Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lasse Schöne: ‘Ik heb nog een jaar, dus voorlopig blijf ik wel even’

Laatste update:

Ajax werd woensdagavond kampioen door met 1-4 te winnen van De Graafschap op De Vijverberg. De openingstreffer werd gemaakt door Lasse Schöne die wederom een vrije trap wist te verzilveren. Daarmee was de middenvelder opnieuw van waarde voor de Amsterdammers en maakte hij zijn vierde van het seizoen in de Eredivisie. Na afloop verscheen de 32-jarige Deen bij verslaggever Justus Dingemanse voor de camera van Voetbalzone en beantwoordde onder meer vragen over zijn toekomst.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Verdient Lasse Schöne ook komend jaar een basisplaats bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is deze gozer toch ontzettend belangrijk geweest voor Ajax sinds zijn begin.

Behalve in de thuiswedstrijd tegen Tottenham, toen hij bij beide tegengoals behoorlijk door de mand viel, kan hij nog van toegevoegde waarde zijn. Is wel aan vervanging toe als je wil doorgroeien (wat gezien de huidige markt onrealistisch is)...

Schone van NEC naar Ajax... die is echt voor de bank gehaald dacht ik destijds. Die gaat bij Ajax misschien leuke invaller worden, maar meer echt niet. Heb me toch enigszins vergist.

Als hij zichzelf kan vinden in een rol als invaller en speelt tegen mindere teams en niet gaat zeuren als hij gewisseld wordt nog een jaar aanhouden en anders overschakelen naar een jonger iemand

16 mei 2019 om 10:50

Dit hoor ik al 2/3 jaar.
Nog steeds heel belangijk voor Ajax.

Transfervrij overgekomen van NEC en zich telkens in de basis weten te spelen. Zowel als rechtsbuiten als Cvm. Ik vind dat knap. Zijn traptechniek en passing maakt dat hij een speler met toegevoegde waarde voor een elftal is.
Jammer dat hij een cruciale rol speelde tegen Tottenham (in negatieve zin). Wat zal hij daar slecht van geslapen hebben.
Ajax is voor Schöne de top, dus hij zit in Amsterdam op zijn plek. Dat vind ik overigens ook van Luuk de Jong bij Psv.

Zijn vrije trappen blijven geweldig!
Heel knap dat hij dat x op x doet.
Volgend jaar belangrijk net als huntelaar.
Zullen beide niet wekelijks gaan spelen maar voor de groep en in de kleedkamer super belangrijk.

Houden.
En NEC, wat helaas niets voir hem ontving, eeuwig dankbaar zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren