Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lerby rekent niet op transfer Ajacied: 'We hebben afspraak om bij te tekenen'

Laatste update:

Mathieu Debuchy lijkt Newcastle United te gaan verruilen voor Arsenal en Ricardo van Rhijn wordt genoemd als opvolger van de Fransman bij the Magpies. Een transfer van de Ajacied lijkt echter zeer onwaarschijnlijk: hoewel het contract nog niet is getekend, heeft Van Rhijn een tijdje geleden al een akkoord bereikt met zijn club over een verlenging van de samenwerking.

/

Zaakwaarnemer Sören Lerby rekent dan ook niet op een vertrek van zijn cliënt: “Voor zover ik weet is er op dit moment niets met Newcastle United", zegt Lerby tegen Ajax Showtime. "We hebben de afspraak om bij Ajax bij te tekenen tot medio 2018." Het huidige contract van de 23-jarige Van Rhijn in de Amsterdam ArenA loopt nog maar een jaar door.

Van Rhijn debuteerde in het seizoen 2011/12 in het eerste van Ajax en veroverde een basisplaats toen Gregory van der Wiel naar Paris Saint-Germain vertrok. Hij speelde tot dusver 77 competitiewedstrijden voor Ajax, waarvan 32 in het afgelopen seizoen, en scoorde 2 keer. Naast Van Rhijn wordt ook Feyenoorder Daryl Janmaat genoemd bij Newcastle.

Ricardo van Rhijn moet voorlopig nog even bij Ajax blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ricardo is er voor een paar maanden uit dus zal zowieso geen transfer maken lijkt me.

10 juli 2014 om 17:32

Daar is ie sowieso niet aan toe. Is toen geweldig binnen de ploeg gekomen, begin dit seizoen was het echt matig en leek hij wat concentratieproblemen te hebben want hij maakte domme foutjes maar de laatsts maanden heeft hij weer een redelijk niveau gehaald. Hoop dat hij nu 1a2 seizoenen constant op niveau kan voetballen na zijn blessure dan zal hij dan wel klaar zijn voor een middenmotor in de PL

10 juli 2014 om 17:34

Ik heb op de oneens knop gedrukt. Wat ben ik blij als we van hem verlost zijn. Geef mij Tete maar.

10 juli 2014 om 17:52

Ricardo van Rhijn heeft gewoon een prima laatste kwart van het seizoen gedraaid, weinig fouten en veel onderscheppingen. Voor Ajax en de Eredivisie is het gewoon een uitstekende back hopen dat we nog aantal jaar plezier mogen hebben van dit eigen jeugdproduct.

10 juli 2014 om 17:53

Volg je jong Ajax? Dan heb je goed gezien dat tete een talent is, maar je lult nu grote groep mensen na. Tete is gewoon nog niet klaar voor t grote werk een seizoen lang.

10 juli 2014 om 18:08

Slechter dan Van Rhijn kan het niet. Dus geef mij maar Tete of Ligeon. Ligeon durft tenminste te aanvallen dat kunnen we van Van Rhijn niet zeggen. En hoe durf je te zeggen dat hij op het einde betere speelde? Alleen al tegen NEC word je ongelijk gehaald doordat zijn tegenstander twee keer scoorde.

10 juli 2014 om 18:17

Ik ben meestal zeer kritisch maar ook ik denk dat Van Rhijn op de terugweg was de laatste weken van vorig seizoen. Van mij mag hij blijven zolang hij kapt met terugspelen.
Van Rhijn is verder echt niet de slechtste die we hebben. Wat dacht je van De Sa? Boilesen? Serero? Dat is echt stukke minder en wordt ook nooit wat.

10 juli 2014 om 19:04

Boilesen?? Ga jij snel naar de Pearl, want een brilletje kan je goed gebruiken! Boilesen is 3 klasses beter, met z'n ogen dicht en achteruit kruipend nog! Waar Boilesen 3 man passeert en een goede voorzet geeft, slaagt v Rhijn erin om een balletje over anderhalve meter verkeerd te geven en komen al zijn voorzetten aan...bij de ballenjongens..

10 juli 2014 om 19:22

Hahaha Boilesen meen je dat? Wat een grap...

10 juli 2014 om 19:26

Boilesen hahah, meen je die. Dat is een van de betere linksbacks van de eredivisie ookal had hij last van blessures. Waar hij nu van af is. Serero is inderdaad niet top maar nog altijd beter dan Duarte, maar beide niet het niveau waar Ajax naar toe wil. Lukoki, de Sa, Sana, Ligeon, Dijks dat zijn de slechte spelers die maar zo snel mogelijk moeten worden door geselecteerd. Voor de rest is de selectie dit jaar goed gebalanceerd, en ook veel talent. Zie nog wel een speler als Sinkgraven, ofzo komen. En een extra spits als Siggi weg gaat. En Denswil verhuren als Moisander blijft.

10 juli 2014 om 20:12

Ik kijk zoals meeste Ajax fans naar alle wedstrijden maar hoe vaak is al bewezen dat je niet naar 1 wedstrijd moet kijken. Tegen Twente thuis en Feyenoord uit speelden die gewoon meer dan prima. Het kan altijd beter dat geef ik toe maar in Ajax 1 spelen is niet niks en hij staat er wel en wij niet.

10 juli 2014 om 22:02

Boilesen kan 1 ding heel aardig en dat is opkomen. Maar wat bij een verdediger ook wel van belang is, is dat je moet kunnen "verdedigen". Verder kan hij het fysiek niet aan. Kijk hoevaak hij fit is. Dus ben blij met viergever als back-up.
Denswil en Dijks vind ik verder ook niets

Die jongen heeft afgelopen jaar een harde terugval gehad, met name de eerste seizoenahelft. Als hij nu naar het buitebland zou gaan zou dat niet goed voor zijn carriere zijn.

Speelde de laatste wedstrijden weer als vanouds. Toen Greg vd Wiel weg ging nam van Rhijn het fantastisch over. Daarna kwam ie toch in een dip. Hopelijk zet ie zijn goede lijn aan het eind van het seizoen door na zijn blessure. Erg belangrijke speler!

10 juli 2014 om 17:58

Dat is altijd zo met jonge spelers. Speelt onbevangen, krijgt eindelijk de kans om het te laten zien en als de eerste keuze niet goed speelt/geblesseerd is krijg je de fans snel achter je.

Ik herinner me dat Van der Wiel niet erg goed speelde dat seizoen, weer geen transfer had gemaakt die zomer en ik denk dat de fans niet erg tevreden waren over hem. Uiteindelijk raakte hij geblesseerd, komt Van Rhijn aan spelen toe en deed het best goed. En opeens zie je een Van der Wiel 2.0 op het veld staan enkel zonder tatoeages en iemand die zich wel bezig houdt met voetballen en geen randzaken.

En dan krijg je weer de typische dip dat alle jonge spelers meemaken. Het niveau dat Van der Wiel bij Ajax en Oranje heeft gehaald daar zit Van Rhijn nog niet aan. Ik schat Van der Wiel zijn plafond nog altijd hoger in dan dat van Van rhijn.

10 juli 2014 om 21:10

Dat is zeker waar. Je ziet het ook bij Fischer. Als fans de taak ze niet te snel af te schrijven.

Ben het met je eens wat betreft de laatste alinea. Toch blijft Ricardo een belangrijke schakel in dit Ajax.

10 juli 2014 om 19:17

Tegen NEC en Zwolle was het nochtans huilen met de pet op, afgezonderd van dat geweldig zondagsschot.

10 juli 2014 om 21:08

Je kan het hem niet verwijten. Het hele team speelde belabberd in die wedstrijden. Ik denk dat je me wel begrijpt.

Ga toch ergens anders shoppen joh! Bij Ajax valt niks te halen. Van Rhijn is sowieso nog niet klaar om weg te gaan bij Ajax. Heeft nog veel te leren en is nog jong. Plus ik wil niet dat hij weggaat.

10 juli 2014 om 18:31

Met name dat laatste natuurlijk.

Zou eerder voor janmaat gaan en dat zeg ik niet omdat ik feyenoorder ben

Van de week bij VI oranje wist die Rotterdamse provinciaal van Sluiter te melden dat Janmaat al akkoord was en Feyenoord ook met Newcastle voor 5,2 miljoen pond.

Vraag me af wat die scouts in deze jongen zien. 1 groot drama afgelopen jaar. Zal blij zijn als hij weg is.

Ik vraag me nog steeds af of hij niet beter een centrale verdediger had moeten worden. Hij was eerst de vervanger van Alderweireld, maar toen hij weer fit was raakte van der Wiel geblesseerd. Hij lijkt wat minder loopvermogen te hebben, waardoor hij en slechte passes geeft en soms te laat terug is. Daarbij lijkt hij een concentratieprobleem te hebben. Hij kan wel goed verdedigen en ook goed koppen.
De laatste maanden vond ik hem goed spelen. Misschien heeft hij langer nodig gehad om voldoende conditie voor een vleugelverdediger te krijgen? Ik heb hem nog niet afgeschreven voor Oranje, vooral omdat hij wel goed verdedigen kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren