Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor Wijnaldum: ‘Als ik duels van Liverpool zie, is hij werkelijk overal'

Laatste update:

Voor Bayern München wacht dinsdagavond de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League, waarin Liverpool de tegenstander is. Serge Gnabry beaamt in gesprek met Goal dat the Reds misschien wel de beste papieren hebben om de volgende ronde te bereiken. De vleugelaanvaller van Bayern laat zich tevens lovend uit over Georginio Wijnaldum.

Liverpool is momenteel de nummer twee van de Premier League, doordat Manchester City een beter doelsaldo heeft. The Reds hebben nog wel een wedstrijd tegoed ten opzichte van de huidige koploper van de Engelse competitie. “Het is niet raar dat het publiek Liverpool als favoriet ziet voor dit tweeluik. Ze kennen een heel sterk seizoen, dat kan je niet ontkennen”, zegt Gnabry in aanloop naar het heenduel op Anfield, de thuishaven van Liverpool.

“Dat is prima, maar het betekent niet dat we zeggen: Hier valt niets te halen. In tegendeel: wij hebben onze kwaliteiten en zijn Bayern. Alles is mogelijk”, zo gaat de vleugelaanvaller verder. Als hij gevraagd wordt naar de belangrijkste speler aan de kant van Liverpool, wijst hij Wijnaldum aan. “Als ik wedstrijden van Liverpool zie, is hij werkelijk overal. Hij werkt op de achtergrond, vormt een brug tussen de aanval en de verdediging. Daardoor is zijn impact op wedstrijden van Liverpool behoorlijk groot.”

In de Bundesliga is Bayern dit seizoen niet zo ongenaakbaar als in voorgaande seizoenen. Der Rekordmeister bezet momenteel de tweede plaats in de competitie, met een wedstrijd meer en twee punten minder dan Borussia Dortmund. “Het is gebleken dat je weinig fouten kan maken in de Bundesliga. We hebben teveel doelpunten weggegeven en dat zal eruit moeten. Liverpool buit dat soort fouten uit met drie snelle aanvallers.”

Liverpool - Bayern München eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch prachtig dat gini zich zo ontwikkeld heeft. Bijna iedereen (inclusief ik) had verwacht dat hij op de bank zou belanden met de komst van keita en fabinho. Heeft zich toch in het team gevochten en staat er altijd als het erom gaat. Verder natuurlijk ook iemand die je het echt gunt qua persoonlijkheid. Hopen dat hij deze lijn kan doorzetten, dan heeft hij nog een hele mooie toekomst. Verder heel benieuwd naar de pot dinsdag, kan echt alle kanten opgaan. Zie liverpool als favoriet, maar het gemis van Van Dijk kan wel eens een cruciale rol gaan spelen

18 februari 2019 om 17:18

Dat was zo bizar inderdaad. Vooral hier in NL werd Gini verguisd mede door Oranje. Maar bij Liverpool is hij zo belangrijk!
Maar de meeste hier riepen al dat hij weg moest en op de bank of zelfs tribune zou komen.
Fabinho, keita waren beter dan hem. Henderson captain dus zou ook boven hem komen. Maar juist deze man speelt bijna alles!
Is door zijn mede spelers samen met van Dijk benoemd tot 3de en 4de aanvoerder!

Prachtig hoe deze man het doet! Je kan ook moeilijk iets tegen hem hebben. Hele goede en nette jongen ook nog eens.

18 februari 2019 om 18:38

@capis

dat hij in Oranje werd verguisd sloeg ook helemaal nergens op. er werd opeens van hem verwacht dat hij het spel ging maken omdat hij toevallig bij een grote club speelt, terwijl het in Engeland al jaren een dienende speler is. in die rol van de vedettes ondersteunen is hij geweldig maar in Oranje wilde ze opeens een spelmaker van hem maken terwijl zijn kwaliteiten daar helemaal niet liggen. niet zo gek dat hij dan teleurstellend presteerde

Wijnaldum is gewoon een uitstekende speler als je hem goed gebruikt. dat bewijst hij al jaren bij Liverpool

Mooi woorden voor Gini!
Wijnaldum wordt de laatste tijd volledig terecht de hemel ingeprezen. Gnabry zegt ook precies hoe het is, die jongen is overal op het veld te vinden en kan ook nog is doelpunten maken. Een genot om naar te kijken hoeveel energie Gini in een wedstrijd legt

18 februari 2019 om 15:14


Ik had Liverpool en Bayern gelijkwaardig ingeschat alleen nu van Dijk niet meedoet denk ik dat Bayern gaat winnen.
Van Dijk is zo ontzettend goed daar achterin.
Toch mooi om te zien dat de Nederlanders heel belangrijk zijn bij Liverpool.

18 februari 2019 om 16:47

Liverpool mag van geluk spreken dat ze zo'n steenharde defensieve middenvelder als Fabinho hebben. Ik denk dat hij ons nog erg gaat verbazen daar achterin. Het enige wat ik wel jammer vind is dat zijn kwaliteiten nu niet op het middenveld benut worden. Ik ben bang dan Henderson het fysiek niet aankan (hoop van wel).

En wat nog meer: het is ook een hele aardige, nette, zachtaardige gozer met het hart op de juiste plaats. Dit maakt het nog makkelijker om voor hem te rooten.

3-0 voor Liverpool! Bayerns defensie is te zwak zeker voor de snelheid en dynamiek van Mane, Salah. Neuer alleen kan ook geen wedstrijden winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren