Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-speelster maakt tijdens jubileum drie eigen goals (!) in half uur tijd

Laatste update:

Meikayla Moore heeft geen goede herinneringen overgehouden aan haar vijftigste interland in het shirt van Nieuw-Zeeland. De 25-jarige verdediger, die op clubniveau uitkomt voor Liverpool, maakte tegen de Verenigde Staten in de eerste helft binnen een half uur drie eigen doelpunten. De bezoekers gingen uiteindelijk met 5-0 onderuit.

Voor Nieuw-Zeeland stond er zondagavond in Los Angeles een wedstrijd tegen tegen Verenigde Staten voor de SheBelieves Cup, een jaarlijks toernooi met vier landenteams, op het programma. Binnen vijf minuten kwam de regerend wereldkampioen op voorsprong, nadat een voorzet vanaf de linkerflank van Sophia Smith door Moore achter haar eigen keepster schoot. Nog geen anderhalve minuut later was de verdediger opnieuw de grote schlemiel, toen ze een indraaiende bal van Sofia Christine Huerta tegen de touwen kopte.

De rampavond voor Moore was nog niet voorbij, want het meest knullige eigen doelpunt maakte ze in de 35ste minuut, waardoor de Verenigde Staten met een 3-0 voorsprong op rozen zaten. Ditmaal trok Margaret Williams-Purce de bal strak voor, waarna Moore het speeltuig hard binnenschoot met links. De centrale verdiger was trefzeker met rechts, links en het hoofd en was dus goed voor een merkwaardige prestatie: ‘een ‘perfecte hattrick’ in eigen doel.

Vijf minuten voor rust werd Moore met een wissel door bondscoach Jitka Klimková uit haar lijden verlost. De speelster was duidelijk ontdaan van haar eigen doelpunten. Ze verliet het veld in tranen en werd vervolgens getroost door haar ploeggenoten. Dankzij treffers van Ashley Hatch en Mallory Pugh liep de Verenigde Staten na rust uit naar een 5-0 overwinning.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De vriendin van Sven van beek toevallig?

21 februari 2022 om 00:27

Less is not always Moore.

Whut, had ze de TomTom verkeerd om ingesteld?

Sven van Beek: ‘hold my beer’

En zo komt vrouwenvoetbal weer in het nieuws. Dat gaat nooit veel mensen aantrekken op deze manier.

21 februari 2022 om 06:06

Je bericht komt net nadat hier mensen de link met sven van beek leggen, die hier op het hoogste niveau speelt. Toch bijzonder dat het bij vrouwen altijd moet gaan over fans en of het wel niet aantrekkelijk is. Laatst naar feyenoord vrouwen gegaan. In de koud. Toch een hoop mensen die kwamen kijken.

21 februari 2022 om 08:30

Ja de link wordt gelegd met Sven van Beek, die belachelijk wordt gemaakt met 7 goals in zijn hele carrière. Deze vrouw heeft er DRIE in een half uur..

21 februari 2022 om 12:48

Ja, dus? Dus omdat 1 random mevrouw 3 eigen doelpunten maakt, gaat het geen publiek trekken? Wat een kort door de bocht conclusie is dat dan?

In 1995 gebeurde dit ook in de belgische competitie. Bij de mannen ja. Niet aan de andere kant van de wereld, maar letterlijk over de grens bij NL. Leuk dat dit een keer gebeurd. Maar om nou gelijk zo te genaraliseren dat heel het vrouwen voetbal nwaardeloos is. Heb je wel eens naar het hoogste niveau voetbal van de mannen op sommige plekken in de wereld gekeken?

21 februari 2022 om 13:14

Ach lul niet joh ga eens compilatie kijken van blunders bij vrouwen voetbal. Jongens onder 15 winnen met 10-0 van ze. Vrouwen en voetbal is geen gezicht als je soms hele goeie tussen hebt, die mogen dan bij een mannen team en anders gewoon afschaffen die rotzooi

21 februari 2022 om 19:03

Who cares? Jou favoriete support is ook amateur niveau in ergelijking met Real Madrid. Het is echt zo'n kinderachtige discussie als het over vrouwen voetbal gaat.

22 februari 2022 om 10:47

Maar hoe vaak worden er nou 3 eigen goals in een half uur gemaakt. Je pakt een voorbeeld uit belgie van 27 jaar geleden. Feit blijft dat het vrouwenvoetbal als geheel gewoon echt heel slecht is. Het is toch logisch dat het over fans gaat? Fans maken de sport, zorgen voor sfeer en brengen geld in het laatje, zonder fans geen voetbal. En je laatste vergelijking gaat niet op. Het beste vrouwenvoetbal elftal van de wereld (op dat moment) heeft zwaar verloren van 15 jarige jongens, bij die 15jarige jongens staat er misschien 15 man langs de zijlijn en je krijgt een broodje kroket van de coach als je MOTM wordt.Die voetbalvrouwen mogen god dankbaar zijn dat ze dit kunnen doen voor een fractie van het salaris van de mannen want het niveau is gewoon zwaar droevig.

Had iemand niet even door kunnen geven dat ze voor Nieuw Zeeland speelt

Het ziet er wel komisch uit, maar dit zie je niet eens in de krochten van het amateurvoetbal. Nog even oefenen..

21 februari 2022 om 00:08

Slaat nergens op dat vrouwenvoetbal zo professioneel begeleid wordt. Lijkt echt helemaal nergens op. Zoveel trainen en dan mog steeds dramatisch. En zaalvoetbal krijgt vervolgens geen ene cent… hoe kan je nou eerder naar vrouwencoetbal kijken dan zaalvoetbal…

21 februari 2022 om 00:17

Ja, ik ga dat ook nooit begrijpen. Vreemd is het zeker. Kan me ook helemaal niet voorstellen dat het marketingtechnisch interessant is, op de EK’s en WK’s na misschien.

21 februari 2022 om 00:53

Ik vind dat je best wel een ijskoude mening hebt maar ik begrijp nu ook waarom je een Barcelona supporter bent, de gemakkelijke weg, wonend in Oegstgeest maar supporter van de club 1200 km verder op omdat ze lekker veel winnen.

Prima dat vrouwenvoetbal niet jouw hobby is, genoeg mensen die er met groot plezier naar kijken, en realiseer je ook dat amusementswaarde niet enkel verscholen zit in statistieken of voetbal technische hoogstandjes. Ik kijk ten alle tijden in ieder geval liever vrouwenvoetbal dan naar FC Barcelona. Nu jij weer.

21 februari 2022 om 01:16

Persoonlijk ben ik voor gelijkheid. Dat zou dus inhouden dat de dames niet professioneel horen te zijn, omdat er nog miljoenen betere spelers zijn die ook niet betaald krijgen. En als een vrouw dan daadwerkelijk het juiste niveau heeft (en ja, ze lopen er ook nu tussen) dan komt ze vanzelf in het profvoetbal terecht. En dan komt ze er vanwege haar kwaliteiten en is ze geen profvoetbalster puur omdat ze een vrouw is. Die ongelijkheid is gewoon niet eerlijk en erg discriminerend.

21 februari 2022 om 01:49

Hahahah helaas voor jou is Barcelona voor mij niet zomaar een clubje van 1200 kilometer verderop vriend. Mijn hele familie inclusief mijn moeder komen uit Catalonie. Heb er zelf ook een paar jaartjes gewoond, ivm het werk van mijn ouders. Ben er nu ook toevallig om mijn familie te bezoeken. En ik claim ook nergens hardcore fan van de club te zijn. Heb het alleen als username omdat ik ff wat moest bedenken snel. Maar ik gun het de club idd wel om lekker veel te winnen. Valt overigens best tegen momenteel, en toch volg ik de club nog op de voet, en ga ik nog steeds een paar keer per jaar met mijn neef mee naar Camp Nou.

Rest van mijn leven heb ik overigens in Amsterdam west gewoond, waar ik al jaren een scc en uitkaart heb bij ajax. Of zijn die ook te goed om supporter van te zijn?

En ik vraag me oprecht af of jij een mentale beperking hebt, dat je liever naar vrouwen voetbal kijkt dan naar Barcelona?

21 februari 2022 om 03:32

Waren de Zweedse balletjes op ofzo bij je favo winkel?

Prima dat vrouwenvoetbal jouw hobby is, genoeg mensen die nog liever op blote voeten door de brandnetels lopen dan zo'n laag niveau voetbal te kijken.
Best amusement hoor zo'n WK, maar verder zet ik nog liever de Teletubbies aan dan naar een stel vrouwen te kijken die voetballen.

En dan onder het mom van "gelijkheid" dat dat door je strot geduwd moet worden, terwijl het echt niet om aan te zien is als je echt van voetbal houdt.

Op echt een hele enkeling na is het niet om aan te zien en zal het de komende zoveel jaar ook op geen enkele manier op mannenvoetbal lijken.

Een vrouw die gewoon goed kan tennissen, hockeyen, schaatsen of wat dan ook kijk ik met alle plezier. Dat is gewoon een keuze en heeft alles met niveau te maken.

21 februari 2022 om 07:43

Ik kijk ook liever naar vrouwenvoetbal dan Barcelona al zou dat enigzins te maken kunnen hebben met mijn clubvoorkeur. 😉

21 februari 2022 om 08:22

@ IKEA, ach we weten allemaal dat jij geen voetbal kijkt om het VOETBAL.

21 februari 2022 om 19:07

Maar wel wekelijks naar feyenoord kijken? Ik kan me de afslachting tegen psv nog herinneren. Dat was werkelijk amateuristisch is. Denk dat mensen nog liever glas zouden lopen dan op dat moment supporter voor Feyenoord zijn. Maat toch was je het? Mogen mensen dat ook bij vrouwen voetbal hebben?

Je kunt veel over vrouwenvoetbal zeggen, maar uniek is het zeker.

Even Apeldoorn bellen...

Wat een pijnlijke avond moet dit voor haar zijn.

Voor de vrouw in kwestie natuurlijk vervelend, maar dit wil je zien als je naar voetbal kijkt. Groot pluspunt voor het vrouwenvoetbal dus, kunnen de mannen nog een puntje aan zuigen!

21 februari 2022 om 01:21

3 klungelige eigen doelpunten in 30 minuten… dit is niet een goede reclame, erg slecht voetbal en geklungel. Ik geloof niet dat menig supporter (zelfs van de tegenstander) dit wilt zien.

21 februari 2022 om 03:35

Misschien moeten we bij vrouwenvoetbal gewoon als doel maken om zoveel mogelijk in je eigen doel te scoren. En als je gescoord hebt, dan is de tegenstander aan de beurt. Leuk man, echt een groot pluspunt

21 februari 2022 om 08:47

Dit is helemaal geen pluspunt en veel zeggend over het niveau bij het vrouwenvoetbal.

Die 2e is een beetje pech, maar de 1e en 3e is gewoon onkunde.

Dat is knap lullig. misschien een nieuw record 3 eigen doelpunten in 1 wedstrijd haha

Haha matchfixing! Zal ze flink aan verdiend hebben😉!

21 februari 2022 om 09:21

Dat zou het op zijn minst knap maken! haha, lijkt me nog lastig om deze 3 goals bewust op deze manier te maken

T zijn nog mooie doelpunten ook 🙈

Die ken der geen pepernoot van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren