Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leeds United meldt slecht nieuws over Sinisterra dat ook Feyenoord kan raken

Laatste update:

Luis Sinisterra komt dit seizoen niet meer in actie voor Leeds United. Dat onthulde manager Javi Gracia vrijdagmiddag tijdens een persconferentie van de club. De voormalig buitenspeler van Feyenoord kampt met een enkelblessure, waardoor hij de laatste vijf wedstrijden van het seizoen gaat missen. Leeds zal de strijd tegen degradatie dus zonder Sinisterra moeten voortzetten.

Zondagmiddag speelt Leeds een cruciale wedstrijd tegen Bournemouth. Momenteel staan the Peacocks op een ‘veilige’ zestiende plek, met slechts één punt meer dan nummer achttien Leicester City. Bournemouth, de club van Sinisterra’s boezemvriend Marcos Senesi, heeft al zes punten meer verzameld en staat op 36 punten. Na het duel met Bournemouth wacht een lastige serie voor Leeds. Het elftal van Gracia komt dan nog in actie tegen Manchester City (uit), Newcastle United (thuis), West Ham United (uit) en Tottenham Hotspur (thuis).

In die wedstrijden kan Gracia niet rekenen op Sinisterra, die maandag nog trefzeker was tegen Leicester (1-1). Nog geen kwartier later moest de 23-jarige Colombiaan zich laten vervangen door Rotterdammer Crysencio Summerville. De fans van Leeds laten via sociale media massaal weten wie zij als vervanger van Sinisterra willen zien: Wilfried Gnonto. Gracia krijgt de laatste tijd veel kritiek omdat hij de jonge Italiaan te weinig minuten zou geven. De Spaanse manager gaf Gnonto pas 212 speelminuten sinds hij in dienst is.

Sinisterra kwam in zijn debuutseizoen voor Leeds tot 22 wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en één assist. Vanwege een voetblessure miste de rechtspoot eerder dit seizoen al vijf wedstrijden. Ook voor Feyenoord is het belangrijk dat Leeds in de Premier League blijft, daar de transfersom van Sinisterra dan nog kan oplopen met meerdere miljoenen. In juli kregen de Rotterdammers maar liefst 25 miljoen euro voor de pijlsnelle vleugelspeler. Daarmee is Sinisterra momenteel de uitgaande recordtransfer van Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op het juiste moment verkocht voor een record bedrag. Helaas is hij te blessuregevoelig. Met dat programma wordt het nog lastig om erin te blijven.

28 april 2023 om 18:00

Zeker. Al laat hij wel zien dat hij het PL niveau makkelijk aankan. Met 5 goals in weinig minuten doet hij het uitstekend vergeleken met een gakpo en anthony en dan waren nog veel mensen verbaasd dat Feyenoord 25 miljoen kreeg wat uiteindelijk ook niet veel was voor zijn kwaliteiten.

Daarnaast is het nog wat vaag omtrent de bonussen van leeds. Eerder in het seizoen deed te kloese een uitspraak dat hij een dansje zou doen als Leeds in het linkerrijtje zou eindigen toen ze daar ook stonden. Veel mensen dachten toen dat ze daar moesten eindigen voordat feyenoord die extra 5 miljoen zou krijgen maar dat lijkt mij sterk. Mooi voor Feyenoord dat bournemouth zich wel lijkt te handhaven. Die extra miljoenen zijn binnen en wellicht maakt senesi nog een mooie stap. Doet het uitstekend de laatste maanden

28 april 2023 om 18:03

Ik vind het een wat snelle conclusie om hem te blessuregevoelig te noemen. Hij heeft bij Feyenoord één weliswaar zware blessure gehad. Dit jaar bij Leeds helaas wel veel natuurlijk, maar dat kan ook te maken hebben met wennen aan een fysiekere competitie. Wel erg zonde want in de minuten die hij maakte was hij eigenlijk altijd wel goed.

28 april 2023 om 18:35

En hoelang heeft hij echt bij Feyenoord gespeeld? Ook niet zo heel lang. Bij Leeds ook al paar keer eruit gelegen. De stempel is nog wellicht vroeg maar kan denk ik wel gezet worden.

28 april 2023 om 22:19

Kijk je liverpool wel ?? Gakpo is juist de betere daar laatste weken..!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren