Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lingard is het schoolvoorbeeld van alles wat er mis is met Man United’

Laatste update:

Paul Ince heeft maandag in een analyse voor Paddy Power geen spaan heel gelaten van Manchester United. Na de 3-1 nederlaag tegen Liverpool van zondag trekt de oud-voetballer de conclusie dat het 'een rotzooi' is bij the Red Devils en dat de club volledig schoon schip moet maken. Ince ziet het liefst allerlei spelers vertrekken en hoopt daar een vrijwel compleet nieuw elftal voor terug te halen, vertelt hij.

Manchester United won slechts een van de laatste zes competitieduels en staat zesde in de Premier League. Ince vindt dat alle spelers behalve David de Gea en Marcus Rashford zichzelf in de spiegel moeten aankijken. Hetzelfde geldt voor de clubleiding, die in zijn ogen fout op fout stapelt. Als voorbeeld noemt hij de recente contractverlengingen voor Chris Smalling, Luke Shaw en Jesse Lingard. "Als zulke spelers langetermijncontracten krijgen, dan is het wel duidelijk hoe ver de club aan het afzakken is. Geef zulke jongens contracten voor twee of drie seizoenen, zodat ze gretig blijven. Maar verwen ze niet als ze toch niet goed genoeg zijn voor de club."

De 51-jarige voormalig middenvelder, die tussen 1989 en 1995 voor Manchester United speelde, spreekt van een 'kenmerkend probleem': er zijn volgens Ince 'veel te veel spelers' die het shirt van de club eigenlijk niet zouden mogen dragen. "Daar moet iets aan gebeuren. Ik ben niet iemand die roept om het hoofd van José Mourinho, maar er is dringend behoefte aan verandering. De club moet besluiten of Mourinho een vertrekpremie krijgt, of budget om nieuwe spelers te halen. Het alternatief is om alles overboord te gooien en schoon schip te maken. Het is bij de hele club een rotzooi."

"Je kunt moeilijk acht of negen nieuwe spelers halen en veel spelers wegdoen, maar eerlijk gezegd geloof ik wel dat het nodig is om opnieuw te kunnen beginnen. Hoe ver is Manchester United bereid om achter te raken op de andere clubs?", vraagt Ince zich af, om vervolgens Lingard eruit te lichten. De aanvaller, die zondag het enige doelpunt van Manchester United maakte tegen Liverpool, werkt Ince op de zenuwen met zijn gedrag op en buiten het veld. "Hij is simpelweg niet goed genoeg om het shirt van Manchester United te dragen. Op sociale media zie ik zijn nieuwe kledinglijn, zijn danspasjes, zijn trips naar Las Vegas en Miami, maar in werkelijkheid heeft hij dit seizoen twee keer gescoord."

"Een aanvaller die er slechts twee maakt, maar wel een doelpuntenviering heeft?", vervolgt Ince. "Je kunt genoeg dingen doen buiten het voetbal: een opleiding, een nieuwe taal leren... Je hoeft niet je kledinglijn in de markt te zetten alsof je een van de grootste sterren van de wereld bent. Hij moet blijven beseffen wie hij is. Hij is van ver gekomen sinds hij niet wist door te breken bij Derby County. Maar dat terzijde: als je ziet hoe hij speelt, wie zou dan in zijn kleding willen rondlopen? Ik zeg het niet graag, maar in mijn tijd was hij er niet mee weggekomen."

"Deze jongens willen succes boeken bij Manchester United, maar ze zouden eens moeten nagaan hoe de nuchtere jongens dat voorheen deden. Als je bovenaan staat in de competitie, drie Premier League-medailles hebt en de Champions League hebt gewonnen, etcetera, dan kun je je eigen kledinglijn opzetten. Maar dat heeft hij allemaal niet. Hij is het schoolvoorbeeld van alles wat er mis is met Manchester United. Daarnaast oogt Romelu Lukaku alsof Manchester United de laatste plek is waar hij wil zijn. Anthony Martial viel tegen Liverpool in en raakte de bal meteen kwijt. Door zulke dingetjes ga ik me afvragen hoeveel het ze eigenlijk kan schelen. Er zijn geen leiders bij deze club."

'Manchester United moet een (bijna) compleet nieuw elftal kopen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Man Utd zou gebaat zijn bij een trainer als Klopp of Favre, iemand die echt iets op kan bouwen in combinatie met mooi voetbal. Mourinho is typisch een trainer van het tegenovergestelde...

17 december 2018 om 22:57

Stormjager

Dat is een totaal andere discussie, hier gaat het over de spelers bij United en niet perse over de coach. Ik ben het compleet eens met deze coach, United heeft niet de juiste spelers bij elkaar om mee te kunnen strijden met de top.

17 december 2018 om 23:21

United kan echt een prima team neerzetten om toch mee te strijden met teams als Chelsea. Je beschikt in de voorhoede over spelers zoals Lukaku, Sanchez, Rashford en Martial. Op het middenveld hebt je spelers als Pogba, Matic, Fred, Herrera en Mata. Moet je ook genoeg mee kunnen en defensief is het ook relatief sterk met wellicht de beste keeper ter wereld.

17 december 2018 om 23:23

De trainer is medeverantwoordelijk voor dat aankoopbeleid. Bovendien is het makkelijk afgeven op je materiaal zonder eens goed in de spiegel te kijken. Wanneer je voor afbraakvoetbal staat en in de wedstrijd tegen Liverpool alsnog 36! schoten tegen krijgt gaat er heel veel fout.

Om het dan toch nog even over de selectie te hebben: Het aankoopbeleid is een drama. Er is sinds de komst van Mourinho voor meer dan 450 miljoen euro aan transfers betaald, en het elftal is nauwelijks verbeterd.

Daar waar een aantal rivalen ook met geld smijten maar wel ieder jaar flink verbeteren. City die bijvoorbeeld jongere spelers koopt voor veel geld maar die wel binnen een duidelijke visie passen en nog minstens 6-7 jaar meegaan. Of een Liverpool die hun zwakke plekken iedere keer geduldig verbeteren en ook een duidelijke visie hebben. Waar staat United nou eigenlijk voor momenteel? Wat is de visie en wat zijn de doelstellingen?

18 december 2018 om 17:34

@Arsenallz

Sanchez deed het al matig bij Arsenal zoals genoeg Arsenal fans hebben beaamd de maanden voor zijn vertrek. Martial en Rashford zijn twee toptalenten die het vooralsnog niet hebben waargemaakt. Lukaku heb ik persoonlijk nooit een topper gevonden, Fred komt van Shaktar en heeft het hiervoor nog nooit in de top laten zien, Herrera was onder vGaal niet goed genoeg en nu ook nog steeds niet. Pogba en Matic zijn wel topspelers. De beste speler van United staat op Goal dus daar hebben ze in aanvallend opzicht niks aan. Ik zie niet in hoe United zou kunnen strijden tegen een ploeg als Chelsea, City of Liverpool. Chelsea heeft Hazard, Liverpool heeft Salah, en City heeft Aguero. Sanchez zou die speler voor United moeten zijn in aanvallend opzicht, maar hij stelt helaas zwaar telleur.

Kan het alleen maar eens zijn met Ince, zwaar door selecteren is noodzakelijk. Ik zou buiten de Gea, Shaw, Martial, Rashford en misschien Pogba niemand per se willen behouden. Spelers als Mata en Herrera kunnen blijven voor de breedte maar voor een groot deel is het gewoon pure middelmaat.

17 december 2018 om 23:30

Zou persoonlijk Valencia ook aanhouden. Die is op meerdere plekken inzetbaar en een beetje ervaring in het team is ook nooit mis.

18 december 2018 om 00:35

Ik zou beginnen met de coach. Dat gedaan hebbende mag Fellaini ook gelijk inpakken. Middelmatige speler die het alleen van zijn lengte moet hebben. Mourinho vindt dat geweldig omdat hij perfect past in zijn parkeer de bus spelletje. Bij elk andere aanvallend ingestelde coach zou Fellaini het geen dag volhouden. Verder zou ik juist afscheid nemen van Mata, Herrera, Jones, Lindelof, Darmian, Lingard. Shaw en Smalling zou ik behouden voor de breedte. Pogba en Lukaku zeker behouden, dat zijn gewoon geweldige spelers.

Het is de hoogste tijd voor een verandering van mentaliteit binnen het hele team. Tevens zou de staf dat ook niet misstaan

Compleet elftal vervangen is natuurlijk onzin. Met spelers zoals Martial, Lukaku, Pogba, Fred, Mata, Shaw, de Gea, Alexis en Bailly staat er best een redelijke basis om mee verder te kunnen om dat vervolgens aan te vullen met echte versterkingen. Moet gewoon een ander sausje overheen in de vorm van een andere trainer, beetje peper en zout misschien in de vorm van een ander bestuur en de supporters kunnen weer lekker aanschuiven voor het diner.

17 december 2018 om 23:08

Lukaku zouden ze in mijn ogen wel echt moeten vervangen. Dat kan gewoon niet, tenzij je het prima vind om als subtop club verder te gaan in Engeland. Lukaku kan een goaltje maken met de juiste aanvoer, maar is voor de rest zo matig. Technisch belabberd, meevoetballend drama en de aanname van een trampoline. Presteert overigens ook zelden tot nooit in een topwedstrijd, waardoor ik toch het gevoel heb dat de subtop zijn top is. Een type Zlatan, maar dan veel jonger natuurlijk, zou veel beter zijn als ze de aansluiting weer willen vinden met de top.

17 december 2018 om 23:26

Aanname van een trampoline haha

18 december 2018 om 01:11

Haha ben ik het opzich wel mee eens al vond ik dat hij het bij Everton dusdanig goed deed dat ik zijn transfer wel begreep. Veel te veel geld natuurlijk, dat dan weer wel.

Helemaal mee eens. Pogba, Lingard, Rashford en in mindere mate Lukaku zijn gewoon kleuters die aardig kunnen voetballen. NBA imiteren met hun achterlijke handshakes, spastische dansjes verzinnen. Je zou maar fan zijn van dit United. Ik ben zeker geen United fan maar het doet mij toch enigszins pijn hoe deze grote club wordt verziekt door zowel de trainer als de spelers die er vrij weinig aan doen.

17 december 2018 om 23:54

Het is echt kansloos inderdaad. Vergelijk deze losers eens met mannen als Roy Keane en Nemanja Vidic. Elke keer dat ik Lingard op een denkbeeldige fluit zie spelen na een doelpunt sterft een klein gedeelte van mij.

18 december 2018 om 00:46

Roy Keane en Vidic kun je niet vergelijken met deze spelers. Vidic speelde voor de club, zijn medespelers en zijn trots. Liever een gebroken neus dan een tegendoelpunt mentaliteit. Pogba en Lingard hebben de als de kleur van mijn handschoenen maar matchen met mijn pattas mentaliteit. Om te walgen. Je zou bijna denken dat ik United support.

18 december 2018 om 06:50

Dan moet je stoppen met spelen van fifa. Want met het aantal goals dat hij in real life maakt wordt je gewoon 150.

17 december 2018 om 23:56

@shqiptarks

dan moet je een trainer voor de groep zetten die dan deze spelers die jij kleuters noemt, wat volwassenheid kan bij brengen en niet een trainer als Mourinho hebben die zich zelf ook als een kleuter gedraagt. als speler kan je een trainer die zulk gedrag vertoond ook amper meer serieus nemen natuurlijk

18 december 2018 om 00:48

Mee eens. Daarom schreef ik idd ook de trainer. Niet alleen speelt hij verschrikkelijk verdedigend en continu met een andere basiself, is zijn houding en gedrag buitengewoon storend. Ik zou Zidane graag voor deze ploeg zien staan.

18 december 2018 om 06:47

Dat valt met rashford toch allemaal wel mee? Die zie ik niet echt meegaan in dT rare gedrag. Die heeft toch geen rare pasjes of raar social media gedrag? Ik vind het eigenlijk de enige speler bij united waar je de irritatie vanaf ziet druipen als het niet goed gaat. En dan echte irritatie, niet de gespeelde “kom op nou jongens, werk ook eens hard” irritatie van lukaku bijv. Rashford vind ik gewoon een hele goede speler, waar ik van overtuigd ben dat hij bij elk ander team dan united zal uitblinken.

Met de huidige selectie heeft Manchester meer baat bij een aanvallende trainer.
De spelers hebben vertrouwen nodig, wat beter bereikt kan worden met een aanvallende , friviole speelstijl. Dan komen er altijd mensen '' De huidige verdediging kan een aanvallende speelstijl niet aan '' , Maar het gaat onder de hudige speelstijl ook belabberd. Geef het vijftal Rashford, Lukaku, Martial, Lingard , Sanchez een paar wedstrijden vertrouwen, en je wordt gegarandeerd terugbetaal met veel goals

17 december 2018 om 23:23

Jij zegt spelers hebben vertrouwen nodig, welke vertrouwen ??? Die spelers moeten zich kapot schamen, kijk hoeveel miljoenen Lukaku, Pogba, Sanchez etc verdienen?!!! Als jij 10 miljoen per seizoen verdient, en moet nog es vertrouwen krijgen??!! Man man kapot slecht hun zijn gewoon lui en slecht! Sommige speler zijn al 38 en bij hun club halen ze er maximale er uit met of zonder vertrouwen! Die moet je zelf creeren

18 december 2018 om 00:50

Maar United is een club die van Oudsher bekend staat als warm en een familie, denk terug aan de tijd onder Saf. in tegenstelling tot de clubs met steenrijke Oliesjeiken. Het heeft niks te maken met niet willen. Lukaku, Sanchez en dergelijke genieten van het voetbal, maar er lukt niks omdat er telkens teveel wordt gesleuteld en te verdedigend wordt gespeeld. Laat het een paar wedstrijden staan, geef ze een beetje vrijheid en ik weet zeker dat het komt.

18 december 2018 om 01:17

Leuk hoor die familie maar als je buiten het straatje van Fergie viel kon je ook gewoon oppleuren. Zie Stam en van Nistelrooy. Ook toen moest je gewoon presteren en jezelf wegcijferen voor het team, nu is het los zand met een triest bestuur en ongemotiveerde trainer.

Zoals ik al reageerde na de match van gisteren, Lingard is al 26 en zou moeten pieken. Hij speelt alsof hij 18 is en en hij gedraag zich ook zo. Hij is een leuke speler voor de op de bank te hebben met een dribbel en af en toe een wereldgoal maar voor de basis van United komt hij gewoon zwaar tekort

18 december 2018 om 00:53

mee eens dat hij in dit united te kort komt. denk wel dat hij , indien hij in een goedlopend elftal komt, moeiteloos mee kan met het niveau. is een speler die zich optrekt aan het niveau, maar niet zelf het niveau moet maken. moet dus ook nooit de sterspeler van een ploeg worden. beniewd hoe hij het bij een club als napoli of dortmund zou doen.

18 december 2018 om 08:03

Idd,misselijke maniertjes,dansjes en grimassen na een (zeldzaam) doelpunt.
Dat zo'n clown speelt en een potentiele wereldtopper als Martial niet vind ik echt onbegrijpelijk.dat je als club eens een keer in een mindere periode zit kan,maar dat gedrag van Lingard,herrera,young en ook Valencia (als hij speelt) vind ik walgelijk!
Divagedrag,doorlopend scheids bestoken om kaarten uit te delen,de boze vedette uithangen t.o. tegenstanders zijn een aantal voorbeelden.

18 december 2018 om 09:48

@scouserper: bij Young heb ik dan niet het idee dat hij dit puur als diva doet. Hij weet van zichzelf best dat hij niet zo'n grote voetballer is. Balen zoals Rashford (en ik vind eigenlijk ook hij) doet hoort er eigenlijk bij. Stiekem vind ik dat zelfs de standaard. Man Utd is geen kleine club, dan heb je normaliter al redelijk wat in je leven bereikt voordat je daar mag komen ballen. Toon dan ook het respect dat bij je positie als voetballer hoort. Zowel naar de staf als naar de fans.

18 december 2018 om 13:16

@mexicanooo
Rashford en Martial zijn uitzonderlijke talenten en zouden altijd moeten spelen ten faveure van zo'n 13- in een dozijn voetballer als Lingard....
Young is idd geen diva,maar wel 1 van de grootste matennaaiers op de Engelse velden,elke keer weer staat meneertje als eerste naast de scheidsrechter om hem bij te praten over die brute tegenstanders!

Qua mentaliteit en voetbal kwaliteit zijn er nu maar 4 spelers goed genoeg voor United en dat zijn: De Gea, Rashford, Mata en Matiç. De rest is allemaal United onwaardig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren