Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Linssen doet social media in de ban: ‘Hoef niet te lezen wat iedereen schrijft’

Laatste update:

De komst van Bryan Linssen naar Feyenoord werd niet door iedereen met gejuich ontvangen. Met name op de sociale media waren er discussies over de van Vitesse afkomstige vleugelaanvaller. Linssen krijgt ook lang niet alles mee wat er over hem wordt gezegd, want de Feyenoord-aanwinst maakt sinds enige tijd geen gebruik meer van zijn social media-kanalen.

"Ik probeer me er zo veel mogelijk van af te schermen en lees ook niet zoveel dingen", praat Linssen met RTV Rijnmond over de kritiek van de achterban van Feyenoord op zijn entree. "Heel veel mensen zijn blij dat je komt, maar er zijn ook veel mensen die er minder blij mee zijn. Je weet dat Feyenoord een heel grote achterban heeft. Op social media schrijft iedereen wat 'ie wil, dus dat hoef ik allemaal niet te lezen."

Advocaat herhaalt: 'Er moet echt nog wat bij willen we kampioen worden'

Linssen zet zich voor honderd procent in voor Feyenoord. Meer kan hij naar eigen zeggen ook niet doen. "Als het lukt, dan is het fantastisch. En dan hoef ik ook niet de hemel in geprezen te worden. En als het slecht gaat, dan hoef ik ook niet van iedereen de negatieve reacties te horen. Laten we altijd maar op één lijn blijven", aldus de 29-jarige aanvaller, die een driejarig contract tekende in De Kuip.

De zomeraanwinst gaat dan ook niet op zoek naar verhalen over hem op fora van Feyenoord-fans. "Natuurlijk deed ik dat vroeger wel. Als ik gescoord had, dan vond ik het mooi om alles te lezen. En als ik slecht had gespeeld, dan deed ik dat niet. Alleen nu realiseer ik me dat ik dat allemaal niet nodig heb en dat je zo goed bent als je laatste wedstrijd", aldus Linssen, die de sociale media in de ban heeft gedaan. "Ook om privéredenen. Op social media wordt toch alles mooier gemaakt dan het is. Iedereen wil laten zien hoe mooi leven die heeft. En niet iedereen hoeft het te zien dat ik in een dikke auto rijd. Dat doe ik overigens niet hoor, maar bij wijze van spreken."

Moet Bryan Linssen als basisspeler aan het nieuwe seizoen beginnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt erg tegen ik de oefenwedstrijden. Komt geen mannetje voorbij geen goede actie niks. Ja 1 leuk assistje maar dat was het ook.

28 augustus 2020 om 10:03

Als Vitesse-supporter heb ik nieuws voor je, meer gaat er ook niet uitkomen. Van Linssen hoef je geen mooie acties te verwachten. Hij is typisch een speler die 90 minuten onzichtbaar is en vervolgens de winnende goal scoort. Als hij niet scoort, heb je verder niks aan hem. Zijn beste periodes werd hij ook met name als schaduwspits ingezet.

28 augustus 2020 om 11:01

daar moet je Linssen ook niet voor gebruiken; het is geen jongen die iemand voorbij gaat. Wel een jongen die altijd voorop gaat in de strijd en heel leep is rond de 16.

28 augustus 2020 om 11:16

Dan is die bij ons niet op de juiste plaats. Staat tegen de zijlijn aan en dat heeft dan geen zin als ik jullie zo hoor.

28 augustus 2020 om 11:31

@sander1410 hij is bij jullie wel op de juiste plek, want Feyenoord heeft dit soort transfers nodig om elftal te versterken. Iemand die mannetje voorbij kan gaan, is nu niet betaalbaar voor jullie. Dus kan je gratis een Linsssn halen die altijd hard werkt en betrokken is bij x aantal g/a per seizoen.

28 augustus 2020 om 11:36

Op de juiste plaats wel, of de rol die hij nu krijgt bij hem past is een andere kwestie.

28 augustus 2020 om 11:41

We hebben al sinisterra en eventueel conteh die mannetjes voorbij komen. Er is nu meer breedte en verschillende type spelers, dus dat is alleen maar goef

28 augustus 2020 om 14:14

Hoe ironisch is deze post van jou en alle reacties hierop? Precies waarom Linssen zegt Social Media in de ban te doen. Die voetballers worden een keer wakker, je bent echt een masochist als je het jezelf aandoet deze drek te lezen. Elke debiel met een toetsenbord vindt iets van je en het gaat, zoals hier, zelden inhoudelijk over het onderwerp. Overigens willen de fans "contact" met je, dus ik vind dat een profvoetballer een paar accounts moet hebben waarop hij content laat plaatsen door bv een PR bureau. Overigens schijnt niemand zich hier te beseffen dat ook dit platform Social Media is, maar dat verbaast mij weinig.

Voor Feyenoord in de eredivisie is Linssen gewoon een goede speler. Hij scoort minimaal 16x per jaar. Dat zijn toch flink wat doelpunten en punten. Feyenoord heeft deze zomer gewoon leuk ingekocht. Feyenoord heeft in het verleden juist met dit soort aankopen raak geschoten; Bosvelt, Pauwe, Wonderen, Raza, wolf, Gobbel, Konterman enz

28 augustus 2020 om 10:10

Hoeveel vrije trappen en pingels zitten daar tussen? Hij zal bij feyenoord niet de grote man zijn, maar als hij er echt 16 scoort heeft hij het prima gedaan.

28 augustus 2020 om 13:39

Heel weinig. Hij nam zelden de penalties bij Vitesse. Dat was doorgaans Matavz. Vrije trappen werden meestal door spelers als Mount en Odegaard genomen.

28 augustus 2020 om 10:12

Volgens mij ook heel vaak misgeschoten met het aantrekken van ED spelers (was dat niet de kritiek op van Geel?). Het is gewoon afwachten, maar het aantrekken van Linssen kan goed uitpakken, zeker in de breedte prima om erbij te hebben.

28 augustus 2020 om 13:40

Weer een mooi voorbeeld dat veel toch vanuit de onderbuik komt. Sfeer onder Arnesen is positief dus als hij dan met spelers uit de Eredivisie komt aanzetten is het leuk inkopen en heeft Feyenoord met dit soort aankopen vaak raak geschoten. Toen van Geel er zat was er een negatieve sfeer en werd het scouten met het bord op schoot genoemd. Toen schudde de fans net zo makkelijk een rijtje van dit soort type aankopen die niet zo succesvol waren uit de mouw met Vormer, Edwin de Graaf, Aerts, Lurling, Vejinovic, Ayoub, Huysegems, van Haaren, Babos, etc.

Zou eigenlijk iedereen moeten doen. Dat geschreeuw over en weer maakt me eigenlijk verdomde moe en merk dat ik me vaker over niet relevante zaken op aan het winden ben dan normaal.

28 augustus 2020 om 10:16

Misschien goed om Linssens voorbeeld te volgen dan. Heel veel mensen willen eigenlijk niet bezig zijn met social media, maar blijven zich er toch toe aangetrokken voelen. Wat je zegt, het zijn grotendeels irrelevante zaken die daar voorbijkomen, die je bezighouden zonder dat ze veel waarde hebben. Ik wens iedereen een social media-loos leven toe. Je wordt er rustiger van en minder vatbaar voor de waan van de dag! Succes met stoppen!

28 augustus 2020 om 10:28

Soms / vaak zijn het wel relevante zaken waar ik me over opwinden kan. Alleen heb ik geen enkele, of in ieder geval zeer beperkte, invloed. Dus kan ik me beter focussen op de mensen om me heen en m’n eigen leven. Begin dit steeds beter in te zien. Heb een aantal Social Media apps al in de ban gedaan. De rest volgt later. Op VZ leg ik me denk ik maar vooral / alleen toe op het lezen van artikelen en niet op het lezen van en reageren op de reacties. Lastig allemaal omdat het gewoonte is maar wel een gezonde beslissing om te nemen en er dan ook naar te leven. Wish me luck haha.

28 augustus 2020 om 11:19

Mooi om te horen dat je een beslissen neemt om te verminderen. Het is zeker waar wat @Xavi zegt dat je je rustig voelt en bovenal heel veel tijd over hebt zonder dat je gestoord wordt. In plaats dat je 24/7 je telefoon pakt ga je naar je familie op bezoek of ergens de natuur in, dan dat je hoe geweldig je cappuccino hebt gedronken in een cafe hebt gepost met de mooiste filters. Nee, ik heb nooit social media gehad en ik ga nog extremer. Nieuws en tv kijk ik al meer dan 10 jaar niet meer. Tv gebruik ik alleen voor sport, films/series en natuurlijk PS4. Het actuele nieuws komt hier op VZ soms voorbijkomen in de discussies. Kom je pas achter dat het nieuws en maatregelen drie weken geleden is gebeurd. In tussentijds vraag ik me altijd af waarom wc papier schappen altijd leeg stonden. Deze mensen hebben het via social media gezien ergens in de wereld en hebben het gekopieerd om te hamsteren. En ik lekker genieten met een Magnum ijsje en zie mensen met drie winkelwagen uit de winkel lopen. Nee, ik geniet lekker van de vrijheid zonder dat ik gehersenspoeld wordt door het nieuws.

28 augustus 2020 om 11:36

Cannigia, vind je geen tv nog extremer dan geen social media? De tv is door behoorlijk veel jonge mensen al de deur uitgedaan anno 2020. In 2000 was dat misschien extreem en voor zeer strenggelovigen maar nu heet dat met de tijd meegaan. Ik was trouwens een van die hamsteraars, weliswaar geen wc papier maar wel de rest

28 augustus 2020 om 11:53

Extremer is natuurlijk verkeert vertaald excuses . Ik bedoel (zonder geloof erbij te betrekken) dat ik verder ga dan alleen geen social media.

28 augustus 2020 om 10:30

Denk dat dit voor veel mensen isd goed is. Denk dat dit een bult geroeptoeter zal schelen en de maatschappij er een positieve boost van zal krijgen. Ben alleen bang dat het niet meer gaat lukken.

28 augustus 2020 om 12:21

Ik hoop dat je ongelijk hebt en ik heb hoop want in m’n omgeving zie ik veel mensen die overweging maken. We gaan het zien.

28 augustus 2020 om 11:23

Het probleem is dat de media het tegenwoordig oppikken en al dat geschreeuw zelfs in de politiek komt. Dan krijg je er alsnog mee te maken. Wat mij betreft krijgen we hier een algemene ban op Twitter en Instagram in Nederland. Laat de jongeren maar een hobby beoefenen en elkaar in het echt te ontmoeten in plaats van dat ze proberen zo hard mogelijk verontwaardigd te zijn over van alles en nog wat online.

28 augustus 2020 om 12:26

Een ban op sociale media hoeft wat mij betreft niet, dat maakt het interessanter. Wat niet mag is interessant, bedoel ik. Daarnaast kan sociale media ook een krachtig medium zijn (kijk naar de Grapperhaus affaire) alleen word het imo totaal verkeerd gebruikt. Duckfaces, selfies, roeptoeteren, et cetera. Je kan elkaar inspireren, informeren, et cetera. Hoewel er van dat laatste ook wel sprake is, is dat in de minderheid. Elkaar weer echt ontmoeten is uiteraard veel beter. Ik ben al geen type die continue op z’n telefoon kijkt en zit maar ben op het punt beland dat elke minuut er bij wijze van een teveel is. Helemaal weg is praktisch niet te doen, hoeft ook niet maar een gezondere omgang met de telefoon zou voor iedereen goed zijn. Ieder zijn of haar keuze maar ik ga iig nog drastischer minderen. Blij om te lezen dat ook hier meer mensen zo denken, voelt goed die “bevestiging”.

Ook al hebben de onderhandelingen onderweg stil gelegen, kennelijk omdat het eerste aanbod niet beter was dan zijn contract bij Vitesse dan kan ik mij nog voorstellen dat je als 29 jarige eredivisiespeler graag nog naar Feyenoord gaat. Je moet hem zijn aanwezigheid daar dus ook niet verwijten. Het zijn het bestuur en technische staf die hem naar Rotterdam hebben gehaald. Ik zou nu dan ook eerst maar eens afwachten in hoeverre Linssen zich in het eerste seizoen waar maakt. Ik kan mij goed voorstellen dat Linssen zelf geen zin heeft om al dat negatieve gepraat van supporters en liefhebbers te lezen.hij wordt er niet vrolijker van en het helpt hem ook niet aan meer zelfvertrouwen. Dus doet hij terecht al dat gelul in de ban.

Ben toch wel te spreken over zijn productiviteit bij elke club, dus ben best tevreden met hem als aanwinst. Maar wat mij het meeste aanspteekt is hoe hij voor de camera komt. Wat een verademing om hem te horen spreken ten opzichte van het gros van de voetballers.

28 augustus 2020 om 14:00

Vind ik ook. Komt altijd heel nuchter en realistisch over en zegt wat veel mensen buiten het voetbal om ook vaak denken zonder daarbij open deuren in te trappen. Niet wereldvreemd of levend in een bubble zoals veel andere voetballers en hun ijdeltuiterij. Verder denk ik dat Feyenoord hier een goeie aan heeft, heeft zich overal omhooggeknokt en bezit duidelijk de goeie mentaliteit in combinatie met het nodige gif en neusje voor de goal. Die past perfect bij Feyenoord, mocht hij daar niet slagen dan zou ik heel verbaasd zijn ondanks dat de voorbereiding kennelijk nog niet goed is geweest van zijn kant.

Of wordt de druk hem nu al te veel? Ben wel benieuwd hoe het hem af zal gaan bij Feyenoord, als hij echt als linksbuiten moet spelen zal het wel gaan tegenvallen. Hij is niet echt de speler met gigantisch veel snelheid en een actie waarmee hij drie man uit pingelt. Denk dat hij het best is in een twee spitsen systeem om een grote sterke spits heen of als schaduwspits. Maar we gaan het zien!

28 augustus 2020 om 10:56

Ik denk ook niet dat hij het verschil gaat maken, maar ik laat me graag verrassen. Eigenlijk hoopte ik stiekem dat we met Arnesen gaan aankopen als Linssen en Diemers meer zouden zien. Spelers waarvan ik bang ben dat het niet meer gaat worden dan 'leuk om erbij te hebben'.

Verstandig. Zouden meer mensen moeten doen. "Social Media" is de k****r van deze tijd. Maar ieder zn ding. Van de echte grote spelers snap ik het nog wel. Zij verdienen er een aardig extra zakcentje mee.

28 augustus 2020 om 11:43

Welnee ook voor de kleine spelers is er enorm veel uit te halen als ze slim zijn. Kijk naar een Marc Klok. Een speler die in Indonesie speelt en amper met de JL mee zou kunnen. Die heeft een heel merk kunnen opzetten. Half miljoen volgers op insta. Normaal zou een speler van zijn kwaliteiten moeten strugglen om rond te komen maar hij leeft er goed van. Is een soort Beckham daar in Azie.

28 augustus 2020 om 12:53

Als bedrijf of merk, dan wel bekend persoon is het een middel om je fans mee te nemen in je dagelijkse bezigheden. Voor Piet, Betty, Youssef en Denzel voegt het weinig tie. Just my two cents. Een ieder moet het lekker voor zichzelf bepalen.

28 augustus 2020 om 13:05

Tja ik zie het anders. Voor Piet, Betty, Youssef en Denzel kan het een prima middel zijn om een studentenkamer of een studio te vinden. Facebookgroepen zijn gratis itt al die geldgraaiende kamersites waar je 15 euro per maand betaald. Het is ook een prima middel om een stage of baan te vinden.

Geen idee of hij het gaat redden, maar hoop van wel. Het lijkt me namelijk een hele aardige kerel en hij heeft bij mij zeker de gunfactor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren