Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Liverpool liep ruim dertig miljoen euro mis door beet Suárez'

Laatste update:

Luis Suárez is voor naar verluidt liefst 94 miljoen euro vertrokken naar Barcelona en daarmee is hij de duurste speler die Liverpool ooit verkocht heeft. The Reds wilden eigenlijk meer dan honderd miljoen euro verdienen aan de verkoop van de Uruguayaan, maar omdat Real Madrid besloot om zich terug te trekken, nam Liverpool genoegen met iets minder.

/

Volgens de Daily Mail heeft de beet van Suárez in de arm van Giorgio Chiellini Liverpool zo'n dertig miljoen euro gekost. De Engelsen wisten namelijk dat zowel Real als Barcelona de aanvaller wilde hebben en waren van plan om de Spaanse aartsrivalen tegen elkaar te laten opbieden, tot een vraagprijs van zo'n 125 miljoen euro. Na de beet van Suárez verloor Real echter zijn interesse en moest Liverpool genoegen nemen met 'slechts' 94 miljoen euro.

Suárez heeft in zijn loopbaan drie keer een tegenstander gebeten en volgens El Mundo Deportivo heeft Barcelona zich ingedekt met een speciale 'bijtclausule'. Wanneer Suárez opnieuw iemand bijt, is Barcelona gerechtigd de aanvaller zwaar te straffen. Wat die straf precies inhoudt is niet bekend. Suárez is nog geschorst tot eind oktober, maar wil zijn straf gaan aanvechten bij het internationale sporttribunaal CAS.

Liverpool heeft te weinig verdiend aan Luis Suárez

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

94 lijkt me meer dan voldoende, al een belachelijk hoog bedrag.

Hopelijk gaat Liverpool niet Spurs nadoen en besteden ze het geld beter.

13 juli 2014 om 22:08

Wanneer was het voor het laatst dat Feyenoord zo'n wereldvoetballer heeft afgeleverd??? ;-) Haha

13 juli 2014 om 13:52

Hopelijk ook ja maar dat is vooraf moeilijk in te schatten. Eerlijk gezegd vond ik de aankopen van The Spurs toendertijd ook heel erg goed met de uitblinker van de Seria A (lamela) en een makkelijk scorende spits in een vd moeilijkste competities (soldado). Eriksen vond ik nog een vd matigste aankopen terwijl hij degene is die het meest geslaagd is daaro! Het is maar net hoe het loopt . In ieder geval doen we wel mooie gerichte aankopen voor verschillende posities.

Meer dan honderd is wel erg veel voor suarez

13 juli 2014 om 12:31

Transferbedragen zoals Bale en Luiz zorgen er juist voor dat 94 miljoen te weinig is vor Suarez. Akkoord het is heel veel geld, maar Suarez is de betere speler in vergelijking met die twee 31 goals in 33 matchen in de BPL is waanzin. Bovendien had hij net een nieuw contract getekend, dus ja 94 miljoen euro is veel geld, maar neen het is niet teveel voor Suarez.

13 juli 2014 om 12:45

Bale? Donderstraal toch een eind op man

Bale beslist classico finale, en champions league finale de belangrijke 2-1

Welke topper was Suarez beslissend dit seizoen voor liverpool? Geen een

Leuk 30 goals als je gaat kijken zijn bijna alle goals tegen nummers 8 t/m 20 van de PL

13 juli 2014 om 12:55

De rest scoort ze niet dus het is klasse? Bale heeft in die twee potjes leuk gespeeld maar voor de rest was het toch ook niet meer dan een speler die een waarde van 40 miljoen hoort te hebben?

Het blijft waanzin waar al die bedragen vandaan komen. Hoe lang duurt het nog voordat alles klapt en spelers niet meer waard blijken te zijn. Transferembargo's mogen wat mij betreft meteen komen als een club zulke bedragen niet uit directe pot kan betalen. Dus niet van de verwachtte inkomsten uit merchandising etc.

13 juli 2014 om 13:41

Iscorealmadrid,
Bale is geen 100 miljoen waard.
En als jij als enige dat niet wil inzien is het heel triest.
Maar hij heeft wel zijn waarde getoond dit seizoen, en iedereen het gevoel gegeven dat hij zeker onder druk, ook kan presteren, en hij dus ook belangrijk kan zijn, maar dat wisten we eigenlijk al, maar mij heeft enigszins overtuigd dat het nog niet eens zo een slecht idee was om hem te kopen, achteraf zeg ik dat hij wel 50 of meer waard is, dit heeft hij zeker ook al enigszins terug verdient voor madrid, maar 100 is en blijft teveel voor zo een speler.

13 juli 2014 om 13:57

Aan die twee Real Madrid fans hierboven:
Bale was in de Copa goed, was ook een mooie goal. In de CL Finale was hij echter dramatisch. Zijn goal die de 2-1 betekende was uiteraard belangrijk, maar dat maakt zijn spel niet opeens beter. Bovendien zeg ik niet dat Bale slecht is, maar Suarez is gewoon beter. Mijn Liverpool bril moet ik niet afzetten aangezien Suarez op dit moment geen speler meer is van Liverpool. Wanneer je 31 goals in 33 matchen maakt behoor je gewoon tot de 3 beste spelers ter wereld. Dat is Bale op dit moment niet. Je argument dat hij enkel scoort tegen kleinere clubs is invalid aangezien ook Ronaldo vaker scoort tegen kleinere clubs, dat noemen we het verschil in de kwalilteit van verdediging. Bovendien wordt er in de BPL beter verdedigt dan in La Liga. Niemand behalve blinde real supporters vinden Bale 100 miljoen euro waard. Als je dat echt vindt zet jij beter je Real-bril af.

13 juli 2014 om 14:31

Inderdaad.

Suarez scoorde 15 van zij 31 doelpunten tegen de onderste 4!

13 juli 2014 om 15:32

Heb ik Bale en Ronaldo niet zien doen in 33 wedstrijden in de BPL.
Mark my words. Suarez gaat aan de lopende band scoren bij barca

13 juli 2014 om 15:39

Mannen van Madrid, ik durf ook gewoon toe te geven dat we veel te veel voor Bale betaald hebben, speelde redelijk dit seizoen, maar vergelijk het met Ronaldo, die won alles wat er te winnen viel, en had zichzelf ruim bewezen voor hij naar Real kwam, 94 miljoen was voor hem een groot en logisch bedrag, maar voor Bale, de man die een leuk seizoen speelde in de Premier League, en nooit wat bewezen had verder, betaalden we doodleuk hetzelfde..

Waar haat het allemaal over. 125 miljoen alsof het niets is...

13 juli 2014 om 12:26

Haat = gaat

het was toch 81 miljoen euro, 64,3 pond ofzo??

13 juli 2014 om 12:34

Officiële bedrag is nooit bekend gemaakt. Schattingen variëren van 75 tot 94 miljoen euro.

Compleet onnodig. Konden van deze kleine 100 miljoen een nieue team maken dat zo de cl kon winn

13 juli 2014 om 12:43

Valt mij op dat barcelona vaker "geheimzinnig" over aankoopbedragen doet. Zie o.a. neymar en Suarez..

13 juli 2014 om 12:56

''o.a.'' - Kan je ook nog andere concrete voorbeelden aangeven?

94 miljoen vind ik gezien de omstandigheden prima! maar als Bale voor 101 gaat is Suarez gewoon 125 waard als je het zo beredeneerd.

maar goed hopelijk investeerd Liverpool dit geld beter dan the Spurs, al ben ik daar niet bang voor met deze coach, vind BR veel kundiger dan de meeste coaches in de Bpl, Martinez, van Gaal, Mourinho en Wenger zitten in het zelfde rijtje.

spelers waar wij interesse in hebben zijn: Davies, Moreno, Lovren, Shaqiri, Bony, Arda Turan, Konoplyanka en Vorm

13 juli 2014 om 12:48

Markovic gaat die niet naar liverpool? En ik zou shaqiri niet kopen ik zou voor rodriguez gaan!

13 juli 2014 om 12:48

Toch niet goed genoeg voor landskampioenschap of Champions League. Ze moeten een echte wereldster kopen, zoals Arsenal vorig jaar Özil kocht.

13 juli 2014 om 15:14

ja want Özil heeft dit jaar zo goed gepresteerd? Sturridge en Coutinho waren ook relatief goedkoop.. dus wat je nu verkondigd is echt de grootste onzin.

de spelers worden uitgebreid gescout en natuurlijk is het altijd afwachten hoe ze in een team passen.

maar met Lallana, Markovic, Can en Lambert hebben ze naar mijn mening al goede aankopen gedaan.

verder wil Rodgers een jong team met een aantal oud gediende (gerrard, Lambert, Agger) zo dat hij spelers nog beter kan maken

13 juli 2014 om 13:34

Bale bijt niet, Suarez wel.. Bale kan zich wel gewoon goed gedragen op het voetbalveld. Vind 95 miljoen al meer dan genoeg voor iemand die tegenstanders bijt en zomaar weer een half seizoen weg kan zijn.

13 juli 2014 om 15:42

nee maar Suarez is 2x het niveau van Bale dus snap je punt niet zo goed?

13 juli 2014 om 13:57

Hopelijk halen ze die Konoplyanka! Zou hem graag in het shirt van Liverpool zien

13 juli 2014 om 14:59

Bale is ook wat jaartjes jonger

Teveel geld en past totaal niet bij Barcelona, ik ben ook bang dat die het daar niet gaat redden.
Ik had liever gezien dat ze Alexis Sanchez hadden gehouden.

94miljoen is ook echt al te veel,Suarez is wel een prima goede voetballer maar denk dat 70miljoen voldoende was geweest.Maar de prijzen van tegenwoordig zijn ook belachelijk hoog

Daily Mail
Liverpool mocht dromen van 125 miljoen als ie een transferclausule had. Ze kunnen dezelfde trucje niet 2 keer gebruiken.

De Barca voorzitter heeft gezegd dat de aankoop 81 miljoen euro was en niet 95.

13 juli 2014 om 12:57

Ah, de voorzitter van Barcelona zegt het, dus het is waar? Het is sinds Neymar wel duidelijk dat ze bij Barcelona graag de transfersom omlaag praten.

13 juli 2014 om 13:12

Ah, als er dan net als bij Neymar 50 miljoen is verzwegen dan komen we toch rond die 125 uit.

Prima dat Real Madrid hier voor gepast heeft. Nadat ze onder Mourinho in rap tempo het zo statige en goede imago te grabbel hebben gegooid gaat het sinds hij weg is weer een stuk beter. Real wordt weer de prachtige chique club die het was, en daar passen spelers als Suarez totaal niet bij.

13 juli 2014 om 13:13

Precies, het zijn de gentlemans zoals Pepe die je imago hoog houden.

13 juli 2014 om 13:16

Nee inderdaad, dat doen die spelers niet. En daarom is het ook goed dat zulk dergelijke spelers niet langer gekocht worden.

Over een halfjaar staat Spanje weer bij de EU voor een nieuwe lening en kunnen clubs als Real Madrid en Barcelona volgende zomer gewoon weer een nieuwe speler voor 100 miljoen kopen. Altijd goed om te weten dat wij als Nederlands belastingbetaler mee hebben gefinancierd in deze fantastische aankoop xd

13 juli 2014 om 13:40

Nee, dat is zodat normale mensen een huis kunnen kopen/verkopen. Bankencrisis heeft niets te maken met voetbal, maar dat weet bijna niemand hier op VZ, want er zijn maar weinig mensen die weten hoe een bank werkt en hoe een bank optimaal werkt.

Waarom denk je dat je bij vroegtijdig aflossen van de hypotheek een boete krijgt? Precies, banken houden niet van aflossers, banken houden van mensen met schulden, want die betalen rente. Rente levert geld op, afgeloste leningen leveren niets op voor de bank. Als er word afgelost heeft de bank zijn geld weer terug, dan moet de bank weer opzoek naar nieuwe leners.

Barcelona verkoopt trouwens Sanchez en Fabregas voor bijna 80 miljoen, daarmee kunnen ze dus al bijna Suarez kopen. Die 15 miljoen verschil halen ze wel uit kaartverkoop, TV geld of andere marketing activiteit. Daar zijn die paar centen belasting die jij betaalt niet voor nodig.

De Nederlandse belastingbetaler helpt de Spanjaarden, niet de voetbalclubs.

13 juli 2014 om 17:33

Door middel van Europees geld worden de Spaanse banken overeind gehouden en dat zijn weer de banken waar Barcelona en Real Madrid hun geld lenen. Het klopt inderdaad dat banken graag mensen met een schuld hebben, alleen weet jij hoeveel en hoelang deze clubs al een schuld hebben? Precies, al jaren en honderden miljoenen en ze blijven nieuwe leningen afsluiten. De rente die ze vangen weegt kort gezegd niet op tegen de hoogte van de schulden. Dus wij als belastingbetaler in Nederland betalen wel degelijk mee.

13 juli 2014 om 18:27

Barcelona en Real Madrid zijn niet de probleemklanten van de bank. Een bank heeft een zeer breed klantenbestand. Het grootste probleem zijn de hypotheken en de slechte huizenmarkt. Dalende prijzen Gedwongen verkoop ivm werkloosheid Restschuld Weg geld voor de bank. (want van een kale kip kun je niet plukken natuurlijk)

Ieder bedrijf heeft schulden en moderne voetbalclubs zijn gewoon bedrijven. Tegenover de schulden staan een hele berg bezittingen die veel meer waard zijn dan de schulden. Dus bij een eventuele executie verkoop kan de schuld volledig worden afbetaald, iets wat de normale burger niet kan.

Rente voor de voetbalclubs is lager dan voor de normale burger, omdat het risico veel lager is. En ze vangen gewoon voldoende rente op die leningen. Welke burger zet nou 500 miljoen per jaar om?

Volgens mij had Real Madrid iets van 150 miljoen schuld, dat is niks voor een bedrijf met zo'n omzet. Er zijn mensen in Nederland/spanje met een schuld van 3x hun "omzet" ook wel inkomen genoemd. Dan is die ongeveer 1/3de van Real Madrid aan schuld echt niks.

13 juli 2014 om 15:35

Wat een onzin dude

Hahaha maar 94 miljoen, tegenwoordig zijn die bedragen echt belachelijk hoog.

Belachelijke bedragen zijn dit

Grootste onzin, gelul. Niet eens 94 miljoen waard.. Maar vindt hem nog steeds beter dan bale

Barcelona heeft in mijn ogen veel van zijn glans verloren met deze aankoop. Zoiets doe je niet als je over stijl en klasse zegt te beschikken, zoals Barcelona. Bovendien, war moet je met een voorhoede van Suarez, Messi en Neymar die geen van allen meeverdedigen? Dat wordt een drama volgens mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren