Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool eist koppositie weer op; prachtig doelpunt Wijnaldum

Laatste update:

Liverpool heeft de koppositie in de Premier League weer opgeëist. The Reds wonnen zaterdag zonder al te veel moeite met 3-0 van Bournemouth en hebben daarom een voorsprong van drie punten op Manchester City, aan de vooravond van de kraker tussen the Citizens en nummer vijf Chelsea. Georginio Wijnaldum kwam op fraaie wijze tot scoren. Arsenal zegevierde met 1-2 bij Huddersfield Town en heeft daardoor evenveel punten als Chelsea, maar wel een duel meer gespeeld.

Liverpool – Bournemouth 3-0
Na twee opeenvolgende remises moest Liverpool minstens een punt pakken tegen Bournemouth om Manchester City weer van de eerste plek te stoten. Het werden er drie en Sadio Mané legde halverwege de eerste helft het fundament voor de zege, toen hij voor zijn bewaker kwam na een voorzet van James Milner en de bal achter Artur Boruc kopte. De Senegalees stond buitenspel, maar dat merkte de arbitrage niet op. Liverpool zat goed in de wedstrijd en de 2-0 volgde niet veel later. Na een lange bal van Andy Robertson nam Wijnaldum het leer in het strafschopgebied uit de lucht, om de bal op prachtige wijze over Boruc te wippen.

Liverpool kon terugkijken op een sterke eerste helft, waarin het domineerde en alleen een vroege kans voor Ryan Fraser hoefde toe te staan. Vlak na rust gooide Mohamed Salah het duel op slot, toen hij veel ruimte kreeg in het strafschopgebied en kalm de hoek uitzocht. Omdat een kopbal van Mané naast zeilde, Salah een kwartier voor tijd de lat trof en ook Naby Keïta een goede kans onbenut liet, wist Liverpool de marge niet nog verder uit te breiden. Niettemin boekte de ploeg van Jürgen Klopp de eerste competitiezege in drie duels.

Huddersfield Town - Arsenal 1-2
Arsenal, zonder de zieke Mesut Özil en Pierre-Emerick Aubameyang in de wedstrijdselectie, slaagde er gedurende het eerste kwartier steeds meer in om het Huddersfield van Terence Kongolo en Juninho Bacuna terug te dringen. Dat resulteerde in de zestiende minuut in het openingsdoelpunt: Na een vlotte aanval over de linkerkant bracht Sead Kolasinac de bal voor richting Alex Iwobi, die het leer in één keer uit de lucht nam vanbinnen het strafschopgebied. Via Kongolo zeilde de bal binnen. Op slag van rust maakte Alexandre Lacazette er 0-2 van, nadat hij bij de tweede paal werd bereikt door Ainsley Maitland-Niles.

Huddersfield speelde geen slechte eerste helft en toonde aanvallende intenties. Het ontbrak echter aan de finishing touch in de afrondende fase en die was er bij de bezoekers wel, terwijl Arsenal ook beter omsprong met de geboden ruimte op het veld. Vijf minuten na de rust kreeg Bacuna de beste kans voor Huddersfield tot dan toe, maar Bernd Leno wist zijn schot nog net te verwerken. De thuisploeg zette Arsenal flink onder druk en daar wisten the Gunners zich amper onder uit te spelen. Een voorzet van Erik Durm belandde op de lat; Mouctar Diakhaby schoot net naast. Aan de overzijde liet Iwobi een één-op-één-kans onbenut, waarna Huddersfield in de blessuretijd via een eigen goal van Kolasinac toch nog tot scoren kwam.

Crystal Palace - West Ham United 1-1
Een rake strafschop in de 27e minuut was het verschil tussen de teams van Roy Hodgson en Manuel Pellegrini in de eerste helft. Vicente Guaita maakte een duidelijke overtreding op Michail Antonio, waarna Mark Noble vanaf elf meter niet faalde: 0-1. Crystal Palace zocht in de tweede helft nadrukkelijk naar de 1-1, mede dankzij een zeer actieve Patrick van Aanholt. James McArthur had in de 63e minuut pech dat zijn poging op de paal eindigde, maar bijna een kwartier later hadden the Eagles al het geluk van de wereld. Een inzet van Wilfried Zaha belandde via de voet van Issa Diop buiten het bereik van Lukasz Fabianski: 1-1. Het was de keeper te danken dat Zaha niet veel later ook de 2-1 maakte.

Watford - Everton 1-0
De teams van Javi Gracia en Marco Silva hielden elkaar in de eerste 45 minuten keurig in evenwicht. Het was aan een heerlijke redding van Jordan Pickford te danken dat Etienne Capoué niet na twaalf minuten voor de 1-0 zorgde, terwijl Ben Foster tien minuten voor rust een openingsgoal van Cenk Tosun voorkwam. Ook na rust ging het duel op en neer, met een inzet van Gylfi Sigurdsson op de lat en een gevaarlijke poging van José Holebas. In de 65e minuut was het raak: na voorbereidend werk van Will Hughes werkte invaller Andre Gray van dichtbij binnen. Daryl Janmaat stond negentig minuten op het veld. Door de zege verstevigt Watford de achtste plaats, Everton blijft negende.

Southampton - Cardiff City 1-2
De eerste helft was relatief vermakelijk, maar het scoreboard kwam niet in beweging. Southampton had meer balbezit, maar toonde pas in de laatste tien minuten voor rust de intentie om te willen scoren, terwijl Cardiff City alleen een paar halve kansen kreeg na enkele verre ingooien van Aaron Gunnarson, die na een uur vervangen werd door Leandro Bacuna. Twintig minuten voor tijd leek Souleymane Bamba voor de winnende treffer te zorgen, maar in de vijf minuten extra tijd ging het duel nog alle kanten op. Jack Stephens leek Southampton een punt te bezorgen, maar een minuut voor het einde tekende Kenneth Zohore met zijn eerste van het seizoen voor de 1-2.

Wordt Liverpool dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet werkelijk waar niet waar ik vandaag naar gekeken heb. Als Arsenal niet tegen Huddersfield speelde, waren ze met 5-0 afgedroogd. Iedereen speelde gewoon slordig, met als 'uitblinkers' Elneny en Maitland-Niles. Wat hebben die de bal ontzettend vaak verspeeld. Iwobi maakt het een en ander goed met zijn levendigheid, waardoor Arsenal zowaar in de final third van Huddersfield kwam, maar verder blonk hij vooral uit in het missen van 100% kansen en het schieten vanuit alle mogelijke hoeken en standen (waar er ook nog 1 van in ging - zegt ook genoeg over het niveau van deze wedstrijd).

Ook vind ik dat Emery niet geheel vrijuit gaat. Ik ben een er voor om hem de tijd te geven die een Klopp en Guardiola ook gehad hebben om aan een team te bouwen, zeker gezien de bagger die hij nu tot zijn beschikking heeft. Maar er lijkt totaal geen idee in het spel te zitten. Tegen de top 6 weet hij (m.u.v. Liverpool en Man City uit) het team nog wel aardig neer te zetten. Maar tegen de 'mindere' teams ziet het er totaaal niet uit. Waarom begin je met 5 verdedigers tegen het (by far) zwakste team uit de PL? En dan heb ik het nog niet over zijn vaak dubieuze wisselbeleid/opstellingen en de hele soap die hij rond het niet opstellen / op de bank zetten van Ozil creëert.

Ik ben benieuwd hoe hij het doet als hij wel de middelen krijgt om een goed team te smeden, maar vooralsnog zie ik weinig lichtpunten in de toekomst. Ik zie dit Arsenal niet boven United of Chelsea eindigen, dus laat het seizoen maar snel voorbij zijn en laten we hopen dat er de komende zomer eindelijk eens wat geld uitgegeven gaat worden.

9 februari 2019 om 18:02

Goed geschreven. Mee eens. Triest hoe Arsenal speelt de laatste tijd.

9 februari 2019 om 18:28

Tsja als je de geruchten moet geloven is er deze zomer maar 45 miljoen pond (?) beschikbaar voor transfers, daar ga je ook niet veel mee opschieten. Laten we hopen dat het maar een wild gerucht blijft en dat de Adidas deal een financiele boost geeft, want van Kroenke hoef je geen cent te verwachten.

9 februari 2019 om 18:37

Ja dat zijn geruchten afkomstig van The Sun. Die zou ik altijd met een korreltje zout nemen. Maar met spelers als Elneny, Ramsey (al had ik die liever behouden natuurlijk), Welbeck, Jenkinson, Lichtsteiner, Cech die de club vast en zeker de zomer gaan verlaten wordt er al flink wat ruimte gecreeerd om nieuwe spelers aan te trekken. Persoonlijk hoop ik dat ook afscheid genomen wordt van Mustafi, Xhaka en Mkhi. Daar zou je misschien net 30/40 miljoen voor kunnen vangen (ruime inschatting). Dan is het nog aankijken hoe de Ozil situatie afloopt en dan heb je met een nieuwe Adidas- en een nieuwe Emirates-deal toch wel weer flink wat geld in het laatje waar je wat leuke aankopen mee kunt doen.

De vraag blijft dan natuurlijk in hoeverre die aankopen gedaan zullen worden. De aantrekkingskracht van Arsenal vermindert ook met de jaren en het gebrek aan CL-voetbal helpt ook niet mee. Dus heel rooskleurig ziet het er alsnog niet uit. Maar laten we toch maar hoop houden, haha.

Dit is misschien wel het zwakste Arsenal in tien jaar tijd. Passen kan niemand in het team. Ze hebben moeite tegen Huddersfield en weer geen clean sheet. Het mag een wonder heten dat er überhaupt nog aansluiting is met Chelsea en United.

Elneny, Mkhi en Ainsley waren bijzonder slecht.

Prachtig antwoord gegeven, hopen dat City punten laat liggen tegen Chelsea. Je merkt toch pas echt hoe belangrijk Wijnaldum wel niet is nu hij er weer bij is Wat een verschil. Goeie goal van Salah ook nog is zeg

9 februari 2019 om 18:12

Dat hakje van Bobby, prachtige assist, bijna net zo verfijnd als het wippertje van Wijnaldum. Einde eerste helft had Liverpool er meer uit kunnen halen, tweede helft kreeg ik het gevoel dat men het wel goed vond. Maar ondanks dat vermakelijke pot. Vast weer een bult gezeik om de 1-0 maarja, boeie

Goede wedstrijd van Liverpool ze hadden alleen wat meer doelpunten mogen maken.

Ik hoor wel iedereen zeggen dat de titelstrijd wel spannend is maar kijk naar de degradatie kandidaten Cardiff heeft uitstekende zaken gedaan. Ik verwacht ook dat ze erin blijven, ik zelf denk dat Burnley gaat degraderen omdat Southampton nu een beetje inform zijn met hun nieuwe coach en Newcastle Unitend heeft met Rafa Benitez een hele goede coach. Verder zijn Huddersfield en Fulham zo goed als gedegradeerd

Gini is oh zo belangrijk voor het spel dat Klopp wilt spelen. Salah was weer niet normaal goed, Keita speelde ook goed. Robertson speelde weer zoals we hem altijd willen zien. Had zeker 5-0 kunnen zijn! We hadden dit echt nodigW zeker met de wedstrijden tegen Bayern en Man Utd in zicht. Geweldig dat Trent weer terug is. Ik vond het ook geweldig dat Ibe en Solanke een applaus kregen van de Liverpool-fans bij de wissel. YNWA

9 februari 2019 om 18:04

Gini is indd de perfecte schakel voor dit spel, je merkt het heel erg wanneer hij er niet bij is.

Na bijna 10 uur geen goal te hebben gemaakt, scoort Huddersfield uiteraard tegen Arsenal. Zonder Koscielny vandaag zag ik hen zelfs nog gelijk maken of winnen. Arsenal heeft na City en Liverpool de meeste doelpunten gescoord in de league dit seizoen maar met deze defensie ga je niet ver komen. Ook Iwobi was naast zijn doelpunt slecht bezig, waar zijn Ramsey en Ozil? Ook ben ik een groot fan van AMN maar hij en El Neny waren wel echt de slechtsten van het veld vandaag.

9 februari 2019 om 18:10

Ramsey licht geblesseerd. Özil gepasseerd. Özil gaat deze zomer ook vertrekken, geeft weer ruimte in het salarishuis. Had hem desondanks wel laten spelen want hij is gewoon de beste middenvelder die Arsenal heeft.

9 februari 2019 om 18:13

Ozil was net als auba ziek volgens de Social media van Arsenal, hoeveel hiervan waar is is natuurlijk altijd de vraag door hoe emery met hem omgaat

9 februari 2019 om 18:17

Özil is volgens de social media al het hele jaar ziek. Is gewoon onzin.

9 februari 2019 om 18:22

Wilde ik net zeggen. Hoe vaak lan iemand ziek zijn gedurende een seizoen?

9 februari 2019 om 18:41

Ozil heeft vaker last gehad van rug problemen, maar ik geloof niet dat hij dit keer ergens last van heeft. Hij is gewoon nu al gepasseerd door Denis Suarez.

9 februari 2019 om 19:33

Hij is niet nu al gepasseerd door Denis Suarez. Als Denis er niet was, had Özil er alsnog niet bijgezeten.

10 februari 2019 om 04:08

Hij had er denk ik wel bijgezeten maar niet gespeeld, wat uiteindelijk op hetzelfde neerkomt

Ijzersterke wedstrijd van Liverpool, waarbij de score veel hoger had moeten uitvallen. In balbezit goed, verdedigend grotendeels solide, keihard knokken voor iedere meter en messcherpe counters. Dit is het Liverpool wat we dit seizoen heel vaak gezien hebben. Terugkomst van Trent Alexander-Arnold ook heel belangrijk.

Nu een tijdje niks tot de wedstrijd tegen Bayern Munchen en daarna de kraker tegen Man United. Kan iedereen in alle rust bijkomen, hebben de geblesseerden weer wat extra tijd om te herstellen en kan de focus volledig op elkaar en de balangrijke weken die komen gaan.

Spelers als Iwobi en Elneny doen me denken aan de donkere dagen van Chamakh en Squilacci. Hoe kunnen er zo’n intens matige spelers wekelijks speeltijd krijgen bij een club als Arsenal?

In het verleden werd de club ook al gekenmerkt door grandioos gefaal, maar toen werd er tenminste nog bij vlagen aantrekkelijk voetbal gespeeld. Dat is nu ook helemaal weg.

Emery kan misschien weinig doen met zo'n matige selectie, maar vertoont ook Wenger-achtige trekjes, als in het uitblinken in het maken van zeer dubieuze beslissingen. Met als kers op de taart Elneny die nog even mag invallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren