Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt wijst voorbeeld voor Feyenoord en Oranje aan: ‘Daar ligt echt de basis’

Laatste update:

Liverpool won zondag de topper in de Premier League met 3-1 van Manchester City. Dirk Kuyt kijkt met veel plezier naar zijn oude werkgever, die met een voorsprong van acht punten op naaste achtervolgers Leicester City en Chelsea de ranglijst aanvoert in Engeland. Kuyt schrijft in zijn column in De Telegraaf dat Liverpool als voorbeeld moet gelden voor zowel Oranje als Feyenoord.

“Op de dinsdag voorafgaand aan deze kraker bracht ik zelf een bezoek aan een wedstrijd van Liverpool in de Champions League. Geen paniek, dat deed ik pas nadat ik de twee trainingen met Feyenoord Onder-19 had afgewerkt die dag”, verwijst Kuyt met een knipoog naar de suggestie dat hij trainingen van Feyenoord Onder-19 zou overslaan voor uitstapjes naar het buitenland. Hij zag dat op dat moment alles al in teken stond van de topper tegen Manchester City en dat Liverpool gelooft in zijn eigen succes.

Kuyt stelt dat de grootste kwaliteit van Liverpool is dat iedereen voor elkaar wil werken. “Nu het Nederlands elftal weer bij elkaar is, waar mannen als Van Dijk en Wijnaldum sleutelfiguren zijn, hoop ik dat ze kunnen overbrengen wat er nu bij Liverpool aan de gang is. Ik heb eerder gezegd dat Nederland dan een onverslaanbare machine wordt. Het Nederlands elftal heeft net als Liverpool veel kwaliteit op dit moment en het is al duidelijk dat de groep steeds hechter wordt”, stelt de oud-aanvaller, die constateert dat Koeman meer kijkt naar de groep in plaats van het individu.

“Net als Klopp begrijpt Koeman dat het om het managen van alles gaat. Ik heb veel respect voor hem als bondscoach, want dat managen doet hij geweldig”, schrijft Kuyt. “Dick Advocaat zei het pas ook al. Aan zulke ploegen, of het nu Liverpool of het Nederlands elftal is, kunnen we bij Feyenoord een voorbeeld nemen. Als je weer moeten bouwen aan een toekomst, moet je beseffen dat je het samen moet doen. Daar ligt echt de basis.”

Ben jij het met Dirk Kuyt eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De basis begint altijd met goede voetballers

12 november 2019 om 07:37

Daar hebben we er niet veel van bij feyenoord. Dan vind ik dat hard-voor-elkaar-werken-idee van kuyt wel eens een leuk alternatief. Laten we dat dus maar eens proberen.

12 november 2019 om 07:59

Echt serieus? Beetje je lachwekkend je reactie wel. Leer je dat niet vanaf dag één bij de f-jes? Moet nu de nieuwe tactiek zijn dat ze hard voor elkaar gaan werken? Ze staan toch juist al decennia bekend om het harde werken ipv dat sierlijke a la Ajax of Az?

12 november 2019 om 08:22

Nou, denk dat je dit harde werken niet te letterlijk moet nemen, maar dat het hier meer gaat om instelling, mentaliteit en absolute wil om te winnen. Daar begint het bij en dat mis ik wel bij Feyenoord waardoor je zelfs tegen de onderste ploegen in problemen komt.

12 november 2019 om 09:39

@maradungatje; nee, dat was niet serieus. Leek me vrij duidelijk dat ik sarcastisch was op deze vroege ochtend.

12 november 2019 om 11:34

Kortzichtig en onjuist. De basis begint bij mentaliteit, training en inzet. Dit Liverpool was niet zo gegroeid als we geen Henderson hadden, door velen jaren bestempeld als slechte voetballer.... de basis is met z'n elven hard werken, helemaal als je kwaliteit mist.

Dirk deelt altijd graag complimenten uit en steekt mensen een mes in de rug als ze even niet opletten. In welke wereld leeft Dirk. Feyenoord heeft zoveel problemen laat ze eerst maar weer de puntjes bij een sprokkelen. De puinhoop bij Feyenoord is Dirk mede verantwoordelijk voor. Bemoeit zich met de aankopen en de jeugd. Beiden zijn in een erbarmelijke staat. Volgend jaar lekker Feyenoord 1 coachen misschien gaat dat hem beter af. Hij weet precies hoe het moet. Geen woorden maar daden Dirk.

12 november 2019 om 07:50

Blijkbaar heb jij ook een mes van Dirk in je rug ontvangen? Ik ben benieuwd naar de lange lijst van je voorgangers. Of laat je je ook leiden door de hetze van derksen?

12 november 2019 om 07:52

Ach geen mes in de rug, maar je kan niet ontkennen dat die een beetje schijnheilig is. Altijd zich voordoen als de ideale schoonzoon, maar ondertussen ging die bijvoorbeeld vreemd in Brazilië en kwam hij niet opdagen op de bruiloft van zijn moeder.

12 november 2019 om 08:10

Het is ook net een mens hé , met al zn nukken en gebreken...

12 november 2019 om 08:12

Ik kan het iedereen aanraden om op het werk wat netter te gedragen dan prive.

12 november 2019 om 09:49

@thugvz; Een beetje schijnheilig kan ik best inkomen, Dat is wel echt wat anders dan wat Wouter hierboven beschrijft.overigens vraag ik me af waarop je baseert dat Kuyt is vreemd gegaan in Brazilie. Op basis van wat dansfoto's in een bar? Vind ik nogal een boute bewering. En het huwelijk van zijn moeder lijkt me al helemaal een prive zaak. Het is Kuyt zn goed recht wel of niet achter de keuze te staan voor zn moeders nieuwe partner. hij was nogal close met zn inmiddels overleden vader.

12 november 2019 om 13:37

Over de "mes-in-de-rug-uitspraak" laat ik me niet uit, want daar kan ik niet over oordelen. Echter lijkt het er wel op dat Kuyt maar wat graag mee bepaalt en dat doet met een netwerk dat zich beperkt tot Rotterdam en Liverpool en met een afwezigheid van ervaring. Dat neigt wel naar zelfoverschatting en dat kun je momenteel bij Feyenoord niet gebruiken. Laat ik het zo schrijven: "als er zo kritisch geschreven word over iemand die op papier "slechts" trainer van -19 is, is er iets niet goed. Die negatieve verhalen komen natuurlijk niet alleen uit de studio van Veronica Inside.

12 november 2019 om 07:56

De jeugd was ook al een puinhoop voor Dirk er was. En dat Dirk uberhaubt zich moest bemoeien met transfers geeft al aan dat dit ook al een puinhoop was door het ontbreken van leiding. Op zijn functioneren kan je best kritisch zijn, maar het zijn eerder lijmpogingen van hem, dan echt schuldig zijn aan de puinhoop.

12 november 2019 om 13:32

Dan kun je elke beslissing bij Feyenoord wel afdoen als een lijmpoging. Wanbeleid is wanbeleid. Het lijkt erop alsof iedereen bij Feyenoord wil bepalen wat er gebeurt, terwijl de mensen die het contractueel voor het zeggen hebben, nauwelijks beslissingen nemen. Bovendien laat een club je echt niet meebeslissen over het technische beleid als je gewoon bescheiden aangeeft dat je (nog) geen netwerk hebt en nog niet beschikt over ervaring om daarover mee te bepalen. Het feit dat hij heeft meebeslist neigt voor mij naar zelfoverschatting.

12 november 2019 om 11:50

Je ziet niet de wanprestaties van de spelers? Als je voor elke meter zou knokken voor je trainer, pak je wel punten met de kwalitieit die Feyenoord nu bezit. Sheffield United is momenteel het beste voorbeeld. Qua kwaliteit mijlen ver achter de rest van de PL teams, maar pakken punt na punt op basis van een bizar goede inzet en een coach die de spelers echt als een machine laat spelen. Dat krijg je alleen voor elkaar als de spelers luisteren naar de trainer en dus mentaliteit hebben.

En ondertussen heeft Dirk ervoor gezorgd dat ene Johnston(?) nu bij Feyenoord zit, gescout vanaf de voorbeeldclub. De beste man heeft volgens mij nog geen minuut gespeeld.

12 november 2019 om 09:27

Klopt, daarbij, zal hij denk ik ook niet of nooit spelen...

12 november 2019 om 10:04

FR_JC. Van wat ik van hem gezien heb is het echt geen verkeerde speler. Heel rustig aan de bal en verdedigend zeer solide. Goede Eredivisie-speler, maar wordt uiteraard geen wereldtopper.

12 november 2019 om 11:15

Repuiztav, Heb hem ook wel eens gezien maar ben daarbij wel van mening dat als hij gehaald is onder Stam en niet speelt, nu ook (nog) niet onder Advocaat dat het geen toegevoegde waarde is voor onze club / team.

12 november 2019 om 09:40

Dus is het moeilijk om er over te oordelen

Heb niets met Kuyt, maar dat knipoogje vind ik dan wel weer grappig. Beetje zelfspot mag best.

Voor mijn gevoel zijn de jeugdopleiding en scouting bij Feyenoord al jaren zwaar onvoldoende. Die jeugdtrainers stralen ook niets uit. Daarnaast is me de rol van Michel Beukers ook al heel lang een raadsel.

Dit is waarom ik hoop dat Dirkje geen trainer word van feyenoord. Hoeveel open deuren kun je intrappen.

'als je weer moeten bouwen aan een toekomst, moet je beseffen dat je het samen moet doen. Daar ligt echt de basis.”dit laat voor mij echt zien dat Kuyt compleet ongeschikt is als trainer. Als je echt niet verder kan komen dan dit soort simpele conclusies. Dat gelul over instelling e.d is juist waar Feyenoord onderhand kapot aan gaat. Altijd maar terugvallen om dat soort stigma's die om de club heen hangen.

Hij heeft in principe een goed punt, maar dan zul je toch eerst een fundament moeten hebben. Bovendien ben je nogal ongeloofwaardig als je met dit soort teksten aan komt zetten, terwijl hij bij Feyenoord ook heeft meebeslist aan sportief wanbeleid. Overigens is het ook geen Hogeschool-wiskunde. Collectieve inzet is nou niet bepaald iets nieuws waar iedereen nu pas van hoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren