Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ligue 1-topscorer Depay stapt toch teleurgesteld van het veld in Lyon

Laatste update:

Olympique Lyon is opnieuw tegen puntenverlies aangelopen in de Ligue 1. Vier dagen na de 1-0 nederlaag tegen Montpellier volgde een 1-1 remise tegen Girondins Bordeaux. waardoor Lyon op zeven punten staat na vier duels. Memphis Depay maakte het enige doelpunt voor les Gones. Het was alweer zijn vierde doelpunt van het seizoen, waarmee Depay samen met Victor Osimhen van Lille OSC de topscorerslijst aanvoert.

Zowel Kenny Tete als Depay stond negentig minuten op het veld in het Parc Olympique Lyonnais. De thuisploeg opende de score na ruim een halfuur, toen Depay werd gelanceerd na een strakke steekpass van Martin Terrier aan de linkerflank. De aanvaller ontsnapte aan de buitenspelval, stormde af op het doel van Benoît Costil en vond de verre hoek met zijn verkeerde linkerbeen.

In de tweede helft werd het echter een stuk moeilijker voor Lyon. Na ruim een uur kreeg middenvelder Thiago Mendes zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Bordeaux rook bloed en kwam halverwege het tweede bedrijf langszij. Doelman Anthony Lopes had twee prachtige reddingen in huis, maar was in derde instantie kansloos toen Jimmy Briand uithaalde: 1-1. Bij die stand bleef het in Lyon.

Eindigt Olympique Lyon bij de bovenste twee in de Ligue 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een domme 2e gele kaart waardoor je de voorsprong weggeeft en moet billenknijpen dat je niet verliest. Al met al trots op Memphis, enorm effectief begonnen aan het seizoen, blij met deze coach die niet te veel wisselt met zijn opstellingen, Memphis begon echter vandaag wel in de punt (voorgaande wedstrijden vanaf links).

Zo zie je maar hoeveel het uitmaakt of een speler vertrouwen heeft of niet.

Goed puntje voor Bordeaux maar wel mede mogelijk gemaakt door de rode kaart van Tiago Mendes. Hoop dat ze weer eens in de top kunnen meedoen, maar dat wordt wel heel moeilijk met deze matige selectie, helaas

Gewoon 43 goals en 42 assists al voor Lyon in 120 potjes, doet hij erg goed!

De Memphis die vertrouwen krijgt van z'n coach is een absolute machine. Hoop echt dat hij op een dag z'n gedroomde stap kan maken naar een topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren