Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Locadia spreekt dank uit: ‘Het is gek, nu scoor ik twee wedstrijden op rij’

Laatste update:

Jürgen Locadia kan terugkijken op een fantastische week. De Nederlandse spits bezorgde Brighton & Hove Albion afgelopen woensdag met zijn eerste doelpunt van het seizoen een punt tegen Arsenal (1-1) en zaterdagmiddag was hij tegen Everton (1-0) opnieuw trefzeker. Locadia nam na een uur voetballen het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening en groeide zo uit tot matchwinner.

De voormalig PSV’er lijkt het vertrouwen van manager Chris Hughton zo langzaam maar zeker voor zich te winnen. "Het is gek, eerst speelde ik lang niet iedere wedstrijd en nu scoor ik opeens twee wedstrijden op rij. Ik ben erg blij en trots en ik wil iedereen bedanken voor dit moment", vertelt hij na het duel met Everton op de clubsite van Brighton. Locadia maakte in januari van dit jaar de overstap van PSV naar Brighton en maakte op 24 februari zijn eerste competitiedoelpunt voor the Seagulls. Daarna stond hij ruim tien maanden droog, tot de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Arsenal.

Locadia maakte tegen the Gunners deel uit van een vijfmansmiddenveld en kreeg tegen Everton in diezelfde rol opnieuw het vertrouwen van Hughton. Hij nam in de tweede helft het enige doelpunt van de middag voor zijn rekening, door na een hoekschop van dichtbij raak te schieten. "We begonnen goed aan de eerste helft en begonnen ook sterk aan de tweede helft. Everton heeft veel kansen gecreëerd en scoorde bijna, maar naar mijn idee hebben we verdiend gewonnen", analyseert de voormalig jeugdinternational, die nog niet debuteerde voor het grote Oranje.

Locadia kon na afloop ook rekenen op complimenten van zijn coach. "Hij weet hoe het is om te scoren, maar heeft er wel even op moeten wachten. Ik ben blij voor hem, hij heeft hier hard voor gewerkt", zo vertelde Hughton aan de BBC. Brighton is door de overwinning op Everton opgeklommen naar een dertiende plaats in de Premier League; de voorsprong op nummer achttien Fulham bedraagt na twintig speelrondes elf punten.

Denk jij dat Jürgen Locadia in 2019 zal debuteren voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint eindelijk met scoren, fysiek nog sterker geworden. Wellicht de toekomstige 2e spits in Oranje als hij in vorm raakt

29 december 2018 om 21:26

Zou het niet wat zijn om met het Nederlands elftal 4-3-3 te gaan voetballen met een voorhoede: locadia-depay-Bergwijn. Volgens mij zit daar echt veel voetbal in. Locadia is liever spits maar linksbuiten kan hij ook. Je kunt dan altijd met kluivert als wissel wat opvangen en schuiven. Volgens mij heb je dan voor de komende jaren een prima voorhoede.

30 december 2018 om 00:14

Dit zou een zege zijn voor het Nederlands voetbal: een voorhoede met Locadia-Depay-Bergwijn. Snelheid, kracht en voetbalgogme. Locadia verdient echt een kans.

30 december 2018 om 01:12

Locadia geflankeerd door Depay en Bergwijn, Kluivert of Babel is een prima aanval. Stormram Weghorst. Berghuis eventueel als alternatief en hopelijk trekt Koeman volgend jaar een fitte Robben van stal als geheim wapen.

30 december 2018 om 07:28

We moeten niet te hard van stapel lopen, Locadia kan overigens nog voor Curacao kiezen.

29 december 2018 om 21:28

Past perfect In het systeem van Koeman, als vrije spits of op links. Wel als backup waarschijnlijk, maar zeker met het oog op de toekomst nuttig als Babel te oud is.

29 december 2018 om 21:36

2e spits? Momenteel loopt er niet veel anders, Depay is van ware aard een vleugel speler. Dus die gewoon opschuiven en Locadia in de spits zie ik denk ik liever.

Maar niet te snel van stapel lopen natuurlijk

30 december 2018 om 18:17

Depay is van ware aard geen vleugel. Hij brak er door omdat er ruimte was bij PSV en kon het goed invullen. Hij heeft altijd aangegeven een centralere rol te willen. Het is ook sinds hij centraal speelt hij weer de ontwikkeling omhoog gemaakt heeft. Locadia speelt daar en tegen nog steeds op de vleugel (hoewel hij van nature spits is). Depay die graag in de bal komt zal voldoende ruimte laten voor Locadia om erin te duiken.

29 december 2018 om 23:24

Fysiek nog sterker worden? Een van zijn kwaliteiten is juist dat hij fysiek sterk is.

30 december 2018 om 00:49

Man man man, het moet hier niet gekker worden hoor.
Hij scoort een goede goal vorige week en krijgt dit weekend een niet te missen kans terwijl hij de bal volledig schamt.
Nee hoor Locadia is zeker een degelijke speler en ik hoop dat het van hier af veel beter gaat, maar nu al praten over een 433 met Locadia erbij enzv, alsjeblieft zeg.

Locadia heeft alles om te slagen in de PL. Fysiek, snelheid, scorend vermogen en werkt er kei hard voor.

Iedereen hier loopt van stapel.
Vind het heel mooi dat hij eindelijk wat geluk heeft en dat hij een beetje lekker er in zit, maar rustig aan, somigge hier doen alsof Ruud van Nistelrooy opeens bij Brighton speelt.
Hopen dat hij de lijn door kan trekken

In potebtie is hij de aangewezen man om samen met Depay de aanval van Oranje te vormen. Met assistentie van Babel of Robben.

Hoe ik Oranje in 2019 tijdens de finale van de Nations League het liefst zie aantreden is als volgt: Cillisen, Tete De Ligt, Van Dijk, Ake, De Jong, Klaassen, Wijnaldum, Robben, Depay, Locadia

30 december 2018 om 03:00

Ik ben wel benieuwd op basis waarvan je klaassen er in wilt zetten in plaats van een de Roon of propper die meer hebben laten zien in oranje?

30 december 2018 om 12:10

Je kan een hele hoop zeggen, maar Klaassen was in niet zo slecht in het Ned elftal. Er staan 2 posities vast met de Jong en Wijnaldum, die andere plek op het middenveld staat open. Denk dat Propper de grootste kanshebber is/was maar heeft de Roon laten zien heel belangrijk te kunnen zijn.

30 december 2018 om 04:42

Waarschijnlijk een zwaar weekend achter de rug? Hij scoort 3x in 1 jaar en jij wilt hem in de basis ipv bergwijn die het altijd laat zien bij PSV. De Roon is een baas bij NL de laatste wedstrijden samen met wijnaldum en de jong. Staat prima zo. Waar is dumfrees? Alles ging fout op recht tegen duitsland toen hij op de bank zat.

30 december 2018 om 12:16

Robben? Locadia? Van Tete kan ik nog een beetie inkomen, dat is in potentie de beste back(wat Koeman ook aangegeven heeft) Ake gaat het af leggen tegen Blind. Die het gewoon goed doet, Klaassen komt er wel weer bij, daar ben ik van overtuigd. Maar spelen wordt hem voorlopig niet. Propper en de Roon staan boven hem, en denk vilhena en vd Beek ook. Denk dat Klaassen komt voor Rosario. Voorin is het gewoon Babel-Depay-Bergwijn. En als Weghorst zo door gaat, komt hii voor de Jong. Hij doet namelijk wat Luuk niet deed in Duitsland, namelijk scoren.

Wel leuk dat hij het nu aardig doet, nu een aantal wedstrijden vast houden en basis staan. Dan gaan we eens nadenken over oranje!! Misschien in de toekomst mooie vervanger voor Babel? Die doet het aardig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren