Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool stuurt tijdelijke oplossing na 17 dagen weer terug naar Duitsland

Laatste update:

Nathaniel Phillips keert weer terug naar VfB Stuttgart, zo meldt Liverpool via de officiële kanalen. De verdediger werd aan het begin van het seizoen verhuurd aan de Duitse club, maar door de personele problemen in de achterhoede werd hij op 27 december terug naar Anfield gehaald. Ruim twee weken later verkast hij weer naar Stuttgart, waar hij het seizoen op huurbasis afmaakt.

Toen Liverpool Phillips eind december terughaalde, maakte Stuttgart al bekend dat er met de Premier League-koploper was afgesproken dat hij mogelijk weer terug zou keren. Manager Jürgen Klopp kampte met verschillende blessures in zijn achterhoede en met een druk programma voor de boeg zocht de club naar een tijdelijke oplossing, die met Phillips werd gevonden.

De centrumverdediger kwam eerder deze maand negentig minuten actie in de met 1-0 gewonnen FA Cup-wedstrijd tegen Everton. Dit duel betekende ook gelijk zijn debuut in het eerste elftal van Liverpool. Hij zat nog twee keer op de bank in de Premier League en vervolgt zijn loopbaan nu in de 2. Bundesliga.

De ex-verdediger van Bolton Wanderers kwam dit seizoen tot elf wedstrijden in alle competities voor de Duitse club, die dit seizoen hoopt terug te keren op het hoogste niveau. Stuttgart, de nummer drie, hervat de competitie op 29 januari met een thuiswedstrijd tegen Heidenheim, dat vierde staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem in de FA cup goed spelen. Beter dan Lovren. Hoe doet hij het in Stutgart?

Wist niet eens dat dit kon, dat je een speler even terug kan halen 😅

13 januari 2020 om 15:25

Je mag maximaal voor twee clubs spelen in een seizoen en er is nu een transferperiode. Ik zou niet kunnen bedenken waarom het niet zou mogen.

14 januari 2020 om 16:16

Volgens mij kan dat alleen als je een bepaald percentage van het salaris betaald van de verhuurde speler. Als de club waar de speler aan verhuurd is het volledige salaris betaald kan dat sowieso niet.

Lijkt mij dus dat de afspraak was dat terug zou keren op het moment dat de 2de bundesliga weer zou gaan beginnen. Ondertussen zijn Lovren en Matip nog steeds geblesseerd dus ik denk een plek voor hoever in de wedstijdselectie

13 januari 2020 om 11:46

Hoe lang zijn die nog geblesseerd? Blijft toch de enige ‘zwakke’ plek in de selectie, de cv naast Virgil.

13 januari 2020 om 12:24

Lovren kan bijna weer aansluiten had een spierblessure en is bijna fit. Matip was de bedoeling dat hij in december weer zou aansluiten. Maar hij kreeg een terugslag en zijn herstel gaat minder snel dan verwacht. Het is onduidelijk wanneer hij weer fit is. Fabinho traint gelukkig ook weer op het veld. Ik ben het niet met je eens dat de CV naast Van Dijk een zwakke plek is. Joe Gomez maakt een geweldige indruk. Vind ik beter dan Matip en Lovren en hij is nog jong dus heeft potentie om nog beter te worden. Gomez - van Dijk is het beste centrale duo dat Liverpool sinds lange tijd heeft gehad

Op deze manier voel je je als speler toch gewoon een product. Als suiker gaan vragen bij de buren wanneer je zelf zonder zit.

13 januari 2020 om 11:16

Dit dus, ik vind het echt geen chique manier om om te gaan met je spelers. Even terughalen als het lekker uitkomt, om hem vervolgens twee weken later weer weg te sturen. Groot fan van Liverpool, maar dit kan toch niet fijn zijn.

13 januari 2020 om 12:19

Net alsof Liverpool dat niet met hem besproken heeft. Mocht in de winterstop even mooi in de derby meedoen en kan vervolgens weer aansluiten bij Stuttgart zonder maar een minuut te missen daar.

13 januari 2020 om 11:33

Hoezo dat? Hij is toch onderdeel van het team? Hij behoort het team op welk manier dan ook te helpen. Bovendien is er een duidelijke afspraak met hem gemaakt, dat hij weer terug naar Stuttgart gaat. Niet iedereen behoort in de basis, sommige spelers zijn in het team voor dit soort momenten, en deze speler hoort daarbij.

13 januari 2020 om 12:43

Is gewoon onderdeel van een huurcontract denk ik dan. Alle partijen,ook Stuttgart en Philips hebben ermee ingestemd. Niets spannends of oneerlijks aan. Uitzonderlijk is het wel,maar de nood was dan ook erg hoog.

13 januari 2020 om 12:56

Ik noem het dan ook niet oneerlijk of spannend. En het is misschien wel mooi voor hem dat hij de kans kreeg om tegen Everton mee te spelen, enkel zou het mij als mens het gevoel geven dat ik een product ben die even doorgegeven kan worden wanneer het uitkomt. Gelukkig was het winterstop in de Bl.2 zoals lfc11 aangeeft, maar als deze situatie zich zou voordoen op een moment dat er wel wedstrijden zijn bij Stuttgart en zijn concurrent grijpt zijn kans, zou dat jammer zijn uiteraard. Al heb ik geen idee of het dan wel mogelijk zou zijn. Maar nu moeten jullie even toegeven dat als Chelsea dit zou doen jullie waarschijnlijk op een heel andere manier zouden reageren. Dan worden zij afgeschreven als een fabriek etc.

13 januari 2020 om 12:49

Hij staat bij Liverpool onder contract en krijgt de kans om mee te spelen bij zijn eigen club, terwijl Stuttgart in de winterstop zit. Denk niet of er iemand bij de betrokken partijen een oneerlijk gevoel hieraan heeft overgehouden.

13 januari 2020 om 13:00

Vvvdion, zie mijn bovenstaande reactie, ik noem het absoluut niet oneerlijk.het is enkel het gevoel dat ik als mens er over zou hebben

Nathan Phillips heeft zelf in de media gezegd dat de overwinning op Everton het hoogtepunt in zijn carriere was. Ik denk dat hij niet zo rouwig was om de korte terugkeer.

Alles om Sepp van den Berg niet te hoeven gebruiken, slim van Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren