Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lassina Traoré wacht op kans bij Ajax: ‘Hij is ook een hele grote’

Laatste update:

Lassina Traoré is met dertien doelpunten topscorer van de Keuken Kampioen Divisie en hoopt ook aan het einde van de rit bovenaan te staan. De aanvaller van Jong Ajax is blij met zijn progressie. “Ik denk dat het goed voor mij is. Ik moet blijven vechten voor deze positie tot het einde van het seizoen. Ik ben klaar voor die race”, vertelt de A-international van Burkina Faso donderdag via de officiële kanalen van Ajax.

Traoré speelt zijn wedstrijden voor Jong Ajax, maar traint voornamelijk met Ajax 1. Dat is soms weleens lastig voor de aanvaller. “Je moet je opnieuw aanpassen aan je teamgenoten op een wedstrijddag. Maar de manier van spelen is bij het eerste en het tweede elftal hetzelfde. Dat maakt het makkelijker. Er spelen meer spelers van het eerste elftal mee en dat helpt mij veel.”

Traoré hoopt met zijn verrichtingen bij Jong Ajax ook indruk te maken op de technische staf van het eerste. “Dat is natuurlijk het doel. En dan hoop ik dat ik de kans krijg om te laten zien wat ik kan. Het belangrijkste is om plezier te hebben in het voetballen en doen wat ik kan. Dan komt de rest vanzelf.”

Traoré weet dat de concurrentie in het eerste niet mals is. “De concurrentie is sterk. Je hebt natuurlijk Dusan Tadic, de aanvoerder. Dan is er ook nog Klaas-Jan Huntelaar. Hij is ook een hele grote. Maar daar moet je je van bewust zijn en wachten op jouw dag. Voetbal is als volgt: Op een dag zal ik daar staan en dan is er een andere jonge jongen die wil spelen. En die zal zeggen: ‘Traoré staat daar’. Zo gaat het nou eenmaal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Heeft alles in zich om de vaste 1e spits van Ajax 1 te worden: groot, sterk, snel, kopkracht en neusje voor de goal. Kan ook goed met de rug naar het doel toe goed meevoetballen. Ga zo door en je kans komt wel!

Ik hoop dat Ajax bij vertrek van spelers niet zomaar gaat kopen om het kopen. Je moet kwaliteit wel opvangen maar niet ten koste van alles. En talenten we laten opschuiven in de pikorde als ze daar aan toe zijn

Traore, langs, etc

21 november 2019 om 22:24

@marttom benieuwd welke 5 van de foto volgend seizoen of jaar erop vaste basisspelers zijn van Ajax 1. Traore maakt meeste kans. Huntelaar stopt denk ik eind van het seizoen en Tadic wordt ook wat ouder. Gravenberch kan de rcm worden als vd Beek weggaat. De overige 3 benieuwd. Schuurs zal veel minuten pakken en benieuwd of hij verdere stappen kan zetten. Ekkelenkamp denk de vaste stand-in voor Gravenberch. Noa Lang zal denk ik niet redden. Te frivool en te weinig rendement.

21 november 2019 om 22:40

Lang heeft juist wel rendement, creëert veel kansen en is een heerlijke speler om naar te kijken. Ik weet niet op hij basisspeler gaat worden maar hij heeft potentie genoeg

21 november 2019 om 22:45

Gravenberch zal volgend seizoen wel basis speler zijn of in ieder geval genoeg minuten maken, ik hoop dat traore de plek van Klaas Jan inneemt en zo af en toe wat speelt er. Dat lang dan de eerste wissel voorin wordt. Schuurs mag samen met Alvarez en blind uitvechten wie de CV's worden. Heb wel vertrouwen in schuurs. Ekkelekamp zag ik nooit wat in maar verbaasd me in positieve zin dit jaar..

Ik heb deze jongen een aantal keer in de KKD zien spelen, maar te weinig om er echt een oordeel over te vellen. Denken de kenners dat deze jongen het eerste gaat halen of is het meer een gevalletje Sierhuis, Castillon die uiteindelijk net tekort komt?

21 november 2019 om 22:20

Die twee voorbeelden die jij noemt, kwamen toch niet net te kort?

21 november 2019 om 22:26

Nee, maar die werden ook (al dan niet terecht) met veel bombarie gebracht vanuit jeugd.

21 november 2019 om 22:47

Nou nou dat viel ook wel weer mee. Zeker sierhuis. Heeft misschien 3 keer in Ajax 1 gespeeld en echt niemand riep om hem als eerste spits.

21 november 2019 om 22:24

Sierhuis komt in mijn optiek niet per se te kort. Castillon snap ik tot op de dag niet dat hij als de nieuwe Kluivert werd geposteerd. Heb hem nog nooit een goede wedstrijd zien spelen en al bij zijn debuut, tegen nota bene ADO kon je zien dat hij niet goed genoeg was. Deze beer daarentegen scoort erop los, terwijl hij zijn eerste jaar in Europa speelt. Heb hem nooit zien spelen maar heb er een goed gevoel over, al had ik dat ook bij bijvoorbeeld een Iheanacho die er nu ook niks meer van lijkt te kunnen.

22 november 2019 om 00:06

@foeballuh

Laten we het omdraaien. Niet vergelijken met iemand maar kijken naar de feiten. Deze jongen is jong, komt van een ander continent en kwam met nauwelijks serieuze wedstrijden aan bij Ajax in de winter. Ondanks dat verdreef hij Danilo binnen een maand uit de spits en pikte hij vrijwel direct zijn doelpunten mee. Geen gewenningsperiode, direct een nog beter worden periode. Meestal zijn dat wel tekenen dat dit een talent is om in de gaten te houden. Als vervolgens supertalent de Ligt ook nog eens aangeeft het fysiek zwaar te hebben tegen deze spits, terwijl hij als spits in jong Ajax levert wat je van een Ajax spits verwacht, dan ga je nog eens extra opletten. Zou mij niet verbazen als hij geen topscoorder wordt van de kkd omdat hij in de winterstop verhuurt is. Zeg maar zijn laatste stapje voordat hij de vervanger van Huntelaar wordt.

Vind vooral de woorden waarmee dit bericht eindigen zo mooi: 'op een dag zal ik daar staan en dan is er een andere jonge jongen die wil spelen. En die zal zeggen: ‘traoré staat daar’. Zo gaat het nou eenmaal.'zo is het leven. Ach ja.

eth moet hem nu al af en toe speelminuten geven om zo te kijken of hij ook eredivisie waardig is want nu beoordelen we hem op de KKD en dat is is geen reeel beeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren