weer andersom.

1 februari 2019 om 14:24

Aardig verhaal maar kan me er zeker niet in vinden.

Zoals jij het ziet kan je het ook omdraaien. Zo was de 5-1 van afgelopen herfst toen Real in werkelijk dramatische vorm stak en leek het er tot de 60ste minuut zelfs op dat real op gelijke hoogte zou komen. Pas daarna zijn ze compleet overlopen. Verder zijn er genoeg wedstrijden geweest die Barcelona winnend afsloot door bevliegingen van grote jongens als Messi en Suarez, zonder Real compleet van de mat geveegd te hebben.

Mijn punt is zeker niet dat Barcelona vaak onterecht als winnaar uit de strijd kwam, maar wel dat je op jouw manier elke wedstrijduitslag kunt relativeren.

1 februari 2019 om 14:38

Wedstrijd duurd toch 90 min. Dus onzin dat ze “misschien” op 2-2 zouden komen. Want hoe vaak scoort Barca wel niet in de laatste 20 minuten. Dat heet kwaliteit!

1 februari 2019 om 14:47

Je snapt me hele punt dus niet,. Gezien je nickname en de vorm van je reactie verbaast me dat niet eens.

Mooi. Ik hoop op de ultieme wraak uiteraard maar ik heb er een hard hoofd in. Als Real wat klaarspeelde in de Classico's in de voorgaande jaren, kwam het toch vaak van onze Portugese vriend.

Hopen dat Jasper C Ter Stegen weer poogt te imiteren met gekke doeltrappen, misschien zit er dan nog wat in hahaha.

Uiteindelijk toch wel blij met deze loting. Zie ons in 2 wedstrijden tegen Real toch wel meer kans maken dan wanneer er alleen een finale wedstrijd gespeeld wordt.

Had dit liever niet nu in zo’n drukke periode gehad, maarja ik denk dat we op dit moment klaar zijn voor de clasico en de finale kunnen halen

Nou, fantastisch 😒 dat gaat nog wat worden. Zware wedstrijden achter elkaar. 3 clasico’s in een paar weken tijd, daar moeten ze er 1 van kunnen winnen. Heb er een hard hoofd in dat Real doorbekert. We zijn op de goede weg terug maar Barcelona is gewoon sterker momenteel. Maar niks onmogelijk en de bal is rond. Hala Madrid!

Real heeft voorafgaand aan de return tegen Ajax twee classico's in vier dagen , dat is niet bepaald in hun voordeel.

Lekker! Ze doen het in hun broek in Madrid. Dit seizoen al met 5-1 vernederd in Camp Nou, en dat was nog zonder Messi. Laten we hopen op wederom een geweldig pak slaag voor Real!

1 februari 2019 om 14:15

Ik denk niet dat ze van angst alles laten lopen in Madrid.. overdrijven is ook een vak.

Waar iedereen dacht dat de grootste probleem voorin zat bij real.. Heeft real madrid vaak genoeg bewezen dat het achterin een nog groter probleem is. Als je dan een trio Messi, Suarez, Dembele loot dan is de kans ook groot dat het afgelopen is.

Dit kan gewoon niet .. Real speelt 27 februari thuis en daarna hebben ze die weekend ook Barcelona thuis... Is niet goed geregeld. Barcelona heeft drie uitwedstrijden achter elkaar. 24ste spelen we in Sevilla... en daarna 2 wedstrijden tegen Real Madrid in Madrid...( dezelfde week). Organisatie echt naar de klote vind ik. Correctie: 4 uitwedstrijden achter elkaar . Lyon hebben we dezelfde week als Sevilla. Komt bijna nooit voor dit...

Drukke periode voor zowel Barcelona als voor Real Madrid. Beide zijn nog actief in de CL en daarnaast spelen ze tussendoor in de competitie ook nog tegen elkaar. Ieder geval worden het twee leuke wedstrijden. Ik kan niet wachten!

Real zijn programma:
6 februari Barca - Real
9 februari Atletico - Real
13 februari Ajax - Real
17 februari Girona Real
24 februari Levante Real
27 februari Real Barca
2 maart Real Barca
5 maart Real Ajax

Dit lijkt toch best gunstig te zijn voor ajax. Hopen op een stunt!!

1 februari 2019 om 14:29

Real Madrid weet hoe ze moeten pieken op het juiste moment. Waarschijnlijk laten ze een paar spelers ook gewoon rusten tegen Atletico. De competitie is toch al zo goed als verloren. Enne.. Als Real even aanzet gaat Ajax het hoe dan ook lastig krijgen. Als Feyenoord het kan 😉

1 februari 2019 om 15:36

Daarom zeg ik ook, hopen op een stunt.ook in dramatische vorm kan Real alles winnen. Zal toch fantastisch voor het Nederlandse voetbal zijn, mocht Ajax hier gewoon een resultaat neerzetten?

1 februari 2019 om 17:31

Ik ben niet voor Ajax maar voor Real Madrid, dus het Nederlandse voetbal kan mij op dat moment vrij weinig boeien haha 🤪

A heeeerlijk. Ben zo blij dat we real loten. Clasicos zijn altijd top hoe meer hoe beter. Barcelona wint beide wedstrijden.

1 februari 2019 om 14:42

Ik ga daar ook vannuit MSN10!! Barca is dit seizoen veeeel beter dan Real!

1 februari 2019 om 14:51

Ja los daarvan zie je gewoon dat er bij iedereen vertrouwen is. We hebben dit seizoen middenveld met volop loop vermogen wat zo belangrijk is. Rakitic die aanvallend en verdedigend zoveel brengt dan heb je Arthur die voor de controle en rust zorgt samen met busquets. Wat ik echt gruwelijk goed vind van Arthur is hoe hij constant maar in beweging is, ongelofelijk goed.

1 februari 2019 om 14:58

Ja idd wat een aanwinst is dat hè! Arthur Melo word samen met Frenkie, Umtiti en Dembélé de rode draad van het toekomstig elftal van Barca. Wat 10 jaar geleden puyol, iniesta, Xavi en Messi waren/zijn! Ik heb goede hoop. Visca Barca Visca Catalunya!

Wat ze in Spanje in ieder geval veel beter doen dan wij in Nederland dat is dat de halve finales over 2 wedstrijden gaan en de finale in een neutraal stadion wordt gespeeld. Dat voorkomt de sportieve bevoordeling die wij wel hebben.

1 februari 2019 om 14:51

Als Betis de finale haalt spelen ze die in hun eigen stadion, dus dan zit je ook met sportieve bevoordeling

1 februari 2019 om 15:13

Met Feyenoord spelen we ook altijd thyis in de finale Hahahah. Tsja soms loopt het zo. Elke club wil de finale in eigen stadion spelen en soms heb je dan geluk

1 februari 2019 om 15:26

Vind het ook geen punt hoor, maar theo uphus had het over, dat voorkomt sportieve bevoordeling, vandaar dat ik het even benoemde

Sevilla uit, Lyon uit, twee keer Madrid uit. Lekkere reeks hoor. Fijn cadeautje.

Weer geen klassieker in de finale... is dat bewust vanwege de veiligheid?

1 februari 2019 om 14:47

Zou raar zijn, aangezien je nu twee wedstrijden moet gaan beveiligen ipv een. Is gewoon zo, verder niks achter zoeken.

Had natuurlijk liever een ander tegenover ons gezien maar het zij nu eenmaal zo. Barca is nu eenmaal titel verdediger en uiteraard favoriet. Zo kort op de wedstrijd tegen ajax is natuurlijk een kans voor Ajax. Word weer spannend de komende tijd

Dan krijgen we minstens vier Clasicos dit seizoen, heerlijk. Barca is de favoriet maar Real zal gebrand zijn op revanche dus dat belooft!

Wat een loting dit wordt sowieso een spektakel met heel veel vechtlust, mooi spel, passie en spanning

Ik had al zo gevoel vandaag dat Real en Barca elkaar zouden treffen. Had ze liever in de finale gehad. Maar goed, het is niet anders. Als je de Copa wilt winnen, moet je iedereen verslaan en dus ook Barca. Kans is nou eenmaal groter dat je ze eerder treft met de loting, dan in de finale. Ben benieuwd.

Fijne loting! Hier hoopten we op. Valencia is te pakken. Hebben niet de vorm en scoren weinig. Tegen algetafe erg veel geluk gehad. Hopelijk spelen we onze droomfinale in ons eigen Benito Villamarin!!!

Verdiblancos💚💚💚

1 februari 2019 om 15:23

Betis fan. Mooi man. Kan altijd wel genieten als de fans beginnen te zingen zodra de spelers het veld opkomen. Als Real fan, kon ik wel genieten bij de opkomst van de wedstrijd Betis - Real. Succes tegen Valencia, betere kans is er niet om door te gaan en de finale te spelen in het eigen stadion.

Perfecte loting voor een historische 5de copa op rij! No way dat Barca in een classico uit met een B-team gaat spelen om spelers rust te gunnen.. en als je eenmaal in de finale staat ook niet. Dit Barca haalt het in 2 wedstrijden altijd van dit Real, moesten ze elkaar treffen in de finale gaf ik Real dan weer meer kans

Pfff lekker dan zeg. De tegenstander waar ik zelf pas op had gehoopt in de finale. Barcelona verloor weliswaar bij Sevilla en Levante, maar dat was met het B team en ik weet haast zeker dat Valverde dit keer niet zal doen. En dan heb je ook nog die clash met Ajax die daar tussen zit. Maar dat heeft Barca natuurlijk ook. En Real begint nu pas op stoom te komen. Maar goed laat ik niet al te negatief zijn. Het zijn twee mooie en beladen affiches(ook Betis Valencia)waar het gelijk op zal gaan, denk ik uiteraard. Natuurlijk won Barca met 5-1 in Camp Nou, maar zo diep in de crisis zit Madrid gelukkig niet meer.

1 februari 2019 om 16:48

Staat tegenover dat Barça nu wel Messi op kan stellen, heb er weer zin in lekker in bar Poche de classico's kijken

Ben als Barcelona fan zeker blij met de loting, maar we moeten niet opeens arrogant gaan doen na 6-1 overwinning tegen Sevilla. Het spel is prima, maar achterin is het dramatisch dit seizoen. Clubs als Real Madrid kunnen je dan ook echt wel afstraffen als je niet uitkijkt. Vooral nu ze langzaam in vorm komen moet men ze niet gaan onderschatten.

Enig voordelen dat ik zie is dat Real wat moeilijker programma heeft dan ons en we hebben Messi, maar ze komen rond deze periode in vorm. Het kan dus nog echt wel alle kanten op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren