Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lex Immers niet blij met ‘SM-tweet’ van John van Zweden tijdens Ajax - ADO

Laatste update:

ADO Den Haag ging zondagmiddag hard onderuit op bezoek bij Ajax. De nummer zeventien van de Eredivisie had niets in te brengen in de Johan Cruijff ArenA en ging met 6-1 onderuit. John van Zweden, die sinds vorige maand een adviserende rol heeft bij ADO, plaatste tijdens de wedstrijd een bericht op Twitter waarbij hij de verhoudingen op het veld op niet mis te verstane beschreef: “SM in de ergste vorm”, aldus Van Zweden.

"Dat mag hij vinden. Iedereen heeft zijn eigen mening, ik ook", reageert Lex Immers in gesprek met Veronica Inside. De aanvallende middenvelder is echter niet blij met het bericht van Van Zweden. “Soms moeten we het maar eens voor ons houden, niet altijd zo maar naar buiten gooien. Van Zweden weet zelf ook hoeveel er speelt binnen de club en hoe goed Ajax is. Iedereen heeft zijn mening en moet doen wat hij niet laten kan, maar soms moet je wel eens oppassen met wat je zegt."

Immers kijkt met ADO terug op een belabberde eerste seizoenshelft. Trainer Alfons Groenendijk is inmiddels vertrokken en met dertien punten uit achttien wedstrijden is de club terug te vinden op een teleurstellende zeventiende plaats. ADO heeft slechts twee punten meer dan hekkensluiter RKC Waalwijk. Desondanks wil Immers niet aan degradatie uit de Eredivisie denken. “34 punten aan het eind van het jaar, dat is voor ons de doelstelling. Niet meer en niet minder, simpel. Daar heb ik absoluut geloof in zolang wij nog voldoende wedstrijden hebben om dat aantal punten te halen."

Verwacht jij dat ADO Den Haag zich handhaaft in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is toch zeker niemand , behalve van Zweden zelf die hem nog serieus neemt toch ?

22 december 2019 om 22:14

Ik kan me hier alles bij voorstellen. De vechtmachine die Ado kan zijn, had een vrije dag en dan blijft er verdomd weinig over.

23 december 2019 om 09:40

Die vechtmachine heb ik dit seizoen echter nog niet gezien. Ja in de letterlijke vorm met schandalige overtredingen.

Ohh immers is weer op ze teentjes geraakt omdat hem de waarheid word verteld. Hou je mond en ga je schamen man je hebt het hele jaar nog letterlijk geen bal goed geraakt.

22 december 2019 om 22:55

Immers mag toch verwachten van iemand die zegt dat hij heel erg begaan is met ‘zijn’ club... (iemand die liever investeert in alles behalve ‘zijn’ ADO) zich niet zo negatief uitlaat over de club. Wetende dat die ‘fan’ alles weet wat er zich afspeelt binnen de club?

Je zou beter moeten weten dan nu roeptoeteren dat Immers zich moet schamen. Van Zweden is diegene die zich moet schamen.

23 december 2019 om 02:04

Of iemand mag is een keer de waarheid tegen die arme spelers na een half jaar vol wanprestaties met lexxie voorop.

23 december 2019 om 07:17

Ado heeft het al jaren lastig in de ED. Dan zou het nu opeens structureel mee doen om de play offs voor Europees voetbal? Ik snap je frustraties als Ado supporter, maar als je objectief bekijkt zit et toch ook helemaal niks bij waarvan je zegt, zo die wil ik bij een subtopper zien? Bovendien zijn ze hun topper afgelopen zomer kwijtgeraakt die vaak genoeg zijn ploeg hielp aan 1 of 3 punten.

23 december 2019 om 07:57

Lex immers was gisteren de grootste dissonant op het veld. Hij heeft geen enkele inzet getoond, geen duel gewonnen, zijn jongere medespelers niet gesteund... Hij deed helemaal niets. Kijk eens naar hoe hij (niet) verdedigd bij de 1e goal. Als hij 1 stap zet kan zyech niet meer schieten. Bij de goal van ekkelenkamp loopt hij als een bejaarde mee. Nee, geen kritiek leveren hoor...het ligt allemaal aan dat er van alles binnen de club speelt. Dan kun je namelijk geen inzet mee tonen.

Is het uiteindelijk doel van SM niet dat het bevredigend is? Is het voor Van Zweden dan bevredigend om zo klop te krijgen? Beetje apart.

22 december 2019 om 23:43

Ja. Gewoon masochisme was logischer geweest

“Hoe goed Ajax is”. Ja Lex, Ajax is goed maar spelen niet met hun sterkste team. Gravenberch, Ekkelenkamp, Traore etc. Prima spelers maar met 6-1 verliezen op deze manier is gewoon een wanprestatie.. ze lieten het ook gewoon compleet lopen. Zo geweldig is dit Ajax momenteel namelijk niet..

23 december 2019 om 09:42

Dat is tegenwoordig het makkelijkste he. Jezelf lafjes overgeven, en achteraf maar roepen dat Ajax zo goed is. Genoeg ploegen hebben aangetoond dat als je Ajax durft aan te pakken dat je niet kansloos hoeft te zijn. Op de manier hoe ADO het veld opstapt ben je dat echter al wel.

Lex liet z'n man ook geregeld lopen.. Ekkelenkamp kon daarom scoren.

Tja. Niet dat je die John van Zweden echt serieus moet nemen en zijn reactie is uiteraard overdreven, maar het was nou niet echt veel wat Ado liet zien tegen een veredeld B-elftal van Ajax met een aantal debutanten in de basis. Wordt nog een hele kluif voor dit Ado om in de Eredivisie te blijven.

Wat een naar figuur die van Zweden, altijd al, dat is eigenlijk zo’n Haagse tokkie die veel ged verdiend heeft en daar door geen gekke dingen doet, maar ik begrijp de reactie van Immers hee goed. Het gaat niet goed met ADO, en dan komt zo’n figuur zo leuk doen. Met social media word ook heel veel de wereld ingebracht die mensen beter voor hunzelf kunnen houden

34 punten is de doelstelling, ze hebben er nu 13.Dan moeten ze in 16 wedstrijden nog 21 punten binnenhalen...Dan zouden 7 van die 14 wedstrijden gewonnen moeten worden of iets minder en dan veel gelijkspelen...Zie ik zo niet gebeuren eerlijk gezegd.

23 december 2019 om 01:17

16 wedstrijden, 34 punten wordt lastig maar er zijn echt een aantal ploegen waar je van moet winnen zoals: fortuna, pec, VVV, RKC en sparta. Maar dan moeten er wel wat versterking bijkomen anders wordt het hopeloos.

23 december 2019 om 09:44

Ik verwacht dat ADO na de winterstop de laatste plek gaat overnemen. Het is daar kommer en kwel, er zit geen kwaliteit in de selectie, de werklust ontbreekt, bestuurlijk is het een puinhoop. RKC zit in een goede flow, speelt erg goed voetbal en ruikt nu bloed. Die gaan ADO opvreten.

23 december 2019 om 05:26

Als Ado ergens één of andere Bulykin vandaan tovert, komt het wel goed. Zelf denk ik dat Lars Veldwijk wel een hele geschikte speler is. Beetje een type Kramer, maar dan toch wat beter vind ik. Wellicht Basacikoglu en Emanuelson?

Immers is dan behoorlijk optimistisch als de doelstelling is om 34 punten te hebben aan het eind van de competitie. Dan zou je nog 21 punten moeten halen uit de volgende 16 wedstrijden. Je hebt nu 13 gehaald uit 18 wedstrijden. Zelfs met een paar nieuwe spelers ( die er dan wel direct moeten staan ) lijkt dit haast een onmogelijke opgave.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren