Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool wijst astronomisch bod op Salah af; onderhandelingen nog niet klaar

Laatste update:

Ittihad Club heeft wederom een miljoenenbod gedaan op Mohamed Salah. De club uit de Saudi Pro League had volgens David Ornstein van The Athletic 100 miljoen pond, omgerekend zo'n 117 miljoen euro, plus bonussen over voor de Egyptenaar, maar Liverpool heeft het bod direct afgewezen. Voor The Reds is een verkoop van hun sterspeler onbespreekbaar, maar Ittihad wil graag verder onderhandelen.

Het bod op Salah werd donderdagavond mondeling gedaan door Ittihad, toen een bestuurder van de club in een telefoongesprek was met Liverpool-directeur Mike Gordon. Laatstgenoemde was resoluut en wees het bod direct af. Liverpool staat niet open voor een vertrek van Salah, zo maakte Gordon andermaal duidelijk. Ittihad kijkt anders tegen de mogelijke overstap aan en wil alsnog tot een deal komen.

Het is niet voor het eerst dat er over een transfer van Salah naar Saudi-Arabië wordt gesproken. Eerder deze maand berichtte dezelfde Ornstein al over interesse van Ittihad in de 31-jarige aanvaller. Ook toen wees Liverpool een bod af en gaf het aan niet te willen onderhandelen. De verwachting is echter dat Ittihad zich andermaal gaat melden voor Salah, tot onvrede van trainer Jürgen Klopp.

Salah staat sinds de zomer van 2017 onder contract op Anfield. In zes jaar tijd groeide de 88-voudig international uit tot een wereldster en werd hij onder meer twee keer Speler van het Jaar in Engeland. In totaal speelde de buitenspeler 308 wedstrijden voor Liverpool, waarin 187 keer wist te scoren en 81 assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Salah verkopen en Mbappe halen. Dan doe je prima zaken.

1 september 2023 om 14:02

Het zou wel een speler voor Liverpool zijn, maar denk dat hij eerder voor Real gaat kiezen

1 september 2023 om 14:03

Mbappe in de EL, ik zie het niet voor me

1 september 2023 om 14:05

Niemand had ooit verwacht dat Rensch Europa League zou spelen maar zelfs die grootheid gaat dit seizoen op dat niveau acteren. Dan kan Mbappe ook prima.

ON: Ik zie Mbappe ook niet tekenen maar dan vooral omdat Liverpool niet aan zijn financiële eisen zal willen voldoen, waar Real dat minder uitmaakt op het oog.

1 september 2023 om 15:14

Real heeft veel hogere inkomsten dan Liverpool, dan is er ook qua salaris meer mogelijk natuurlijk.

1 september 2023 om 14:04

Want Mbappe losweken doe je zomaar. Zowel Mbappe en vooral PSG gaan echt niet daar nog akkoord mee.

1 september 2023 om 14:19

Dat zal ook slechts bij een droom blijven. Ik zie Mbappe wel goed passen bij Liverpool hoor, maar hij gaat nooit een dergelijk hoog salaris krijgen bij Liverpool. Zou geweldig zijn om een rivaliteit tussen Haaland en Mbappe te mogen zien, dat zou toch echt moeten eigenlijk. Net zoals het tussen Messi en Ronaldo was.

1 september 2023 om 14:25

Zermatt: het is geen FM he, dat besef je toch?

Of denk je dat Liverpool op 2 dagen een megatransfers, waar zoveel belangen spelen, even kan afronden. Om maar te zwijgen van het feit dat Mbappe waarschijnlijk 200 miljoen zal moeten gaan kosten. En een loon van 50-60 miljoen euro zal willen ontvangen.

ik hoop dat Salah blijft, een geweldige speler om naar te kijken

Zou ook wel echt oerdom zijn. Dan kan je alle ambities meteen de prullenmand in gooien.

Wat eigenlijk al bijna kan met de huidige bezetting van het middenveld. Blijft toch onbegrijpelijk dat ze echt een maand niet bereid zijn om 55-60 miljoen neer te tellen voor Lavia om dan uiteindelijk rond de 20 miljoen neer te tellen voor een Japanner en 40 voor een compleet onnodige Gravenberch. Top 4 gaat heel lastig worden denk ik.

1 september 2023 om 14:06

Konden met dat geld van Endo en Gravenberch (de nieuwe Rijkaard) beter Palhinha halen. Dan hadden ze gewoon een top middenveld.

1 september 2023 om 14:09

Hem of Lavia inderdaad.

Lavia eerder toekomstgericht of met Palhinha echt een top 3 cvm in de PL binnen halen. Echt gewoon heel slechte zaken gedaan vind ik.

1 september 2023 om 14:34

Ik had graag Palhinha zien komen, maar Fulham vroeg 105 miljoen voor hem dat is hij natuurlijk niet waard.

1 september 2023 om 14:44

105 Miljoen? Ja dan moet je die trein lekker laten passeren.

1 september 2023 om 14:45

Las ergens dat hij nu voor 60/65 miljoen pond naar Bayern gaat?

Zou toch frappant zijn, zo'n downgrade qua transfersom in korte tijd op deadline day?

1 september 2023 om 14:47

Om nog maar te zwijgen over wat ze voor Caicedo over hadden. Geld was dus niet het probleem. Liverpool oogt nogal stuurloos op de transfermarkt. Ik heb ook niet de indruk dat ze nou zoveel beter zijn geworden deze zomer. Die gaan nooit een keer meedoen voor de titel dit jaar.

1 september 2023 om 14:49

Lijkt me ook niet. Dan snap ik ook wel dat Lavia uiteindelijk eerder voor Chelsea opteert want het getuigt niet echt van vertrouwen vanuit Liverpool.

2 september 2023 om 14:41

Ik begrijp sowieso niet waar ze momenteel mee bezig zijn. Het lijkt wel alsof ze het wiel opnieuw willen uitvinden en vervolgens in paniek raken als ze doorkrijgen dat het niet werkt.

Wat ze in de afgelopen jaren juist heel goed deden, is dat ze spelers ophaalden die ineens excelleerden op een relevant niveau, maar nog niet echt in de belangstelling stonden van de Europese topclubs. Zo is Liverpool ook weer aan de top gekomen. Spelers als Van Dijk, Mane, Salah, Wijnaldum.

Tegenwoordig is 'het aardig' doen meer een graadmeter. Tja, dan krijg je dus van die spelers die tussen wal en schip belanden en op een goede dag hooguit redelijk meedoen. Ook tactisch lijken ze een beetje in de war.

1 september 2023 om 14:59

Ja ik ben echt verbaasd wat Liverpool dit transferwindow allemaal aan het doen is. Maar goed, je weet het nooit, misschien klikt het allemaal weer ondanks alles.

Zou minstens 250 miljoen vragen als Liverpool zijnde. Haal maar eens een vervanger voor deze geweldige Farao. Als Caicedo als zoveel geld kost moet een aanvaller van kaliber al gauw 150 miljoen gaan kosten. En haal maar eens een goede rechtsbuiten, die zijn nog vrij schaars ook.

1 september 2023 om 14:48

In deze fase van de transfermarkt vervang je een speler als Salah sowieso niet meer. Dat is al ontzettend lastig als je de gehele transferperiode nog hebt. Zonder Salah vraag ik me af of ze uberhaupt in de top 5 of 6 kunnen eindigen.

Liverpool moet Salah nooit laten gaan natuurlijk als ze enige ambities hebben.

1 september 2023 om 14:21

Daar ga je al. FSG heeft geen ambities. Zien de club alleen als een verdienmodel voor hun stakeholders. De hele fanbase van Liverpool is helemaal klaar met die bende.

1 september 2023 om 14:51

Als Liverpool minder geld verdient, zijn die stakeholders ook niet blij. Er zit nogal een verschil tussen CL en EL of UCL. Zonder Salah vraag ik me af of Liverpool uberhaupt de top 6 kan halen. Het is niet zo zwart-wit dat ze met de verkoop van Salah even lekker kunnen cashen. De gevolgen van het uitzwaaien van zo'n speler zijn misschien wel groter over een heel seizoen genomen.

1 september 2023 om 16:12

Er is meer dan ambitie. Lijkt me logischer hem voor dat astronomische bedrag te verkopen. Salah is sowieso al op zijn retour.

Logisch toch? Salah is nog niet in grootse vorm dit seizoen, maar is de sterkhouder bij Pool.
Als ze hem echt hadden gewild, hadden ze ook begin augustus kunnen komen.

Deadline day ga je je beste aanvaller niet meer verkopen. Logisch. Big boytalk by Liverpool!

1 september 2023 om 14:10

Als ze het bod verdubbelen dan kan Liverpool niet meer weigeren. Salah is ondertussen ook 31 je moet op een duur wel doorselecteren alleen is de vraag wie moe Salah gaan vervangen?

1 september 2023 om 14:15

Als ze 100 miljoen bieden op Raphina zal Barcelona dat wel overwegen lijkt me.

Zeker een speler die bij Liverpool past, al moeten ze er wel veel te veel voor betalen.

1 september 2023 om 14:24

Ik denk niet dat Raphina zelf naar Liverpool wilt, Barca is zijn droomclub net als bij Frenkie. Wel verwacht ik dat hij dit seizoen zijn basisplek zal verliezen aan Yamal dat is echt een groot talent en vooral ook een slimmere voetballer, maar door de hoeveelheid wedstrijden zal Raphina nog altijd genoeg minuten maken.

Hoe goed is eigenlijk die Doak van Liverpool, misschien gewoon eigen jeugd de kans geven.

1 september 2023 om 14:44

Tsja, ik denk niet dat Liverpool het doet.
Ze hebben al een flinke jas uitgedaan dit jaar.

Als ze 250 miljoen krijgen, denk ik dat ze het wellicht overwegen. Mara verder: ook Salah moet eerst nog maar eens akkoord er mee gaan...

En Liverpool moet dan nog last minute een vervanger halen. Amper mogelijk, gok ik zo....

Dan heb je voorin alleen Diaz, Jota, Gakpo, Nunez en Doak.

Ik denk dat de eigenaren van Liverpool op een gegeven moment een bod accepteren. Liverpool is eigendom van een holding en ze hebben aandeelhouders. Dikke winst voor ze als het doorgaat.

Die kunnen ze nu nog absoluut niet missen bij Liverpool, omdat een speler van de zelfde klasse nu bijna onhaalbaar is...

1 september 2023 om 15:20

Je hoeft maar vier maanden te overbruggen en je kan dan in Januari weer de markt op. Ik gok zo dat Liverpool in de Europa League wel kan overwinteren zonder Salah, en top 5 PL halen moet ook wel lukken.

Voor dat bedrag zou ik hem laten gaan. Je ziet al dat hij niet meer de grote speler is van een aantal jaar geleden. Alles gaat net iets langzamer en de sleet komt er langzaam op. Blijft wel erg goed natuurlijk. Verder heeft Liverpool al genoeg opties in huis om zijn plekje over te nemen. Met Jota Diaz Nunez en Gokpo valt er voorin meer dan genoeg te kiezen.

Onderhandelingen zijn wel klaar. Saudis blijven bieden maar dat is geen onderhandelen te noemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren