Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lamprou sluit beladen transfer uit: ‘Dat kun je echt niet maken’

Laatste update:

Kostas Lamprou besloot zijn aflopende contract bij Willem II niet te verlengen, waardoor hij nu transfervrij is. Voorlopig heeft de Griekse doelman nog geen nieuwe club gevonden, maar hij maakt zich daar geen zorgen over. Tegenover het Brabants Dagblad zegt Lamprou dat hij denkt dat er nog wel een mooie club zal komen.

“Ik maak me nog geen zorgen. Ik heb een uitstekend seizoen achter de rug. Ik heb er alle vertrouwen in dat zich dat met een mooie club gaat uitbetalen”, stelt Lamprou. De opties in de Eredivisie nemen echter langzamerhand af. SC Heerenveen presenteerde afgelopen maandag Warner Hahn als nieuwe doelman, terwijl ook AZ (Marco Bizot) en FC Twente (Jorn Brondeel) al een sluitpost wisten te vinden.

NAC Breda zoekt ook nog naar een doelman, maar daar zal Lamprou in ieder geval niet naartoe trekken. “Daar zal ik niet naartoe gaan. Dat kun je toch echt niet maken als je net drie jaar bij Willem II onder de lat gestaan hebt”, stelt de Griek, die sinds 2014 bij Willem II speelde. Na één seizoen op huurbasis verruilde hij Feyenoord toen definitief voor de Tilburgers.

Blijft Kostas Lamprou in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wat voor Excelsior nu Hahn weg is?.

13 juni 2017 om 18:18

Lijkt me geen verkeerde optie. Ik hoorde dat Excelsior Damen de kans wil geven, maar het lijkt me wat riskant om op hem te gokken na twee jaar blessureleed. Ze hebben ook nog Havekotte, maar er zal sowieso een derde keeper bij moeten komen.

Lamprou is gewoon een degelijke doelman. Heeft inmiddels aangetoond goed mee te kunnen in de Eredivisie. Had een moeilijke start, maar afgelopen jaar gewoon betrouwbaar bij Willem II. En dat ondanks z'n geringe lengte.

13 juni 2017 om 19:58

Past daar wel ja, klein stadion, klein veld, kleine keeper.

Tja, op wie wacht je dan? PSV of Ajax? Heeft één seizoen goed gedraaid en denkt meteen aan een stap hoger.

13 juni 2017 om 18:20

Waar lees je dat ie aan een stap hogerop denkt? Hij weigert niet naar NAC te gaan vanwege het niveau, maar vanwege de felle rivaliteit met Willem II (staat er niet letterlijk, maar kun je hieruit wel opmaken). Vind ik best netjes van hem trouwens.

De NAC supporters zullen wakker liggen van deze gemiste kans. Aardige lijnkeeper maar je centrale verdedigers maken overuren met hoge ballen.

13 juni 2017 om 20:13

Vind dat je hem daarmee tekort doet. Vind dit echt een van de betere keepers van de Eredivisie. Inderdaad zijn hoge ballen niet zijn ding maar dat compenseert hij wel met zijn sprongkracht en timing. Verder zijn de reflexen vaan zeer hoog niveau en wint hij 1 op 1 vaak van de aanvaller.

Denk dat hij bij elke club van ongeveer 7 tot en met 18 onbeslist eerste keeper zou zijn, behalve misschien bij Roda.

13 juni 2017 om 21:06

Op basis van wat is hij beter dan castro, delle?

13 juni 2017 om 22:21

Vind hem in alle facetten wat beter, behalve hoge ballen. Als hij groter was geweest was het een top keeper denk ik. NU heeft hij serieus hinden van zijn lengte.

Ik vind dit ook geen goede doelman. Hij had voor Willem II inderdaad een aantal goede wedstrijden en was stabieler dan voorgaande seizoenen, maar het blijft een matige doelman die soms merkwaardige fouten en wat blunders heeft. Hij is misschien een iets betere versie van Marsman. Hooguit goed genoeg voor een degradatiekandidaat.

14 juni 2017 om 13:31

Maakt niet meer blunders dan andere keepers maar bij mij hem worden ze altijd uitvergroot.

Willem II heeft na de ploegen uit de top 5 de minste tegendoelpunten.
Daar zal Lamprou een belangrijk aandeel in hebben gehad.

14 juni 2017 om 14:44

Maar ook op Go Ahead Eagles na het slechtste doelsaldo. Dat wijst ook op een verdedigende speelstijl. Lamprou had voor zijn doen een goed seizoen, maar ik vind het een hele matige keeper die in voorgaande seizoenen regelmatig de fout in ging.

Je kunt makkelijk naar NAC gaan dat is toch jou keuze. Wat de fans er van vinden doet er niet toe.

Benieuwd wat hij zal zeggen als hij in augustus nog zonder club zit en NAC hem op belt.

Goede doelman. Snelle reflexen en gewoon professioneel. Doet niet vaak rare dingen die je keepers wel eens ziet doen.
Het ligt er een beetje aan wat hij zelf wil. Terug naar Griekenland? 2e keeper? Bij Ajax zoeken ze nog een 2e keeper na het vertrek van Boer. Of PSV, achter Jurjus als Zoet weggaat. Of zijn er nog opties in bijvoorbeeld de top van de 2. Bundesliga ofzo?

Iedereen vergeet dat hij in de top tien van beste spelers van het afgelopen seizoen stond.

Dat geldt voor meerdere keepers. Ook worden de opties van van Leer schaars. Hij werd in verband gebracht met AZ en Heerenveen. Ik hoop dat hij blijft, maar Groningen zoekt ook nog een goede keeper.
lamprou, Onana en Van Leer waren de beste keepers dit seizoen, vooral Lamprou en Van Leer hopen dan op subtop.

Ik zie, mocht Zoet vertrekken, PSV Van Leer wel terugkopen, dan heb je een keeper die er meteen staat en misschien is er dan wel een deal met het verhuur van Jurjus of Pasveer mogelijk.

13 juni 2017 om 19:02

Volgens mij heeft Groningen al een goeie keeper

13 juni 2017 om 19:07

Lijkt me een beetje geldverspilling als PSV van Leer haalt. Meer dan prima, en kan zeker een stap hogerop, maar in mijn ogen niet veel beter dan Jurjus. Dan kan je beter Jurjus gewoon basiskeeper maken, en mocht dat niet goed uitpakken heb je altijd nog een goede tweede keeper achter de hand met Pasveer. Van Leer zou dan een heel tijdelijk ding zijn, want ik neem aan dat PSV in Jurjus wel de beoogde opvolger van Zoet ziet.

13 juni 2017 om 19:10

Lamprou, Onana en Van Leer de beste keepers van vorig seizoen? Maak daar maar gauw Padt, Onana en Jones van.

13 juni 2017 om 19:34

Op basis van de statistieken was lamprou samen met Jones de beste keeper van de eredivisie het afgelopen seizoen.

Veel mensen kletsen die mannen van voetbal inside na maar hebben lamprou nog nooit een hele pot zien spelen. Het is niet voor niks dat Willem II zo weinig doelpunten tegen kreeg afgelopen seizoen.

Hoezo Lamprou naar Nac? Volgens mij hebben we nog gewoon 4 cornervlaggen liggen hoor?

Goh wat zijn hier toch veel Derksen na-praters. Hebben jullie überhaupt wel eens een wedstrijd van willem II gezien dit seizoen. Kostas is een meer dan prima keeper een echte punten pakker. Erg jammer dat ie niet wilde bijtekenen. Een van de meeste reddingen op zn naam dit seizoen en ook terrecht door diverse nieuwssites uitgeroepen tot een van de beste keepers uit de eredivisie. Ook veel clean sheets voor een degradatiekandidaat. Voor kostas is het beter dat ie naar het buitenland gaat. Met zijn statistieken moet dat makkelijk lukken. Voor de eredivisie heeft hij duidelijk verkeerd gegokt.

Goede keeper voor de middenmoot
Maar voor de top komt hij tekort denk ik.
Van Leer wordt een topkeeper

Waarom zou dat niet kunnen? Earnest Stewart en Mark Schenning vertrokken ook 15 kilometer naar verderop. Volgens mij John Feskens ook zelf was dat geen mister Willem 2?

14 juni 2017 om 13:35

Haha John Feskens. Altijd bij Willem II gezeten, hij gaat naar NAC en Willem II werd vervolgens tweede in 1999 en haalde de Champions League.

Het kan op zich prima. Toen nac degradeerde ging falkenburg van NAC naar Willem ll. Daar was niet iedereen even blij mee maar hij werd wel een publiekslieveling in Tilburg. Het is wel pikant maar zeker een stuk minder dan bijvoorbeeld van NEC naar Vitesse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren