Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kunstgras zorgt voor absentie Calvin Stengs bij AZ: ‘Te riskant’

Laatste update:

AZ gaat zondag op bezoek bij ADO Den Haag en bij het duel in het Cars Jean Stadion kan trainer John van den Brom niet beschikken over Marko Vejinovic en Calvin Stengs. Waar de ervaren middenvelder deze week geblesseerd raakte, willen de Alkmaarders geen risico nemen met Stengs, die net terug is gekeerd van een zware blessure.

“Ik mag vanwege de nieuwe privacywetgeving niet meer zeggen om wat voor blessure het gaat. Hij is er zondag in iedere geval niet bij”, vertelt Van Den Brom over Vejinovic. Op de clubsite laat de trainer ook weten dat Stengs, die vrijdagavond namens Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie in actie komt tegen TOP Oss, niet van de partij zal zijn.

“Hij kan tegen TOP Oss op gras spelen in ons stadion. De uitwedstrijd tegen ADO is op kunstgras en dat vinden we nog te riskant. Hij zit zondag dus niet bij de selectie. Calvin heeft zijn hele revalidatie op gras gedaan. Voor hem is het overigens geen issue hoor, hij is opgegroeid op kunstgras”, aldus Van den Brom, die in Den Haag twee bekende spelers treft.

In zijn periode als trainer van ADO had hij namelijk Lex Immers en Robert Zwinkels onder zijn hoede. De doelman keert zondag terug in de basis, zo gaf trainer Alfons Groenendijk onlangs aan. “Fons Groenendijk is niet tevreden en heeft aangegeven nog meer wissels te gaan doen. Ik ben benieuwd, we gaan het zondag zien. Fons heeft de boel in ieder geval op scherp”, aldus Van den Brom.

Een goede beslissing aangaande Calvin Stengs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe bedoel je competitie vervalsing spelers kunnen dankzij het risico niet eens spelen op dat klote plastic.

9 november 2018 om 16:58

En wat voor veld brengt jong az mee in de eerste divisie?

9 november 2018 om 17:07

Het gras van het AZ stadion? Staat in het artikel..

Goede beslissing van de trainer, Stengs is niet onmisbaar en hij komt net terug van een zware blessure, dus beter rustig brengen en niet onnodig op kunstgras laten spelen. John van den Brom misschien een optie als opvolger voor Giovanni van Bronckhorst?

9 november 2018 om 16:21

Graag. Meteen ophalen en niet meer terugbrengen alsjeblieft

9 november 2018 om 16:46

Laat John maar fijn in alkmaar, daar is hij kennelijk in z'n element

9 november 2018 om 17:07

Lijkt me sterk dat hij het beter doet dan Gio, hoe gek da voor menig Feyenoorder misschien ook klinkt, en dan heb ik het over het spel, niet het feit dat Gio wel prijzen heeft gewonnen. Vd Brom vind ik geen speciale coach, tactisch niet bijzonder.

9 november 2018 om 18:14

En daarbij schiet Van den Brom bij AZ al geregeld in de stress, dus dat zou bij Feyenoord alleen maar erger zijn. Nee, dit zie ik niet gebeuren.

Mooi gezegd door v/d Brom...maar vertaling is...hij gaat niet spelen op kunstgras want dat is voor iedereen een aanslag op zijn ledematen dus voor iemand die terug komt van een blessure is dat funest.

Gewoon waardeloos die groene plastic soep rotzooi...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren