Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool verovert Europese Super Cup in Istanbul

Laatste update:

Liverpool heeft woensdagavond ten koste van Chelsea de Europese Super Cup in de wacht gesleept. De strijd tussen de winnaar van de Champions League en de winnaar van de Europa League eindigde na strafschoppen, na een 2-2 stand in de reguliere speeltijd, in het voordeel van het team van Jürgen Klopp: 5-4. De doelpunten van de Merseyside-club kwamen op naam van Sadio Mané; Olivier Giroud en Jorginho scoorden voor Chelsea in Istanbul. Virgil van Dijk speelde van begin af aan, terwijl Georginio Wijnaldum inviel.

In een open eerste helft hadden beide teams mogelijkheden om de score te openen. Na een kwartier spelen was de eerste grote kans voor Mohamed Salah. De aanvaller ontving de bal van Alex Oxlade-Chamberlain en probeerde Kepa vanuit een moeilijke hoek te passeren, maar de doelman verrichtte een uitstekende redding. Aan de andere kant van het veld tikte Adrián met zijn vingertoppen een inzet van Pedro tegen het aluminium.

Naarmate de eerste helft vorderde, nam Chelsea de controle over de wedstrijd over en dwong men het team van Klopp om alleen maar tegen te houden. Dat resulteerde na 36 minuten spelen in de 0-1. Christian Pulisic rukte op en gaf op het juiste moment een steekpass op Giroud. De aanvaller verschalkte Adrián met een diagonale inzet in de verste hoek. Enkele minuten later werd een doelpunt van Pulisic wegens buitenspel afgekeurd.

Klopp greep in de rust in en haalde Oxlade-Chamberlain uit het elftal, ten faveure van Roberto Firmino. Dat pakte meteen goed uit. Na een passje van Fabinho was de Braziliaan net iets eerder bij de bal dan Kepa en kon Mané vlak na rust het leer in het doel frommelen: 1-1. Liverpool maakte een veel actievere indruk in het tweede bedrijf en Klopp koos na ruim een uur spelen voor de entree van Wijnaldum, die James Milner verving.

Lampard koos een kwartier voor tijd voor een dubbele wissel: Mason Mount en Tammy Abraham in de plaats van Pulisic en Giroud. Niet veel later kwamen de Londenaren bijzonder goed weg. Kepa keerde een diagonaal schot van Salah en de rebound van Van Dijk werkte hij knap tegen de lat. In de slotfase ging het duel op en neer. Mount passeerde weliswaar Adrián op aangeven van Jorginho, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Luttele minuten later kreeg Mané de bal uit een moeilijke hoek niet achter Kepa.

Het team van Klopp nam na 95 minuten voor het eerst de leiding: Firmino ontving de bal van Mané op links, behield het overzicht en bezorgde de bal weer bij de vrijstaande Senegalees, die het leer heerlijk via de onderkant van de lat tegen de touwen werkte. De vreugde bij the Reds was van korte duur. Abraham ging gewillig naar de grond na een vermeende overtreding van Adrián. Stéphanie Frappart wees naar de stip, de VAR gaf haar gelijk en Jorginho stuurde de doelman van Liverpool de verkeerde kant op. Liverpool kwam niet veel later goed weg toen een inzet van Abraham van dichtbij voorlangs ging.

In de tweede helft van de verlenging ging de meeste dreiging van Chelsea uit. Adrián keerde een kunstige inzet van Mount en vlak daarna ging een schot van Pedro maar rakelings naast. In de noodzakelijke strafschoppenreeks kwam Liverpool als winnaar uit de strijd. Abraham miste als enige in de reeks, daar Adrián zijn intenties raadde: 5-4.

Liverpool is de terechte winnaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had niet anders verwacht ook Chelsea gaat sowieso geen prijs pakken dit seizoen.

14 augustus 2019 om 23:48

Maar jullie spelen wel leuk. Petje af. Resultaten komen wel. Je word geen landskampioen met dit materiaal maar misschien een fa cup moet kunnen.

14 augustus 2019 om 23:48

Kop op jullie hebben met minder materiaal LFC echt bijna gepakt, je mag fier zijn op dit team.

14 augustus 2019 om 23:48

Dan heb je de wedstrijd niet gekeken. Chelsea speelde gewoon een prima pot en had middels Abraham in de verlenging gewoon op voorsprong kunnen komen.

Ik had persoonlijk verwacht na het vertrek van Hazard en geen aankopen dat Chelsea veel minder zou presteren. Als ze deze lijn doortrekken zie ik ze gewoon stunten dit jaar. Had veel meer van Liverpool verwacht eigenlijk..

14 augustus 2019 om 23:49

Ik vond ze Anders beter dan Liverpool vandaag, hadden een beetje pech.
Komt helemaal goed met Chelsea, neem dat van mij aan.

14 augustus 2019 om 23:50

Lampard doet het goed met wat hij tot beschikking heeft, maar de selectie komt gewoon veel te kort om echt prijzen te gaan pakken uiteindelijk.

14 augustus 2019 om 23:50

Vond Chelsea nog best sterk. Die 4-0 tegen United was zwaar geflatteerd ook. Zo slecht is Chelsea helemaal niet met al die jonge spelers.

14 augustus 2019 om 23:54

We speelden anders wel ijzersterk vandaag. We hebben wel verloren ja, en de kans is groot dat we geen prijs gaan winnen dit jaar. Maar het is toch een verademing om te zien op de manier waarop we spelen met zoveel jeugd. Het seizoen is nog vroeg en ik weet zeker dat Lampard dit Chelsea goed kan laten draaien. Ik heb alle vertrouwen in een plek in de top 4. COYB!

14 augustus 2019 om 23:58

Is ook zeker mooi om te zien alleen gaan we met al die talenten geen prijzen pakken. Ik mis gewoon een beetje de tijden dat we spelers hadden die er echt stonden in de vorm van: Terry, Drogba, Carvalho, Ballack, Lampard etc. Ben bang dat ik zulke tijden nooit meer ga meemaken. Ik zie het gewoon niet gebeuren dat we enkel met de talenten weer tot de topclubs gaan behoren.

15 augustus 2019 om 00:03

Al die spelers stonden er ook niet direct he Terry was eigen jeugd en absoluut 1 van de beste spelers ooit binnen de club, terwijl de opleiding toen vele malen minder goed was, dus het kan prima. Mount is niet minder dan Lampard was op 20, Abraham niet minder dan Drogba (die heel laat doorbrak), hudson-odoi is al heel ver voor z’n leeftijd. Geef ze de tijd en er kunnen een aantal heel ver komen

15 augustus 2019 om 00:04

Dat zou heel mooi zijn haha ik laat me graag verrassen.

15 augustus 2019 om 00:45

Gaan we ooit nog de super cup winnen? Wat jammer dit

14 augustus 2019 om 23:54

links back vervangen kante moet fit blijven en ik zie chelsea mooie dingen doen dit seizoen

15 augustus 2019 om 00:01

Niet zo negatief. Chelsea was vandaag absoluut niet minder dan Liverpool met al z’n sterren. Ik vind het wel mooi dat Chelsea het doet met een jong team zonder echte dure sterren, een enkeling daargelaten. Voel er in ieder geval weer veel meer voor dan bijv. de Mourinho tijd..

15 augustus 2019 om 01:13

"Liverpool met al z'n sterren." Adrian op goal, The Ox 1e basis plek in 400+ dagen, Matip, Milner, Henderson zijn nou niet bepaald "sterren" als je het mij vraagt.

15 augustus 2019 om 10:51

Geen sterren maar je snapt wat hij bedoelt hoop ik, Liverpool had wel meer basisspelers dan Chelsea. Dat een Chelsea op 50 procent het CL winnaar Liverpool op 70 procent zo lastig kan maken, is knap.

Kante de alleskunner MOTM veruit de beste op het middenveld.

14 augustus 2019 om 23:49

Wat een verademing was kante, pakte elke bal in ze buurt af, stopte vroegtijdig tegen aanvallen en zag hem 1 lange bal opeens versturen naar de ander kant van het veld. Als neymar 222M kostte dan kost kante het dubbele, minimaal!

14 augustus 2019 om 23:51

Als is vals pik!

15 augustus 2019 om 01:12

Leuk geprobeerd maar door het ontbreken van intelligentie is deze opmerking helaas misplaatst.

14 augustus 2019 om 23:51

Pedro speelde ook een uitstekende wedstrijd! Heeft ook vaak meeverdedigd.

15 augustus 2019 om 00:05

Pedro is echt een modelprof. 32 jaar en bijna alles gewonnen in zijn leven maar heeft geen vedettemaniertjes. En geeft zowel verdedigend als aanvallend alles. Hopelijk kan hij nog een seizoen knallen.

15 augustus 2019 om 00:08

Manege grossierde in foute aannames balverlies en slordige passes. Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien maar laat je aub niet verblinden door 1 mooie goal.

15 augustus 2019 om 00:36

Pedro was inderdaad ook erg goed, en zo energiek voor zijn leeftijd. Trok de ene na de andere sprint. Lampard krijgt zijn spelers echt mee in zijn verhaal, en brengt goed voetbal. Ik ga Chelsea intensiever volgen. Een toptrainer in wording.

Deze wedstrijd had zo een Champions League-finale kunnen. Het had echt alles. Passie, tempo, vechtlust, bij vlagen prachtig combinatie en pressievoetbal door beide ploegen. Heerlijke wedstrijd zo op een doordeweekse avond voor de neutrale kijker. Heel erg genoten. Gefeliciteerd Liverpool-fans. Toch een bijzondere ploeg hoor, die Chelsea. Eens in zoveel tijd worden ze compleet afgeschreven, maar ze halen of strijden uit het niets altijd wel voor een of andere prijs.

PS: Liverpool moet zo snel mogelijk een oplossing vinden voor iemand anders op het doel, want met Adrian komt de titel toch echt in gevaar. Ben totaal niet overtuigd. Die laatste pen doet daar niks van af, gewoon slecht geschoten.

14 augustus 2019 om 23:54

Ik heb niks bijzonders gezien aan Adrian.

15 augustus 2019 om 05:38

Alleen bij de penal van Jorginho vond ik hem tegenvallen, voor de rest gewoon een puike wedstrijd gespeeld. Bij die goal van Giroud deed hij alles goed alleen het lukte Giroud om die bal in dat ene mini gaatje te drukken.

15 augustus 2019 om 10:11

Ik zei het nog gisteravond tegen een maat van je. Deze wedstrijd was nog leuker dan de CL finale.

Je zag meteen ook een groot verschil in de aanval toen Firmino erin kwam. Man wat is hij balvast en kan hij goed het spel verleggen. Dat vond ik echt smullen. Daarnaast kan Milner echt niet meer in topwedstrijden. Hele goede speler om op de bank te hebben, maar Wijnaldum hoort toch echt op die positie te spelen.

Sterren van de avond, de drie liedinggevende dames.

Prachtige finale, ik voel mee met Abraham, wat erg voor die jonge.

14 augustus 2019 om 23:49

Inderdaad en Abraham viel ook gewoon heel goed in. Die kan echt wel eerste spits bij Chelsea worden. Mount viel overigens ook goed in.

14 augustus 2019 om 23:51

Op dit moment vind ik dat giroud gewoon vaste spits moet zijn voor even en hij liet het vanavond weer zien waarom.

15 augustus 2019 om 00:01

Oneens Hangover96. Abraham was een stuk gevaarlijker. Had met wat meer geluk ook zo maar twee of drie keer kunnen scoren.

15 augustus 2019 om 00:05

Hij viel ook heel mooi met z'n duik voor z'n penal.

14 augustus 2019 om 23:49

Waarom hij dan ook als beslissende nummer 5...

14 augustus 2019 om 23:51

Wel groots dat hij (en Mount) die penalty's durven te nemen. Abraham heeft wat pech gehad in zijn eerste twee wedstrijden dit seizoen. Kansen genoeg nog gezien de situatie voorin bij Chelsea.

14 augustus 2019 om 23:51

Die blonde grensrechter mocht er wel wezen😜

14 augustus 2019 om 23:52

Flashbacks van Lukaku spookten door me hoofd toen Abraham die bal pakte. Zal dit seizoen veel kansen krijgen en benieuwd wat hij zal laten zien.

15 augustus 2019 om 00:00

Mount en Barkley schoten hem anders prima binnen

Als voetballiefhebber heb ik écht genoten van deze wedstrijd. Vaak wordt de Europese Super Cup gezien als veredelde oefenpot, maar deze ploegen wilden allebei winnen! Helaas moet er altijd een verliezer zijn, het had na 120 minuten ook maar zo 5-5 kunnen staan. En zelfs de penaltyserie was op het scherpst van de snede!

Groot compliment naar Chelsea en vooral naar Kanté. In deze vorm is hij echt een van de beste, zo niet dé beste, middenvelders ter wereld. Vooral voor rust was Chelsea echt heel erg goed. Geholpen door de snelle 1-1 nam Liverpool over. Na de 2-2 kon het beide kanten opvallen.

Ook nog complimenten voor de arbitrage! Ik geloof dat het aanstellen van vrouwelijke scheidsrechters wel eens een positieve werking kan hebben! Ik vond het gezeur namelijk zeer beperkt en had het idee dat ze (Frappart) zeer gerespecteerd werd door de spelers. Ook kon ze het fysiek goed bijbenen en heeft ze goede beslissingen genomen, al vond ik de penalty enigszins discutabel.

15 augustus 2019 om 00:08

Ik had ook het idee dat de schwalbes minder waren, misschien toch beschamender om als man voor een vrouw rond te rollen (en ja, beide teams zijn ook redelijk fair normaal). Vond dat ze het prima deed, hoewel die grens toch een aantal keer een ingooi verkeerd zag

Fijn die Var, bij laatste pingel, gewoon opnieuw nemen. Maar nu tellen de regels niet meer😂😂

14 augustus 2019 om 23:59

Regels telden in de 3e minuut ook niet..... Van Dijk moet een handsbal doen om Pedro te beletten alleen op doe l te gaan..... Ref fluit de handsbal maar geeft gewoon een fout zonder een kaart terwijl de enige sanctie , rood moest zijn.....
Neen zei Madame Frappart...... Voor rood was het blijkbaar nog effe te vroeg......, ze durfde zo vroeg in de wedstrijd zulk een belangrijke beslissing niet aan te gaan.... Schandelijke 'verzuim !

15 augustus 2019 om 01:15

Handsbal is alleen rood als je een scorings kans ontneemt. Niet een aanval onderbreekt.

15 augustus 2019 om 12:17

als laatste man een professionele fout maken , eender hoe, om een speler een zekere doelkans te ontzeggen is altijd rood.... in dit geval kon Pedro alleen op doel gaan !

trouwens van dit seizoen is er geen interpretatie meer omtrent hands, zo lang een speler met zijn arm in een natuurlijk menselijke handeling een bal raakt en er zo voordeel uit haalt is het altijd hands.... punt aan de lijn!
in dit geval was het de laatste man en zo bleef van Dijk in balbezit....

de fase als hands beoordelen en dus ook fluiten was correct, de beoordeling van de straf hieromtrent was fout ,.....zeer fout ! deze mevrouw had niet de ballen om zo vlug in de wedstrijd haar verantwoordelijkheid te nemen net als de VAR trouwens.

MAn of the match: de vrouwen geweldig gefloten, totaal niet verwacht.

15 augustus 2019 om 00:03

Niet overdijven hè.. prima gefloten, maar de penalty was zwaar en een aantal kleine foutjes werd hen gelukkig niet zwaar aangerekend.

Als ze de regels toepassen moet die laatste penal gewoon over. Adrian is ruim van zijn lijn af.. maar doe dat maar eens als het feest al begonnen is.

14 augustus 2019 om 23:54

Zie de beelden net en je hebt gelijk. Klopt niet, mag niet. Penalty moet over. Wel leuk voor de discussie, bij de 2-2 deed de keeper hetzelfde. Mag het dan wel als de penaltynemer die bal er "gewoon" inschiet?

15 augustus 2019 om 00:04

Dan is het voordeel van de keeper nutteloos. Bij het stoppen is sprake van onwettig voordeel.

15 augustus 2019 om 00:53

Dan moet je ook consistent zijn in het toepassen van de regels zeg. Om je heen schieten is ook niet geoorloofd zolang je maar niemand raakt. Het gaat er om dat hij iets doet wat niet mag, niet wat voor gevolgen dat eventueel heeft. Keeper gewoon geel geven elke keer als hij dit doet, dan leert hij het vanzelf wel af.

OT: Lekker, de eerste prijs van het seizoen! Wat speelde Chelsea ook goed zeg. Vond het een erg spannende wedstrijd en had beide kanten uit kunnen vallen. Maar vooral mooi voor Adrian, wat een verhaal zeg.

15 augustus 2019 om 09:13

Dan ga je de penaltynemer straffen voor de fout van de keeper. Nee, dat zou helemaal schandelijk zijn. Zie het eerder als een voordeelsituatie waar een goal uitkomt, dan fluit een scheidsrechter ook niet voor een overtreding. Die keeper leert het vanzelf wel af als iedere gemist. strafschop overnieuw genomen mag worden.

Geen mooie wedstrijd maar gefeliciteerd Liverpool fans! Adrian speelde wel lekker zeg. Geen idee waarom deze wedstrijd nou extra tijd heeft. Was beter geweest als ze gewoon rechtstreeks naar de penalties zouden gaan na 90 minuten.

15 augustus 2019 om 08:06

Dan heb je een andere wedstrijd gezien dan ik. Ik vond het een hele leuke wedstrijd om te kijken. Het spel golfde op en neer, veel grote kansen over en weer. Een einduitslag van 5-5 had maar zo gekund. En zelfs de verlenging, die vaak verschrikkelijk saai is, was leuk om naar te kijken! Kan je aangeven wat je er niet mooi aan vond?

Ploegen gelijkwaardig,maar wat een doelpunt van Mané.
Penalty's....blijft loterij hè

Balen, maar ik heb echt een hele goede wedstrijd gezien! We hebben nu al twee potjes gespeeld dit seizoen en ze waren allebei beter dan welke wedstrijd dan ook in de twee seizoenen hiervoor. Ik kan niet wachten op aankomend weekend als ik het live mag aanschouwen, want wat een talent loopt er op dit moment in het blauw rond zeg!

14 augustus 2019 om 23:53

En dan te bedenken dat Reece, Loftus-Cheeck en Odoi nog moeten aansluiten. Teleurgesteld in het resultaat, maar optimistisch voor dit seizoen !

15 augustus 2019 om 00:00

Gaaf man! Er staat gewoon een prima ploeg en de inbreng van jonge jongens als Abraham, Mount, RLC etc vind ik ook prachtig om te zien. Ik acht over een heel seizoen City en Liverpool zeker sterker (stabieler en meer aanvalskracht), maar wellicht zit een derde plek er in. Persoonlijk acht ik wel Spurs ook iets sterker.

15 augustus 2019 om 00:49

Ik ben er heilig van overtuigd dat Pulisic uiteindelijk een koopje blijkt. Dit is toch het allerhoogste niveau en wat was die gozer goed zeg. Verder zuur, ik had het Chelsea gegund en begin echt een beetje fan te worden van dit team in opbouw, zo veel potentie en een manager met uitstraling. Zondag was ook zwaar geflatteerd en vond het veldspel muv de laatste fase erg goed.

Zwaarbevochten maar ongelofelijk lekker om deze te winnen na penalty's, ondanks dat het verre van een grote prijs is. Firmino motm voor mij, want maakte overduidelijk het verschil

Is kante niet wat voor real wat een speler!

15 augustus 2019 om 00:10

Helemaal mee eens, echt een alleskunner op het middenveld. In deze vorm misschien wel de beste middenvelder ter wereld!

15 augustus 2019 om 00:16

Die heeft net 5 jaar verlengd. Dus als ze dachten dat Neymar al pittig binnen te halen was, ligt hier een nog zwaardere kluif

15 augustus 2019 om 00:40

Achteraf gezien makkelijk spreken maar Real heeft ondanks de vele dure aankopen (Rodrygo, Mendy, Jovic...) eigenlijk nog steeds hetzelfde probleem: het elftal is verzadigd, en moet vernieuwd worden. Dat is niet gebeurd met de aankopen, want enkel Hazard heeft een basisplaats veroverd. Had Real nou bijvoorbeeld Mendy niet gekocht en gewoon Reguilon de kans gegeven en Modric en Kroos verkocht voor Kante en de Bruyne, Real zou weer topfavoriet voor de CL zijn.

15 augustus 2019 om 00:47

Heeft een contract tot 2023 hoor ik dus mendy alleen al is de helft van kante over de bruyne niet gesproken

15 augustus 2019 om 10:53

Daarom verkoop je ook nog Modric of Kroos of zo. Die worden dan overbodig. Of Nacho.

15 augustus 2019 om 01:43

Ja dat had ik ook al vaker gezegd. Doe kroos of Modric maar ruilen voor Kante. Die twee zijn echt dramatisch m, geen passie en strijdlust meer

14 augustus 2019 om 23:58

Ik denk niet dat kwaliteit het verschil zal maken maar eerder de mentaliteit. Waarom ? Arsenal had jarenlang kwaliteit vaak genoeg tot de winter boven aan gestaan, maar uiteindelijk stranden wij toch. Chelsea is een elftal in opbouw en die komen er wel, het zal tijd kosten. Ze verliezen nu 2 finales, het zal boeiend worden om te zien hoe ze eruit komen.

15 augustus 2019 om 00:12

Ik ben het met je eens Hangover. Er is wat mij betreft wel één hele grote maar. Er is geen enkele garantie dat Chelsea constant een hoog niveau haalt. City en Liverpool zijn gevestigde teams, Chelsea is in opbouw. Het zou me oprecht verbazen als het verschil tussen City en Liverpool aan het einde van het seizoen minder dan 20 punten is. Vooropgesteld, eigenlijk hoop ik dat ik het gruwelijk mis heb

Zonde dit, had het Lampard en Chelsea wel gegund en op basis van wat ik gezien heb hadden ze het ook wel iets meer verdiend. Overigens ook een sterkte penalty reeks van beide ploegen, alles strak en zuiver. Bij de laatste penalty van Abraham zie je hem te lang twijfelen nadat het startsein al is gegeven.

Pff zo pijnlijk dit. Fantastisch spel van ons, met veel passes en aanvallende acties. Kante en Pedro echt geweldig. Helaas maakt Firminho's invalbeurt in de 2de helft een groot verschil voor Liverpool. Mount ook geweldig ingevallen nadien. Jammer dat we het tot strafschoppen hebben laten komen. Hopelijk staan we volgend jaar daar terug als CL winnaar .

Jammer dat er weer een penaltyserie verloren is, maar wel een goede wedstrijd van Chelsea kant gezien, vooral voor rust. Hoog tempo, mooie combinaties en scherpe aanvallen. Je zag wel dat beiden helemaal geen zin hadden in een verlenging en gas terugnamen. Vind het sowieso apart dat deze wedstrijd wordt gespeeld nu het seizoen alweer begonnen is, maar goed. Jammer dat Lampard niet zijn eerste prijs heeft gepakt, maar wel goed hersteld na de vernedering tegen Manchester United. Genoeg perspectief om er positief in te gaan komende weken.

Wat een wedstrijd !
Vond het leuk om te kijken, al is het penalty schieten altijd wel iets wat me nerveus maakt ( zelfs als ik neutraal ben )

Even aan de volgers van grote Engelse clubs hier : vinden jullie het niet jammer dat er bij teams als Chelsea, Liverpool, Arsenal, manchester united etc, er zo weinig engelsen in de basis staan?

Vind het altijd jammer om te zien dat er bij topclubs in eigen land, bijzonder weinig echte eigen inbreng is.
Zo wordt het niveau van de landenteams altijd wel een stuk minder.

15 augustus 2019 om 00:01

Las deze opmerking net ook bij live meepraten, maar het valt dit jaar echt heel erg mee. Met Abraham, Barkley, Loftus Cheek, Hudson Odoi, Mount, Tomori en Reece-James heeft Chelsea flink wat Engelsen die veel speeltijd tegemoet gaan, zeker ten opzichte van laatste jaren.

15 augustus 2019 om 00:16

Wan Bissaka, Maguire, Shaw, Mctominay, Lingard en Rashford noem jij weinig? Dat is meer dan de helft.

15 augustus 2019 om 06:55

Mctominay is schots

15 augustus 2019 om 07:55

Is Schots, maar wel een Brit en eigenlijk tel ik het altijd op die manier.

Daarnaast zijn Pogba en Pereira home grown, net als Chong. Dus ook nog eens 3 niet Britse academy spelers er bij, naast Greenwood en Gomes die we dit seizoen als Engelse talenten ook met enige regelmaat aan het werk gaan zien.

Echt genoten van de wedstrijd, vooral het veldspel van Chelsea kon me bekoren. Dit lieten ze ook tegen United zien. Kop omhoog!

Als ik dickie moest geloven dan zou Chelsea winnnen omdat ze meer technische balrs hebben. Op dit niveau is techniek meestal wel aan de hoge kant, het gaat om mentale gedeelte die je winst bezorgd. Zwak analyse van die gasten die lagen te pitten alsof het een dooie wedstrijd was. Geweldig game gezien en toekomst Chelsea ziet er goed uit. Het was zeker geen penalty, er is bij 1 replay duidelijk te zien dat hij bij hem eerder langs gleed en je zag zijn handen in trekken. Van dijk zat op een ander niveau🤣 sjezus, en de middenveld van Chelsea mooi om te zien. En die Eene grensrechter leidt af😌 moet toch gezegd worden.

14 augustus 2019 om 23:57

zeer grappig

15 augustus 2019 om 00:04

Salah was toch echt overduidelijk een klasse beter dan Mane (veel balverlies en slordige passes) ik weet niet door welke bril jij kijkt maar dat was toch overduidelijk. Vooral Salah zijn aannames van zeer moeilijke ballen getuigt van klasse.

15 augustus 2019 om 00:08

Ben het eens met GRAPSV. Mané speelde overduidelijk een betere wedstrijd en is ook sinds vorig seizoen een belangrijke/betere speler dan Salah. Salah speelde veel minder vandaag en raakte juist vaak de bal kwijt. Tweede goal van Mane getuigt van veel klasse.

15 augustus 2019 om 00:24

Couldn't agree more. Ben benieuwd wat Mané dit seizoen gaat presteren en of Salah het niveau van twee jaar terug, in zijn eerste seizoen voor liverpool, weer kan evenaren. Dan is Liverpool aanvallend onhoudbaar. Verdedigend zag het er niet zo goed uit. Heb daarom ook liever dat Lovren blijft.

15 augustus 2019 om 00:24

Couldn't agree more. Ben benieuwd wat Mané dit seizoen gaat presteren en of Salah het niveau van twee jaar terug, in zijn eerste seizoen voor liverpool, weer kan evenaren. Dan is Liverpool aanvallend onhoudbaar. Verdedigend zag het er niet zo goed uit. Heb daarom ook liever dat Lovren blijft.

15 augustus 2019 om 00:41

Ah "vorig seizoen"
Salah was "vorig seizoen" direct betrokken bij 40 (!) goals en Selfish Sadio (slechts 1 (!) assist in de PL) bij 31 goals.
Mane is letterlijk de meest egoïstische speler van de PL in zijn (linksbuiten) positie, de altijd gehate Salah heeft bijna 3 (!) maal zo veel assists als binnenlopert Mane!😬😬

15 augustus 2019 om 00:41

Vond als liverpool fan zijnde salah vandaag juist een van de slechtsten aan onze kant.veel bal verlies o.a.


En mane is pas zij 1e keer in basis sinds terugkeer va afrika cup na ik meen vakantie van anderhalve week.

15 augustus 2019 om 00:53

Gelukkig zijn meningen geen feiten.

Dan heb je al een VAR en op het allerbelangrijkste moment doet hij niks? Die voet stond gewoon niet meer op de lijn. Maar goed, kunnen wel trots zijn op ons spel.

Kijk Sierd, zo geef je commentaar. Wat een verademing ten opzichte van gisteren.

Mooie wedstrijd ook. Leuk om Chelsea te zien met die jonge spelers. Ik had ze deze prijs wel gegund.

15 augustus 2019 om 00:12

Je houdt van sierd of je haat hem laat hem lekker ze ding doen en als het je niet aan staart die je het geluid maar uit.

Zuur voor Abraham. Doet me een beetje denken aan Lukaku in 2013 tegen Bayern. Misste ook de winnende penal volgens mij.

Voor de rest speelde Chelsea een sterke pot met regelmatig mooi voetbal. Denk dat Lampard er wel wat moois van kan gaan maken.

15 augustus 2019 om 00:13

Inderdaad, alleen heeft Mourinho hem daar volledig voor vergruisd en hem daarna op de bank/tribune gehouden, omdat hij raar aanliep (kort en langzaam, schoot ongeveer uit stand). Zie ik Lampard niet doen, komt wel goed met die jongen en Chelsea

Echt genoten van deze wedstrijd. Zowaar beter dan een echte CL-finale, omdat teams vrijuit voetballen en risico's nemen. In finales die ertoe doen zie je toch te vaak dat trainers/spelers behoudender spelen en dat maakt een wedstrijd kapot.

Verder is Kante echt goud waard, fenomenale speler en doet mij denken aan Makelele.

Mooie wedstrijd maar het beeld wat ik ook geweldig vond was kleine Hoever vastgehouden door klopp tijdens de penalties haha

Ik begin na die zwaar geflatteerde 4-0 tegen United en deze wedstrijd toch een beetje fan te worden van Chelsea zeg. Hebben naar mijn mening twee keer veel te weinig gekregen, zondag was het veldspel gewoon goed en in de laatste fase niet, vandaag waren ze bij vlagen beter dan Liverpool. Pulisic lijkt het in zich te hebben Hazard te doen vergeten, het middenveld is heerlijk en speelt fris. De afstand met City gaat het moeilijk maken een prijs te pakken dit seizoen, maar ik schakel vaker in!

Leuke pot, en ook een verassing dat Chelsea wel lekker meespeelde.


Liverpool was niet begonnen met volle oorlog sterkte maar dan nog.


Lampard krijgt Chelsea wel aan het lopen. Hij is enorm intelligent qua voetbal maar ook algemeen...mensen kennen het verhaal rondom zijn iq wel denk ik haha


Maar nu ga ik een spelbreker zijn, ik zie het meer als een incident dat Chelsea zo goed was. Het zat allemaal mee vandaag maar met dit selectie red je het gewoon niet mee het hele seizoen.


Wel zie ik Chelsea zo zijn wedstrijden pakken. Maar het heeft opbouw nodig en dant lukt niet in 1 seizoen...maar dat is ook niet erg.

Lampard houd het stabiel denk ik...dat hoop ik ook, het zou zonde zijn als deze legende wordt uitgekotst door slechte resultaten ondanks zijn matige selectie.

Leuke pot, en ook een verassing dat Chelsea wel lekker meespeelde.


Liverpool was niet begonnen met volle oorlog sterkte maar dan nog.


Lampard krijgt Chelsea wel aan het lopen. Hij is enorm intelligent qua voetbal maar ook algemeen...mensen kennen het verhaal rondom zijn iq wel denk ik haha


Maar nu ga ik een spelbreker zijn, ik zie het meer als een incident dat Chelsea zo goed was. Het zat allemaal mee vandaag maar met dit selectie red je het gewoon niet mee het hele seizoen.


Wel zie ik Chelsea zo zijn wedstrijden pakken. Maar het heeft opbouw nodig en dant lukt niet in 1 seizoen...maar dat is ook niet erg.

Lampard houd het stabiel denk ik...dat hoop ik ook, het zou zonde zijn als deze legende wordt uitgekotst door slechte resultaten ondanks zijn matige selectie.

Na het zien van deze wedstrijd vraag je je toch af hoe Chelsea 4-0 verloren heeft van United. Ze speelden heel goed en dat leverde ook genoeg kansen op. De kracht van Liverpool is het collectief. Niemand, maar dan ook niemand steekt er boven uit. Elke wedstrijd is er weer een andere speler die boven zichzelf uitsteekt. Dit kan ze dit seizoen ver brengen in de PL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren