Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lars Veldwijk: ‘Ik wil graag nog een financiële stap maken’

Laatste update:

Lars Veldwijk zou nog graag een keer in het buitenland willen voetballen, zo vertelt de spits van Sparta Rotterdam in onderstaande Q&A met DAZN. De aanvaller speelde in het verleden al voor Nottingham Forest en het Noorse Aalesunds FK, maar hoopt in de nabije toekomst op een club waar hij een lucratief contract kan tekenen. Een stap naar China of het Midden-Oosten sluit de aanvaller dan ook niet uit. Verder vertelt Veldwijk wie hij zou willen uitdagen voor een bokswedstrijd, gaat hij in op zijn interlandcarrière en verklapt hij wat hij na zijn voetballoopbaan wil gaan doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Matige speler, goed genoeg voor de Kkdivisie, maar hoger kan hij niet. Hij is wel slim genoeg om idd via een of ander dubieus land zijn zakken te vullen. Zou ik ook doen. Als je je met zijn beperkte kwaliteiten binnen kunt voetballen heb je het gewoon heel goed gedaan.

9 februari 2019 om 10:18

Daar doe je hem mee te kort. Veldwijk zou bij veel clubs in het rechterrijtje van de Eredivisie basis staan.

9 februari 2019 om 11:08

Een fitte Veldwijk kan bij heel bij heel wat eredivisie clubs meeddraaien. Ik had hem liever erbij gehad bij Utrecht dan Kramer.

9 februari 2019 om 12:06

Due gast heeft gisteren nul balken goed geraakt, deed echt alles verkeerd

9 februari 2019 om 15:22

Je bent niet erg optimistisch ingesteld hè? Gisteren bij Twente ook al niet.. Anyway, lekker gaan vriend. Lekker je zakken vullen en terug komen. Monica op de tv en YouTube supporten en een zorgeloos leven leiden

9 februari 2019 om 18:50

Nou, ik heb vorig jaar naar Kramer mogen kijken en dit jaar naar Veldwijk en ik kan je vertellen dat Kramer drie keer beter is. Al is het maar dat Kramer heel de wedstrijd dreigend is en de verdediging bezig houd. Veldwijk doet het meeste van de wedstrijd helemaal niks.

Lekker naar Indonesië (bijv Bali United waar Comvalius de ene na de andere erin knalde), Japan of China gaan man. Ik begrijp hem wel. Hij wordt ouder en straks is het over. Nu heeft ie nog de leeftijd om zo'n stap te maken en te cashen, al vraag ik me af hoe Monica Geuze (en zn pasgeboren kindje) erin staan.

9 februari 2019 om 14:42

Naar Indonesië moet je willen als je je de grote ster wilt voelen, voor het geld hoef je niet perse naar Indonesië want dan gaat hij ongeveer hetzelfde verdienen als in Nederland. Zie hem eerder naar China of het midden oosten toe gaan. Wat betreft Geuze denk ik dat zij dat alleen maar leuk vindt, zullen haar volgers ook wel interessant vinden om haar te zien vloggen in een ander land denk ik..

9 februari 2019 om 14:52

Die vriendin denkt alleen aan geld, dus die zal dat toejuichen.

Nou ik verwacht eigenlijk niet dat de clubs in de rij staan voor veldwijk. Zelfs in China niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren