Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor Liverpool-aankoop: ‘Hij heeft alles in zich om hier succesvol te worden

Laatste update:

Liverpool rondde donderdagavond de komst van Mohamed Salah af. De vleugelaanvaller wordt voor 42 miljoen euro overgenomen van AS Roma en tekende een vijfjarig contract bij the Reds. De transfer leverde gemengde reacties op, maar Luis García, oud-speler van Liverpool, is enthousiast over de Egyptenaar.

“Hij heeft alles om succesvol te worden in Liverpool. Het is niet gemakkelijk, we hebben geweldige spelers in het team. Spelen voor Liverpool brengt veel druk met zich mee, je moet 120 procent geven. Maar Salah heeft alles om goed werk af te leveren, het team heeft een speler als hij nodig”, zegt Luis García in gesprek met Omnisport. Salah is bijna de duurste Liverpool-aankoop ooit. “Het gaat niet om het geld. Belangrijker is dat hij binnen het team en de filosofie van de manager past.”

“Als je iemand met zo’n naam haalt, weet je dat hij iets toe gaat voegen”, vervolgt de oud-speler van onder meer Barcelona, Liverpool en Atlético Madrid. “Het fundament van dit team is al best goed, ze hebben afgelopen seizoen een tijdje met Chelsea gestreden om de koppositie. Nu is het belangrijk om de juiste spelers te vinden. Soms kost het veel en soms vind je spelers die zich direct aan kunnen passen, zonder veel te spelen.”

“We hebben fantastische spitsen, maar Liverpool moet in een seizoen veel wedstrijden spelen. Het is belangrijk om een brede selectie te hebben. Dan kan je zonder problemen spelers rust geven”, stelt de 38-jarige Spanjaard. “Het is altijd belangrijk om spelers te hebben die zich verbeteren. Dit moet het seizoen van Liverpool worden. Afgelopen seizoen ging het om een plek bij de beste vier, laten we zeggen dat het komend seizoen om het winnen van prijzen gaat.”

Vind jij Mohamed Salah een goede aankoop van Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Salah is een prima en nuttige aankoop voor Liverpool, zeker ook met betrekking tot de kwaliteit in de breedte. Afgelopen seizoen, zonder Europese wedstrijden, waren er al te veel wedstrijden dat op de bank aanvallend soms alleen Woodburn en/of Wilson konden invallen. Mensen die deze aankoop niet snappen, hebben simpelweg Liverpool niet of te weinig gevolgd.

Natuurlijk moet er een cv gehaald worden en ook en lb is welkom, maar het is nog niet eens juli, de transfermarkt is nog niet geopend, dus er is nog tijd zat. Reken er maar op dat er een cv gaat komen en een lb is ook zeer waarschijnlijk. Andere aankopen zullen samenhangen met verkoop van spelers en welke kansen zich aandienen.

23 juni 2017 om 10:17

En toch denk ik, en dat bedoel ik niet als commentaar, dat Liverpool jaar op jaar aantoont dat zij mij niet de volle intentie hebben om voor het allerhoogste te gaan. Met Wijnaldum, Firmino, Mané en nu weer Salah zal Liverpool tot in lengte van dagen geen kampioen worden.

23 juni 2017 om 10:22

Liverpool haalt nooit wereldtoppers en Klopp ook niet. Liverpool haalt talenten en spelers die tegen de top aanzitten en zich bij Liverpool tot dat niveau kunnen ontwikkelen.

Verder is Mané gewoon een topspeler, evenals Firmino. Wijnaldum is een enorm nuttige kracht en zeker voor in de breedte waardevol. Salah heeft het enorm goed gedaan bij Roma en als hij die lijn doortrekt bij Liverpool is het ook een goede aankoop. Haalt Liverpool een topper op cv, een verbetering op de lb en een goede cvm dan staat er echt een meer dan prima elftal.

23 juni 2017 om 10:49

Oh nee het team is meer dan prima hoor dat ben ik wel met je eens. Plus dat ze nog eens leuk voetbal spelen maakt het altijd leuk om er naar te kijken!

23 juni 2017 om 11:37

Het is voor Liverpool sws nog erg lastig om echte toppers te halen, maar ik denk dat ze hier wel langzaam weer naartoe kunnen werken. Daarnaast halen ze wel spelers die zich kunnen ontwikkelen tot topspelers.

Mensen moeten ook niet teveel kijken naar de naam, maar meer naar het type speler. Klopp haalt Salah omdat het een speler is die perfect in zijn systeem past. Ik zou liever zo'n speler in mijn team hebben dan iemand die misschien beter is maar niet echt past.

23 juni 2017 om 11:24

@lfc11: Waarom vind jij Salah een nuttige en prima speler voor dit Liverpool? De kritiek op Salah is juist dat hij slecht kan functioneren in de kleine ruimte. Als buitenspeler bij Liverpool, waarbij er veel druk wordt gezet op de tegenstander, moet je toch juist goed zijn op de vierkante meter?

Denk dat dit een zeer goede aankoop is. Natuurlijk is het een aardig hoog bedrag voor zo'n jongen, maar afgelopen seizoen was toch veel belovend. Daarnaast past hij gewoon perfect in het spelletje van Klopp. Hoog drukzetten met snel, dynamisch en direct spel. Je ziet dat Mane ook floreert in dit systeem en ik denk dat Salah dat ook kan gaan doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren