Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard kritisch op ‘YouTube-speler’: ‘Dit moet Mourinho koppijn bezorgen’

Laatste update:

Frank Lampard weet nog altijd niet of Paul Pogba wel geschikt is voor het topvoetbal. De voormalig speler van onder meer Chelsea laat aan verschillende Engelse media weten dat hij denkt dat het kwartje nog niet is gevallen bij de middenvelder van Manchester United, die Lampard vanwege zijn laksheid bestempelt als een 'YouTube-speler'.

"Ik weet niet wat Pogba nou is", begint de Engelsman. "Hij maakt slechte beslissingen en dan doet hij fantastische dingen. Dit moet José Mourinho koppijn bezorgen. Mourinho heeft geprobeerd hem in verlegenheid te brengen, maar ik vrees dat Pogba de boodschap niet heeft begrepen", doelt Lampard op het feit dat de Portugese manager Pogba regelmatig op de bank posteerde.

"Pogba is van nature meer getalenteerd dan ik", vervolgt de voormalig international. "Hij zou me aan alle kant voorbijstreven en is ook sneller, maar het heeft bijvoorbeeld geen zin om op je eigen helft te gaan dribbelen. Als die trucjes, ik ben er geen voorstander van. Veel jonge spelers zien het op YouTube en denken dat het geweldig is, maar ik hou er niet van."

"De balans is te ver doorgeslagen. Zijn cijfers zijn gewoon niet goed genoeg. Hij heeft zich bij Juventus ontwikkeld, maar er is nog een stap die gezet moet worden. Hij moet vijftien doelpunten per seizoen maken en wedstrijden gaan domineren, want hij heeft alles in huis om dat te realiseren", besluit Lampard zijn relaas over de 25-jarige Pogba.

Ben jij het eens met de analyse van Frank Lampard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lampard begint goed (dat Pogba geweldige dingen doet maar ook veel foute beslissingen neemt) maar haalt daarna zijn eigen punt onderuit met de uitspraak: "want hij heeft alles in huis dat te realiseren".

Dat heeft hij overduidelijk dus niet. Inzicht en decision making zijn ook kwaliteiten, waar je wel of geen aanleg voor hebt. Lampard was daar een meester in, Pogba duidelijk niet.

Depay is daar ook slecht in, zag je bij PSV al, maar men lijkt dat onderdeel van het voetbal nogal te onderschatten en gaat zich vervolgens krampachtig afvragen waarom spelers als Pogba en Depay hun zogenaamde potentieel niet waarmaken.

Slimheid, loopacties zien, weten waar je moet lopen. Alles wat een Busquets heeft en Pogba niet. Dat is niet zomaar bij te brengen met een paar gerichte tips, dat is ook kwaliteit.

18 mei 2018 om 16:08

Pogba is slachtoffer geworden van zijn eigen hype.. samen met het feit dat mensen graag de stijl van Mourinho hekelen en hem het liefst keihard zien falen, is Pogba natuurlijk de perfecte zondebok met zijn dure prijskaartje en flamboyante voorkomen. Vrind, ik maak het makkelijker voor je, noem er 10, die in een vergelijkbare positie spelen (dus geen cvm's) en je krijgt van mij een pluim! Als pogba zo had gespeeld als afgelopen seizoenen bij een Everton of OL dan had hij nu zeker meer dan 100 miljoen gekost, doe alsjeblieft je Mourinho-hatende bril af en kijk naar de feiten, Pogba is in potentie nog steeds de beste middenvelder van de nieuwe generatie, alleen schort het vaak aan de juiste beslissingen maken, iets wat Lampard terecht aankaart, ik denk dat met de juiste trainer en mensen om zich heen Pogba uiteindelijk iedereen de mond zal snoeren, mark my words!!

18 mei 2018 om 16:10

Excuses voor mijn interpunctie, is niet helemaal goed gegaan zie ik..

18 mei 2018 om 16:34

Modric, Iniesta, Kdb, Silva, Pjanic, Hamsik, Verratti, Isco, Vidal, Kroos. Thiago vind ik persoonlijk allemaal beter. Eerlijk gezegd vind ik wellicht ook Sms, Keita en Kovacic beter. Die zijn minder opvallend en scheren niet zulke hoge toppen als Pogba maar hun ondergrens ligt wel vele malen hoger en ik heb toch liever uitstekende spelers die ietwat constant zijn dan een jongen die soms een wereldpot speelt en dan weer 3x een uitvoering van Bambi on ice lijkt te doen.

Maar goed, Keita en SMS moeten nog bevestigen na 1 of 2 erg sterke seizoenen (wellicht beide in de bpl volgend seizoen?) en Kovacic zal niemand serieus nemen waarschijnlijk omdat hij eigenlijk een bankzitter/rotatiespeler is. Toch denk ik dat Kova in dit United team de PL aan gort zou spelen.

Daarmee wil ik niet zeggen dat Pogba geen wereldtopper kan zijn. Die potentie is er. Dat het er nu niet uitkomt heb ik ook geen verklaring voor. Is hij teveel met randzaken bezig? Past hij niet in het systeem? Zijn de verwachtingen te hoog en bezwijkt hij onder de druk? Ik heb geen idee. Momenteel is het gewoonweg niet wat het moet zijn en vind ik al de bovengenoemde spelers beter.

18 mei 2018 om 16:45

real8, wil je Pogba aub niet vergelijken met onze Bambi on Ice van Arsenal, dank u

18 mei 2018 om 16:46

Je noemt een vrij divers palet aan middenvelders, waarvan sommigen erg lastig of niet te vergelijken zijn met Pogba. Overigens altijd interessante discussie wie beter zou zijn. Persoonlijk vind ik Vidal, Hamsik, Pjanic en Thiago echt niet beter dan Pogba. Je mening over Kova deel ik wel, geweldige speler. Jammer dat die bij jouw club maar mondjesmaat aan de bak komt, enorme concurrentie natuurlijk ook.

Ik volg je punt over de ondergrens en ben het deels met je eens. Je moet alleen niet zorgen dat je niet alleen mensen heb die altijd een 6 scoren met als piek een 7,5 bij wijze van spreken. Je hebt ook mensen in je ploeg nodig die in vorm een 9 halen en beslissend zijn, die maken net zo goed als de stabiele spelers een goede ploeg tot een topploeg. Maar dat is de kern van een teamsport denk ik, zorg dat je mensen hebt die complementair zijn aan elkaar.

18 mei 2018 om 17:11

Wie is Sms?

18 mei 2018 om 17:12

Uiteraard zijn ze niet allemaal even makkelijk met Pogba te vergelijken maar als je alleen spelers mag noemen die eenzelfde type zijn kom je niet ver, Dan denk ik meteen aan Keita maar verder? Een dynamische middenvelder met enorme fysieke kwaliteiten en een flinke portie techniek daarbovenop zijn nu eenmaal zeldzaam en dat spreekt in het voordeel van Pogba.

Dat je ook spelers nodig hebt die kunnen uitblinken klopt inderdaad. Echter zou ik dan nog steeds niet naar Pogba kijken omdat de verhoudingen bij hem momenteel nog erg negatief zijn vind ik. De hoeveelheid zwakke wedstrijden wegen de voorbije seizoenen niet op tegen die paar hoogvliegers. Als hij constanter kan gaan presteren en dan nog af en toe echt een uitzonderlijke prestatie op de mat legt zoals hij nu soms doet dan heb je een fantastische speler.

18 mei 2018 om 17:14

Sergej Milinkovic-Savic. Heeft een buitengewoon seizoen achter de rug bij Lazio maar moet zoals ik zei nog wel bevestigen. Grote kans dat hij deze zomer naar Juve of de pl trekt

18 mei 2018 om 19:32

Geert Vs

Sergej Milinković-Savić

18 mei 2018 om 15:33

Wat jij zegt kan ook puur zijn door onvolwassengedrag. Dat zijn spelers die vooral willen spelen alsof het veld een speeltuin is. Als ik in de zaal speel dan wil ik ook vaak net even iemand dollen voordat ik ga overspelen en zij doen dat dus op het veld ook.

18 mei 2018 om 16:36

Er zijn spelers die dat kunnen, dan denk ik aan een Ronaldinho, Neymar, Isco etc. Spelers die wat staan te klooien op het veld. Soms leidt dat tot frustratie van de fans, medespeler of coach maar ze kunnen het wel. Pogba kan dat niet genoeg om zich zulk gedrag te veroorloven. Als hij functioneel zou spelen was er al een stuk minder commentaar

Tja dat merken we allemaal behalve hij. Is vaak veelste lang aan de bal waardoor die heel de boel vertraagt omdat die zo nodig ze tegenstander wilt uitdagen.

Pogba is ook niet geschikt voor topvoetbal. Hij was bij Juventus een aardige speler, maar bij Man Utd zie je de ware tekortkomingen van Pogba te boven komen. Gewoon een zeer matig spelertje die op niveau zit van Everton, Sevilla, As Roma, Dortmund, Schalke etc etc. Man Utd is duidelijk te hoog gegrepen voor Pogba. Hij komt namelijk techniek en handelingssnelheid te kort en Pogba lijdt ook constant balverlies. Gewoon een enorm overschatte voetballer

18 mei 2018 om 15:36

Ja Zermatt nu weten het wel. Dit riedeltje heb je al 100x verteld. Juventus speelt ook gewoon topvoetbal, dat je het even weet en daar was ie uitstekend. Dat ie in mindere vorm verkeerd wil niet zeggen dat ie niks kan...

18 mei 2018 om 15:39

Dat je Everton op hetzelfde niveau zet als die andere clubs is al absurd en dan heb ik het nog niet eens over de rest van je verhaaltje.

18 mei 2018 om 16:02

Everton zit gewoon op hetzelfde niveau, of misschien wel hoger niveau, dan Schalke 04, Dortmund, Roma en Sevilla hoor. Everton draait dit seizoen misschien matig, maar vorig seizoen was Everton gewoon zeer goed. Everton is qua potentie en begroting gewoon minimaal niveau dan de net genoemde clubs. Jij kijkt te veel naar waan van de dag, Samcro. Als Everton een normaal seizoen draait, strijden ze gewoon mee om Europees voetbal in Engeland

18 mei 2018 om 16:14

Roma en Sevilla eten Everton op. Al die clubs die je opnoemt spelen toch ook Europees? Liverpool had het behoorlijk lastig in Rome en heeft op elke positie zowat een betere speler. Weet je hoe dat komt die grote begroting? Door al die televisiegelden die ze krijgen. Everton is een leuke middenmotor en niets meer.

18 mei 2018 om 16:40

Dortmund zat laatst in de cl finale en heeft Real Madrid enkele keren van de mat getikt de voorbije jaren. Roma halve finale cl, Barca uitgeschakeld. Sevilla heeft zo'n beetje een monopolie op de El.

Wat heeft Everton de voorbije jaren gerealiseerd? Een beetje liften op Lukaku, verder niet al teveel. Een uitzonderlijk seizoen onder Moyes met Fellaini die alles erin kopte.

Dat je over potentie en begroting begint... waar slaagt dat nou weer op? Sportief staat Everton ver van de genoemde clubs af.

Op hetzelfde niveau of beter zegt ie

18 mei 2018 om 16:42

Ik denk dat jij teveel naar historie kijkt Zermatt, daar was Everton wellicht succesvol maar die zitten gewoon op positie 7-8 tot 10-11 tegenwoordig. Dat je Sevilla, Dortmund en Roma lager inschat dan Everton zegt toch echt wel een hoop.

18 mei 2018 om 15:45

Jij doet het echt voor de reacties éh? Elk artikel zie ik wel zo'n heel onzinning deel in je reactie staan waardoor iedereen op u reageert?

18 mei 2018 om 16:21

Als voetbal politiek was dan ben jij de grootste populist van ons allemaal Zermatt, ongelooflijk hoe je al die onzin keer op keer blijft verkondigen.. begin me nu echt af te vragen of je misschien gewoon een troll bent, zou VZ dit misschien kunnen onderzoeken ??

18 mei 2018 om 18:37

Het ligt ook gewoon duels aan man u, wie gaat er nou verdedigend spelen als je spelers als Pogba (die juist aanvallende kwaliteiten heeft) hebt

Wat Pogba zijn probleem is naar mijn mening is dat hij te speels en te aanvallend is voor een 2 mans middenveld zoals hij vaak speelde met Matic dit jaar. Toen Herrera weer fit werd zag je dat hij in een driemans middenveld beter en gevaarlijker was! De geruchten van een extra middenvelder worden steeds sterker, dus ik verwacht dat Mourinho volgend seizoen met 3 man op het middenveld gaat spelen met Pogba vrij links op het middenveld. Ik hoop dat ze dan Milinkovic Savic kunnen halen en met Matic erbij heb je een kampioenswaardig middenveld en aanval staan volgend seizoen!

18 mei 2018 om 16:20

Helemaal mee eens. Veel vinden pogba niet sterk genoeg. Alleen zijn probleem is dat hij niet in elke formatie kan functioneren. In een 3 mans middenveld is hij inderdaad op zijn sterkste. Weet nog zijn tijd met Pirlo en vidal. Toen speelde pogba ook erg sterk.

18 mei 2018 om 16:43

Daar noem je er ook wel 2 op he. Die kwaliteit hebben ze bij Utd niet rondlopen. Een speler met de naam die Pogba heeft zou hij die twee toppers niet nodig moeten hebben.

18 mei 2018 om 17:12

@samcro Idd geweldige spelers! Maar toch bleven Pogba en Juventus volgens mij best redelijk overeind na hun vertrek.

18 mei 2018 om 17:10

@soccerteam Ben het deels met je eens. Want hij (en United) speelde in het begin van het zeizoen ook prima met Matic samen, en Mkhi of Mata op 10. Pogba vanaf links gaat vaak idd een stuk beter. Al geldt dat ook weer voor Matic eigenlijk.

Heel nederig van Lampard over zichzelf, maar dat Pogba meer talent heeft betwijfel ik. Kijk, Pogba is een topper als je hem goed gebruikt. Kan infiltreren, heeft lengte en een goed schot. Maar je moet hem niet het spel laten maken want dat voetballend vermogen heeft ie net niet. Doet te veel dingen na van zijn idolen en dan is het vrij pijnlijk om aan te zien.

18 mei 2018 om 17:22

Inderdaad. Eigenlijk moet je een defensief monster hebben met daarvoor Pogba in een dynamische rol en een creatieve speler naast hem. Matic in vorm kan dat monster op 6 zijn, al was het dit seizoen wat minder vond ik. Met creatieve maar controlerende speler op het veld kan Pogba zich meer uitleven, hij wil overal op het veld zijn, veel lopen en in balbezit infiltreren. Een perfecte speler voor de bpl eigenlijk. Als United een Kroos kocht en Matic zijn vorm hervind heb je een middenveld dat bij de beste ter wereld hoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren