Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lampard kijkt als alternatief voor Rice naar Oranje-international’

Laatste update:

Marten de Roon mag hopen op een transfer naar Chelsea. Volgens de Daily Express staat de Oranje-international op het lijstje van manager Frank Lampard. De controlerende middenvelder van Atalanta zou door the Blues als een interessante optie worden gezien voor volgend jaar, daar zijn contract in Bergamo medio 2021 afloopt.

Chelsea gaf de afgelopen transferperiode tientallen miljoenen euro’s uit aan de komst van nieuwe spelers. Het aantrekken van Edouard Mendy, Thiago Silva, Ben Chilwell, Timo Werner, Kai Havertz en Hakim Ziyech kostte de club bijna 250 miljoen euro. Toch was Lampard niet helemaal tevreden, daar hij ook graag Declan Rice naar Stamford Bridge had gehaald. Een deal met West Ham United kwam echter niet van de grond.

De Premier League-club heeft nog altijd interesse in de Engels international en naar verwachting wordt in de zomer van volgend jaar een nieuwe poging gewaagd. Volgens de tabloid kijkt Chelsea ook naar goedkopere opties, waardoor de interesse in De Roon is ontstaan. Zijn contract loopt volgend jaar af en hoewel hij een van de sterkhouders is op het middenveld van Atalanta, is een akkoord over een nieuwe verbintenis niet in zicht.

De 29-jarige De Roon is geen onbekende in de Premier League. In het seizoen 2016/17 droeg hij het shirt van Middlesbrough, de cub waarmee hij degradeerde naar de Championship. De Oranje-international is overigens niet het enige alternatief voor Rice. OGC Nice-middenvelder Danilo staat ook op het lijstje van Chelsa. De 24-jarige Braziliaan speelt sinds 2018 voor de club uit de Ligue 1 en speelde daarvoor voor SC Braga, Valencia en Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie had ooit gedacht dat de Roon het zo ver zou schoppen. Bij Heerenveen was hij altijd redelijk maar het was absoluut geen uitblinker. Er werd verwacht dat de top van de Eredivisie echt zijn absolute max zou zijn. 5 jaar later en hij is basiskracht bij Oranje, speelt bij misschien wel het best voetballende team van Italië en in de belangstelling van Chelsea, echt geweldig.

9 oktober 2020 om 11:10

De Roon moet ook lekker in Italië blijven. Daar worden spelers zoals hijzelf gewaardeerd, voetballend geen hoogvlieger maar loopt zoveel gaten dicht en is verdedigend gewoon heel goed. Ik denk dat er bij een club als Chelsea uiteindelijk teveel wordt gekeken naar zijn tekortkomingen ipv naar zijn krach. Gebeurd bij Oranje ook al regelmatig.

9 oktober 2020 om 11:19

Moet ik wel zeggen bij Atalanta klopt het complete plaatje gewoon. Bij Oranje heb ik vaak het idee dat de Roon geeneens op het veld staat en zie hem echt niks toevoegen aan Oranje, ook niet wat gaten dicht lopen betreft. Bij Atalanta wel een zeer goede speler en raadt hem aan daar dan ook lekker te blijven.

9 oktober 2020 om 17:42

Huh? Volgens mij speelt bij Chelsea ene jorginho, die ook alles dicht loopt en voorderest alleen opvallend door zijn penalties? Dus dit is niet helemaal waar wat jij zegt.

9 oktober 2020 om 11:17

Sterker nog. Bij Heerenveen had ik uberhaubt nooit nagedacht om hem een stap hoger te zien spelen. Die jongen leek toen helemaal niet de kwaliteiten te bezitten om naar de Nederlandse top te kunnen. Had ik het even goed mis

9 oktober 2020 om 12:56

Tja die kunnen natuurlijk ook niet elke speler met enige potentie aan hun selectie toevoegen he? Ze moeten keuzes maken en achteraf is het altijd makkelijk praten.

9 oktober 2020 om 13:34

Er zijn spelers waarbij alle factoren eromheen moeten kloppen waardoor diegene kan excelleren, en daar is De Roon een van. Atalanta is echt een geoliede machine waarbij alle 11 elkaar complimenteren. Maar zoals je ziet bij de Roon en voor Hateboer: zet ze in Oranje en het oogt verre van top. Vooral Hateboer is me de laatste wedstrijden niet meegevallen.

Als backup kun je De Roon er prika bij hebben als Chelsea zijnde. Voor potten die je op slot wil gooien met wat extra power op het middenveld. Alleen betwijfel ik of De Roon zon rol zou accepteren. Nu hij het zo goed doet bij Atalanta kan ie misschien - zeker als ie speelt op het EK - nog een keer naar een grotere club om basis te spelen.

Meest onderschatte speler ooitje valt tegenwoordig enkel op als je een fluwelen techniek hebt, doelpunten maakt als warme broodjes..maar de anonieme man die zorgt dat deze spelers de tijd en rust hebben hiervoor wordt vaak onderschat.de Roon is iemand die werkt, poetst en meters maakt die medespelers niet maken.altijd fijn zo'n iemand in je selectie

Bij Heerenveen toen ook onderschat. Hij knapte altijd het vuile werk op.maar dat hij het zo goed zou doen had niemand denk ik verwacht

Iedereen hier die De Roon waardeert als harde werker, stofzuiger, nuttig, etc. kijkt nooit Atalanta. Hij is zoveel meer dan dat. Ja, bij Oranje is hij een nuttige stofzuiger, een waterdrager, enz. maar bij Atalanta komt hij vaker voor de goal, scoort hij vaker, geeft (voor)assists, zet hoog druk. Hij is de regista zonder de spleitende pass, maar met (extra) voetbalvernuft. De Roon is zoveel meer dan nuttig.

Dat gaat ten koste ben ik bang voor Hakim hij had beter nog een jaartje bij Ajax kunnen blijven met het middenveld Hakim , Klassen en Kudus dan heb je een lekker middenveld

9 oktober 2020 om 13:38

Ziyech was al twee jaar klaar voor een stap hogerop. Hij had letterlijk niets meer te bewijzen bij Ajax. En ze spelen op totaal andere posities mocht hij naar chelsea komen. Ziyech gaat rechtsmidden of op 10 spelen, Marten kan alleen op 6 van waarde zijn.

9 oktober 2020 om 13:51

Wauw ten koste van Hakim zegt er een. Hoezo dan? Ik wist niet dat Ziyech en de Roon zelfde type spelers waren die ook nog eens op de zelfde positie spelen.

9 oktober 2020 om 14:54

Mijn hemel zeg. Middenveld van Klaassen Kudus en Ziyech. Allemaal aanvallende middenvelders. Dan vraag je ook om overlopen te worden

9 oktober 2020 om 17:43

Hakim gaat vanaf rechts spelen, zoals hij eigenlijk altijd doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren