Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Locadia vindt dat PSV-publiek te ver gaat met gefluit naar duo

Laatste update:

PSV won zondag met 3-1 van FC Utrecht, maar voor Adam Maher en Luciano Narsingh was het geen middag om nog lang met plezier aan terug te denken. De middenvelder en aanvaller kregen een fluitconcert te verduren toen ze gewisseld werden en daar spraken diverse mensen al schande van. Trainer Phillip Cocu en directeur Toon Gerbrands zeiden al dat zoiets de spelers niet helpt en dat het hopelijk niet weer zal gebeuren.

/

Medespeler Jürgen Locadia vindt het ook sneu voor Maher en Narsingh dat ze zo behandeld werden door de fans in Eindhoven. Het onderwerp werd aangesneden in een interview dat Locadia gaf aan PSV TV. “Wat ik net ook heb gelezen; kritiek hoort er wel bij. Maar om je eigen spelers uit te fluiten, dat gaat wel een stap verder. Te ver”, meent de spits.

Hij zegt dat hij het voorval niet specifiek besproken heeft met Maher en Narsingh, die bezig zijn aan hun derde en vierde seizoen in Brabantste dienst. “Maar ik kan me niet voorstellen hoe zij zich voelen. Hoe ze naar de bank lopen en hoe ze dan zo'n fluitconcert moeten meemaken...”, aldus Locadia.

Je eigen spelers uitfluiten kun je niet maken als supporter

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 november 2015 om 17:16

Je kan het ook anders aanpakken; bijvoorbeeld de namen van Pereiro en Hendrix scanderen of ze toejuichen (wat ook gebeurde). Alleen dat uitfluiten was totaal niet nodig.

10 november 2015 om 17:22

Pereiro en Hendrix werden ook toegezongen. En niet alleen zondag maar ook al de wedstrijden hiervoor. Volgens mij was al bij iedereen bekend dat 99% van de PSV supporters liever Hendrix en Periero ziet. Als Cocu dan toch weer voor anderen kiest en het spel lijkt nergens op, is het niet zo heel gek dat supporters een keer gaan fluiten vind ik.

10 november 2015 om 17:27

Tjsa Cocu blijft een eigenwijze trainer. Ik begrijp en deel de ergenis maar alsnog vind ik het fluiten zo vernederend, dat gun je spelers van onze mooie club niet. Bestaat de vergadering met de PSV supporters nog? Anders is dat een mooie gelegenheid om dit soort problemen aan te kaarten, los je meer mee op dan dit gedoe.

10 november 2015 om 17:38

Zij doen gewoon hun stinkende best voor PSV en of ze nou goed spelen of niet, je spelers afvallen doe je als fan zijnde niet. We hebben tegen Wolfsburg en United kunnen zien wat de ploeg kan als wij met z'n allen achter ze staan, dan moet het niet zo zijn dat in een 'mindere' wedstrijd er ineens gefloten gaat worden, dan nemen de spelers ons niet serieus als wij tegen Cska staan te springen als Narsingh of Maher scoort.

10 november 2015 om 20:25

Dan fluit je toch cocu uit. Of neem je het maher en narsingh kwalijk dat ze in de basis starten. Net of ze het zelf gekozen hebben?

10 november 2015 om 21:22

Als het tegen United en Wolfsburg wel kan en drie dagen later tegen Heracles en nu Utrecht niet heeft het dus wel degelijk met je best doen te maken lijkt me.

10 november 2015 om 17:19

Maar waarom zou het zijn dat hij altijd balletjes terug speelt. Bij AZ was hij juist de creatieve speler die altijd naar de oplossing vooruit zocht.

Dat ie niet groeit voetballend gezien kan ik nog begrijpen, maar het op safe spelen komt of door de instructies die hij meekrijgt in het veld of door het gebrek aan vertrouwen. En beide zijn op te lossen volgens mij..

10 november 2015 om 17:31

Dan moet je cocu uitfluiten want hij stelt ze op die jongens kunnen er niks aan doen. En toch winnen ze van Wolfsburg en Utrecht afgelopen week.

10 november 2015 om 19:09

Furdjel zijn broertje heeft acties en schiet vaker op doel hij is 2 klasse beter dan Luciano.

10 november 2015 om 20:35

Opportunisme ten top. Als je de opportunisten moet geloven dan is nu elke rechtsvoor beter dan Luciano. Onzin. Andere ploeg ander niveau.

10 november 2015 om 20:52

Volgens mij zegt het genoeg dat Furdjel een paar jaar ouder is en bij Cambuur speelt

10 november 2015 om 20:22

Dan nog fluit je de spelers niet uit, bekijk de definitie van supporter maar eens.

10 november 2015 om 20:30

Je doet een hartstikke goede poging om te motiveren waarom volgens jou hendrix en perreiro moeten spelen en ik kan het er zelfs behoorlijk mee eens zijn. Maar om het fluiten dan terecht te noemen, gewoon nee. Hoe fair is dat richting die spelers? Ik ga ervan uit dat ze dien wat ze in huis hebben, als dat niet genoeg is (volgens fans) maar ze blijven wel opgesteld worden dan zie ik echt niet in dat zij het fluiten verdienen.

Vind dat wij als PSV fans ze de eerst volgende thuiswedstrijd een soort van excuus moeten aanbieden want vond dit te ver gaan. Ik irriteer me ook mateloos aan Narsingh en met name Maher , maar zo ga je niet met je eigen spelers om, al helemaal niet als ze gewoon 100 procent geven.

10 november 2015 om 17:20

Mee eens, deze actie van supporters zorgt voor slechte sfeer (onderlinge relaties en in het team zelf).....dit moet je niet willen als supporter en is ook gewoon onjuist. Ploeg en spelers altijd blijven steunen en anders op ludieke wijze aangeven wat je wel/ niet wilt.

10 november 2015 om 17:32

Helemaal met je eens. Ze spelen beiden zeer slecht, maar dit gaat gewoon te ver! Maher stond maandag ook gewoon op veld om te laten zien dat hij echt wel wil. Nooit meer dit soort kansloze fluitconcert en. Schaam me kapot in het stadion op dat soort momenten.

10 november 2015 om 17:39

Ik schaamde me ook dood, Maher gaf een heel goed signaal af inderdaad en je zag aan Narsingh dat dit hem echt had geraakt. Dan voel ik mij als PSV supporter toch schuldig en verdienen zij op z'n minst een excuus.

10 november 2015 om 18:37

door van die slappe supporters als jullie gaan ze alleen maar door op de manier waarop ze het nu doen; zwaar klote. supporters mogen best laten vinden wat ze er van vinden, al helemaal nadat deze 2 al maandenlang slecht spelen, en (maher) totaal geen inzet toont.

10 november 2015 om 19:01

Wat voor een idioot signaal geef je af aan spelers door ze uit te fluiten? Ze spelen heus wel met de wil om te winnen. Dat de vorm er niet is of dat ze verkeerde keuzes maken in het spel, opkay. Maar ze spelen echt wel om te winnen.

En wat voor idioot signaal geef je af door spelers uit te fluiten? Wil je zo aangeven dat spelers voortaan maar eens drie keer nadenken om ooit voor PSv te willen spelen. Wil je als psv publiek bekend staan om het uitfluiten van eigen spelers?

Nee, belachelijke actie van het fluitende Psv publiek. Ik heb Maher en Narsingh een aplaus gegeven. Het zijn immers spelers van mijn club. Dezelfde spelers die vorig seizoen mij het kampioensfeest hebben bezorgd!!!!!!

10 november 2015 om 18:34

maar als Maher (zoals afgelopen zondag) op 50% voetbalt, dan verdient hij dit gewoon. slappe zak, en dan nog klagen achteraf ook. laat hem maar eens een keer hard werken, dan wordt je gewoon weer toegejuicht door ons eindhovens publiek. waarom neemt die gast geen voorbeeld aan guardado, echt een schande dat maher met hem op het veld staat, terwijl een van je betere voetballers (hendrix, jongen van de club) op de bank zit.

10 november 2015 om 21:47

Je hebt helemaal gelijk. Als iemand 100 procent geeft zul je mij niet horen fluiten. Nu was de maat gewoon vol. De hele houding van Maher is verkeerd. Sjokt over het veld, gaat lachend naar de kleedkamers als er verloren is en ga zo maar door. Heeft totaal geen topsportmentaliteit en dat is wat de supporters enorm stoort.

10 november 2015 om 20:37

Ik erger me meer aan het negatieve publiek dan aan deze spelers als ik eerlijk ben. Wat een stel azijnpissers zeg. Dik geld betaald voor een seizoenskaart is voor die jokers reden om maar gewoon wat te roepen. Lekker kaartje laten liggen voor een supporter volgend seizoen.

Jezus was wordt hier lang en door iedereen over door gegaan zeg. Het is ook niet als of ze non stop werden uitgefloten en onder een striemend fluitconcert naar de kant gingen. Er werd een beetje gefloten omdat ze beide al maanden niet presteren en hun vervangers beter zijn. Hopelijk ziet Cocu dat nu eigenlijk ook in en kunnen we gewoon verder met Pereiro en Hendrix in de basis.

10 november 2015 om 17:34

Cocu werd vooral uitgefloten. Die zal overigens volgende wedstrijd gewoon weer Narsingh en Maher in de basis zetten ook al weet niemand waarom.

Zucht, gaan we nou elk persoon ondervragen wat ze vinden van het gefluit? Cocu en Gerbrands, oke. Maar ik vraag me af of dit nu puur interesse en journalistiek is of gewoon een interview met als doel PSV en haar fans tegen elkaar op te stoken..

Ik ben het oneens met de poll. Ik vind dat je eigen spelers wel kan uitfluiten maar in het geval van Narsingh en Maker vind ik het niet kunnen en ronduit asociaal. Als een speler er met de pet naar gooit en zich niet loyaal naar de club opstelt mag hij van mij op een oorverdovend fluitconcert getrakteerd worden. Bij Narsingh en Maher heb ik totaal niet het idee dat zij er met de pet naar gooien en dat daarom hun prestaties regelmatig ondermaats zijn.

Locadia is een keer niet op de training verschenen omdat hij vond dat hij in de basis thuishoorde en het liefst als centrumspits, als hij was uitgefloten voor die actie had ik het volledig begrepen. Want dat is niet de manier om een basisplaats af te dwingen. Als je met je volle verstand een contract tekent dan teken je er ook voor dat je op de trainingen verschijnt mits je ziek bent of een blessure hebt.

Man, het moet eens klaar zijn met deze discussie. Deze spelers werden gewisseld na een dramatische wedstrijd gespeeld te hebben. En volgens mij was het gewoon terecht, ze speelden niet goed. Bij elke club worden wel eens spelers uitgefloten of niet? Bij Ajax is het toch ook meerdere malen het geval geweest (daley Blind, Zlatan Ibrahimovic).

10 november 2015 om 17:41

Dus als spelers niet goed spelen mag je ze uitfluiten? Dat vind ik nergens op slaan, we gaan Guardado toch ook niet uitfluiten als hij een slechte pot speelt? En ons vergelijken met Ajax is niet nodig, wij willen graag bekend staan als warme Brabantse club, laten we dat dan ook is waarmaken.

10 november 2015 om 17:47

Als fans sta je zo ver weg van de spelers. Je kan moeilijk een brief schrijven naar Cocu en zeggen dat het anders moet. Daarom zoeken fans andere manieren om de spelers te bereiken. En keer op keer 2 spelers opstellen die duidelijk uit vorm zijn leidt tot frustratie bij fans.
Guardado is volgens mij een ander verhaal. Die heeft in ruim 1 jaar al 2 keer zoveel laten zien als Narsingh en Maher in hun hele periode bij PSV bij elkaar. Het is niet de eerste keer dat ze een slechte wedstrijd hebben gespeeld. Vorig jaar speelde Narsingh bijvoorbeeld de meeste wedstrijden van heel Psv, maar was hij de beste/belangrijkste speler? Zeker niet. Wijnaldum, Depay, Guardado, de Jong, Willems, Arias en Bruma waren allen belangrijker en beter.

10 november 2015 om 21:50

Die vergelijking gaat totaal niet op. Guardado werkt altijd super hard. Dan mag die jongen 20 verkeerde ballen geven en zal nog niemand klagen. De houding van Maher daarentegen is structureel verkeerd. Sjokt over het veld en straalt totaal geen winnaarsmentaliteit uit. Het verbaast me nog dat het zolang rustig is gebleven op de tribunes. Al was het gemor over hem er natuurlijk al meer dan een jaar. Waarom het nu ineens zo'n item is, is mij een raadsel.

Het lijkt wel of het in de Nederlandse voetbalwereld op dit moment maar over 2 onderwerpen kan gaan: De kleding van Depay, en het fluiten naar Narsingh/maher. Het was natuurlijk niet netjes om ze uit te fluiten, maargoed, het is gebeurd, het signaal is afgegeven.

Beide zijn volgens mij op een leeftijd dat ze volwassen en professioneel genoeg zouden moeten zijn om hier juist alleen maar motivatie uit te putten. Dan hou ook op met jan en alleman om zijn mening erover te vragen, want iedereen zegt toch precies hetzelfde.

Ik was in het stadion en het viel me nog mee. Voor PSV-begrippen was het misschien nogal bijzonder, maar ik heb het wel eens erger meegemaakt in een voetbalstadion. Natuurlijk mogen de media na de wedstrijd best vragen wat de direct betrokkenen ervan vonden, maar dan is het ook klaar. Echt te gek voor woorden dat dit al een halve week dagelijks onderwerp van discussie is.

10 november 2015 om 20:28

Ik kom al 45 jaar in het stadion en het viel niet mee. Ik heb zoiets naar eigen spelers nog nooit meegemaakt. Stumpers zijn het die fluiten.

10 november 2015 om 22:29

Dat het stumpers zijn ben ik helemaal met je eens. Ik zal me er ook nooit toe verlagen. Ik vind het alleen niet in verhouding staan tot de overdreven media-aandacht.

Als jullie elkaar in t veld dan een keer goed op de flikker geven en corrigeren bij fouten of slap voetbal dan gaat t publiek ook niet fluiten ik zie na elke foute bal of actie alleen maar schouder klopjes een keer flink tekeer gaan en oppeppen mag ook wel is een keer zolang dat niet gebeurd en cocu niet ingrijpt en andere de kans geeft zicht te bewijzen zal het waarschijnlijk nog veel vaker gaan gebeuren..

10 november 2015 om 19:22

Narsingh lijkt me een ideale wisselspeler. Hij zal niet gaan zeuren en kan zeker van waarde zijn. Het is een kwestie van tijd voordat dit gaat gebeuren.

Vreselijk hoor, twee volwassen mannen die een paar minuutjes worden uitgefloten voor een salaris waar een paard de hik van krijgt. Als dat hun horrorscenario is, hadden ze beter eens een tandje harder kunnen gaan spelen. De lamlendigheid straalt er vanaf bij die twee.

En laat Locadia alsjeblieft niet zo'n groot woord hebben over wat te ver gaat en wat niet hoort. Die mag blij zijn dat het publiek weer van hem houdt na zijn onprofessionele gedrag eerder dit seizoen. Alles vergeven en vergeten hoor, maar ga nu niet de wijsneus uithangen over dit onderwerp. Dat kunnen anderen beter doen.

Bovendien is dit niet alleen een statement richting de spelers in kwestie, maar vooral ook naar Cocu en zijn staf. Iedereen ziet dat Hendrix en Pereiro beter zijn en alleen op deze manier wordt duidelijk dat het publiek de onterechte voorkeursbehandeling voor Narsingh en Maher niet langer pikt. Want die gaat lijnrecht in tegen de wetten van professioneel voetbal, waar de een zijn brood de ander zijn dood hoort te zijn. iets anders dan kapitaalbescherming kan ik me ook niet indenken als motivatie om toch steeds voor Maher en Narsingh te kiezen.

Cocu had dit zelf kunnen voorkomen om gewoon Hendrix en Pereiro op te stellen. Week in week uit laten Maher en Narsingh een wanprestatie zien. Vooral Narsingh laat niks meer zien al vanaf het begin. Pereiro scoort tegen ajax 2x tegen de graafschap en toen hij erin kwam tegen Utrecht werd PSV beter. Dit toont toch aan dat hij moet spelen ipv narsingh en dat geld ook voor Hendrix die weken goed speelt.

Niet komen opdagen bij een training van je werkgever die je elke maand een riant salaris uitbetaald dat gaat te ver! Mooie pannenkoek, die Locadia! Ze moeten niet zo piepen, al jaren krijgen ze de kans om het publiek voor zich te winnen en met het slechte spel dat ze gemiddeld genomen hebben laten zien is dat niet gelukt. Dan keert het publiek zich op een gegeven moment tegen je. Ook is het meer een signaal richting Cocu die maar blijft vasthouden aan die twee, terwijl een ieder kan zien dat Hendrix en Pereiro beter renderen op het moment.

Wat een pertinente onzin is het toch dat het publiek niet zou mogen fluiten op eigen spelers.
Inherent aan een groot publiek in een zaal, theater, stadion etc is dat men op twee manieren emoties kan uiten: positief is klappen, negatief is fluiten. Die gedragsvormen leren we als kind aan en wereldwijd verstaat iedereen die taal. Klappen of fluiten, heel simpel. Meer smaken zijn er niet als je gezamenlijk met zo'n grote mensenmassa wil communiceren.
Als Narsingh en Maher volgende wedstrijd wel iets laten zien wordt er geklapt voor ze. Het voetbalpubliek is vergevingsgezind. Als iemand in de selectie of staf daar niet mee om kan gaan moet 'ie vooral thuis blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren