Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laat ze een bod uitbrengen, wij verkopen Messi, Suárez en Neymar nooit’

Laatste update:

Hoewel de samenwerking nog verbeterd zou kunnen worden, beschikt Barcelona met Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar op papier over een droomvoorhoede. Als het aan vicevoorzitter Javier Faus ligt, blijft dat ook de komende jaren zo; het trio zal niet verkocht worden, beweert de beleidsbepaler.

/

In de aanloop naar het Champions League-duel met Paris Saint-Germain laat de bestuurder van Barça zich uit over de financiële middelen die de Fransen tot hun beschikking hebben. Die zullen er echter niet toe leiden dat een van de sterspelers van de Catalanen naar Parijs verhuist, stelt Faus. “Laat ze maar een bod uitbrengen, dat is hun probleem”, vertelt de vicepreses aan El Mundo Deportivo.

“Messi, Suárez en Neymar zullen nooit worden verkocht”, benadrukt Faus, die PSG op termijn overigens wel degelijk als een serieuze bedreiging ziet. Dan zal de Frans kampioen wel moeten volhouden. “Je kunt niet in drie jaar bereiken wat andere clubs in veertig jaar doen. Het is geen zekerheid dat een rijke club de Champions League wint. Als ze goed georganiseerd blijven, doen ze binnen vijf jaar mee. Zoiets heeft tijd nodig. Maar wij zullen niet voorbijgestreefd worden door PSG”, voorspelt Faus.

Denk je dat Paris Saint-Germain binnen vijf jaar de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG koopt wel topspelers, maar hebben Zlatan en Thiago Silva echt voor een prikje binnengehaald. Daarnaast waren er bij overige spelers, m.u.v. Luiz, geen extreem hoge bedragen gemoeid.

9 december 2014 om 11:42

cavani voor 63 miljoen noem ik wel een hoog bedrag

9 december 2014 om 11:58

En 43 mio voor Pastore...

Relatief erg veel

9 december 2014 om 11:56

Sorry, maar mag ik vragen wat jouw reactie met het artikel te maken heeft? Niemand heeft het hier over het aankoopbeleid van PSG of trekt hun transfers in twijfel.

On:
Wat Faus zegt, klopt ook. Clubs als Real/bayern/barca doen al tientallen jaren mee op het hoogste niveau.
Het is ondenkbaar dat een club daar binnen 5 jaar tussen kan komen. Je ziet het bij City, ze zijn elk jaar kandidaat voor de titel in de Premier League, maar Champions League is duidelijk nog niet aan ze besteed.
PSG doet het daarentegen wel beter dan City, maar ook nog niet verder dan een kwartfinale gekomen.

9 december 2014 om 12:14

Ik denk dat PSG het beter dan City doet, puur vanwege Zlatan.. Kijk maar, als Zlatan niet speelt, is PSG een heel stuk minder.. En denk ook minder dan City. Hij scheelt een Drie slokken op een borrel. AC Milan ook.. Volgens mij was de laatste keer dat ze kampioen werden met Zlatan.. Nadat hij wegging was het verval te groot. De man is overal topscorer geweest (behalve bij barca) en overal kampioen geworden..

9 december 2014 om 11:58

prijs van pastore was ook absurd

Messi, Neymar en Suarez hebben waarschijnlijk alle 3 wel een afkoopsom in hun contract staan, dus Faus kan roepen wat hij wil. Mocht PSG ooit zo gek zijn om dat absurd hoge bedrag te willen betalen. En de speler zou naar PSG willen. Dan kan Faus er niets aan tegen houden.

Die eigenaren van psg zijn steenrijk maar ik denk dat als ze bij wijze van spreken de afkoopsom van neymar betalen ze ook nog eens een boete van het financiële fairplay krijgen. Bovendien zou neymar veel meer willen verdienen dan bij barca en al deze factoren maken een transfer zo goed als onmogelijk. Ik bedoel dan betaal je echt 250 miljoen aan 1 speler.

Deze man is gek, als jij Lionel Messi kan verkopen in zijn huidige vorm, dan doe je dat toch lekker.
Geldt ook voor Neymar.
Barcelona moet eens stoppen met het vasthouden van talent want het sijpelt langzaam weer weg als de spelers niet bij verschillende clubs ervaring opdoen.
Ik zou het heerlijk vinden om Messi bijvoorbeeld bij Man City/utd te zien spelen, beetje onrealistisch mischien dus brandt me hier niet teveel op af.

Je zal dan zien dat de spelers weer aan de bak moeten en zich nog verder ontwikkelen.
Messi is groots, Neymar heeft de mogelijkheid om nog groter te worden, dan ben je toch gek als je het bij 1 topclub houd.

Voor PSG hoop ik wel dat ze op zn minst 1 CL meepakken, dat gun ik Zlatan zo hard, die man heeft zoveel bijgedragen aan het niveau van voetbal, ik zag voor Zlatan niemand doelpunten met binnenkant been achter je lichaam langs naar binnen werken, tegenwoordig zie je het steeds meer.

Koop desnoods de Uefa om voor die CL, maar Zlatan Moet hem hebben.

9 december 2014 om 14:52

PSG gaat toch geen Champions League winnen de komende twee jaar, lijkt me? Real Madrid, Barcelona, Bayern München en Chelsea zijn al zoveel verder.

Daarbij. Barcelona moet Messi en Neymar helemaal niet verkopen, of begrijp ik je verkeerd? Ik vind je betoog heel warrig.

9 december 2014 om 17:04

Ik bedoel net zoals ik zeg in mijn tekst dat ze juist wel verkocht moeten worden, neymar nog niet maar Messi is toe aan een nieuwe uitdaging.
Neymar zal over een paar jaar hetzelfde hebben omdat hij nog erg jong is en wel graag wat anders wil doen als bij een club balletje trappen.

Renzomniac Als je de huidige vorm van Messi en Neymar samen ziet dan ga je ze niet verkopen die twee nemen Barca op sleeptouw, en mocht je Messi verkopen dan weet je ook wel dat Barca een jaartje of 2 niet met het hoogste niveau meedoet. En ik snap niet wat je bedoelt met ''bij een club balletje trappen'' Bij barcelona wordt wel meer gedaan dan dat, Maar Messi & Neymar ga je op dit niet verkopen Neymar heeft z'n vorm van Brazilie mee genomen naar het clubvoetbal en Messi begint z'n 2011-2012 vorm weer terug te krijgen nadat hij Argentinie op sleepptouw heeft genomen het afgelopen WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren