Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé vertolkt op twee manieren hoofdrol bij winnend Paris Saint-Germain

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich woensdagavond met de nodige moeite geplaatst voor de finale van de Coupe de France. De ploeg van Luis Enrique wist maar één keer te scoren tegen Stade Rennes, maar dat bleek genoeg voor een finaleplek: 1-0. Doelpuntenmaker was Kylian Mbappé, die ook nog een negatieve hoofdrol vertolkte.

Mbappé had ondanks de perikelen rondom zijn persoon 'gewoon' een basisplek. De superster vormde in de 4-4-2-formatie van Enrique een koppeltje voorin met Ousmane Dembélé. De twee spitsen die PSG afgelopen zomer voor tientallen miljoenen aantrok, Randal Kolo Muani en Gonçalo Ramos, startten zoals wel vaker dit seizoen op de bank.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Op het viermans middenveld startten op papier geen spelers die van nature op de vleugels acteren. Kang-in Lee en Fabián Ruiz waren de twee die het meest aan de zijkanten verschenen, terwijl Warren Zaïre-Emery en Vitinha als centrale middenvelders geposteerd stonden.

Achterin keek Gianluigi Donnarumma tegen een viertal verdedigers aan. Achraf Hakimi en Nuno Mendos bestreken de flanken, terwijl aanvoerder Marquinhos en Lucas Hernández het hart van de defensie vormden.

In de eerste helft was er een eentonig spelbeeld. Rennes loerde op countermogelijkheden en liet PSG het spel maken. Dat lukte de Parijzenaren maar weinig. In de 37ste minuut kregen ze wel een uitgelezen mogelijkheid.

Mbappé werd in de vijandelijke zestien gevloerd door verdediger Guéla Doué, waarna de arbiter van dienst naar de stip wees. De wereldspits ging zelf achter de bal staan, maar doelman Steve Mandanda wist redding te brengen.

Niet veel later was het alsnog raak voor Mbappé, toen hij in de veertigste minuut de diepte in werd gestuurd door Ruiz. Mbappé kapte één tegenstander uit en probeerde het vervolgens vanaf net binnen het strafschopgebied. Zijn poging werd onderweg aangeraakt, waardoor Mandanda kansloos was: 1-0.

In het tweede bedrijf kroop Rennes ietwat uit de schulp, maar tot grote kansen leidde dat niet. Donnarumma kende een makkelijke avond en hield zonder al te veel moeite zijn doel schoon. Desondanks was het een matig optreden van PSG, want ook die ploeg kwam in het restant van het duel niet meer tot scoren. Door de overwinning heeft PSG zich geplaatst voor de finale van de Coupe de France, waarin de Parijzenaren het opnemen tegen Olympique Lyon.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Negatieve hoofdrol is een penalty missen?

3 april 2024 om 23:38

Dat is inderdaad wel heel erg makkelijk scoren.. of nouja.. eigenlijk niet scoren dus.

Was niet zijn beste wedstrijd maar ze winnen en het was beter als vorige week bij hem. Lekker naar real het is klaar daar in parijs. Au revoir

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren