Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Liverpool is serieus en hoort prijskaartje van Atalanta voor Koopmeiners

Laatste update:

Teun Koopmeiners geniet daadwerkelijk belangstelling van Liverpool, zo bevestigt La Gazzetta dello Sport nadat de Engelse kwaliteitskrant The Telegraph onlangs al met de primeur kwam. De roze sportkrant weet nu zelfs voor welk bedrag de Oranje-international mag vertrekken bij Atalanta: minstens veertig miljoen euro. De 24-jarige linkspoot ligt in Bergamo nog vast tot medio 2025.

Koopmeiners speelde zich volgens La Gazzetta tijdens het afgelopen WK in de kijker bij Liverpool. In de kwartfinale tegen Argentinië gaf de middenvelder de briljante assist op Wout Weghorst (2-2), waardoor Nederland er een verlenging uit wist te slepen. Tijdens de verloren strafschoppenserie schoot Koopmeiners zijn eigen penalty raak. Steven Berghuis en Virgil van Dijk misten echter, terwijl Andries Noppert geen enkele strafschop wist te keren. Koopmeiners staat inmiddels op vijftien interlands voor Oranje, waarvan vijf tijdens het afgelopen WK.

Naast zijn prestaties in Qatar laat Koopmeiners zich dit seizoen ook zien in de Serie A. De in Castricum geboren controleur is al het gehele seizoen een vaste waarde bij Atalanta. Na zestien optredens staat Koopmeiners op vier doelpunten en twee assists. In totaal staat de voormalig AZ’er al op 59 officiële wedstrijden voor la Dea, dat hem met flinke winst kan verkopen aan Liverpool. Koopmeiners kwam in de zomer van 2021 voor zo’n veertien miljoen euro over van de Alkmaarders.

De verwachting is echter dat Atalanta pas open staat voor een verkoop van Koopmeiners in de komende transferzomer. Een daadwerkelijke overgang van de middenvelder zou betekenen dat hij van de ene Nederlandse enclave in de andere stapt. Bij Atlanta speelt Koopmeiners momenteel samen met Hans Hateboer en Marten de Roon, terwijl Liverpool met Virgil van Dijk en Cody Gakpo twee Nederlanders onder contract heeft staan. Daarnaast is Pepijn Lijnders, de assistent van manager Jürgen Klopp, van Nederlandse komaf. Met name hij zou gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van Koopmeiners.

Is Teun Koopmeiners een versterking voor het huidige Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koopmeiners is echt een hele goede speler, maar ik vrees dat hij net tekort komt voor de absolute top. En dan vooral door zijn snelheid en handelingssnelheid.

7 januari 2023 om 16:34

Speelde zich afgelopen WK in de kijker? Ik snap het niet, hij was erg onopvallend.

7 januari 2023 om 16:43

Alles draait volledig bij het Nederlands Elftal om Frenkie de Jong, die heeft ooit 2 goede interlands gespeeld en is heilig verklaard. Koopmeiners creëert in de Serie A enorm veel mogelijkheden , onlangs 8 in een wedstrijd, een seizoensrecord. En staat als middenvelder in de top 5 qua gecreëerde kansen in de Serie A. Als Frenkie dat deed ( kan hij niet, dus zal nooit gebeuren) in La Liga lees je dat hier elke dag terug , en glijdt elke analist van zijn stoel.

7 januari 2023 om 16:49

Ik proef wat frustratie baradona

7 januari 2023 om 16:57

Vind de Heldenverering die Frenkie de Jong altijd ten eer valt , echt een grote grap. Altijd ligt het aan anderen of het systeem , of de tegenstander , of de scheidsrechter … vermoeiend. De Jong heeft nog niet de helft van Koopmeiners zijn traptechniek.

7 januari 2023 om 16:59

Volgens mij heeft het niks met frustratie te maken, maar meer met feiten. Koopmeiners speelt gewoon meer dan prima bij Atalanta

7 januari 2023 om 17:04

Koopmeiners heeft nog niet een procent van het dirigentschap, het vermogen om te versnellen en te vertragen en het vernuft van Frenkie de Jong. Mensen, vooral hier in Nederland, willen mooi voetbal zien en daarvoor hebben we liever een Frenkie dan een Koopmeiners. Komt nog bij dat de manier waarop Frenkie de wereld veroverde in 18-19 nogal wat meer opzien baarde dan de enigszins geleidelijke maar saaie route van Koopmeiners naar de subtop.

7 januari 2023 om 17:08

Koopmeinders speelt ook aardig onopvallend bij Atalanta, heb aardig wat wedstrijden gezien maar is vervangbaar, zelfs zo’n Schouten vind ik beter.

7 januari 2023 om 17:11

Dan moet je toch maar wat meer wedstrijden kijken, want Koopmeiners speelt allesbehalve onopvallend bij Atalanta. Is de man die de lijnen op het middenveld uitzet, en ook op 10 uit weet te blinken.

7 januari 2023 om 17:26

Baradona. Ja en koopmeiners heeft tot nu toe alleen maar afgrijselijke interlands gespeeld. Dus wat is je punt?

7 januari 2023 om 17:29

Ik denk dat zijn punt is dat afgrijselijke interlands niet genoeg is om een speler niet te halen, omdat Frenkie die ook speelt en wel als goed genoeg wordt bevonden oid.

7 januari 2023 om 17:34

Ik kijk er nogal wat dus vind ik hem weinig bijdragen op tikkies breed en terug na... In Italië kan het nog met z’n trage manier van spelen maar in Engeland gaat hij er niet aan te pas komen.

7 januari 2023 om 17:36

Staar jij je lekker blind op het stijlvol wegdraaien van Frenkie op eigen helft en dan een bal breed. Dat heeft echt helemaal niks met dirigent te maken, dan vertraag je enkel en alleen het spel.

7 januari 2023 om 17:38

Staat in de top 5 meest gecreëerde kansen in Italië ……

7 januari 2023 om 17:40

Ik zie dat spel versnellen van Frenkie zelden. Vaak vertraagd hij het spel juist enorm met onnodig gedribbel rond de middenstip om vervolgens een tikkie breed of terug te geven

7 januari 2023 om 17:42

Dan zien wij andere wedstrijden denk ik.

7 januari 2023 om 17:44

Fcvoetbal. Koopmeiners heeft net nog een record verbroken door de meeste kansen (8) in één Serie A wedstrijd te creëren. Dat lijkt mij onmogelijk als je alleen maar tikkies breed en terug geeft. Hij gaf ook nog een assist. Conclusie: je lult uit je nek.

7 januari 2023 om 18:46

Fcvoetbal, geef gewoon toe dat je nooit een wedstrijd van Atalanta kijkt

7 januari 2023 om 19:00

Dan doe je Koopmeiners wel heel veel te kort. Hij was gelijk aanvoerder van de elftal en dan was die nog maar 20 of 21. Dirigeren kon die echt wel want hij is een geboren leider. Dan heeft hij absoluut de beste traptechniek van Oranje. Hij heeft kanonschoten en hij ken ze ook nog eens plaatsen. Eerlijk gezegd hoef ik hem ook niet 30 meter te zien dribbelen want hij schiet makkelijk op goal vanaf 30 meter.
Frenkie met hem vergelijken kan sowieso niet want Frenkie is veruit de beste speler van Oranje.

7 januari 2023 om 16:38

Dat zeiden ze over henderson ook.

7 januari 2023 om 17:11

"handelingssnelheid" oftewel de term die men gebruikt wanneer men vindt dat een bepaalde speler aan de bal niet goed is, maar het aan voetbalkennis ontbreekt om te definiëren wat er dan bij deze speler aan ontbreekt.

7 januari 2023 om 17:26

Speciaal voor jou extra toelichting: persoonlijk vind ik dat Koopmeiners soms net iets te lang nodig heeft om de bal door te spelen

Haha na het WK zijn ze overtuigs geraakt. Lijkt me sterk, was dramatisch. Verder hooguit een subtopper, verre van het materiaal wat Liverpool moet hebben.

7 januari 2023 om 16:37

Zijn vrije trap was wel het hoogtepunt voor mij

7 januari 2023 om 16:40

Mwoah, op basis van het WK was Dumfries niks tot weinig, van Dijk matig en Frenkie de Jong liet ook niks zien wat je van hem mag verwachten. Dus helemaal eerlijk is het dan niet om Koopmeiners daarop af te rekenen denk ik, hoewel ook hij heel matig was. Feit is wel dat hij bij Atalanta gewoon een van de beste (misschien wel de beste) spelers is. Speelt daar echt heel sterk. Dan is het niet gek dat clubs daarboven interesse gaan tonen, al denk ik ook dat Liverpool een stapje te hoog is

7 januari 2023 om 18:18

Bij Atalanta doet hij het top en op basis daarvan zou het te begrijpen zijn, al ben ik van mening dat hij evengoed niet goed genoeg is. Er staat echter ook door het wk en dat kan ik me niet voorstellen, aangezien het gewoon slecht was. Dat anderen ook slecht waren staat daar los van. Maar goed, als men zou zeggen we willen Frenkie na het zien van het WK zou ik precies hetzelfde zeggen.

7 januari 2023 om 17:21

Tja, als Blind na het afgelopen wk door Bayern wordt gehaald, is alles mogelijk.

7 januari 2023 om 17:28

Vind Liverpool laatste tijd nou echt niet indrukwekkend qua transfers. Als dit waar is natuurlijk. Nu Koopmeiners, daarvoor dus Gakpo. In de zomer ook wat ‘talentjes’. Terwijl je dus voor Nkunku kon gaan, Enzo Fernandez, die Nunes van Wolves, die van Brighton en of Bellingham. Bellingham gaan ze sws voor lijkt mij?

7 januari 2023 om 17:44

Enzo Fernández, Nunes en Caicedo zijn toch ook talentjes? Al helemaal afgelopen zomer toen Fernández nog niet het WK had gespeeld.

7 januari 2023 om 17:45

Zijn wel talenten die meer bewezen hebben. Deze spelers kunnen tenminste basis staan. Die talentjes die in de zomer haalden zijn voor lange termijn.

7 januari 2023 om 18:19

Nee idd, al is Liverpool zo wel groot grworden met jongens als Mane, Salah, Firmino etc.

7 januari 2023 om 18:22

Afgelopen zomer hadden die talenten ongeveer evenveel bewezen als bv een Fabio Carvalho. Ik denk niet dat Nunes of Caicedo meteen basis zouden staan bij Liverpool. Enzo Fernández nu uiteraard wel.

7 januari 2023 om 18:34

Klopt maar ze zijn ook groot geworden door Allison, van Dijk, Fabinho etc.

Dan verschillen wij daar van mening. Ik denk echt wel dat alle 3 vrij snel in de basis zullen belanden. Vooral met dit falende middenveld van nu. Carvalho speelde toch op het 2de niveau. Caicedo al een tijdje bij Brighton in de PL en Nunes al een tijdje in Portugal. Zit toch wel een verschil in qua ervaring en in hoeverre ze zichzelf bewezen hebben.

Het verbaast mij wel dat Koopmeiners schijnbaar interesse heeft opgewekt bij het WK, want hierin speelde hij echt (ver) onder zijn kunnen. Bij Atalanta laat hij op ‘10’ wel al tijden zien het niveau gemakkelijk aan te kunnen. Het is alleen wel nog een grote stap naar het snelle spel van Liverpool, zeker aangezien ze daar ook niet met een echte ‘10’ spelen. Er is geen speler waar ik meer fan van ben dan Koopmeiners (ook om hoe hij als persoon is), maar ik ben bang dat Liverpool wel een tikkeltje te hoog gegrepen is.

7 januari 2023 om 17:09

Dit zou goed kunnen werken voor Klopp, Koopmeiners is natuurlijk helemaal geen 10. Deze jongen is zowel verdedigend als aanvallend goed, iets wat een Elliott mist waardoor Trent te vaak verdedigende taken moet uitvoeren en de mist in gaat. Het zou dus kunnen werken maar heb geen idee of hij het niveau aan kan.

Het zou mij verbazen als hij met die handelingssnelheid zich staande weet te houden in de Premier League.

7 januari 2023 om 16:42

Mij ook. Het gekke is: bij Oranje vind ik hem erg matig altijd, bij Atalanta schijnt hij goed te spelen. Maar zo'n club als Liverpool is echt te hoog gekregen voor hem, hij heeft ook niet de pure snelheid daarvoor.

7 januari 2023 om 17:21

Voordeel is wel dat hij zich als controleur kan laten zakken tussen de cv's en vanuit daar op kan bouwen. In de PL krijg je als Liverpool zijnde rond de middellijn nog redelijk de tijd om op te bouwen. Hij moet alleen niet hoger op het veld gaan spelen, maar ik neem aan dat hij als controleur wordt gehaald, dus dat zal dan wel goed komen.

"Speelde zich in de kijker op het WK"? Ik heb hem niet zien uitblinken. Ja de assist, maar dat was een ingestudeerde, geen idee op dat moment. De penalty is nou niet echt een ding waar je Teun voor aankopen lijkt mij.

Dit bedoelt ten hag dus met het aankoopbeleid van MU de laatste jaren. Liverpool wil het stokje gaan overnemen.
In het artikel lees ik dat Koopmeiners zich in de kijker heeft gespeeld met een pass op Weghorst. Zouden ze hem daarom willen overnemen?
Koopmeiners is niet goed genoeg voor Liverpool, wel voor iedere club in Nederland op een Europese subtopper.
Zou Atalanta de prijs aan het opdrijven zijn vraag ik me af

Geweldig voor die jongen mocht het tot een transfer komen. Ik vraag mij wel af of Liverpool supporters zich een beetje zorgen beginnen te maken met de transfers van de afgelopen tijd? Ik heb niet het idee dat je daar de oorlog mee gaat winnen namelijk.

Ik denk eerder dat de scouts van Liverpool het afgelopen halfjaar bij Atalanta als leidraad hebben genomen. Afgelopen WK vond ik hem niet uitblinken en vooral traag ogen in handelingssnelheid

Jezusmina. Asjeblieft niet. Een middenvelder wel halen die het niveau aankan.

Prestaties op het WK? Als ze iets hebben kunnen zien is dat hij totaal niet presteert onder druk, bij Atalanta overigens een prima speler.

Als je dit soort spelers overweegt om te halen dan weet je hoe laat het is. Het is tijd om definitief af te haken van de top en jaarlijks te strijden voor EL voetbal in de PL. Misschien hoort het ook gewoon zo. Je klimt langzaam omhoog met spelers als Suarez, Salah en Van Dijk en na een aantal jaren bij de wereldtop word je krankzinnig zie je spoken. Of in dit geval; Teun Koopmeiners.

Ik heb het WK niet gezien, dus weet niet of hij daar nou zo goed heeft gepresteerd om dit te rechtvaardigen (maar van weet ik lees, is dat niet zo), maar ik denk dat hij best in staat is om de stap naar Liverpool te zetten. Voor Koopmeiners is belangrijk om te passen in het systeem (en andersom). Dan is het een uitstekende speler in elk team.

Maar hij moet wel spelen en ik weet niet of hij bij Liverpool gehaald wordt voor de basis.

Ik vraag me af of hij dat niveau aankan. Maar mocht Liverpool hem echt halen, zou t mooi zijn als hij het niveau aankan. Maar ik vrees dat Liverpool afglijd met spelers als Gakpo en Koopmeiners. Dat zijn geen spelers die je de CL bezorgen.

7 januari 2023 om 16:55

of juist wel, door een goede bank te hebben.
gakpo en koopmeiners zijn natuurlijk niet voor de basis, goeie bankspelers die nog jong zijn en dus waarde hebben.

liverpool draait gewoon minder, maar hebben gewoon nog goede middenvelders natuurlijk

Kunnen ze beter Veerman ophalen in Eindhoven, stuk goedkoper en betere pass in de benen. Koopmeiners kan me echt niet bekoren.

Afgelopen WK in de kijker? Buiten die vrije trap was Koopmeiners heel slecht. Ik had juist veel meer van hem verwacht. Maar hij was zo traag in alles gewoon. Snap niet dat Liverpool bij hem uitkomt als ze juist middenvelders nodig hebben die een beetje snelheid in het spel kunnen geven.

Vind Koopmeiners bij het Nederlands-elftal vaak tegenvallen (ook op het afgelopen WK, maar was hij niet de enigste) maar desondanks ben ik altijd een groot fan van hem geweest. Komt op mij over als een zeer slimme speler op tactisch vlak en daarbij ook iemand die een soort leider kan zijn naar mijn idee, terwijl hij door middel van penalty's vaak goals maakt en buiten penalty's om ook z'n goals hier en daar meepikt.

Kan natuurlijk als nummer 10 spelen, maar ook als een nummer 8 en denk dat hij heel goed bij Liverpool in het spel van Klopp kan passen. Henderson is de jongste niet meer (niet heel oud, maar Koopmeiners is uiteraard een stuk jonger) en dan kan je waarschijnlijk met een middenveld spelen bestaande uit Koopmeiners, Fabinho en Thiago. Thiago dan vooral voor de verfijning en techniek, Fabinho voor de balans en Koopmeiners die zowel verdedigend als aanvallend z'n ding kan doen.

Alisson
TAA
van Dijk
Konaté
Robertson
Koopmeiners
Fabinho
Thiago
Salah
Núñez
Diaz

Heeft een aantal geweldige potten gespeeld in Serie A, maar dat is het dan ook wel. Een paar hoogtepuntjes. Moet lekker bij Atalanta zijn basisplaats koesteren. Oké speler, meer niet

Koopmeiners zijn handelingssnelheid ligt te laag om in de top mee te doen. Kan me dit niet voorstellen

7 januari 2023 om 18:21

Precies dat! Daar kom je in Italië nog mee weg omdat daar op Napoli na geen enkele ploeg druk zet en alleen maar achterover leunt. Maar bij Oranje levert hij zelfs als hij wel de tijd krijgt elke bal in.

Koopmeiners zou wel wat meer lof van de nl media mogen krijgen. Presteert bij elke club gewoon hartstikke prima. In het NL elftal laat hij wat minder zien tot nu toe. Deze kerel heeft echt een fluwelen trap en steekbal. Benieuwd waar zijn plafond ligt.

Hoop zo dat Koopmeiners onder Koeman opbloeit. Het niveauverschil tussen zijn spel bij club en land is dag en nacht. Hij heeft volgens mij nog niet één ' oké ' wedstrijd bij Oranje gespeeld. Allemaal simpelweg slecht. Op basis van zijn spel in de Serie A past hij bij de visie van Klopp, en dan zou Liverpool een mooie vervolgstap zijn.

7 januari 2023 om 18:18

Ik lees overal dat hij bij zijn club zo goed is (net als De Roon trouwens, die ook waardeloos is). Maar elke keer als ik dan Atalanta zie spelen in de Serie A of in Europa is het niet veel met Koopmeiners. Net zoals bij Oranje. Ben echt zo blij dat hij toen niet naar Ajax is gekomen.

7 januari 2023 om 18:19

Wat een grap. Is een ontzettend belangrijke speler voor Atalanta.

7 januari 2023 om 18:24

Oh ik zeg ook niet dat hij niet belangrijk is voor Atalanta, dat is hij ook. Ik zeg dat hij niet goed genoeg is voor het niveau van de Champions League / Oranje / Liverpool.

40 miljoen voor Koopmeiners is zoiets als 5 euro voor een kuub gas.
Veel te veel en alleen met een pistool tegen het hoofd zou je er mee akkoord moeten gaan.

Is er een slechte middenvelder waar Liverpool niet in geïnteresseerd is? Koopmeiners was, zoals altijd in Oranje, ook dit WK weer erg slecht (op de goed ingestudeerde vrije trap na). Hij heeft gewoon het niveau niet. En elke keer als ik hem bij Atalanta zie spelen is het ook niks. Vertraagd het spel enorm, kan niet passen, levert elke bal in en is verdedigend zwak. Al met al een typische Liverpool middenvelder dus.

Alle wijzen uit Voetballand namen Virgil van Dijk ook niet serieus. Niet één Nederlandse topclub die er om gaf dat hij naar Celtic en vervolgens Southampton verkaste. Voor een paar miljoen en iets meer dan een paar miljoen. Maar hij groeide dus wel uit tot een van de beste verdedigers ter wereld. Liverpool kanzeker versterking van de middenlinie gebruiken, maar heeft geen zin om Fernandes voor 100 miljoen te halen. Terecht want dat is hij niet waard. Voor 30 a 40 miljoen Koopmeiners halen lijkt mij zeker niet verkeerd. Hij is nog jong zat en heeft voorlopig nog jarenlang een restwaarde. En als hij zich net zo ontwikkelt als van Dijk kan die waarde ook zo maar verdubbelen in Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren