Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul wil Van Gaal pijn doen: 'Maar de ervaringen vergeet ik nooit meer'

Laatste update:
/

Tim Krul bewaart geweldige herinneringen aan zijn samenwerking met Louis van Gaal, maar daar heeft hij komende woensdag even geen boodschap aan. Dan komt de Nederlandse coach namelijk met Manchester United naar Newcastle, voor de lastig uitwedstrijd in St James' Park. De doelman voorspelt alvast een lastig karwei voor the Red Devils.

Krul was dankzij de kunstgreep van Van Gaal verantwoordelijk voor één van de meest memorabele momenten van het WK in Brazilië: diep in de verlenging van het kwartfinaleduel met Costa Rica kwam hij als vervanger van Jasper Cillessen het veld in voor de strafschoppenserie. Oranje won die uiteindelijk en ging verder. "Ik heb tien geweldige weken gehad onder Van Gaal", zegt Krul. "Ik heb veel van hem geleerd, net als van keeperstrainer Frans Hoek. De ervaringen in Brazilië vergeet ik nooit meer."

Woensdag spelen die sentimenten echter geen enkele rol, belooft de sluitpost van the Magpies op nufcTV. "Ik kijk ernaar uit om hem weer te zien, en om de drie punten van hem af te pakken", lacht Krul. "Het is een grote wedstrijd. De wedstrijden tegen Manchester United zijn altijd enorm beladen, maar we zijn vol vertrouwen. We weten dat United hier niet graag heen komt."

Wat gaat Newcastle United woensdag doen tegen Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

United staat een stuk beter nu met Rooney in de spits (en hoe spijtig het me ook is om te zeggen.. zonder RVP in de basis).

United won vorig seizoen met 4 - 0 daar en ik verwacht weer een overwinning dit seizoen.

1 maart 2015 om 16:09

Het is een zegen voor ManU en Oranje dat RvP geblesseerd is. Zeker in Oranje presteert hij al jaren ondermaats en teerde hij op z'n naam en (vergane) clubglorie. Mijn wens is eindelijk in vervulling gegaan al had ik liever gezien dat het gezond verstand de reden was ipv een blessure. Dat gun ik hem ook niet. Lekker (terug) naar Excelsior gaan want voor topvoetbal is hij naar mijn mening niet langer geschikt.

1 maart 2015 om 16:21

Ondermaats, hou toch op joh. De situatie rondom Van Persie in Oranje wordt zo overdreven. Hij is gewoon de topscoorder aller tijden van ons land. In 2010 speelde Van Marwijk een systeem zodat Sneijder kon uitblinken en niet hij, terwijl in 2012 iedereen slecht was. In 2014 had hij gewoon drie doelpunten, wat zeker niet slecht is. Ik vind het feit dat Dost en Huntelaar meer scoren op dit moment, echter wel een goed argument.

1 maart 2015 om 16:23

Oh wauw.. van wekelijks een basisplek bij Manchester United naar Exelsior in de Eredivisie? Het is allemaal wel erg zwart eit bij jou.

Hij kan nog prima op een hoog niveau mee maar niet meer zoals voorheen. Als hij in een goed team speelt en de belangrijkste man is dan kan hij nog wel 15+ goals scoren in iedere competitie. Hij is echter niet meer goed genoeg om het huidige Manchester United te leiden zoals hij dat in Fergie zijn laatste jaar deed. Zijn salaris is ook nog altijd het salaris dat hij kreeg (en waard was) toen hij de beste spits in Engeland was.

Hopelijk komt er in de zomer een spits met snelheid en diepgang. van Persie kan nog wel een jaar blijven dan zolang hij niet iedere wedstrijd 90 mag maken en het niet erg vindt om op de bank te zitten. Volgend seizoen met Rooney, Wilson, RVP en een aankoop als spitsen in de selectie en het lijkt mij prima.

1 maart 2015 om 20:21

Ondermaats is het zeker bij Oranje. Van Persie zoekt altijd naar de diepe bal (die hij dan wil ontvangen) in het Nederlands elftal en dat kan gewoon niet. De meeste tegenstanders staan gewoon met de rug tegen de muur en dan moet je de combinaties aangaan.

Ik zou niet weten waarom ze niet graag daar naar toe gaan ze halen bijna altijd wel een resultaat in Newcastle.

Goude wissel was dat, jammer dat we de wedstrijd daarna op de blaren moesten zitten.

Off: RVP moet lekker met Kuyt terug naar Feyenoord gaan. Goed voor de Eredivisie, en voor onze Europese punten. Anders duurt het niet lang meer voor we onze zekere CL plek kwijt zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren