Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lens belangrijk bij benauwde overwinning Fenerbahçe

Laatste update:
/

Fenerbahçe heeft maandagavond een benauwde overwinning geboekt in de Turkse Süper Lig. Op bezoek bij Konyaspor ging de ploeg van trainer Dick Advocaat er met de drie punten vandoor door een 0-1 zege.

Bij de bezoekers uit Istanbul stonden zowel Robin van Persie als Jeremain Lens in de basis. Laatstgenoemde was belangrijk voor zijn ploeg na 24 minuten spelen. De aanvaller lokte een strafschop uit door toedoen van Abdulkerim Bardakci. Emmanuel Emenike benutte de penalty en bracht zijn ploeg derhalve op voorsprong.

Na rust had Van Persie meerdere mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar slaagde daar niet in. In de slotfase was het Konyaspor dat aanzette, al bleef de gelijkmaker uit. Door de overwinning klimt het team van Advocaat naar de vijfde plaats op de ranglijst. Fenerbahçe heeft nu twaalf punten uit acht wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fenerbahce mag op blote knieen de scheids bedanken. Konyaspor verdiende de overwinning. Maar goed nu lopen ze in op Galatasaray. Het wordt een spannende strijdt voor de 3e plek tussen deze 2 zogenaamde grootmachten..

24 oktober 2016 om 21:19

Verdiende? Om een wedstrijd te winnen moet je kansen creeren maar dat heeft Konya nauwelijks gedaan. 0-0 was verdiend geweest!

En over die handsbal van Skrtel: de ene geeft hem wel, de andere niet! Hierover valt de discussieren. Skrtel heeft zijn arm in principe langs zijn lichaam. Het is in een fractie van een seconde, ik snap dat Yildirim geen pingel heeft gegeven!

24 oktober 2016 om 22:53

Ik hoor best veel goede verhalen over Lens de laatste tijd? kloppen deze verhalen en speelt hij goed of zijn de schrijvers van de artikelen niet objectief?

25 oktober 2016 om 00:26

Toevallig geven ze hem nooit in nadeel van Fenerbahce.

24 oktober 2016 om 21:21

Besiktas staat maar 3 punten boven GS hoezo zouden beide teams voor plek 3 moeten strijden? Beide hebben genoeg kwaliteit om voor plek 1 te gaan zoals het ook hoort, GS speelt goed voetbal en FB zit nu ff niet mee (qua spel).

24 oktober 2016 om 21:35

@BeyazSiyah Hahaha, ik ga helemaal stuk om jou. Einde van het seizoen wil ik je hier zien ja. Je vertrouwt te veel op je clubbie. Galatasaray heeft je in Vodafone arena helemaal kapot gespeeld hoe durf je zo te praten. Mja ik weet dat je het voor de aandacht doet dus ook dom van me zelf om op jou in te gaan.

24 oktober 2016 om 21:47

Ik erger me ook aan die gast, maar GS heeft ons in de Arena kapot gespeeld? Spoel je mond gelijk.

24 oktober 2016 om 21:59

Galatasaray heeft op de grond gespeeld in de Arena. Ik weet niet welke wedstrijd jij gekekem hebt.

Konyaspor vs Hakembahce
Dit is zo erg hoe deze scheidsrechter zat te fluiten DRAMA.
Hoeveel heeft Aziz Yildirim betaald voor de scheids?

24 oktober 2016 om 21:22

Was het zo erg? Ik heb de wedstrijd niet gezien. Ergens heb ik altijd wel het idee/vermoeden dat de drie uit Istanbul altijd wel de voordeel vd twijfel krijgen bij de beslissingen van de scheids. Lijkt wel alsof ze niet al te ver achter mogen staan. Ben overigens een Besiktas supporter voor diegene die denkt dat ik aan het "bashen" ben.

Wat een enorme wanvertoning, na die 0-1 hebben we nauwelijks tot geen kansen meer gecreerd en zijn we niet meer van onze helft afgegaan. Ik heb totaal geen lol meer in de wedstrijden van Fener.

Aan de andere kant begrijp ik Fener wel, alles wat we doen loopt bijna fout af daarom maar is een keer op safe spelen en het is wel Konya waar de meeste ploegen punten laten liggen.

Goed, vergeten en doorgaan!

Gaat veel beter zonder Gregory. Sener is gewoon de beste rechtsback van Turkije. Laat die jongen voortaan lekker in de basis. Verder heeft Robin netjes gespeeld op 10. Goed uitgepakt. Emenike weer belabberd zoals altijd. Ik kan er niet veel over kwijt, want het was weer een zaadpot, maar hã©: who cares? Aziz gaat niet weg en Dick kan er niet veel aan doen. Op naar de volgende match.

24 oktober 2016 om 21:25

Aziz gaat niet weg? Volgens mij heeft Ali Koc nog een paar uurtjes geleden aangegeven dat hij zich verkiesbaar stelt. Ik heb zelf liever dat Aziz blijft

24 oktober 2016 om 21:26

Ik en vele andere GS supporters willen natuurlijk ook dat Aziz blijft, zolang hij blijft kunnen wij prijzen pakken

24 oktober 2016 om 21:36

En dat betekent gelijk dat Koc ook daadwerkelijk voorzitter wordt? Ik zie het trouwens meer als een Davutoglu-Erdogan spelletje. Erdogan doet een stapje terug op papier en Davutoglu wordt basbakan, maar in feite bepaald Erdogan uiteindelijk alles (en nee hierbij geen haat tegen AKP, totaal niet zelfs).

Altijd weer die negatieve mensen bah! Winnen bij konya is gewoon een goede prestatie. Vorige week tegen alanya veel kansen gehad en niet gewonnen. Vandaag minder gecreëerd en wel gewonnen. Het is ook nooit goed voor sommige mensen pfff fener gaat nog wel terugkomen deze competitie.

24 oktober 2016 om 21:33

Winnen is natuurlijk beter dan verliezen, maar de manier waarop is waarom mensen zo negatief doen.

Vandaag een rare wedstrijd gezien. Tot de 0-1 speelde Fener ontzettend goed pressievoetbal. Konya kwam er niet aan te pas. Maar na het doelpunt begon Fener Trabzonspor-tegen-Galatasaray-praktijken te vertonen door tijd te rekken, vooral Volkan Demirel. 3 passes over de grond was teveel gevraagd. Dit is niet des Fener, verdedigend voetbal en laf voetbal. En dan nog erbij dat Konya naar mijn mening een strafschop verdiende door de handsbal van Skrtel. Konyaspor was kwalitatief gewoon minder, wat ze ook probeerden, ze kwamen niet door de verdediging van Fener die gewoon een puike wedstrijd speelden.

Al met al een zakelijke overwinning. Ik hoop oprecht dat Fener nu de weg omhoog zal vinden, een concurrentiestrijd met alleen Besiktas en Gala vind ik maar niks.

24 oktober 2016 om 22:01

Basaksehir is er ook nog.

25 oktober 2016 om 01:12

Ik verwacht dat Basaksehir na ongv week 10 de nr 1 plek zal geven aan BJK en dat het vanaf dan een tweestrijd wordt tussen Gs en BJK.

Vanaf nu ook maar eens weer Turksvoetbal volgen!

24 oktober 2016 om 23:13

Nu pas ? Hehe. Zonder dollen, het is echt een leuke competitie hoor. Wel chaos, maar dat maakt het ook leuk. Je kan tijdens de wedstrijd een voorzitter een microfoon zien pakken en de fans horen uitschelden hahahaha. Ik ga oprecht stuk hier. Ulan Aziz, dadelijk gaan we je nog missen ook.

25 oktober 2016 om 15:14

ja nu pas;p kijk meestal Bpl, La liga enz. Vandaar dat ik het niet zo volg, ben trouwens ook geen turk.... thnx voor de info

Vraag me af wanneer we eens wedstrijden gaan zien waar we in domineren en niet blijven afwachten of we misschien een tweede gaan maken of juist tegen gaan krijgen. Echt slappe hap. Ik hoop dat als Ali Koc de nieuwe voorzitter wordt dat ze afscheid nemen van spelers als Josef , Mehmet Topal(die op lijkt) en Volkan Demirel. Vers bloed onder leiding van een goede trainer lijkt me niet te veel gevraagd.

25 oktober 2016 om 11:57

hahahah

25 oktober 2016 om 11:59

je noemt in iedergeval 2 spelers die op dit moment er volop tegenaan gaan, terwijl meerdere slappe hap vertonen.
Ik zeg niet dat beide veel kwaliteit hebben of genoeg kwaliteit voor Fener, maar dat hebben veel meer die daar rondlopen niet.
Echter zijn deze 2 in iedergeval de bikkelaars die we juist nu hard nodig hebben

25 oktober 2016 om 19:55

Je zou eens moeten weten hoeveel balverlies Mehmet Topal lijdt en die lompe overtredingen. Geloof me die man is echt niet meer wat ie was. En Volkan laat elke bal die tussen de palen komt door. Daar was de wedstrijd tegen Man Utd een goed voorbeeld van.
Helaas kijken wij Turkse voetballiefhebbers met een andere oog naar voetbal. In topcompetities zouden dit soort spelers na zoveel balverlies of tegendoelpunten geen eens bij de selectie zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren