Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool zet mede dankzij Gakpo binnen kwartier krankzinnige tussenstand neer

Laatste update:

Liverpool is het Europa League-duel met Sparta Praag zeer sterk begonnen. Na veertien speelminuten genieten the Reds op Anfield namelijk al een 4-0 voorsprong. Een van de doelpuntenmakers is Cody Gakpo, die de vierde treffer aantekende.

Al in de zevende minuut zorgde Darwin Núñez voor de 1-0, die hij maakte op aangeven van Dominik Szoboszlai. Binnen een minuut verdubbelde Bobby Clark al de score, terwijl Mohamed Salah, die de assist verzorgde bij de tweede treffer, de 3-0 achter zijn naam zette na tien speelminuten.

Vervolgens was Gakpo aan zet. Ter hoogte van de penaltystip schoot hij uit een voorzet van Salah de 4-0 binnen. Het heenduel in Praag eindigde in een 1-5 overwinning voor Liverpool.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 maart 2024 om 21:25

Als je in dit tempo verdergaat makkelijk haha

14 maart 2024 om 21:43

Helaas, flink van 't gaspedaal afgestapt...

14 maart 2024 om 22:01

Van het weekend ook weer United dus snap het wel

Dit gaat dubbele cijfers worden

Mooie gelegenheid om hier ff een dik statement neer te zetten, Liverpool is weer terug! Tegen het machtige Slavia Praag zegt natuurlijk ook niet alles, maar vanwege vorig seizoen is dit gewoon smullen geblazen. Gakpo pakt mooi z'n goaltje mee, Salah met doodleuk 3 g/a in een kwartiertje. Benieuwd waar dit gaat eindigen

Leuk om te zien dat Gakpo gewoon start en gelijk een goaltje meepikt, terwijl vanmiddag nog werd gezegd dat hij door de mand was gezakt.

14 maart 2024 om 21:48

Hij speelt ook matig de laatste tijd, dat zullen zelfs Liverpool fans toegeven. Hopelijk vindt hij zijn vorm weer voor het EK, alleen nog niet zondag

14 maart 2024 om 21:53

Hij speelt echt niet goed hoor laatste 10 wedstrijden. Hij start wel vaker.

14 maart 2024 om 22:03

Door de mand gezakt is wat sterk aangezet, maar ècht overtuigen doet hij natuurlijk ook nog niet helemaal. Speelt eerlijk gezegd ook zelden op z'n favoriete lw positie. Wil hem eigenlijk wel 10 wedstrijden op rij daar zien spelen, want dan kunnen we daadwerkelijk zijn niveau vaststellen.

Poh die Salah, de assist geven bij de derde treffer en ook de 3e maken. Klasbak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren