Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laat doelpunt voorkomt derde puntverlies op rij voor Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid is zondagavond ternauwernood ontsnapt aan nieuw puntverlies in LaLiga. De geplaagde ploeg van trainer Santiago Solari leek in de uitwedstrijd tegen Real Betis af te stevenen op een remise, maar twee minuten voor tijd zorgde invaller Dani Ceballos toch nog voor opluchting: 1-2. Het betekende voor de Koninklijke de eerste competitiezege dit kalenderjaar, na een gelijkspel met Villarreal (2-2) en een nederlaag tegen Real Sociedad (0-2). Real Madrid staat nu met 33 punten uit 19 duels vierde op de ranglijst; de achterstand op koploper Barcelona bedraagt nu weer 10 punten.

Real Madrid tankte afgelopen woensdag in de Copa del Rey vertrouwen tegen Leganés (3-0), maar de ploeg was niet naar Sevilla afgereisd om een voetbalshow weg te geven. Solari opteerde voor een behoudend 3-5-2 systeem, waarin centrumverdedigers Nacho, Sergio Ramos en Raphaël Varane bij balverlies ondersteund werden door wingbacks Daniel Carvajal en Sergio Reguilón. De tactiek pakte in de eerste helft goed uit voor Real Madrid. De Koninklijke gaf in de eerste helft nauwelijks kansen weg en wist zelf na een klein kwartier de score te openen. Luka Modric vond vanaf een meter of zestien op schitterende wijze de bovenhoek, nadat een schot van Carvajal in eerste instantie nog was geblokt door Marc Bartra: 0-1.


Real Madrid kon daarna loeren op de counter en kwam er geregeld gevaarlijk uit. Vinícius Júnior was na een halfuur voetballen dicht bij de 0-2, maar het Braziliaanse wonderkind schoot na voorbereidend werk van Karim Benzema in de handen van doelman Pau López. Even later kreeg Federico Valverde zowaar een nog grotere kans om de voordelige marge voor Real Madrid te verdubbelen. De Uruguayaanse middenvelder ging alleen op het doel af, maar doordat hij te traag handelde, kon Antonio Barragán ingrijpen. Real Betis stelde daar weinig tegenover en nam het doel van Keylor Navas in de eerste helft uiteindelijk geen enkele keer onder vuur.

Smet op de eerste helft voor Real Madrid was de blessure die Benzema op slag van rust opliep. De Franse aanvaller blesseerde zich aan zijn vinger en moest zich aan het begin van de tweede helft laten vervangen door de 21-jarige Cristo González, die zo zijn competitiedebuut maakte voor de Madrilenen. Na de onderbreking veranderde het spelbeeld aanvankelijk nauwelijks: Real Madrid liet de bal aan Real Betis, maar kwam in defensief opzicht lange tijd niet in de problemen. Andrés Guardado kreeg na precies een uur een goede mogelijkheid namens de thuisploeg, maar de voormalig PSV'er volleerde van buiten het strafschopgebied rakelings naast.

Halverwege de tweede helft wist Real Betis alsnog op gelijke hoogte te komen. Sergio Canales ontsnapte ternauwernood aan de buitenspelval van Real Madrid en schoot uiteindelijk door de benen van Navas raak: 1-1. Real Madrid werd daarna een korte periode overlopen, maar de ploeg hield stand en wist zelf twee minuten voor tijd uiteindelijk nog te scoren. Ceballos, in het verleden nog actief voor Real Betis, mocht vanaf een meter of achttien aanleggen voor een vrije trap en plaatste de bal uiteindelijk buiten het bereik van Pau López in de verre hoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Cool overwinning maar van mij mag Solari weg. Serieus Diaz erin brengen ipv Isco? Brahim Diaz die net 1 week is aangesloten? Dat is echt schandalig en respectloos jegens Isco. Weet iemand waarom Ceballos uitgefloten werd? Ik snap dat niet hij heeft Betis zoveel geld opgeleverd waarom fluit je dan zo iemand uit? Hij vierde zelf zijn doelpunt niet omdat hij de club wel respecteert, zelfde met Ramos als hij uit op Sevilla speelt.. respecteer toch je eigen jeugd spelers ondanks ze dan toch vertrokken zijn.

13 januari 2019 om 22:50

Ik hoop juist dat Solari tot minimaal eind maart blijft. Dan maakt Ajax meer kans om Real Madrid te verslaan dan zonder Solari. Daarom is deze overwinning van Real Madrid belangrijk. Nu is de kans weer wat kleiner dat Real zich gaat versterken en Solari ontslagen wordt, wat betekent dat Ajax meer kans maakt.

13 januari 2019 om 22:55

@Zermatt, ik heb een gevoel dat Solari nou vaker gebruik gaat maken van deze formatie, wanneer Real hier gewend aan geraakt zal het voor Ajax heel moeilijk zijn. Als Real de ‘bus’ parkeert hoe zielig het ook klinkt en gaat counteren met Benzema, Vinicius en Bale bijvoorbeeld dan kunnen zij Ajax enorm veel pijn doen.

14 januari 2019 om 00:46

Met puur inzakken speel je Ajax anders aardig in de kaart, dan kunnen ze mooi hun eigen spel spelen. Ajax zijn zwakte zijn teams die ze onder druk zetten, vooruit verdedigen en direct richting de goal spelen, juist niet teams die de bus parkeren.

13 januari 2019 om 22:51

Denk dat ze het in Spanje minder kunnen waarderen als spelers van Real Betis, Sevilla, en noem ze maar op naar Real, Barca of naar Atletico gaan. Die Vitolo werd ook steenhard uitgefloten vorige week bij Sevilla - Atletico.

Die van Ceballos snap ik inderdaad niet. Heeft de club 35 miljoen gegeven, en vierde het niet bij de 1-2. Die van Ramos blijft nog altijd lachwekkend. Al 13 jaar weg daar, en wordt nog steeds uitgefloten.

13 januari 2019 om 22:57

Heel bizar gewoon, in het buitenland is dat niet het geval althans volgens mij niet in Engeland bijvoorbeeld. Ja klopt als Ramos telkens uit op Sevilla speelt is het oorlog, niet normaal hoe ze hem daar behandelen en vandaag werd hij ook uitgefloten omdat hij een ex-Sevilla speler is, maar daar moeten ze hem ook niet. Wat een gedoe

13 januari 2019 om 23:05

Ramos heeft zich niet altijd even netjes opgesteld jegens sevilla nadat hij daar vertrokken was. Viert goals ook overuitbundig, het is dan ook een man met veel rancune. Ik zeg niet dat ik t snap van beide kanten maar voetbal zit er wel heel diep. Dat merkte je vanavond ook want betis kreeg veel energie vanuit t stadion.

13 januari 2019 om 23:42

Gebeurt toch overal. Van Persie werd ook uitgefloten toen hij met ManU bij Arsenal op bezoek kwam. Zelfde geldt voor spelers als Nasri, Adebayor, Cole, Gallas etc...

14 januari 2019 om 01:01

Nou in Engeland word Sterling ook altijd uitgefloten als hy speelt tegen Liverpool en volgens my had City ook best een bedrag betaald toen en zijn geen directe rivaal, net als die andere club uit Manchester

14 januari 2019 om 08:06

Vitolo is ook wel op een heel nare manier vertrokken bij Sevilla. Ik denk wel dat het terecht is dat de supporters uit Sevilla een enorme hekel aan hem hebben. Ceballos is mij echter een raadsel.

13 januari 2019 om 23:05

Solari ook al niet goed genoeg hmm. Tsja van mij mag Isco weg. Die dacht even de vedette te willen spelen. Zelfs Marcelo had indirect kritek op hem, zegt genoeg. En daarnaast Solari weg doen heeft weinig zin. Hij zal het gewoon moeten doen dit seizoen. En straks kijk je wel wat het geworden is. Voor het nieuwe seizoen moeten ze nu al werken om Poche bijv. te willen halen. En nu kunnen daarnaast ook vele jonkies op staan. En vandaag zag ik een strijdend Real ondanks het spel te wensen overliet. Maar het stond tactisch toch prima tegen een sterk spelend Betis. Die speelden Barca nog weg in eigen huis. Dus ik ben best blij want deze punten waren super belangrijk. En in de zomer ga je Bale Benz en Isco weg doen en ook zal Modric willen gaan en haal je Hazard, Eriksen (beiden 1 jarig contract) en een Icardi. In de tussentijd kunnen de vele jonge spelers zich laten gelden en laten zien dat ze hun plek willen eisen. Ik vond het bijv. een mooi moment dat Ceba de vrijetrap opeiste en gewoon even de 1-2 erin schoot. Dat zijn momenten voor zulke spelers om verder te groeien ipv te blijven hangen in hun ontwikkeling waarin ze nooit spelen doordat er wereldtoppers voorrang hebben. Dus ik zie uit de huidige situatie toch iets positiefs ontstaan. Het lijkt ook alsof de vedette spelers de rest en de situatie hebben geaccepteerd, ze moeten het hiermee doen.

13 januari 2019 om 23:14

Bruh, het gaat erom dat je een speler die er net 6 dagen is laat invallen en Isco laat vallen, Isco die al jaren speelt bij Real, vedette spelen of niet vedette spelen daar gaat het nou niet om. Lees maar is wat Marca sportjournalist Ruben Jimenez heeft geschreven, je ogen open doen

13 januari 2019 om 23:24

Heb ik gelezen en wat is daar nou verrassend aan? Hij roept alleen dat Isco moet vertrekken omdat Solari hem niet wil. Nou en nu? Dat is toch helemaal geen verklaring achter wat er echt gaande is. Wat absoluut meer weegt is de indirecte kritiek van Marcelo op Isco. Isco dacht, na het vertrek van Ronaldo, dat hij wel eventjes de vedette zal worden en jammer genoeg ging Asensio hem achterna. En ik kan goed begrijpen dat Solari met hem in confrontatie is gekomen wat betreft de instelling van Isco. Dus ik kan zeker wel goed begrijpen dat nu jongens als Vini en ook Brahim gewoon de kans krijgen. Isco is een wereld voetballer, begrijp me niet verkeerd, maar is het vaak net niet na al die jaren. En als hij zich anders gaat gedragen prima, maar dan is een vertrek onvermijdelijk. Daarnaast zou het me niet verbazen als Perez Solari ook heeft gepushed om de jonge jongens de kans te geven om zich te ontwikkelen en dat Isco in de zomer toch verkocht gaat worden. En een deal met Chelsea of een goed zakgeld van een andere club is prima. Isco is technisch top, maar een Eriksen bijv. is al veel verder. Wat betreft instelling maar ook efficiëntie.

13 januari 2019 om 23:28

Snap niet waar je heen wilt eigenlijk? Vedette gedrag omdat hij zei dat we Ronaldo niet nodig hebben? Hoevaak ga je dit blijven herhalen? Sjonge jonge zit je nog steeds dwars hé. Weet je, ja verkoop Isco vergeet hem niet aan Juventus te verkopen kan hij bij je idool voetballen

13 januari 2019 om 23:40

Waar wil jij heen dan? Solari is fout bezig en moet weg. Hoe kan hij Isco zo behandelen, het ligt allemaal aan Solari en noem maar op. Ik weet niet, maar als er iemand een idool heeft, dan ben jij het wel, ...genaamd Isco.

Het wordt weer kinderachtig helaas. Je kon helaas weer niet inhoudelijk blijven reageren en je komt met eenzijdige argumenten en gaat het maar weer op Ronaldo schuiven. Erg jammer, maar goed.

14 januari 2019 om 00:09

Vedette gedrag, omdat hij zich zo gedraagt in het veld. Voor eigen succes gaan wanneer hij moet passen, lang met de bal wandelen onnodig en daarmee het spel vertragen. Het is die jongen naar z'n bol gestegen, logisch wanneer het hele stadion iiiiisco roept. Helaas gaat isco slechter spelen, wanneer hij meer gewaardeerd wordt. Dit is altijd zo geweest bij hem bij rm. Lekker op z'n plek gezet vandaag.

14 januari 2019 om 01:20

@socioFan1. Je hebt volkomen gelijk wat Isco betreft. Een geweldige speler maar geen absolute topper op zijn positie. Als hij belangrijk wil zijn bij zijn club en iets te zeggen wil hebben dan moet hij meer wedstrijden beslissen. Daar heeft hij de karakter en kwaliteiten niet voor. Dan rest er niks anders op dan zijn plek kennen, belangrijk zijn en een bijdrage blijven leveren aan het team. Doet hij dat niet en schat hij zichzelf hoger in, dan kan hij weg en zullen weinig Real fans over een paar jaar nog over het vertrek van Isco treuren. Het is jammer hoe Medalofhonor op jouw reactie ingaat want de discussie verliep prima en je maakte gewoon goede punten. Maar dat ligt in deze aan Medalofhonor. Ik blijf het vertrek van James jammer vinden. Hij heeft blessures gekend, is misbruikt op andere posities en werd er snel naast gezet. Verloor daardoor de concurrentiestrijd van Isco. Maar als je op statistieken let (en dat telt voor mij), dan is James verder en belangrijker dan Isco. In Isco zie ik een speler die het spel teveel vertraagd omdat hij teveel dribbelt en zwerft met de bal. Dat ligt niet in het spel van Real. Tegen de tijd dat Isco de bal afgeeft is de tegenstander al prima verdedigend gepositioneerd. Isco moet veel wedstrijden beslissen om zo te kunnen spelen. Omdat hij dat niet doet vind ik hem niet eens veel bij Real passen. Dat wat je zegt over veel speelminuten aan de jonkies om zo vlieguren te maken is inderdaad een groot pluspunt van dit seizoen.

13 januari 2019 om 23:08

Solari weg gaat een beetje te ver. Met zoveel geblesseerde spelers toch winnen van Betis? Daar verdient hij de credits voor. Je hebt wel gelijk over Isco. Die man hoort in de basis. En ja, hopelijk halen we een aanvaller in de winter en komen de geblesseerden snel terug zodat we prijzen kunnen winnen. Hala madrid!

13 januari 2019 om 23:44

Medal / Ceballos is opgegroeid bij Betis is daarna naar Real gegaan en liet volgens mij een keer in de media vallen nooit meer terug te willen naar Betis. Hij is echt een groot talent maar Solari vertrouwt niet op hem heel jammer! Ceb heeft een unieke speelstijl. Ben blij met de drie punten, in Laliga kan Solari wat gaan experimenteren, dat is prima, ik zie ons Laliga niet winnen. Al die blessures werken ook niet mee. Ik hoop dat we er tegen Ajax weer allemaal staan, fit en al!

14 januari 2019 om 02:06

Sevilla en Andalusie heeft niet zo veel met Madrid. Dat ligt heel gevoelig daar bij de Andalusiers. Als je kiest voor een transfer naar Madrid heb je het eigenlijk verbrod bij de fans. Galicie, Catalonie, Baskenland en Andalusie zijn regio's in Spanje met eigen culturen en dat botst met comunidad de Madrid.

14 januari 2019 om 07:56

Hij vierde juist wel!! Gelijk heeft ie!!

13 januari 2019 om 22:50

Slechtste Real Madrid wat ik heb gezien in jaren, 10 punten achter Barcelona met een doelsaldo dat Real Madrid onwaardig is 28-24 je zou denken dat clubs als Alaves zo’n doelsaldo hebben. Vind het nog redelijk knap dat ze uit bij Betis hebben gewonnen met een B elftal op een paar namen na + de mensen die binnen het veld kwamen. Wordt billenknijpen denk ik ook in de CL aangezien je tegen het sterkste Ajax speelt van de afgelopen jaren. Na dit seizoen echt een paar toppers in huis halen en weg met Solari en dan zie ik het hopelijk weer goedkomen.

Zwaarbevochten overwinnigen zijn de lekkerste overwinningen.
Wat is die cristo slecht zeg nog nooit een slechtere speler in het real madrid shirt gezien.

Had echt niet gedacht dat Real hier 3 punten zou pakken. Dacht echt max een gelijkspel. Dankzij Navas ook grotendeels. Als Courtois zou keepen zouden er weer 2 of meer tegengoals vallen.

13 januari 2019 om 22:45

Wat? Wat deed Navas dan goed of slecht? Met alle respect maar als Courtois die bal tussen zijn benen liet gaan als Navas dat deed dan werd er moord en brand geroepen.. nou zie je dat Navas ook een bal tussen de benen krijgt. Navas is een geweldig doelman dat hoeft hij niemand meer te bewijzen maar om Courtois daarmee proberen onderhalen? Jammer heel jammer.

13 januari 2019 om 22:58

Navas straalt gewoon meer rust uit dan die Belg

13 januari 2019 om 23:01

Iets uitstralen, hoe doe je dat? Wat straalt ‘die Belg’ dan uit? Onrust? Courtois is juist een heel rustig doelman dat enorm zelfverzekerd is in wat hij doet, bij elke hoge bal heb ik geen paniek. Beide geweldige doelmannen en ben heel blij dat we over beide doelmannen beschikken, dat jij perse onze eerste doelman wilt onderhalen ligt aan jou niet aan Navas of Courtois die een fantastische band hebben.

13 januari 2019 om 23:09

Dan verschillen wij van mening hierin, Navas vind ik gewoon beter voor dit Real.

13 januari 2019 om 23:41

Medal jij bent ook echt de enige real supporter die courtois kiest boven navas. En iets zegt me dat het te maken heeft met het feit dat jullie allebei belgen zijn..

14 januari 2019 om 00:12

Nou we moeten wel eerlijk blijven, ten tijden van navas is er altijd een roep voor een andere keeper geweest. Courtioud voldoet aan de eisen die madrid stelde, een grote keeper die erg goed is bij standaardsituaties. Navas had zeker in t begin erg veel moeite met t neerzetten van de defensie (dus laten we courtious daar ook tijd voor gunnen). Op hoge balle oogde navas nou eenmaal onzeker. Op de reflex is navas gewoon heel erg goed. Ik vind het heel prettig om beide keepers in de gelederen te hebben. Courtious kan veel leren van navas en andersom is dat net zo. Ik vind het beide real waardige keepers en welke ook onder de lat staat mijn steun hebben ze ( al hebben ze er totaal niks aan, dat terzijde)

13 januari 2019 om 23:10

En als ze er 2 tegen hadden gehad,dan had courtois er zeker 3 tegen gehad. Wat een onzin zeg.

13 januari 2019 om 23:19

Niet serieus nemen, de Madridistas met name in Nederland hebben een hekel aan Courtois, geen idee waarom maar zo zit het nou in elkaar. Courtois zat er maar 2-3 weken en zijn naam werd al gescandeerd in Bernabeu omdat hij geweldig was, Courtois is ook al gelijk geliefd.

14 januari 2019 om 04:40

geen hekel aan courtois maar hij was volledig onnodig aangezien hij niet aantoonbaar beter is als navas.ze hadden dat geld uit moeten geven aan een oblak of de gea die zijn een klasse beter als courtois en duidelijk vooruitgang op navas.

maar nu hij er zit moeten mensen inderdaad niet gaan klagen want het is een prima keeper.

Prima eerste helft van Real waarin het 3-5-2 systeem van Solari goed heeft uitgepakt. Na de blessure van Benzema viel het elftal echter als een kaartenhuis in elkaar, 0.0 aanvallende inbreng. Ik wil deze formatie wel nog een wedstrijd in actie zien, aangezien er voldoende kansen werden gecreëerd in de eerste helft.

Isco zijn situatie is wel triest moet ik zeggen, 19-jarige jongens die nauwelijks ervaring als profs hebben staan tegenwoordig boven hem in de pikorde..

13 januari 2019 om 22:48

Solari speelt een heel vies spelletje, ik dacht echt dat het aan Isco lag maar als je zelf een speler die net 1 week is aangesloten erin brengt en Isco niet, tja dan ben je (Solari) niet meer serieus te nemen.

13 januari 2019 om 22:52

Nou ik had isco liever gezien ipv cristo op die positie is isco ook wel een meerwaarde met zijn balvastheid. Diaz vond ik prima invallen zeker gezien zijn werklust. Niet spectaculair maar toch.

13 januari 2019 om 22:53

Klopt helemaal, kan echt niet dat Brahim (hoe getalenteerd hij ook is) na 6 dagen Real speler te zijn al boven Isco staat. Heb gelezen dat deze persoonlijke vete is ontstaan doordat Isco een handdruk van Solari heeft geweigerd na de nederlaag tegen Eibar. Als coach moet je met dit soort "heat of the moment" situaties kunnen dealen en doorgaan, hoe Solari er momenteel mee omgaat is gewoon triest.

13 januari 2019 om 22:54

Ik zou eigenlijk Marcelo erin hebben gebracht toen Benzema eruit viel en hem als links voor hebben gezet, Vinicius in de spits. Valverde eruit voor Isco. De wissel van Diaz was opzich inderdaad prima maar verkies hem niet boven een speler als Isco aub, dat is respectloos.

Ik ben waanzinnig blij met dit resultaat. Zo veel geblesseerde en nog uit bij Betis winnen. Die eerste helft was geweldig, maar doordat je de wedstrijd niet afmaakt, komt Betis terug in de wedstrijd. Isco moet echt weg als Solari blijft want dit kan niet verder. Hij zit net tegen het punt aan om bij castilla gestald te worden

Real onwaardig gewonnen maar je kan ze niks kwalijk nemen. 6 7 basisspelers afwezig en ja nog steeds zonder ronaldo, dus best knap

Hoe pak je hier nou weer in godsnaam 3 punten?

Ik was negatief over de opstelling. Maar aan de andere kant, kon ik hem ook wel weer begrijpen gezien de situatie en de vele blessure's. Geen Bale, Asensio, Mariano, Benzema. Je complete aanval gewoon weg, te bizar voor woorden. Courtois en Kroos ook geblesseerd, en Marcelo en Isco op de bank gebleven.

Eerste helft, speelde je niet eens zo slecht gezien de vele kansen die er waren. Tweede helft was het echt verschrikkelijk en was het puur tegenhouden, echt niet des Real's. Werden gewoon compleet drol getikt en we hadden maar 20(?) procent balbezit.

Dat je dan vlak voor tijd de winnende nog maakt, notabene Ceballos tegen zijn oude club. Tja, toch wel lekker en ook wel 3 zeldzame punten in een zeer lastige uitwedstrijd met al die afwezigen. Maar jonges toch, dit is toch geen Real Madrid? Dit kan gewoon niet. Ja, tuurlijk ik begrijp de situatie en het is nu erg lekker dat je deze wint. Maar kom op man, dit kan simpelweg niet. Tweede helft speelde je ook met Cristo en Vinicius JR, wie the piep had dat vorige jaar verwacht? Helemaal niemand.

Maar goed. Mijn doel was om Leganes uit te schakelen voor de Copa, en 6 punten tegen Real Betis en Sevilla. Real is op de helft.

Een overwinning op een diefje. Maar ik ben er wel zeer blij mee, dit was nodig! Maar wat heb ik ook genoten van het spel van Betis. Wat een mooi voetbal spelen die!! Ze verdienden vandaag veel meer! Maar nogmaals, wel zeer blij dat Real deze zeer moeilijke wedstrijd gewonnen heeft!

Jezus Mina zeg, Real werd scheel getikt door Betis in de tweede helft. Het was meer een gebrek aan kwaliteit dat Betis hier niet heeft gewonnen, maar het leek wel alsof Betis de grotere ploeg was. Dit Real is gewoon een zielig ploegje aan het worden. De glorietijden zijn voorbij ma het vertrek van Ronaldo en ik zie het met die talentjes ook niet goedkomen. Enfin, 10 punten achterstand is natuurlijk al game over. Ze moeten zich focussen op de CL en de Copa.

Isco moet echt weg daar. Zielig dat zo’n Solari weigert om Isco erin te brengen en jongens van Castilla erin gooit. Als ik Isco was zou ik deze week nog vertrekken..

Pfff ik zeg je eerlijk, ik heb weer genoten na lange tijd. En niet van het goede spel, maar voor de strijdt die geleverd is en de daadkracht van het team. Ze hebben gebikkeld en dat was mooi om te zien. Het was dan ook een goede keuze van Solari om niet te open te gaan spelen en de linies kort op elkaar te houden, zodat Betis niet gevaarlijk kon worden met hun goede positiespel. En vandaag is volgens mij het kantelpunt geworden wat betreft het team om te accepteren dat twee sleutelfiguren zijn vertrokken en zij het nu moeten doen met de spelers die er nu staan. In de zomer kan er verder gekeken worden, een Eriksen, Hazard, een Icardi, maar nu moeten zij het doen en ik zeg je de potentie van dit team is abnormaal. Ze moeten alleen geaccepteerd worden door de vedette spelers en het vertrouwen krijgen zodat ze veel kunnen spelen en kunnen groeien. En vandaag zag ik iets moois, een team dat samen ten strijde ging. En al die jonge gasten die veel speeltijd krijgen. Het is straks toch iets goeds, ze zullen eerst onwennig zijn, dat hebben we gezien. Maar straks zullen ze het vertrouwen hebben en zich staande houden als een waardige selectielid. Als je jongens als Vini en Brahim ziet dan is dat een groot potentieel aan wereldtoppers. Wanneer zij stap voor stap geaccepteerd worden in het team en veel gaan spelen, dan komt dat zeker wel goed. Nu hebben zij ook de kans om zich te laten zien met het vertrek van een Ronaldo en de vele blessures.

Ik ben super blij dat deze wedstrijd is gewonnen. Dit was een belangrijke pot om over Alaves heen te gaan en naast Sevilla te komen en de andere teams onder Real ver weg te houden. Een top 3 straks is wat mij betreft prima. Kampioen ga je niet meer worden. En dan hopelijk kunnen we dan vuur verwachten in de zomer.

Eindelijk de eerste drie punten van het kalenderjaar. En ook meteen de zwaarste tot nu toe. Met name de laatste 25 minuten hadden niet veel madridistas nog het idee dat er wat te halen valt. Dat terwijl het begin veelbelovend was. Je had eigenlijk met 0-3 voor kunnen staan als je heel effectief met de kansen was omgegaan. Leuk dat Ceballos de winnende maakt tegen z’n oude club. Dat hij daarna juicht kan je onsportief noemen, maar dat is ieder z’n mening.

Iedereen is natuurlijk niet blij met de verdedigende speelwijze(sommige vergeleken het zelfs met Mourinho), maar wat veel mensen vergeten is dat je bij zoveel blessures geen andere keuze hebt en daar kwam Benzema vandaag ook nog bij. Laten we hopen dat dit het team vertrouwen geeft, al moet ik dat zelf maar even afwachten.

13 januari 2019 om 23:07

Ceballos heeft zijn doelpunt niet gevierd hoor? Deed zijn armen omhoog en dan deed hij zijn handen op elkaar richting de fans van Betis soort van verontschuldiging.

13 januari 2019 om 23:13

Was dat echt zo? Ik dacht dat hij het wel vierde, maar ik kon het niet zo heel goed zien. Als hij zich verontschuldigd dan is het juist sportief.

Het was helaas niet om aan te zien ( betis overigens wel) en de 3 punten voelen dan ook enigzins gestolen maar dat maakt t niet minder prettig om hier 3 punten te pakken. De werklust was er zeker en de blessure van big benz deed ook meteen afbreuk aan de effectiviteit. Die man kan eigenlijk beter op de 10 dan in de spits ( al verspeelde die een paar gevaarlijke ballen ) hopelijk kan hij snel de ziekenboeg verlaten. Ik had niet verwacht dat madrid hier nog punten ging halen zeker gezien de passie en t lef van betis. Desalniettemin geeft een goed spelende carvalho een domme overtreding weg waar de winnende goal uit valt. Perez zal wel weer een nieuwe onderbroek nodig hebben na vanavond, hopelijk komen er versterkingen ipv een nieuwe gouden onderbroek voor de president.

Tja, op zich 3 mooie punten voor Real, maar 27% balbezit? Dat is gewoon Real onwaardig, zelf al mis je een aantal belangrijke spelers. Er zit gewoon totaal geen identiteit meer in het voetbal van Real. Waar ze vorig seizoen enorm sterk waren via de vleugelbacks, de bal in de ploeg konden houden en een tegenstander konden dood counteren bij een voorsprong, blijft daar nu nauwelijks iets van over. Ja, ze pakken de punten, maar met dit voetbal wordt het elke week zwoegen. Volgende speeldag tegen Sevilla, zal ook weer een moeilijke opgave worden verwacht ik.

Ik ben blij met de overwinning. Over de opstelling, ja ik snap het wel. Meer defensieve zekerheid, overwicht op het middenveld en het moest wel met al die geblesserden.

Real speelde heel goed in de eerste helft. Verdedigend sterk, middenveld uitstekend en we hadden veel kansen uit counters. Betis had ook nul schoten op doel in de 1ste helft.
Tweede helft ging minder. Verdedigend stonden we sterk maar het middenveld was in een houdgreep door het middenveld van Betis. Ook hadden we aanvallend veel ingeleverd door het verlies van Benzema. Uiteindelijk winnen we toch wel en ben ik blij. Toch maak ik me zorgen. We hebben al niet zo een brede selectie en dan hebben we zoveel geblesseerden. Ik hoop echt dat we een aanvaller aantrekken in de winter want met Cristo en Vini red je het niet. Niet een hele goede aanvaller Icardi want die komt nu toch niet maar een speler als Piatek. Want anders winnen we de strijd niet. Ook maak ik me zorgen over Isco. Hij hoort gewoon een basisspeler te zijn en hoort niet zo laag in de pikorde te staan. Hopelijk werkt hij zich bovenop want hij kan heel belangrijk zijn.

Als we een goed Real Madrid willen zien is Florentino Perez de eerste die eruit moet. Haalt topspelers binnen en als die klaar met ze is mogen we vertrekken via de achterdeur. Casillas, Di Maria die een topseizoen draaide en een groot aandeel had in La Decima. Ronaldo verdient gewoon een mooie afscheidswedstrijd, wat deze man heeft gebracht in de jaren dat hij voor Real heeft gespeeld mogen we nu van dromen. Ik zie een Hazard, Neymar of Icardi dat niet doen, die hebben een 2e topper met wie ze goed kunnen samen werken nodig. Mbappe zou dat eventueel wel kunnen brengen denk ik, maar eerst zien en dan geloven. Solari moet gewoon met Isco, Modric, Kroos en Casemiro als breken spelen. Isco in een vrije rol en Vini, Bale of Benzi voorin. Maar goed als je dit seizoen iets pakt is t mooi meegenomen. Zo niet dan zagen we het aankomen.

13 januari 2019 om 23:37

Diezelfde perez heeft ook ervoor gezorgd dat real weer een opponent van formaat is geworden voor de europese top. Het enige wat je hem echt kunt verwijten is dat hij het andere leden heel moeilijk heeft gemaakt om zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap bij real. Je kunt hem wel altijd verantwoordelijk houden voor malaises maar dat neemt niet weg dat hij ook de mogelijkheid heeft gecreëerd om de cl weer de beker van real madrid te maken.

Ik denk dat deze wedstrijd een zelfde weerspiegeling zal zijn als Ajax - RMA volgende maand. Een beter Ajax maar Real dat aan het langste eind zal trekken. Ajax en Betis zijn ook een soort gelijke teams qua spelopvatting (en misschien ook qua kwaliteit momenteel).

Een gelijkspel was terechter geweest. Maar ben toch blij dat het dubbeltje onze kant opviel. Het was niet hoogstaand alleen ben ik wel blij dat we waren gestart met een 3 mans verdediging. Je kon duidelijk zien dat het een nieuwe tactiek is omdat niet iedereen liep hoe ze moesten en druk wisten te zetten wanneer wel en wanneer niet. Solari doet het oke en denk dat na dit seizoen een andere coach voor de groep gesteld word. Ik pleit nogsteeds voor machin. Ik vind dat real door moet op de voet van een 3-4-3 (3-5-2 hoe je het wilt bekijken), machin is meester hierin zoals hij laat zien met zijn sevilla maar daarvoor ook al met girona en numancia. Odriozola moet altijd spelen, die brengt echt zoveel meer dan carvajal en in zo’n opstelling moet je wel keuzes maken en was isco de juiste optie geweest voor fede luka of case, mijn keuze was dan gegaan naar case. Doordat case speelde lagen er tussen de aanval en middenveld teveel ruimtes waardoor je in aanvallend opzicht direct de aanvallers moest zoeken en in verdedigend opzicht betis altijd de middenvelders kon inspelen waardoor er verkeerd werd ingestap en er vervolgens ruimtes achter de verdediging vielen. Helaas is het einde in zicht voor isco. Met alle respect naar brahim, maar dat iemand die er pas net een weekje is eerder verkozen word om in te vallen dan isco is natuurlijk raar.
Het is belangrijk dat real zo spoedig mogelijk een nieuwe trainer aanstelt voor aankomend seizoen. Deze trainer de vrijheid geeft om alvast zijn gewenste aankopen door te geven en dan daar alles voor geven. Dan maar gewoon de 200 miljoenen portomonnee open trekken. Overigens wat is joaquin nog belangrijk zeg, 37 jaar en die rent iedereen er nog uit, haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren