Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio en Napoli zijn er nog niet uit om finaleplek Coppa Italia

Laatste update:

Lazio en Napoli zijn er nog geenszins uit welke club op 7 juni mag strijden om de Italiaanse beker. De eerste wedstrijd in de halve finale, woensdagavond in Rome, eindigde in 1-1. De terugwedstrijd in Napels is op 8 april; de andere halve finale gaat tussen Juventus en Fiorentina.

/

De teams die de afgelopen drie edities van de Coppa Italia hadden gewonnen werden nu tegen elkaar geloot in de halve finale van het toernooi. Lazio, met Stefan de Vrij in de basis, was in de eerste helft een stuk beter. Miroslav Klose was al na acht minuten dicht bij een treffer, ware het niet dat hij met zijn kopbal de paal vond. Nog voor rust kwam de routinier uit Duitsland alsnog tot scoren. Toptalent Felipe Anderson zette de aanval op en Klose gleed de bal langs keeper Mariano Andujar.

Napoli, dat vooral kansjes kreeg via topschutter Gonzalo Higuaín, ontsnapte even voor rust aan de 2-0: Klose ontsnapte aan buitenspel, maar Andjuar verrichtte een heldhaftige redding. De rebound van Felipe Anderson werd vervolgens van de lijn gehaald door Miguel Britos. In de tweede helft ging Napoli op zoek naar de gelijkmaker en die zou de ploeg van trainer Rafael Benítez ook krijgen. Manolo Gabbiadini ontving de bal van Higuaín en de van Sampdoria overgenomen miljoenenaankoop schoof simpel binnen.

Welke club haalt de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Felipe Anderson. Nu al een van de beste spelers van de Serie a. Wat een dribbel. techniek en snelheid heeft hij. Hopelijk blijft hij nog even in rome.

4 maart 2015 om 22:52

Daarnaast beschikt hij ook over veel technische vaardigheden en is hij redelijk tweebenig. Ik ben jaloers op jullie vleugelspelers, Candreva, Keita en Felipe

Alleen het eerste half uur gezien en daarin domineerde Lazio. Mooi voor Gabbiadini dat hij scoort en weer een assist van Felipe Anderson!

4 maart 2015 om 22:53

Gabbiadini moet eigenlijk gewoon een basisplaats krijgen, speelt altijd goed als hij speelt. Scoort ook nog eens flink wat ( belangrijke ) goals.

5 maart 2015 om 01:17

Gaat ie wel krijgen.
Ik hoop dat we callejon kunnen verkopen voor 30 miljoen minstens.
Dan pakken we goede winst en zetten we Gabbiadini daar.
Dan hoop ik dat napoli darmian of zappacosta haalt.

Ik zou het eigenlijk wel leuk vinden als Lazio weer eens de finale van de Coppa haalt, in eigen stadion. Al is Napoli op basis van deze uitslag natuurlijk wel de favoriet om door te stoten naar de finale. Lazio - Fiorentina zou wel een leuke finale zijn, tussen twee gelijkwaardige teams. Niet dat ik het Napoli of Juve niet gun by the way. Al is de meest realistische finale natuurlijk Juve - Napoli, olk niet verkeerd trouwens.

Prima uitslag voor napoli.

Waaah wat is Felipe Anderson geweldig haha! Keek de wedstrijd op de laptop en die van United op tv, maar Lazio heeft echt geluk met hem. Sowieso heeft Lazio een leuk team en vond ik hun ook de betere(napoli deed het wel beter in de 2e helft dan eerste). Veel gele kaarten ook trouwens, daar was de scheidsrechter wel erg makkelijk mee.

4 maart 2015 om 23:29

Cataldi is ook echt een toppertje, die gaat als hij zich zo door blijft ontwikkelen een mooie toekomst tegemoet! En dan te bedenken dat Felipe Anderson een tijdje terug nog op de nominatie stond om verhuurd te worden.

4 maart 2015 om 23:38

Klopt, is mij ook positief opgevallen. Mauricio deed het ook geweldig in de verdediging. Ik weet overigens niet meer welke speler van Napoli het was, maar wat was hij onsportief toen Klose op de grond lag met pijn en de speler van Lazio wou de bal uittrappen maar hij kwam dus bij iemand van Napoli aan en die wou doorspelen?!

Enige speler die ik tegen vond vallen(en dat was ook afgelopen zondag zo): Keita Balde. Lijkt wel alsof het steeds bij hem niet wil lukken in de zestienmetergebied. Heel erg onrustig

4 maart 2015 om 23:53

jij als serie A kenner kan mij vast wel vertellen of ik gelijk of ongelijk heb als ik zeg dat de Vrij serieus een vd beste verdedigers van de serie A is. Ik was nooit gecharmeerd van hem maar heb ongeveer 4 a 5 wedstrijden gezien dit seizoen en ik ben zwaar onder de indruk

5 maart 2015 om 00:04

Dat was David Lopez volgens mij. Keita Balde zit inderdaad een beetje in een vormdip, misschien ook omdat hij zijn basisplaats heeft verloren.

5 maart 2015 om 00:07

Je hebt hier helemaal gelijk in, de Vrij speelt echt bijzonder sterk de laatste maanden. Vanavond heeft hij Higuain ook weer prima onder controle weten te houden. Hij begon uitermate zwak aan het seizoen, maar tegenwoordig is het echt een zekerheidje achterin. Hoedt - de Vrij kan een mooi koppeltje worden in de toekomst.

5 maart 2015 om 00:09

bedankt voor je reactie!

5 maart 2015 om 00:34

You're welcome

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren