Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lang en Vormer nemen tien van Club Brugge bij de hand tegen Genk

Laatste update:

Club Brugge heeft zondagmiddag na een verrassende comeback in de Jupiler Pro League drie punten gepakt op bezoek bij Racing Genk. Op slag van rust kreeg Ignace van der Brempt zijn tweede gele kaart, waarna de ploeg van Philippe Clement een 0-1 voorsprong in de tweede helft weggaf. Via goals van Noa Lang en Federico Ricca werd er alsnog met tien man een zege geboekt: 2-3. Door de overwinning komt Club Brugge op dertig punten, op vier punten van koploper Union Saint-Gilloise.

Club Brugge, met Lang in de basis en Ruud Vormer en Bas Dost op de bank, leek na tien minuten op achterstand te komen. Mike Trésor opende de score, maar Kristian Thorstvedt beging echter een overtreding op Jack Hendry, waardoor de goal werd geannuleerd. Halverwege de eerste helft kwam de wedstrijd meer los, maar tot grote kansen leidde het niet direct. De ban werd uiteindelijk gebroken door Hans Vanaken. Lang kreeg alle tijd en ruimte om vanaf rechts een voorzet richting de tweede paal te geven, waar de middenvelder knap in één keer binnenschoot: 0-1.

Op slag van rust kregen de bezoekers echter een tegenslag te verwerken, toen Van der Brempt zijn tweede gele kaart kreeg van scheidsrechter Lawrence Visser na een wilde tackle op Theo Bongonda. Brugge slaagde er vervolgens niet in om de voorsprong lang vast te houden. Charles De Ketelaere kopte een bal weg, waarna Patrik Hrosovsky met een knappe volley de gelijkmaker op het scorebord zette. De gelijkmaker motiveerde Genk om direct door te drukken. Trésor had het vizier echter tot tweemaal toe niet op scherp. Eerst schoot hij vanaf de rand van het strafschopgebied een halve meter naast, waarna hij er ook met zijn mindere been niet in slaagde om doel te treffen.

Brugge kwam in die fase van het duel nauwelijks nog van de eigen helft af en de voorsprong voor de thuisploeg hing daardoor in de lucht. Deze kwam er uiteindelijk ook. Hrosovsky probeerde het nogmaals met een schot van afstand. Simon Mignolet maakte een flater door een houdbare bal niet goed te verwerken en leidde daarmee de 2-1 in. Vrijwel uit het niets kwam Brugge toch langszij. De ingevallen Vormer gaf voor op De Ketelaere, die breed gaf op Lang. De aanvaller bedacht zich niet en passeerde Maarten Vandevoordt van dichtbij: 2-2. In de slotfase was de verrassende comeback helemaal compleet, toen Ricca vogelvrij een corner van Vormer kon binnenkoppen: 2-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik ben echt fan van Noa Lang maar snap niet zo goed wat hij nou weer wou bereiken met het "vieren" van dat doelpunt. Laat het provoceren lekker achterwege.

28 november 2021 om 15:42

Ja he. Hij heeft al weken lang geen flikker laten zien maar moet bij deze goal zo nodig het vingertje voor de mond houden en zijn teamgenoten van hem wegduwen. Bah.

28 november 2021 om 15:57

Heeft regelmatig gewoon een goed niveau gehaald alleen de goals bleven even uit. En als de goals uit blijven gaat het bij Lang altijd over zijn mouwen, accent, hoe hij uit zijn ogen kijkt blablabla. Maar ondertussen in 60 wedstrijden 24 goals en 22 assist.

28 november 2021 om 16:16

Waarom beoordeel jij de gemiddelde speler op basis van statistieken en gaat deze noemer bij Lang niet op?

28 november 2021 om 16:18

Dit gaat niet over zijn uitstraling in het algemeen, die mouwen en zijn accent interesseren mij niet. Maar gewoon hoe hij deze goal viert. Brugge supporters hebben al een tijdje terechte kritiek op hem omdat hij slecht speelt, en dan moet hij ze nu zo nodig de mond snoeren? Lekker dankbaar ook naar je teamgenoten.

28 november 2021 om 16:25

Ach je kan wel eens minder spelen. Vandaag opgestaan als de ploeg hem het meest nodig had met goal en assist. Lang heeft sinds zijn aankomst in Brugge bizarre statistieken en heeft na de rode kaart ook geweldig verdedigd vandaag. Deed heel gedisciplineerd zijn taak terwijl die bij momenten linksback moest spelen. Ben heel tevreden over hem en komende zomer vertrekt hij voor 25 miljoen. Enig minpuntje is zijn moeilijke karakter en zijn irritante gemekker en gebaartjes als het niet loopt. Verder een topspeler die beslissend is en vecht voor het team.

Vandaag was een overwinning op inzet van onze krijgers, eindelijk het echte Brugge nog eens gezien. Bloed, zweet en tranen na een periode waarin de inzet te vaak ontbrak. 10 leeuwen tegen 15 man plus VAR. Coyb wat een mentale opsteker. Woensdag terug naar Genk. Tot dan, John.

28 november 2021 om 22:40

Nou goed ergens snap ik het wel hoor. Het Genkse publiek zong regelmatig ‘’Noa lang is een janet’’. Als je dan je gram haalt met een assist en een doelpunt, dan snap ik dat de verleiding groot is. Zeker wanneer je al een tijdje wacht op een doelpunt.
Is het slim? Neen, als op en top prof zou je hier boven moeten staan. Maar valt het te begrijpen? Voor mij wel.

Ik was blij dat ziyech gestopt was met zijn handen in zijn mouwen(zag er raar uit) en noa heeft het dus blijkbaar overgenomen,wat is de achterliggende gedachte ervan?

28 november 2021 om 15:45

Koude vingers.

28 november 2021 om 15:47

Handschoenen hebben ze toch ook in Brugge..

28 november 2021 om 15:50

Tweede helft niet gezien?

28 november 2021 om 15:58

Je hebt de laatste discussie gemist neem ik aan? Hij vind dat gewoon prettig spelen.. doet het al jaren. Ik kan mij trouwens herinneren dat in de vorige discussie hierover je ook al je mening gaf.

Dus je weet precies waarom die dat doet dus of dit is een goedkope manier om duimpjes te scoren wat oprecht best triest is of je bent heel vergeetachtig.

Hij strikt trouwens eerst zijn rechter schoen en daarna pas zijn linker! Heb je hier ook een mening over?

28 november 2021 om 16:04

Het is maar waar je last van hebt

Einde verhaal voor van den brom lijkt me. Kwalitatief een van de beste selecties van België en een 21/48 is gewoon onacceptabel. Verder nog eens een echt belangrijke rol voor Lang vandaag. Verder is Mignolet echt een probleem aan het worden voor Brugge als hij zich niet snel herpakt.

28 november 2021 om 18:30

Ach ja, we weten toch allang dat vd Brom een parodie op een toptrainer is. Die man heeft de laatste jaren overal bewezen tekort te komen. Het was me eigenlijk al een raadsel dat Genk met hem in zee wilde, bij AZ/Utrecht was het al niets meer.

Vz te lui om een doelpuntje van Lang erbij te plaatsen ? Gisteren werd er zelfs een intikkertje van 3m bijgezet en nu niks. Jammer.

Ik wacht al 10 maanden dat Brom vliegt. Ook nu zal het niet gebeuren. Die Nederlanders kunnen echt mensen brainwashen met hun leuke uitstraling. Mario Been was er ook zo eentje. Maar goed Boskamp en Vergoossen waren wel trainers met kwaliteiten. Dus ik veralgemeen zeker niet. 3 Colombiaanse, 1 Ecuadoriaanse, 1 Amerikaanse, 1 Canadese, 1 Mexicaanse, 1 Noorse, 1 Slowaakse, 1 Japanse, 1 Nigeriaanse en wat Belgische jeugdinternationals en wat zien we: een beetje balbezitvoetbal. WEG MET DIE PARASIET!

28 november 2021 om 17:46

Nederlandse trainers zijn de afgelopen jaren niet echt succesvol geweest in t buitenland. Al moet ik zeggen dat ik de kwaliteiten echt niet zie bij brom, de boer etc al hebben ze in nederland goed tot uitstekend gepresteerd. Zelfs bij koeman heb ik dat nog steeds niet. Bosz is te kamikaze, voorlasnog ook niet succesvol. Ik heb echter mn hoop gevestigd op erik ten hag en arne slot. Ik denk dat deze twee de potentie hebben om ook in het buitenland te slagen. Time will tell.

Van de brom moet echt ontslagen worden zeg, is tactisch een onbenul. Zelfs met een man meer creëerde ze nauwelijks kansen. Als je dan zo makkelijk 2 goals weg geeft met een man meer thuis met nog 10 minuten te gaan is het klaar.

John Van den Brom is de meest waardeloze trainer die wij ooit gehad hebben... Tactisch echt een onbenul, snap niet dat ie nog zoveel krediet heeft..

28 november 2021 om 19:58

Er staat maar 1 persoon achter hem. Helaas ook de belangrijkste persoon. Anders was hij vorig seizoen in januari al weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren