Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool bijna persoonlijk rond en lijkt wereldkampioen te kunnen verwelkomen

Laatste update:

Liverpool nadert een persoonlijk akkoord met Alexis Mac Allister. Dat meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano zaterdagavond. Romano meldde vorige maand al dat the Reds samen met Manchester United streden om de handtekening van de 24-jarige Argentijn van Brighton & Hove Albion. Het lijkt er nu dus op dat Liverpool die strijd gaat winnen.

“De deal is nog niet rond, een aantal details moet nog besproken worden”, laat Romano weten op Twitter. “Met Brighton zullen er geen problemen zijn. Er is me verteld dat er al een bedrag is vastgesteld waarvoor hij Brighton in juni mag verlaten.” Twee weken geleden liet de transfermarktexpert al weten dat Liverpool Mac Allister op de hoogte had gesteld van het financiële aanbod. “Het gevoel blijft dat Alexis honderd procent zeker vertrekt bij Brighton en dat dat al snel bekend wordt. In mei of juni”, voegde hij daaraan toe.

Mac Allister, die afgelopen winter het WK won met Argentinië, ligt nog tot medio 2025 vast bij Brighton. Manchester United was dus ook geïnteresseerd, maar het was al niet zeker in hoeverre the Mancunians serieus kans maakten op zijn komst, daar het onzeker is of de club komende zomer fors in de selectie mag investeren. Ook Chelsea wilde hem graag inlijven, maar de Londense club geeft andere transfers prioriteit en zette de komst van Mac Allister daarom al eerder uit het hoofd.

Dit seizoen kwam Mac Allister tot dusver 37 keer in actie voor Brighton, waar hij sinds 2019 onder contract staat. Hij wist in deze optredens in totaal twaalf doelpunten te maken en twee assists af te leveren. Ook voor het Argentijnse elftal was hij van belang tijdens het WK in Qatar van afgelopen winter. De middenvelder scoorde in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Polen en gaf een assist in de finale tegen Frankrijk.

Zou Alexis Mac Allister een goede versterking zijn voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noem me gek maar ik zie hier echt geen versterking in, meer een kwestie van kern uitbreiding vanwege de vele wedstrijden

20 mei 2023 om 19:17

Jij bent gek

20 mei 2023 om 19:57

Alsnog vind ik het een gekke aankoop net als Darwin maar The Reds hebben daar een patent op blijkbaar

20 mei 2023 om 19:20

Welke Liverpool middenvelder voegt aanvallend meer toe dan Mac Allister? Thiago misschien, maar die is de helft van de tijd geblesseerd.

Gvardiol, Mac Allister en Geertruida zouden perfecte versterkingen voor dit Liverpool. Geertruida is misschien gekke naam, maar ik zie hem oprecht beter doen dan TAA in defensief opzicht.Mac Allister past daarnaast denk ik wel goed in spel van Klopp. Ze missen toch wel zo'n creatieve middenvelder.

20 mei 2023 om 20:00

Hij zal het wel beter doen dan TAA in defensief opzicht (wie niet de laatste seizoenen?), maar dat maakt het toch niet plots goed genoeg?

20 mei 2023 om 20:44

Het blijft natuurlijk een gok, maar ik denk dat Geertruida,na Kokcu, de beste speler is bij Feyenoord. Met name in topwedstrijden blinkt Geertruida uit. Tegen Ajax, Marseille, noem het maar op. Dan kan hij het denk ik ook wel in BPL.

20 mei 2023 om 20:50

Geertruida als rb en TAA doorschuiven naar het middenveld zou wel kunnen eventueel. Maar weet niet of Klopp dat ziet zitten. Met McAllister doet Liverpool wel een goede aankoop. Benieuwd wie nog gaat volgen.

Zou een goede aankoop zijn voor Liverpool. Doet het uitstekend bij Brighton en is duidelijk toe aan een stap omhoog. Vind hem ook wel bij een trainer als Klopp passen. Naast zijn goede passing ook fysiek sterk en kan de bal goed vasthouden, en natuurlijk een geweldig schot in de benen. Zou een goed begin van de transferperiode zijn voor Liverpool, benieuwd wat ze nog meer gaan doen.

Wat een top jaar heeft hij. Mooie club Liverpool en iemand die ze hard nodig hebben. Middenveld is matig dit seizoen en toe aan vervanging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren