Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool verleidt Van Dijk met ‘blockbuster deal’ vol lucratieve bonussen’

Laatste update:

Liverpool wil ver gaan om Virgil van Dijk de rest van zijn loopbaan op Anfield te houden. The Independent meldde afgelopen week dat de Engelse grootmacht zich momenteel focust op een contractverlenging van zowel Alisson Becker als Van Dijk. Volgens Football Insider kan de 28-jarige verdediger een 'blockbuster deal' van minimaal 56 miljoen euro ondertekenen.

De Oranje-international, sinds januari 2018 actief bij the Reds, ligt nu nog tot de zomer van 2023 vast bij de koploper van de Premier League. Nu staat Van Dijk nog voor circa 140.000 euro per week op de loonlijst, maar naar verluidt wil Liverpool dit bedrag flink opkrikken. De topclub zou bij de nieuwe overeenkomst ongeveer 225.000 euro per week willen uitdelen.

Agüero lyrisch over Virgil van Dijk: 'Daar kan ik van genieten'

De Amerikaanse eigenaren van Liverpool erkennen de 'kolossale invloed' die de Nederlander heeft binnen de club en de selectie en hebben groen licht gegeven voor de deal. Met de overeenkomst hoopt de grootmacht Van Dijk te verleiden zich de rest van zijn carrière te committeren aan de club. Bij de nieuwe overeenkomst zitten ook lucratieve bonussen, zoals extra geldsommen na het behalen van een bepaald aantal doelpunten of clean sheets.

In het huidige contract zijn ook diverse bonussen opgenomen, zo weet Football Insider. Na de tekenbonus uit 2018 van bijna 7 miljoen euro en een 'loyaliteitsbonus' van 5,5 miljoen kan Van Dijk ook nog rekenen op 4,5 miljoen als hij 150 duels voor Liverpool heeft afgewerkt. Vooralsnog staat de teller van Van Dijk in het shirt van the Reds op 113 wedstrijden.

Verwacht jij dat Virgil van Dijk de rest van zijn loopbaan bij Liverpool zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk blijft hij. Alleen Barça of Real zou een beter optie zijn om meer prijzen te kunnen winnen en een groter salaris te kunnen krijgen. Dan rest de vraag, wil je alles wat je bij Liverpool heb opgeven voor een mogelijkheid van meer salaris en een mogelijkheid op meer prijzen.

7 juni 2020 om 10:42

De kans op meer salaris is wel bij meerdere ploegen zo. Maar kans op prijzen heb je in barca bijv echt niet meer. Liverpool heerst in Engeland. Barca is alleen maar aan het afzakken en is dus niet een goede optie. Real is ook zeker niet in goede doen maar hebben wel een beter toekomstbeeld. Maar van dijk moet gewoon lekker bij Liverpool blijven.

7 juni 2020 om 11:09

De vraag is alleen hoe groot de kans is dat ze volgend seizoen ook weer heersen. He grote versch is daar natuurlijk dat je 6 clubs heb met een gigantisch budget, daar in spanje maar 2 of 3. Dus blijft de kans op prijzen groter daar dan bij Liverpool. De weinige clubs die hem een beter salaris kunnen geven zijn de Engelse top (lijkt me helemaal een stomme stap) PSG , Barça, Real, en juve. Dan is het worden van een legende in Liverpool de mooiste optie lijkt mij.

7 juni 2020 om 11:11

Tuurlijk zijn er 6 clubs met veel budget. Maar je kunt Arsenal en Tottenham meteen afstrepen van het lijstje kanshebbers voor de titel. Man united draait steeds beter en hetzelfde met Chelsea. Maar ik verwacht dat ze zeker 1 a 2 jaar nodig hebben voor de titel en dat is alleen zo als ze erg goede transfers doen. Dan blijft Liverpool en city over. Zij gaan zeker voor de titel strijden de komende jaren.

7 juni 2020 om 13:21

Hoezo zou je bij Barca geen kans op prijzen meer maken? Vorig jaar nog kampioen, de bekerfinale gehaald en halve finale CL.

7 juni 2020 om 16:22

Ze kunnen wel prijzen winnen maar het is duidelijk dat ze aan het aftakelen zijn, vooral als Messi stopt. En Europees gezien is de kans groot dat ze ook niet winnen.

7 juni 2020 om 17:44

En waarom zou je Europees met Liverpool wel veel meer kans maken? In de CL zitten talloze sterke clubs. De CL is daarnaast een toernooi waar clubs boven zichzelf uit kunnen steken en er van alles kan gebeuren, dus het is helemaal niet te voorspellen of een club veel kans heeft of niet. Wie had Ajax bijvoorbeeld een kans gegeven op het winnen van de CL?

7 juni 2020 om 17:51

Je noemt nu Ajax maar die presteren dat niet structureel. 1 keer in de 20 jaar tot de halve finale. Liverpool is de laatste jaren structureel goed bezig met 2 finales. Dit jaar uitgeschakeld door Atlético kwam toch vooral door de 2de keeper. Liverpool vind ik daarnaast veel meer een machine dan barca. Barca zoekt al jaren naar de juiste vorm en heeft dat duidelijk nog niet gevonden. Straks zonder Messi zal het er ook niet makkelijker op worden. Daarom zou ik Liverpool meer kans geven voor de CL.

Van Dijk moet gewoon lekker afsluiten bij Liverpool en daar een legende worden. Wat heeft een andere club meer te bieden? Niet veel denk ik

7 juni 2020 om 10:54

Dat vind ik een beetje een kortzichtige mening. Clubs als Barca, Real en Bayern doen doorgaans constanter mee aan de top en Real is qua prijzen sowieso de beste club op aarde. Met alle respect voor Anfield en Liverpool, maar Real Madrid, het Bernabeu, Barcelona en het Camp Nou hebben een magische werking op spelers.

7 juni 2020 om 10:57

Als ik eerlijk ben vind ik camp nou niet veel voorstellen. Ik vind het geen mooi stadion en zit vooral vol met toeristen. Dat real officieel de beste club ooit is ben ik het mee eens. Maar toch zie ik van dijk gewoon blijven bij Liverpool. Op dit moment doet Liverpool niks voor hun onder en kan een legende worden bij de club.

7 juni 2020 om 11:12

Dus je gaat voor een stadion van club veranderen?

7 juni 2020 om 11:27

En Anfield en Liverpool hebben geen magische werking op spelers? Als ik ergens van onder de indruk ben dan is het wel Anfield. Anfield ademt voetbal met een geweldige sfeer. Ik krijg het daar warmer van dan Camp Nou met haar dagjesmensen.

7 juni 2020 om 11:43

Er werd vroeger nog wel eens gezegd dat je naar Arsenal ging voor het mooie voetbal en naar Liverpool voor Anfield

7 juni 2020 om 12:16

@fcb_catalunya ik zou nu niet naar Barca gaan als ik Van Dijk was. het voetbal en het beleid is bij Liverpool vele malen beter en ze onlangs nog twee keer de CL finale gespeeld. dat heeft Barca al een tijdje niet meer voor elkaar gekregen. als Messi niet mee doet staat er voor internationale begrippen een elftal dat alles behalve speciaal is imo

7 juni 2020 om 12:52

Ik zou momenteel ook niet naar Barca gaan als ik van Dijk was, alleen bedoelde ik met mijn reactie meer dat het nergens op slaat om te zeggen dat een andere club niet meer kan bieden. Ploegen als Real, Barca en Bayern doen gewoon consistenter mee in de laatste ronden van de Champions League. Kijk naar hoe lang het voor Liverpool heeft geduurd om weer zo'n goede ploeg samen te stellen. Dit jaar wisten ze het in de CL niet eens door te trekken en vlogen ze eruit tegen Atletico. Dat bevestigt mijn punt denk ik wel.

7 juni 2020 om 13:29

@fcb_catalunya dat klopt wel maar dat kwam ook wel door die reserve keeper natuurlijk, anders was Liverpool probleemloos door. het belang van een tweede keeper hebben ze wel onderschat wat je ze dan wel kwalijk mag nemen maar Liverpool is tegenwoordig ook gewoon een Europese topclub en imo niet minder als een Real, Barca of Bayern. ik kan me herinneren bv dat Bayern ook een keer door reservekeeper Ulreich werd uitgeschakeld in de CL. daar moet wat beters voor gehaald gaan worden bij Liverpool maar als ik naar de rest van de selectie kijk dan denk ik dat ze voorlopig nog wel deel uitmaken van de Europese top

7 juni 2020 om 15:53

Van dijk kan barca echter wel helpen om vaker in een finale te spelen.

7 juni 2020 om 16:15

@bf1994 ik heb daar mijn twijfels bij. er zit imo veel te weinig voetbal in dit Barca. misschien als er voorin een goede linksbuiten komt en er een creatieve speler met een eindpass in de benen voor het middenveld wordt gehaald

7 juni 2020 om 20:34

DAt is juist waarom spelers als van dijk gehaald worden. Om het team sterker te maken en van dijk kan zeker de verdediging van barca versterken. Waardoor ze potentieel vaker in de finale kunnen staan. Je zegt nou in feite gewoon dat je denkt dat van dijk niet goed genoeg is om barca te verbeteren.

7 juni 2020 om 13:31

@meneerja: Liverpool doet het nu even goed, maar de vele jaren ervoor niet. Er zijn grotere clubs in de wereld als Bayern, Barca, Real en Juve die altijd top zijn. Als Liverpool deze vorm vast blijft houden, kan hij prima de rest van zijn loopbaan daar blijven, maar ik weet niet of dat realistisch is. Daarnaast is Liverpool een vreselijke stad met veel slechter weer dan de clubs die ik hierboven noem. Kan me heel goed voorstellen dat hij over een paar jaar wat anders zou willen.

7 juni 2020 om 15:44

Bayern en Juve hebben zo wat een monopolie in hun eigen competities, maar wat hebben zij Europees nou meer gepresteerd dan Liverpool? Ik geloof ook helemaal niet dat die clubs groter zijn dan Liverpool. Daarnaast, Liverpool is verre van een vreselijke stad. Heeft zo zijn charmes. Ik kan me goed voorstellen dat Van Dijk bij Liverpool blijft. Hij is daar de man en Liverpool speelt de komende jaren op alle fronten mee.

7 juni 2020 om 20:56

Ik zeg ook niets over de eerste jaren, sterker nog ik zeg dat hij over een paar jaar pas wat anders zou willen (denk ik althans). En Liverpool is echt een hele lelijke stad (ben er meerdere keren geweest) en het weer is echt niet lekker. Vergelijk dat eens met een Barcelona, Madrid, München en in mindere mate Turijn (omgeving is heerlijk, stad is minder).

Ik hoop dat Virgil tot het einde van zijn loopbaan bij Liverpool gaat spelen en gaat uitgroeien tot een ware clublegende. Ik verwacht (en hoop) dat er nu een soort Bayern dominantie komt van Liverpool in de Premier League en ze zich meer kunnen focussen op de CL en boven AC Milan kunnen komen door 8 keer de CL te winnen. Natuurlijk zou het ook lekker zijn als ze dit jaar nog de 101 punten kunnen halen in de Premier League en over een paar jaar meer landstitels hebben dan Man UTD

7 juni 2020 om 10:57

Dromen zijn bedrog. Het landschap in de Premier League is zo anders in de Bundesliga, dat dit amper mogelijk is. City is op papier vermogender en die moeten zich de komende jaren op de competitie richten. Tel daarbij op dat United, Chelsea en Tottenham ook over grote vermogens beschikken (en qua management nu ook weer goed zitten) en je komt tot de conclusie dat het heel onwaarschijnlijk is dat Liverpool de titels aan elkaar kan rijgen. Je doet ook alsof ze die CL titels wel even binnenslepen als ze de nationale competitie domineren. Dat is natuurlijk volslagen onzinnig. Bayern heeft hem al jaren niet gewonnen.

7 juni 2020 om 11:11

United en Chelsea ja, maar Tottenham vermogend? Dat valt reuze mee vergeleken bij die andere ploegen hoor. De salarissen liggen daar veel lager en de transfersommen die betaald worden zijn doorgaans ook lager. Pas als Tottenham een mega bedrag vangt voor Kane bijvoorbeeld, dan kunnen ze flink uitpakken op de transfermarkt. Dat is een wezenlijk verschil met United en Chelsea.

7 juni 2020 om 12:03

City gaat waarschijnlijk veel toppers verliezen en misschien gaat Pep ook weg. Zonder KDB, Pep, Aguero (als hij ervoor kiest om in Argentinië te voetballen) is City een team dat moet strijden voor de 3e plek. Voordat United weer een topploeg is zijn we ook weer 3 jaar verder. Ik denk dat Chelsea volgend jaar Liverpool het misschien nog lastig kan maken, maar een sterk team als Liverpool heeft alles om Engeland en Europa te domineren. Je hebt inderdaad gelijk over Bayern, maar de selectie van Liverpool nu is (vind ik) beter dan Bayern tussen 2015-2020

7 juni 2020 om 12:22

@safi123! Pep is imo alles behalve onvervangbaar. die is met de duurste selectie ter wereld drie keer op rij in de kwartfinale van de CL gestrand en stond afgelopen seizoen gewoon het schandalige aantal van 25 punten achter op Liverpool terwijl hij een selectie heeft staan daar die twee keer zo duur heeft gekost als die van Liverpool. dat lukt een andere coach ook nog wel. zolang die sjeiks er geld in blijven pompen dan maakt een coach niet extreem veel uit imo en zal City gewoon blijven presteren. Pep heeft bijna een miljard mogen investeren in spelers, ik verwacht dat een andere coach met dat soort uitgaves ook wel presteert en misschien zelfs nog wel beter ook. KdB is denk ik niet betaalbaar voor andere clubs, zeker niet op dit moment. Aguero vervangen zal idd wel lastig worden maar ik zie die nu nog niet naar Argentinie vertrekken

7 juni 2020 om 12:49

@safi123! een hoop 'waarschijnlijk' in je reactie. Dit berust natuurlijk helemaal nergens op. De kans dat de Bruyne en Aguero én Guardiola allemaal volgende transferperiode vertrekken is natuurlijk absoluut nihil. Daarnaast, wie moet onder de huidige omstandigheden het salaris en de transfersom voor de Bruyne ophoesten? Verder klopt er ook niets van dat City zonder hen om de derde plek speelt. Ze zullen er spelers voor terughalen en met jongens als Bernardo Silva, Sterling en Walker - om er maar een paar te noemen - heb je genoeg talent.dat je de selectie van Liverpool beter vindt dan die van Bayern, vind ik een grote grap. Het middenveld van Liverpool werkt goed in dit systeem, maar is natuurlijk geen wereldtop. Doe mij Goretzka, Kimmich en Thiago maar.

7 juni 2020 om 14:45

@japie; het argument dat city slecht draait omdat het 25 punten achter liverpool staat moet je toch echt eens de prullenbak in gooien want city heeft geen invloed op het puntenaantal van liverpool. In 2012 scoorde messi 28 goals meer dan ronaldo en kwam op een recordaantal van 91. Het verschil is sindsdien nooit meer zo groot geweest. Was het dan een slecht jaar van ronaldo? Die brak met 63 goals zijn pr.Als je nou het argument aandraagt dat city dit jaar weinig punten haalt is dat tenminste een argument dat hout snijdt.

7 juni 2020 om 15:51

@ijsmuts nee maar ze hebben wel invloed op hun eigen puntenaantal en als je dan een selectie hebt staan die twee keer zoveel heeft gekost als die van Liverpool en je staat 25 punten achter dan lever je imo een totale wanprestatie. een club als City hoort gezien de uitgaven en het feit dat ze veel meer geld hebben uitgegeven aan hun selectie als de directe concurrentie de PL gewoon te domineren. dat je dan een keer op een haar na net geen kampioen wordt, dat kan dan misschien nog een keer incidenteel gebeuren maar op 25 punten achterstand staan is schandalig slecht

7 juni 2020 om 16:25

Japie, het is toch duidelijk dat Liverpool bijna onverslaanbaar is? 1 gelijkspel en 1 verlies is 29 duels. Als city eenmaal een lastig begint heeft is het logisch dat ze meer punten verliezen. Zij wisten al snel dat Liverpool dit jaar kampioen zou worden daarom hebben ze alles op de CL gegooid.

7 juni 2020 om 16:48

@japie; je spreekt hezelf tegen in je eigen comment. Ze hebben alleen invloed op hun eigen prestaties, maar je legt het wel langs de meetlat van een ander. We zijn het er over eens dat city alleen invloed heeft op het eigen puntenaantal. Klaag dan dat dat aan de lage kant is.

Wat een impact heeft van Dijk sinds zijn komst naar Liverpool. Als ik hem was, dan zou ik dit aanbod gewoon accepteren aangezien dit gewoon een fantastisch aanbod is en van Dijk enorm geliefd is bij alles en iedereen van Liverpool. Hij is ook goed op weg om tot een clubicoon uit te groeien voor Liverpool en onder Klopp heeft Liverpool de afgelopen jaren zelf ook een geweldige transformatie ondergaan. Behoren in mijn ogen op basis van hun prestaties van de afgelopen jaren echt wel tot de top 3 beste teams van de wereld en daarom zie ik geen reden voor van Dijk om weg te gaan.

7 juni 2020 om 10:48

Liverpool is inderdaad echt wel de top van de wereld ondertussen. Alleen tegen de teams uit Madrid schijnen ze niet kunnen te winnen 😉.

7 juni 2020 om 11:06

Ik weet niet hoe lang jij internationaal voetbal volgt,maar niet langer dan 3 jaar lijkt mij...ðÿ˜‰door de jaren heen is Real vaker opzij gezet (zelfs in een andere Europese finale) Atletico heeft niet zo'n grote Europese historie opgebouwd tegen LFC . Maar het eerste deel van je reactie is natuurlijk helemaal correct haha...zou wat zijn,de CL wordt niet meer gespeeld,dan zijn ze 2 jaar bekerhouder,wereldbeker voor clubs en dan toch eindijk kampioen worden. Maar gun het de overgebleven CL deelnemers wel,ook dit moet uitgespeeld worden!

En terecht. Allison maar vooral van Dijk hebben Liverpool aardig compleet gemaakt. Achterin is het dichtgemetseld wat voorheen nog een probleempje was geweest. En dan nog zijn uitstraling, zijn leiderschap en zijn kwaliteiten zijn abnormaal. Hij kan nog jaren mee en met Liverpool genoeg prijzen winnen. Lekker blijven, bijtekenen en een liverpool legende worden waar hij wie weet zelfs boven een Carra en Gerrard kan gaan eindigen.

7 juni 2020 om 11:00

Naaah, boven Gerrard zeker niet!

7 juni 2020 om 11:07

Nee klopt Gerrard is te maar van Dijk kan wel zeggen ik heb de PL gewonnen, Gerrard niet dus in dat opzicht ergens toch weer wel. Maar natuurlijk Gerrard is de jonge van de club en zeker bij de fans zal hij nr. 1 blijven.

7 juni 2020 om 15:51

Je wint de PL als team. Gerrard heeft jarenlang brandhout om hem heen gehad. De meeste seizoenen was een titel een utopie. Ondanks dat is hij de club toch trouw gebleven, want hij was naar mijn mening gewoon de beste middenvelder van Engeland. Gerrard ga je echt niet inhalen. Misschien dat dat ooit is weggelegd voor TAA, maar verder... neemt niet weg dat Van Dijk hard op weg is om wel gewoon een legende te worden.

We kunnen langzaamaan toch concluderen dat Van Dijk en Liverpool gewoon een gouden combo is? Is het ooit voorgekomen dat de komst van een verdediger zoveel impact heeft gehad op een club? Ik lees overal dat Real, Barca en Bayern grotere clubs zijn, maar dat is vooralsnog puur gebaseerd op het verleden, waar Van Dijk zelf niks aan heeft. Voor hetzelfde geld gaat Liverpool de komende 5 jaar de PL en CL domineren (dit seizoen uitgezonderd), waarom zou je dan willen vertrekken bij een club en land waarin je helemaal gesetteld bent? Het is ook niet alsof Van Dijk met koekenbakkers op het veld staat, de PL is elk jaar een uitdaging en qua salaris heeft hij ook niet te klagen.

Ik hoef niet zo nodig van Dijk te vergelijken met Gerrard en Carra. Ik zat in 2014 nog op de Kop tijdens de testimonial voor Carra tegen Everton. Ik vond hem ook geweldig. Maar voor de toekomst van LFC is het een prachtige zet als het van Dijk weet te motiveren nog langer te blijven. Het is een prachtig team.

Het gaat er toch helaas niet om of van Dijk per nu naar een andere club gaat ? Hij ligt immers vast tot en met 2023. De vraag is of hij daarna blijft. Het toekomstperspectief van Liverpool kijkend naar de recente geschiedenis is lastig te bepalen. Over een jaar of 5 zou het zomaar kunnen dan van Dijk met dit giga contract voor de 3e of 4e plek speelt in England

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren