Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool wordt niet automatisch kampioen nu Van Dijk weer terug is’

Laatste update:

Jamie Carragher is dolblij dat Virgil van Dijk weer helemaal terug is bij Liverpool. De oud-verdediger van the Reds waakt echter voor al te veel optimisme bij de achterban. De terugkeer van de centrale verdediger na een absentie van tien maanden betekent niet dat Liverpool gelijk de grote favoriet is voor het winnen van de landstitel, zo oordeelt Carragher voorafgaand aan de seizoensstart.

"Ik denk dat we voorzichtig moeten zijn met Van Dijk en ik weet haast zeker dat Jürgen Klopp dat ook is", zo laat Carragher optekenen in de Engelse media. "We moeten ook niet verwachten dat Liverpool automatisch kampioen wordt nu Van Dijk weer terug is. Hij komt terug van een heel zware blessure en moet boven alles niets overhaasten. Geheel fit is hij de beste centrale verdediger ter wereld en daar wil Liverpool de komende vijf, zes jaren nog van profiteren, niet de komende vijf tot zes weken."

Van Dijk krijgt staande ovatie bij rentree na slepende knieblessure

De verdediger keerde donderdag eindelijk terug bij Liverpool.Lees artikel

"Het is niet het einde van de wereld als Van Dijk de eerste wedstrijd van het seizoen (tegen Norwich City, red.) niet haalt", gaat Carragher verder met zijn analyse over de Nederlander. "Het allerbelangrijkste is dat Van Dijk weer honderd procent fit wordt zodat hij nog vijf tot zes jaar op topniveau kan spelen bij Liverpool. Het is helemaal niet erg om Virgil rustig te brengen, al zou het fantastisch zijn als hij gewoon de start van het nieuwe seizoen kan meemaken, helemaal als hij daarna een serie wedstrijden kan spelen", stelt de hoopvolle Carragher.

Carragher hoopt mede door de situatie rondom Van Dijk dat Liverpool nog toeslaat op de transfermarkt. In de optiek van de analist is alleen de komst van Ibrahima Konaté niet voldoende. "Qua bezetting zijn er geen problemen, maar op het gebied van kwaliteit wel", zo geeft hij mee aan Klopp. "Zonder verdere aankopen zal het lastig worden om Manchester City van de troon te stoten. En laten we ook Champions League-winnaar Chelsea niet vergeten en ook Manchester United, dat geweldige zaken heeft gedaan met Raphaël Varane en Jadon Sancho."

"Ik zou bij Liverpool graag nog een aankoop zijn die voor doelpunten kan zorgen, of dat nou een middenvelder of een aanvaller is. Door afgelopen seizoen maak ik me wel wat zorgen over het huidige elftal. Ik vraag me af of er voldoende scorend vermogen is om echt een gooi te doen naar de landstitel", aldus Carragher, die met name veel verwacht van Sadio Mané. "Vorig seizoen was hij niet geweldig, maar in de voorbereiding verkeert hij juist in topvorm. Hopelijk zorgt Mané ervoor dat de doelpunten blijven komen", voegt Carragher daaraan toe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind zo wie zo dat een club twee gerichte aankopen moet doen om zich te versterken en de concurrentie onderling te vergroten.
Het is nu ook weer niet zo dat ze door van ,Dijk kampioen zijn geworden.

1 augustus 2021 om 12:34

Een team is altijd meer dan 1 speler, maar met de komst van Van Dijk toentertijd viel alles voor Klopp verdedigend wel op zijn plek. Daarvoor was Liverpool aanvallend absolute top maar haakte ze niet aan voor de titel vanwege de defensie. Van Dijk maakte met zijn leiderschap daarin wel degelijk het verschil. Is écht heel belangrijk voor dit Liverpool.

1 augustus 2021 om 12:42

Hij is inderdaad belangrijk en een speler als hij mis je zeker , maar om een team kampioen te maken als een speler is maar voor weinige weg gelegd

1 augustus 2021 om 13:35

Je overdrijft un beetske, want paar maanden na Van dijk kwamen Allison en CDM Fabinho, en toen pas ging het ook verdedigend draaien. Van dijk slikte letterlijk nog 6 goals tegen Roma, dat is vrij gênant. Mensen blijven alleen van dijk de credits geven voor ALLES wat Allison, Robbo Fabinho etc doen in defensief opzicht. Ze "vergeten" altijd heel toevallig dat in 2018 niet alleen Van Dijk, maar ook Allison en wereldklasse CDM Fabinho werden gekocht. Zoals wel vaker opgemerkt door sommige hier: zonder Van dijk bestormde Liverpool de 1e plek die ze tot eind December vasthielden, wonnen ze hun CL groep, en einde seizoen: 10 wedstrijden op rij ongeslagen met letterlijk een C 'verdediging'.....dit allemaal zonder de toch ietwat overhypte Van dijk. De vrije val dit seizoen begon pas na Fabinho én Henderson blessures. Tuurlijk is hij belangrijk, maar toch echt niet de belangrijkste zoals enkele media en z'n fanboys hem proberen te framen. Zonder de topschutters voorin, met name record brekende Mo Salah, zouden zowel Liverpool als Van dijk geen prijzen hebben gewonnen. Om nog maar te zwijgen over de 2 fullbacks en de rest van het sterrenensemble.

Nee misschien niet meteen de grootste titel favoriet. Maar het scheelt een heel stuk of hij mee doet of niet

Ze missen ook nog mane keita en salah voor de africa cup

Natuurlijk niet, ze lopen zo'n twee- tot driehonderdmiljoen aan inkopen achter op City en Chelsea, die PL kost nogal een duit om te kopen hè?

1 augustus 2021 om 12:28

Mbt Chelsea valt dat toch wel mee qua uitgiften laatste jaren? Chelsea heeft vorig jaar aardig wat aankopen gedaan maar dat komt omdat ze daarvoor een transferban hadden en dus nog achter liepen qua versterkingen.

2 augustus 2021 om 04:59

Dat bedoel ik ook niet Blue, ik denk dat LFC zeker een 200/300 miljoen zal moeten uittrekken om Chelsea en/of City voorbij te streven, zeker als City bijvoorbeeld nog Kane haalt voor 180m.

1 augustus 2021 om 17:27

Dat is te weten aan eigen financieel beleid. Die andere clubs kunnen door hun goede financiële connecties wel dit uitgeven je doet alsof dat iets negatiefs is ofzo?

Met Konaté en Matip kan je het nog prima hebben achterin. Dan kan je Gomez en Virgil rustig laten in komen.

1 augustus 2021 om 17:31

Vooral de aanvallende impulsen van van Dijk worden erg gemist.

Het is verre van een zekerheid. Liverpool laat het dusverre behoorlijk na zich te versterken in de voorhoede. Firmino doet het niet meer zo goed als voorheen en ook Mané en Salah kunnen de aanvallen niet blijven dragen. Spelers als Robertson en Alexander-Arnold zijn erg lastig te vervangen. Spelers als Thiago en Keita drukken zwaar op de begroting zonder een afgemeten rol te hebben. Snap niet waarom er niet door Liverpool naar Grealish is gekeken, die zou echt wel kunnen knallen onder Klopp.

Het zal Liverpool niet direct kampioen maken, maar het maakt wel een enorm verschil. Met Konate & Virgil heb je een geweldig centrum. Ze missen eigenlijk alleen nog een creatieve middenvelder. Een Aouar samen met Keita & Fabinho lijkt mij een heel sterk middenveld. Als de mannen voorin hun oude vorm terug krijgen zijn ze gewoon weer vol titelkandidaat en hebben ze samen met Man City, Bayern & PSG de beste kansen voor de CL imo.

1 augustus 2021 om 12:59

Henderson speelt sowieso The Maestro. Plus ze hebben Thiago ook. Maar Fabinho en Henderson zijn sowieso onbetwist (en terecht).

Als Liverpool fan vind ik dat er toch wat bij moet komen.

Een centrale verdediger.
Van Dijk als hij fit is en Gomez zijn prima, Matip ben ik geen fan van en de jonkies hebben afgelopen jaar bewezen nog niet klaar te zijn. Al zouden ze misschien naast Van Dijk best goed kunnen functioneren en groeien.

Een centrale middenvelder.
Wijnaldum is uiteraard vertrokken en Thiago heeft mij verre van overtuigd vorig jaar en voor de balans en de spirit is het essentieel dat Henderson fit blijft. Declan Rice van West Ham zou ik ideaal vinden, Kan namelijk zowel centraal achterin als op het middenveld uit de voeten.

Een echte spits
Firmino heeft het niet meer. Zijn rendement als centrumspits is gewoon te weinig

1 augustus 2021 om 13:05

Voor naast Van Dijk hebben ze toch Konate gekocht van RB leipzig. Dus dat zit wel snor met Gomez en Matip daarachter. Een spits ben ik het indd met je eens, want vind Firmino wel minder worden op een of ander manier. En indd een middenvelder als vervanger van Wijnaldum. Wie dat moet zijn heb ik geen idee van.

1 augustus 2021 om 13:55

@mirzet12 je hebt gelijk. Ik was Konate even vergeten oops

1 augustus 2021 om 14:28

Als Liverpool 'fan' zijnde zou je toch wel moeten weten dat Konate is aangetrokken en dat is een monster. Mits Keita fit blijft heb je eigenlijk al een vervanger van Wijnaldum in huis. Liet gisteren ook weer zien een fantastische voetballer te zijn. Ik ben het wel met je eens dat er nieuwe spits aangetrokken moet worden. Lastige is dat een doelpuntenmaker als Håland niet echt in een aanval past met twee vleugelspitsen. Daar is hij voetballend te zwak voor. Zou niet echt weten wie wel aan het juiste profiel voldoet.

1 augustus 2021 om 14:47

Lautaro Martinez heeft het perfecte profiel voor bij Liverpool. Snel, behendig, goed aan de bal en agressief. Of gewoon een 4321 met Firmino op 10 achter een diepe spits.

1 augustus 2021 om 14:40

Zoveel betere verdedigers zijn er niet als Matip imo, die man is nooit op een fout te betrappen speelt altijd heel secuur. Persoonlijk vind ik niet dat we een nieuwe middenvelder nodig hebben. Want we hebben Curtis Jones die Gini zijn rol kan overnemen. We moeten niet altijd spelers kopen als we talent genoeg hebben rondlopen in de jeugd. Rice zie ik liever niet komen een 13 in een dozijn voetballer en veel te duur. Thiago was geweldig de laatste weken bij Liverpool hopelijk kan hij die lijn doortrekken dan is het echt wel een aanwinst. Firmino blijft gewoon zeer belangrijk in ons systeem zonder hem loopt het aanvallend gewoon veel stroever maar ik ben wel akkoord dat we een echte spits moeten aantrekken.

Leuk dat v Dijk terug is, maar na 2 topseizoenen was hij sowieso al minder bezig, vlak voor zijn blessure. Ik ben bang dat Liverpool het idd lastig gaat krijgen met of zonder hem. Ben benieuwd wie er gaat uitblinken komend seizoen, maar sowieso het middenveld loopt al niet over van kwaliteit. En voorin moeten ze het al 3 seizoenen hebben van Firmino/Salah/Mane, kunt nou niet zeggen dat ze echt een brede selectie hebben. Klopp zn trainerskwaliteiten zullen belangrijk gaan zijn.

1 augustus 2021 om 14:00

De afgelopen 2 seizoenen kun je Firmino gerust weghalen uit je lijstje en afgelopen seizoen hoefden ze het ook niet van mané te hebben. Het frame "supertrio" is niet meer van toepassing, met heel veel moeite 18/19 nog, maar sinds 19/20 is de term supertrio volstrekt ongepast gezien de cijfers van 2 van de 3 voorin. Zelfs als valse spits/aanvallende middenvelder heeft Firmino nog relatief waardeloze cijfers.

1 augustus 2021 om 14:52

Firmino blijft gewoon van onschatbare waarde in ons systeem. Zijn cijfers kunnen inderdaad beter. Maar 9 en 7 is nu ook weer niet heel slecht voor vele is dat een goed seizoen. Zonder Bobby loopt het aanvallend altijd net wat minder, de combinaties zijn minder, een te groot gat tussen de aanval en het middenveld, Salah en Mane dat het moeilijker hebben om gevaarlijk te zijn. Er zijn maar weinige die de rol van Firmino kunnen overnemen. Maar dat zie je natuurlijk niet als je je alleen blind staart op statistieken.

1 augustus 2021 om 15:17

Nee, de enige die blind zijn in deze zijn LFC fans die een prutsende Firmino, onvoorwaardelijk blijven verdedigen. Altijd. Ongeacht hoe waardeloos hij speelt. Al jaren dezelfde smoesjes. Terwijl Firmino het lachertje is van bijna elke fanbase online. En die onzin dat zonder hem die andere 2 " moeite hebben met gevaarlijk zijn" is hilarisch gezien het feit dat ze erop los scoorde toen Firmino bankte, maar Jota basis. Qua gecreëerde kansen en Keypasses presteert bijv Mo Salah beter, dus om het gevaar van die 2 deels aan Firmino toe te schrijven is onjuist. Zelfs als valse 9, die kansen moet creëren, keypasses, en assists moet verzorgen, is Firmino lachwekkend. De enige die statistieken (oftewel feiten) wegzetten als irrelevant zijn fans van bepaalde spelers in wiens straatje het niet past. Firmino is allesbehalve 'onschatbaar", zet Jota daar neer en LFC, + die 2 voorin, draaien beter. Absurd veel balverlies, mislukte dribbels, slordige passes, en oneindig veel gemiste kansen, Bobby= onacceptabel en gênant voor dit niveau. Niet blijven hangen in sentiment, bedankt voor alles, maar LFC moet verder groeien. 🙏 👋👋

1 augustus 2021 om 15:25

Ben ik niet mee eens.

2 augustus 2021 om 05:21

Sterker: ik vond Jota de beste voirhoedespeler afg seizoen. Firmino en ook Mane veel minder vgln met 19/ 20

Niet vanwege Dijk maar door het veel minder effectief zijn van Salah en Mane ( minder pingels versierd..) presteerde Liverpool minder; 19/ 20 zat alles mee, terwijl ook toen City ( de Bruine/ Foden/ Mahrez) echt beter en leuker speelde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren