Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt met doelpunt en assist belangrijk voor stijgend Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft Antalyaspor afgelost als nummer twee van de ranglijst in de Turkse Süper Lig. De ploeg van Aykut Kocaman kwam in eigen huis nog wel op achterstand tegen Genclerbirligi, maar raakte niet in paniek en won uiteindelijk met 4-1. Dirk Kuyt was met een doelpunt en een assist belangrijk voor Fenerbahçe, dat twee punten minder heeft dan koploper Galatasaray.

Kocaman mag tevreden zijn met het resultaat, maar zal in de rust toch aardig tekeer zijn gegaan tegen zijn spelers. Fenerbahçe begon niet goed en kwam na twintig minuten op achterstand door een doelpunt van Aykut Demir, de in Bergen in Zoom geboren Turk die in Nederland nog voor NAC Breda en Excelsior speelde. Fenerbahçe moest in de achtervolging en slaagde er in om nog in de eerste helft de 1-1 te maken: op aangeven van Kuyt maakte Moussa Sow de gelijkmaker.

In de tweede helft voerde Fenerbahçe het tempo verder op en dat resulteerde uiteindelijk in de overwinning. Sow probeerde weer te scoren met een omhaal, maar zag zijn spectaculaire poging nu gepakt worden, voordat Raul Meireles er met een afstandsschot alsnog 2-1 van maakte. Kuyt was met zijn vierde doelpunt van het seizoen verantwoordelijk voor de vierde treffer van de middag en het slotakkoord kwam op naam van Sezer Öztürk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik als GS fan moet eerlijk zijn, de 2de helft heb ik echt genoten van het fener spel, lang niet gezien lekker aanvallend en doorzoeken naar de volgende goals.

En dan Sow wat een tank is dat kan van elke hoek schieten, elk moment, hard of zacht. Geen probleem voor hem en het lijkt wel of hij elke week beter woord. Ik durf te wedden dat hij makkelijk met een topclub nog meer goals zal maken, en in het rijtje Lewandowski,v.persie,gomez hoort.

25 november 2012 om 20:14

Van Persie? Gomez? Je kan ook overdrijven. Leuke huis tuin en keuken voetballer die Sow, maar voor de Europese top komt hij toch echt techniek en tactisch inzicht tekort. In deze competitie schiet zelfs Necati er op zijn oude dag nog de ene na de andere erin.

25 november 2012 om 20:29

Voetbalkennis is duidelijk bij jou laag, heel laag zelfs @nederturk.

Sow is met 25 goals al Topscoorder van Frankrijk geweest. Bij fenerbahçe doet die het ook geweldig en ik zie hem wel dit jaar topscoorder worden.

Sow kan makkelijk bij een club als Arsenal, Atletico Madrid ect. spelen.
Necati scoort nog steeds omdat het een geweldige speler is + kent de Super Lig al heel goed.

In de Süper Lig scoren is nooit makkelijk, hier heb je zulke sterke verdedigers die zo je benen breken. Natuurlijk zijn de meeste verdedigers slecht maar als het op tackles neer komt zijn we de beste er in. Het zelfde geld voor Ligue 1 waar Sow 25 goals heeft gemaakt. Daar heb je meestal ijzer sterke Afrikaanse verdedigers. Ze zijn ook nog is 100x beter dan de Turkse verdedigers. Wat ik wil zeggen is dat we echt een wereldspits genaamd Sow in onze team hebben en dat Necati gewoon nog steeds scoort omdat hij goed is.

25 november 2012 om 22:51

Sow en techniek tekort voor de europese top. Lachwekkend reactie om eerlijk te zijn. Er zaten genoeg topclubs achter hem aan ( arsenal en liverpool).
Verdiep je meer in de term techniek in het voetbal. Volgens mij denkje alleen maar dat het schaartjes en akka's.
Erg slechte reactie van jou... Techniek en tactische inzicht te kort voor de europese top. kijk naar zijn doelpunt vandaag lopt de bal met buitekantje in doel met erg weinig tijd.

25 november 2012 om 20:36

Sow is een sterke spits, maar hiermee doe je mensen als Van Persie, Gomez en Lewandowski tekort. Sow past eerder in het rijtje Ba, Doumbia en Huntelaar. Daar is ook niets mis mee.

Ontopic: ik blijf me verbazen over hoe Kuijt het daar blijft doen, toch al twee jaar afgeschreven hier. Wel fijn voor hem, want daardoor raakt hij geliefd bij de fans.

26 november 2012 om 00:59

Hij is wel efficient met af en toe doelpunten en assists, maar ik erger me toch dood aan het feit dat hij zo bizar vaak de bal kwijtraakt. Zijn balcontrole en handelingssnelheid zijn echt dramatisch. Wat mij betreft mag hij de bank op om Krasic een kans te geven.

26 november 2012 om 01:46

Wat gebeurd er eigelijk met Stoch, speelt hij nog af en toe of mag hij naar een andere club?

26 november 2012 om 12:43

Stoch die prachtige goals maakten vorige seizoen speelt dit jaar als een wijf.
Ongelofelijk slecht.

Gaat denk ik in de winterstop al naar Zenit of Anzhi.

26 november 2012 om 12:47

Speelt regelmatig, vooral momenteel, aangezien Caner Erkin geschorst is en Krasic in een vormdip zit, alleen is niet zo beslissend als vorig jaar. Als je op internet de filmpjes zoekt van de goals die Stoch vorig seizoen er in knalde, dan kan je genieten. Fenomenale doelpunten, en zowat elke week wel eentje. Nu lijkt hij wel in een vormcrisis. Was gister ook niet al te best. Had een paar halfslachtige pogingen, maar is elke keer niet scherp in de afwerking, of net te laat met passen.

26 november 2012 om 12:53

Second this. Wie had gedacht dat Kuijt zou opbloeien in Turkije. En Sow is inderdaad een goede spits maar vergelijking met RVP is niet echt reele fezien het soort spelers dat ze zijn.

Ik hoop dat je meerdere rijtjes hebt want v persie en Lewandowski in 1 rijtje noemen is niet helemaal dat je zegt van hmmm

25 november 2012 om 20:12

Mischien nu nog niet, maar vergeet niet dat lewandowski pas 24 is gewoorden, en nu al zo goed is scoort letterlijk elke wedstrijd.

En wederom wordt Baroni niet gestraft voor zijn smerige trap. Als de scheids lef had, dan had ie gewoon rood gegeven. Als je zulke zaken ongestraft laat, dan vraag ik me af, waar de norm ligt.

25 november 2012 om 22:16

Helemaal mee eens. Het was gewoon een volle trap met de onderkant van zijn schoen. Echt een Sneaky speler die Baroni. Hij voegt ook totaal niks toe aan Fenerbahce vind ik.

Kuyt doet het goed bij Fener , niet verwacht.

26 november 2012 om 00:10

Wat moet die man nou in Turkije? Lekker weertje daar ja maar een competitie van niks. Had beter terug kunnen komen naar Nederland, maar hij wilde de centjes. Hij schiet er aardig wat in maar Van Gaal hoeft hem wat mij betreft niet meer op te roepen. Spelers die het goed doen in Portugal niet oproepen maar in Turkije wel...

26 november 2012 om 01:03

Alsof de Turkse en Portugese competitie zo gigantisch veel voor elkaar onder doen? De enige die daar eigenlijk jaarlijks goed presteert is Porto. Voor de rest is het nou niet dat je zegt wauw.
Kuyt is gewoon efficiënt in de spits met de juiste spelers om hem heen, en bovendien een gigantische bikkel. Die gast zou bij elk team wel enige waarde hebben. Vind hem zelf ook niet geweldig, heeft genoeg minpunten, maar nou ga je gewoon een gehele competitie denigreren op basis van 1 speler.

26 november 2012 om 01:08

als je geen verstand heb van het (turks) voetbal dan moet je ook niet reageren over de Turkse liga. De club die nu laatste staat in TR speelt zo mee in de top5 van Nederland.
Je weet toch zelf ook wel dat de Nederlandse Competitie een armzalig bij elkaar geraapte zielige gierige zooi is....

ik kan nog wel 100 regels schrijven maar heeft geen zin om mijn tijd te verdoen aan etterbakken zoals jij.

26 november 2012 om 05:25

Gierig? Het geld is er gewoon niet, of tenminste, we mogen het niet lenen.

Sow = een Wereldspits. Hopelijk wordt je ook na Frankrijk topscoorder van Turkije.

Kuyt heeft heerlijk gespeeld. Wat een speler zeg!
Fenerbahçe 1e helft dramatisch, 2e helf geweldig aanvallend gespeeld. Achterelkaar geweldige kansen. Lang geleden dat ik Fenerbahçe zo heb zien spelen.

En natuurlijk 3 punten binnen !!!

Genclerbirligi maakt het Fenerbahce altijd moeilijk, jammer dat de keepers er andere ideeën op na houden.

Het doet mij plezier om Fener steeds beter en beter te zien worden. Binnenkort is voor mij de derby der derbies en als Galatasaray dan ook op z'n best is zal dat een erg leuke wedstrijd worden. Fener speelde de tweede helft echt uitstekend. Ze wilden steeds meer en meer scoren. Daarom ook meer dan dikverdiend gewonnen.

Wat ben ik toch jaloers op Sow, als Galatasaray hem als spits had zouden we echt niet te stoppen zijn. Peh peh peh, die Sow is echt één van mijn favoriete voetballers geworden in Turkije samen met Fernandes. Daarnaast speelt Meireles niet puur voor het geld maar ook voor zijn eer. Als Krasic dat ook zou doen, dan zou Fener echt een 'angstgegner' voor elke ploeg zijn.

Er zullen vast meer en meer Fener supporters zijn die nu wel achter AK staan, de man die ze twee tot drie weken de huid vol scholden, maar wees niet hypocriet. Ik vind nog steeds dat AK weg moet bij Fener, alhoewel Fener wel steeds beter begint te draaien.

25 november 2012 om 20:10

Ik vind ook dat aykut nog steeds weg moet. Dat fener nu goed draait komt denk ik gewoon doordat de spelers elkaar goed liggen. Maar met een andere coach kan er zoveel meer uitgehaald woorden. En nog krachtiger/machtiger/sneller/mooier voetbal.

25 november 2012 om 20:23

Hoe kom je erbij wij achter Aykut staan? er is maar een gek op aarde en dat is wel Aykut.
Zie je de resultaten van de afgelopen jaren niet. We spelen schijterig voetbal. Super spelers zijn meestal op de bank en spelers als Selçuk Sahin in de basis. Gelukkig dit keer niet. Maar vandaag hadden we weer een domme opstelling.
Bekir en Baroni hadden niet in de 11 elf mogen starten. En dan nog de 4-5-1 formatie waar Sow alles zelf moet doen. Aykut is een tactische onbenul.

Door hem spelen we geen CL meer, door hem zijn we vorige jaar geen kampioen geworden. Door Aziz is Fener kapot gemaakt. En door die 2 kl$%^& gaan wij nooit ver komen.

Begint aardig spannend te worden in de top, zoals het hoort!

Na vorig seizoen dacht ik dat Galatasaray ver boven de rest uitstak, maar het doet me goed om te zien dat Fener en Besiktas nog een beetje Gs proberen bij te benen. Dit komt de spanning van de competitie ten goede.

1e helft dramatisch voetbal van Fener , ze konden niet eens 2 3 x achterelkaar pasen. 2e helft daaraantegen een totaal ander Fenerbahce, wat heb ik genoten zeg . Sow zonder twijfel de beste spits in Turkije , wat een omhaal yarrabi ya selaam ( Arabische commentator style ) zijn doelpunt was ook van een grote klasse zeg. Sezer Ozturk viel lekker in Meireless speelde ook wel lekker

4-1 winnen na de EL uit tegen Marseille met bijna allemaal het zelfde spelers , klasse jongens echt waar

Wat een heerlijke comeback!
Fener speelde gewoon zoals een topploeg hoort te spelen!

De 0-1, Uit een standaard situatie, Bekir dekte niet goed door op Aykut Demir waardoor hij vrij de bal kon binnen werken.
De 1-1 Kayt die een goede steekpass gaf en het afmaken was heerlijk met de buitekant van de voet van onze held Moussa Sow! Fantastische speler!
De 2-1, slimme snelle vrijetrap van Sow en Meireles met een lekker knal van zo'n 25m!
De 3-1, een assist van Baroni die goed de paas naar binnen gaf en HAK slim het overstapje maakte waardoor Kayt de bal in kon schieten via de paal.
En tot slot de 4-1 een goede aanval over de linkervleugel, HAK gaf een strakke pass naar het midden en Sezer werkt hem lekker binnen, goed voor het zelfvertrouwen van die jongen!

De 1e helft was zeer wisselvalig, slechte eindpasses en een beetje onzekerheid leek het wel maar de 2e was gewoon geweldig! bijna éénrichtingsverkeer! Het had ook zomaar 7-1 kunnen worden, Sow met een fantastische omhaal die nog net met de vingertoppen eruit werd getikt en hij schoot ook maar net voorlangs. Daarna vielen de doelpunten, toen ruikten we bloed!

Ik ben zeer blij met deze overwinning, zoals de commentator al zei: Deze maand hebben we 6 wedstrijden gespeeld, 2 in Europa, 5 ervan hebben we gewonnen en 1 gelijkgespeeld uit bij Eskisehir waar we een uur lang met 10 man hebben gespeeld. Uitstekende prestatie van Fener! We mogen er trots op zijn Renktaslar!

Het is vooralsnog zeer rommelig in de bovenste regionen van onze competitie, veel ploegen die nog goed meedraaien. Hopelijk komen wij als gelukkigste uit de strijd!

Forza Fener!

Tweede helft heb ik een Fener gezien waar ik al heel lang op heb zitten wachten. We speelden eindelijk eens aanvalend en aantrekkelijk voetbal. Dit heef denk ik te maken met de aanvallende impulsen die Sezer Ozturk met zich mee brengte.

Hij laat iedere keer zien in de spaarzame minuten die hij maakt dat hij beschikt over een goede balcontrole en overzicht. Die jongen moet een serie wedstrijden in de basis staan en dan zal die wel helemaal los komen.

Over Sow hoeven we het niet meer te hebben. Die kerel maakt de ene na de andere doelpunt. Wachten op een wedstrijd waar hij er eindelijk eens twee inprikt.

Goede tweede helft, 3 punten binnen en we laten zien dat we tot het einde mee kunnen doen om de titel.

Dirk doet het toch prima in Istanbul, heeft een enorm goede klik met Sow. Ben benieuwd waar het zal eindigen met dit team.

Sow is sowieso een goede speler en spits alleen vind ik dat hij niet goed tot zijn recht kom bij Fener. Hij is veelste alleen voor met iemand naast hem zal hij voor Fener nog meer doelpunten zorgen. Jammer dat Fener gewonnen heeft maar het is wel een tijdje geweest dat het zo goed speelde.

Sow is een fantastische afmaker, maar ze hebben ook een goede prijs voor hem betaald net zoals Meireles. Als ze in de winterstop een betere speler halen voor in de plaats van Baroni zie ik fener meer kans maken op de titel dan mijn club Galatasaray.

25 november 2012 om 21:58

Inderdaad, ik denk dat Diego Ribas geweldig zou zijn in plaats van Baroni.

Laat die Fenerliler zichzelf maar lekker overschatten en grote praatjes hebben. Aan het eind van de rit straft God ze keihard af voor alle haram dingen die ze doen op en naast het veld. Zie 2006,2008,2010,2011 en 2012

Fener wrod kampioen jongens! Efsane geri dondu! Efsane cubuklu! Aziz Yildirim! Krasic! Sow!!

Als we de CL niet hadden dan waren we nu al zowat kampioen lol. Laat het maar spannend blijven. Maak me totaal niet druk over FB.

25 november 2012 om 22:02

'laat ze zich maar overschatten en grote praatjes hebben'

'als we de CL niet hadden dan waren we nu al zowat kampioen lol'

Ah geweldig, ironie druipt er van af. Pot, ketel, maak het gezegde maar af als dat lukt.

Beetje niveau mensen, kom op.

25 november 2012 om 22:03

Wij hebben zulke grote praatjes he! die krijgen ze zelfs te horen in Japan, man o man wat hebben wij een praatjes!
Ja! nu al kampioen he! jullie staan ook stijf eerste in jullie poule! Wie is Man.u nou? Wat hebben wij een geluk dat wij geen Europese wedstrijden spelen.

Doe me een lol kleuter.

En haram dingen? je zou religie niet bij sport moeten betrekken, dat hoort niet. Zeg dan illegale dingen of verkeerde dingen. Trouwens Gs is ook o zo schoon.

25 november 2012 om 22:51

Tuurlijk kan je religie wel in sport betrekken. Als je mensen gaat omkopen om kampioen te worden en je concurrent speelt met bloed zweet en tranen maar wordt toch geen kampioen omdat een rijkerd een paar spelers heeft omgekocht, dat mag en hoort niet welke religie dan ook zelfs atheisten kunnen het ermee eens zijn, je speelt niet met andermans brood klaar.

26 november 2012 om 00:33

Stop eens met huilebalken man, waar waren jullie toen 4/3 van Turkije voor Trabzonspor was. Waar waren jullie toen Fener met moeite een 1-0 overwinning behaalde in Karabuk terwijl Trabzon daar met grote cijfers overheen walstte.

Tomic de keeper van Karabuk kwam bij een 1-0 achterstand tegen Fener in de laatste minuut nog mee met een corner.

Herriner jij de wedstrijd tegen Gaziantepspor nog? Waar Fener keihard genaait werd door de scheids maar in de 94e minuut alsnog 1-0 maakte door een goal van Andre Santos. Alle spelers van Antepspor lagen er verslagen bij alsof ze de Champions League finale speelden.

Of de spelers van Genclerbirligi die in de media een paar dagen voor de wedstrijd vertelden dat ze zouden spelen voor Trabzonspor.

Fener is kampioen geworden omdat we galatasaray keihard hebben aangepakt in de Arena. De club die jullie maagdelijkheid heeft afgepakt. Besiktas werd uit ook kapot gespeeld en met 4-1 opgerold. Trabzonspor werd kansloos naar Trabzon gestuurd.

Uit bij Eskisehirspor had het helemaal mis kunnen gaan als Batuhan de bal niet op de paal had gekopt het scheelde maar een paar centimeter, en dan hebben jullie het over omkopen.

Trieste figure die galatasaray supporters.

26 november 2012 om 08:38

Keihard aangepakt in Arena? Voor zo ver ik weet zijn jullie in alle wedstrijden die in Arena zijn gespeeld compleet van de mat gespeeld alleen hadden jullie 2 kansen die er allebei in gingen. En ja ik zou maar trots zijn dat je 1-2 hebt gewonnen uit en thuis 0-0 hebt gespeeld tegen een middenveld van Baris Ayhan en Mustafa.

Maagdelijkheid heeft afgepakt? Volgens mij hebben wij jullie letterlijk en figuurlijk verkracht toen we kampioen werden in jullie stadion en jullie de lichten uit deden voor de special effects en aangezien jullie niet wilden dat anderen zagen hoe jullie genomen werden, mafkees.

Er zijn al genoeg mensen gestraft en jij bent nog steeds aan het ontkennen van de omkoop, dat zegt genoeg over jou. Open je ogen blijf niet dromen gozer jullie zijn gewoon omkopers, face it.

26 november 2012 om 01:17

je blijft elke keer provoceren he? Jij bent echt een raaarrree kerel.

Maarjah je nick geeft het antwoord al eigenlijk.

26 november 2012 om 10:06

Ff de echte feiten ophelderen gast

Je kan nooit een droomploeg worden met Bekir in de verdediging.

25 november 2012 om 21:36

Bekir speelt al 5 a 6 wedstrijden inclusief nationaal elftal bijzonder sterk hoor , plus hij heeft zijn sterke optredens ook nog is bekroond met een omhaal tegen Marseille

Sow heeft me erg verbaast. Een paar weken terug noemde ik hem nog een zwakke spits die niet bij Fener hoorde. Maar hij is juist het type spits dat Fener nodig heeft. Een echte afmaker. Overigens heeft Fener een echte spelmaker nodig. Baroni komt duidelijk te kort. Maar dat komt ervan als je een cvm daar opstelt. Dan kan beter Recep Niyaz (17) of Sezer daar spelen. Of anders Diego kopen

26 november 2012 om 00:23

Diego Diego en nog eens Diego, de nieuwe ronaldinho elke keer als een turkse club een nummer 10 nodig heeft komen we de laatste jaren altijd uit bij Diego maar hij is nooit gekomen, denk ook niet dat hij zal komen ofzo volgens de turkse media speelt hij al 5 jaar in Turkije.

26 november 2012 om 00:35

Diego moet helemaal niet komen. Dat is zo'n typische speler die keihard gaat floppen omdat hij vergeleken gaat worden met Alex.

Moussa Sow echt een baas! Mag die gast echt hij moet naar Gala komen dan is het game over met de rest(a), gaat lekker spannend worden zo te zien, Antalyaspor zie ik niet bovenaan eindigen die gaat ook zakken en veel punten verliezen net zoals Kasimpasa en Orduspor, Besiktas heb geen idee ze doen het op zich netjes. Wacht echt op de derby.

De tekst klopt niet schrijver het moet zijn: "Dirk Kuyt heeft de derde treffer van de avond gemaakt en NIET vierde van de middag "

26 november 2012 om 12:51

Het was wel de vierde van de avond, hij maakte de 1-3 :D

26 november 2012 om 14:03

Voor fener maakte hij de 3de

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren