Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lopetegui verrast en draait nu al tests met BBV bij Real Madrid’

Laatste update:

Vinícius Júnior werd vorige week door Real Madrid ingeschreven als speler van Juvenil A, de hoogste jeugdploeg van de Koninklijke. De aankoop van 45 miljoen euro komt volgens Mundo Deportivo echter wel degelijk in aanmerking voor het eerste elftal. Hoewel Vinícius pas net achttien jaar is, gebruikt trainer Julen Lopetegui de voorbereiding om te bepalen of de Braziliaan toe is aan een basisplek.

In de personen van Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo had Real Madrid jarenlang een gevreesde 'BBC'-voorhoede, al koos trainer Zinédine Zidane in belangrijke wedstrijden soms voor een 4-4-2-variant met Bale op de bank. Lopetegui wil terugkeren naar het 4-3-3-systeem en heeft al eerste tests gedraaid tijdens de voorbereiding in de Verenigde Staten. Op de allereerste training koos hij voor een voorhoede van Vinícius, Benzema en Bale.

Volgens Mundo Deportivo is Vinícius allerminst bang om in de voetsporen van Ronaldo te treden. De tiener is vastberaden om de kans met beide handen aan te grijpen, aldus de krant. Het zou betekenen dat Isco en Marco Asensio niet worden gezien als de nieuwe linksbuiten van Real Madrid, maar zaterdag schreef AS dat Lopetegui erg gecharmeerd is van het tweetal. Mede door de aanwezigheid van Isco en Asensio zou Real Madrid niet de behoefte voelen om Eden Hazard in de komende weken van Chelsea over te nemen.

In de nacht van dinsdag op woensdag stelt Lopetegui zijn eerste opstelling bij Real Madrid samen. Dan begint de Champions League-houder met een wedstrijd tegen Manchester United aan de International Champions Cup. Verder wachten ontmoetingen met Juventus en AS Roma in de Verenigde Staten.

Denk je dat Vinícius Júnior volgend seizoen een basisplek heeft bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch hoop ik dat Bale vertrekt en Asensio hem kan opvangen en dat V onze nieuwe diamant wordt!! Super veel zin in en vooral naar mooi voetbal en 433, ik ben ab So luuuut tegen andere systemen ( met alle respect ) ik hou van dr Johan Cruyff visie, 433 met opkomende backs en buitenspelers die binnentrekken. Lets gooo Madrid!

30 juli 2018 om 20:00

De Johan Cruijf visie is niet met naar binnen trekkende buitenspelers. Maar juist met buitenspelers die breed staan.

30 juli 2018 om 20:05

Madrid en cruijf is als water en vuur. Ik snap zo wie zo niet dat je als een niet Spanjaard voor een club uit Spanje bent. Ik wed dat 99% van de buitenlandse supporters nog nooit in het stadion zijn geweest. Nep of succes supporters dus!

30 juli 2018 om 20:10

Waarom mag je geen fan zijn van een Spaanse club? En ik wil wel wedden hoor. Dan ben je zo al jouw geld kwijt met jouw 99%....

30 juli 2018 om 20:16

Je mag best fan zijn van een Spaanse club, ook als je niet in een stadion bent geweest. Dat heeft er niets mee te maken.
Wat ik wel vreemd vind, is de haat naar de andere club. Je kan van Barca houden maar geniet ook gewoon van Real. Iedereen houdt toch van voetbal.

30 juli 2018 om 22:05

Oh dan de verbeterde versie dan van Cruyff zijn visie. K ben fan van buitenspelers die binnen en buitenom kunnen gaan. Backs die eroverheen gaan etc. Ala pep bij barca, nog nooit zoiets moois gezien! Smaken verschillenden gelukkig ook!
Goh dus je kan enkel fan zijn van een club van hoe afkomst? Nog nooit zoiets doms gehoord Haha

30 juli 2018 om 22:55

Ik snap het sowieso niet als mensen dat als zo wie zo schrijven.
Ben overigens zelf wel fan het "support your local", maar deze reactie is toch alleen om te haten?
Nogmaals, ben zelf ook wel van support your local, snap zelf niet zo goed hoe je daadwerkelijk fan kan zijn van een andere club, maar goed, blijkbaar bestaat het wel, moeten die mensen zelf weten toch?

30 juli 2018 om 23:35

@PerPSV

Voor jou is het misschien lastig te bevatten om voor een andere club te zijn dan waar je vandaan komt, maar zo gek hoeft het niet te zijn hoor. Ik kom bijvoorbeeld gewoon uit Nederland, maar heb echt een zwak gekregen voor ipswich town. Ik heb zelfs eigenlijk helemaal geen binding met Engeland, maar een oom van mij is ooit vanwege werkzaamheden in de buurt van ipswich gaan wonen. Toen ik een jaar of 12 was ging ik voor het eerst mee naar het stadion en dat gevoel is altijd blijven hangen. Ik kom er dus helaas ook niet heel vaak, maar voor mij is het de mooiste club die er is.

31 juli 2018 om 08:16

Bij Pep bleven de flankspelers ook breed. Doen ze nog steeds bij City.

Waanzin dit. Alsof een 18 jarige opeens Ronaldo kan doen vergeten. Alleen maar paniek in Madrid. Ik las ook gelukkig dat ze de eerste wedstrijden gaan kijken hoe het gaat anders wordt er toch ingekocht. Kan niet anders wil je een keer de Liga pakken. Het was toch Ronaldo die elke keer de topscorer van de Cl was en het grootste aandeel had in de 4 cl in 5 jaar tijd. Ene vincent jr gaat dat niet nadoen

30 juli 2018 om 19:56

Doen vergeten? Hoeft ook niet en zal nooit lukken. Maar hij kan gewoon verassen, net zoals Messi dat deed toen ie jong was. Neymar en ga zo door. Laten we ons verrassen en wie weet pakt dit geweldig uit en wie weet ook niet, das life toch! Verder wil k gewoon ren topspits, een hazard hoeft niet te komen voor mij. Genoeg voetbal daaromheen

30 juli 2018 om 19:58

Nou zo voel ik dat dus echt totaal niet en ik denk dat dat bij Perez en Lope hetzelfde is. Ze willen niet blind aankopen gaan doen die dan mogelijk het team balans verpesten. Kopen om het kopen. Het enige wat Lope waarschijnlijk wil is een spits en dat is wel nodig ja, voor de rest is er geen paniek. Bale gaat waarschijnlijk loskomen nu Ronaldo weg is en daar hopen we zeker op.

En dat gedoe dat er een speler moet komen die Ronaldo gaat vervangen slaat nergens op, want er is geen enkel speler die dat zal gaan doen, niemand. Wat die men gepresteerd heeft is ongekend, gewoon meer goals dan wedstrijden. Dus dat moet gezamenlijk opgelost worden en ik heb zeker goede hoop op Vinicius dat hij het goed gaat doen. Hij gaat verrassen en snel een super ster worden. Maar dat hij Ronaldo moet vervangen is dus niet het geval.

30 juli 2018 om 20:01

Ronaldo won ook maar 2 keer de competitie in 9 jaar. Pieken in de cl ging prima maar consistent zijn in de competitie was n probleem

30 juli 2018 om 20:02

Lijkt eerder op paniek bij jou. Een jongen die 45 miljoen heeft gekost mag toch wel uitgeprobeerd worden? Vind het wel mooi. Real hoeft niet gelijk dit jaar wederom de CL te winnen. Ze willen een nieuwe generatie een kans geven om zo dan te proberen de komende 10 jaar weer te regeren zonder Neymar bedrage hoeven te betalen. Want over 5 jaar is een bedrag als 150 miljoen gewoon normaal als het zo doorgaat

30 juli 2018 om 20:27

Weet je niet. Ze betalen niet voor niets 45 miljoen . Maar Madrid moet nu eens een nieuwe spits hebben .weg met die benzema.

30 juli 2018 om 21:25

Abu/ wat een paniek inderdaad. Drie keer op rij de UCL gewonnen, amper een euro uitgegeven en al dat geld nog op de bank dus en nog ruim 4 weken een geopende transferwindow om je slag te slaan. Iedereen probeert het onderste eruit te halen als Florentino langs komt dus doet Real Madrid gewoon waar ze goed in zijn : wachten. Een speler die weg wil gaat vanzelf druk zetten en het is een beetje nu of nooit voor Hazard. Ik denk niet dat Chelsea hem die stap kan ontnemen en dat ze uiteindelijk hun zegen gaan geven voor een normale prijs. Ik heb zelfs het vermoeden dat Florentino het liefst Courtois en Hazard tegelijk wil presenteren als ''zijn'' Galactico zomer aankopen. Maar ik sluit ook niet uit dat er niemand meer komt, de spelers zijn nu ook niet voor het oprapen en het is moeilijk om een buitenstaander in dit al draaiende team te voegen. Spannende tijden voor de Madridistas, maar vlak ons nooit uit. Wij zijn nog lang niet klaar met Europa. Ronaldo vervangen is niet easy maar om iemand ten koste van alles naar Madrid te halen is het ook niet. Dan heb ik liever dat we het met onze spelers zelf oplossen, maar dat wordt ook nog een hele kluif. Kovacic schijnt serieus te willen vertrekken, genoeg drama in Madrid! Ik hoop dat Flo het voor elkaar weet te krijgen! Hala Madrid

30 juli 2018 om 23:18

Ene Vincent jr 😂
Tja, Madrid heeft natuurlijk een hoop opties met o.a. Asensio en Isco, een dan de jonge talenten. Denk dat ze Hazard niet per se nodig hebben maar ze gaan wel werklust en scorend vermogen missen. Benzema was de perfecte spits omdat hij in dienst van Ronaldo kon spelen, maar nu Ronaldo weg is heb je misschien meer aan een scorende spits. Is Lewandowski nog een optie?

Ben erg benieuwd naar deze jongen, vraag me af wat hij kan brengen gezien zijn prijskaartje.

30 juli 2018 om 20:02

Waarschijnlijk meer in vergelijking met prijskaartje Mbappe.

Het lijkt er steeds meer op dat we geen Hazard gaan zien in het koninklijk wit komend seizoen. Erg betreurenswaardig. Ik rekende op Hazard en een topspits, en uiteindelijk wordt het een rechtsback en misschien een keeper. Dit elftal, wat afgelopen jaar echt is uitgeperst door Zidane, heeft frisse impulsen nodig en met name een kwaliteitsimpuls die er meteen staat. 17 punten achter Barca zoals afgelopen seizoen in onacceptabel.

Ik snap dat de hand op de knip moet af en toe, maar Real heeft de afgelopen jaren echt ontzettend weinig uitgegeven.

30 juli 2018 om 21:20

Waarom moet Real de hand op de knip houden? Ze hebben toch de afgelopen jaren geen grote aankopen gedaan en flink wat geld verdient met het winnen van de CL? De voorzitter had zelf toch ook gezegd dat ze weer met geld ging smijten?

30 juli 2018 om 21:27

Chi7/ Laat anderen maar lekker uitgeven en wij houden onze portemonnee gevuld. Real Madrid moet echt achterlijke bedragen betalen als zij spelers willen kopen, dan is het soms het beste om je terug te trekken. Al vind ik ook dat we serieuze aanvallende versterkingen nodig hebben, 1 blessure geval en je hangt zowat. Die druk is immens, en helemaal als je beseft dat onze topscorer verdwenen is! Dit wordt een lang seizoen met een transformatie voor Real

30 juli 2018 om 21:56

Met een middenveld Modric, Kroos, Casemiro, Isco, Asensio, Kovacic ben je iedere wedstrijd de bovenliggende partij. Achterin staat het goed met een Varane die alleen maar beter wordt. Voorin heb je Benzema die op belangrijke momenten opstaat, evenals Bale. Ik zie niet in waarom er ineens een kwaliteits te kort is. Ik denk dat het vertrek van Ronaldo door Bale ppgevangen kan worden.

30 juli 2018 om 22:29

@nl_modric

Afgelopen seizoen hadden we in La Liga de meeste kansen van alle teams gecreeerd, echter kwamen we vaak niet tot scoren. We missen al geruime tijd een topspits.

Je zag hoe moeilijk we het hadden toen onze enige bron van doelpunten (cristiano) er tijdelijk uit lag. Nu is hij daadwerkelijk weg en zullen meerdere mensen op moeten staan om zijn productie over te nemen, ik zie Karim dat helaas niet doen. Aanvallend is er echt wat nodig bij Real. Met enige pech moeten we weer met Vazquez of Bale in de spits gaan spelen, dat was echt geen succes afgelopen seizoen.

Benzema in de spits, dat betekent dus kans na kans missen en dat zal Real ongetwijfeld veel punten kosten.

Sorry, Benzema kan echt niet meer, ze moeten Werner halen voor het snelle counterspel met Bale en Vini. Benieuwd wie de centrale man wordt in 4-3-3, Luka of Toni???

30 juli 2018 om 23:20

Spelen ze niet met de punt naar achteren (Casemiro)?

Ik heb de trainingen gezien van Real Madrid op youtube en ik moet zeggen dat deze drie echt dodelijk kunnen worden. Benzema en VJ hebben al een bizar goede klik samen. Let op mijn woorden. Dit Real gaat extreeeeeeem gevaarlijk worden als ze alledrie fit blijven.

30 juli 2018 om 23:12

Ik vond die krul van Vinicius wel mooi gedaan ja. Maar trainingen zijn leuk, tegelijkertijd nietszeggend. In de wedstrijden moet het gedaan worden. Ik ben er niet van overtuig dat hij daar klaar voor is een seizoen lang.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren