Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul weigerde aanbod van Chelsea: ‘Ik wilde iedereen het tegendeel bewijzen’

Laatste update:

Tim Krul stelde dit weekeinde met Norwich City promotie naar de Premier League veilig, dankzij een 2-1 zege op Blackburn Rovers. Het betekent dat de 31-jarige doelman na een aantal moeizame jaren terugkeert op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. “Ik ben door een diep dal gegaan. Het duurde alleen al anderhalf seizoen om het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. En om dan zoiets mee te maken”, zegt Krul in gesprek met De Telegraaf.

In de afgelopen jaren kampte Krul met een zware knieblessure, waardoor hij zijn plek onder de lat bij Newcastle United verloor. Via Ajax, AZ en Brighton & Hove Albion kwam de sluitpost afgelopen zomer bij Norwich City terecht, dat vorig seizoen nog als vijftiende eindige in de Championship. “Nu 45 wedstrijden later weet ik wat voor een geweldige beslissing het was om hierheen te komen. Norwich verkocht de beste drie spelers, dus was een plaats bij de eerste tien het doel. We hoopten stiekem op de play-offs.”

“Maar de clubleiding haalt een paar transfervrije spelers op, koopt er nog wat van een miljoen en kijk… Onze teamspirit heeft ons tot onverwachte hoogte gedreven. Ik kan het amper nog geloven: na de zomer ben ik terug in het Walhalla van het voetbal, de mooiste competitie ter wereld”, vervolgt Krul. Hij liet afgelopen zomer een kans om derde doelman te worden bij Chelsea schieten. “Ik wilde iedereen die me in Nederland al had afgeschreven het tegendeel bewijzen.”

“De laatste tweeënhalf jaar heb ik geen training gemist, maar de innerlijke drang om weer wedstrijden te keepen, belangrijk te zijn, was zó groot dat mijn clubkeuze na Brighton, waar ik net als bij Ajax reservekeeper was, goed moést zijn”, stelt de doelman. Naast Norwich City verzekerde ook Sheffield United zich dit weekeinde van promotie naar de Premier League. “Geloof me: ik kan nog jaren mee. We hebben met Norwich geflikt wat niemand mogelijk achtte.”

Snap jij dat Tim Krul Chelsea weigerde?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan beter met Norwich in de PL spelen dan bij dat sfeerloze, neppe Brighton

28 april 2019 om 22:27

Wat is er mis met Brighton? Waarom zou dat een nep club zijn?

28 april 2019 om 22:54

Lelijk stadion, sfeerloos ook. Slechte fans en weinig historie bijvoorbeeld ook. Het is gewoon een club met niet echt iets bijzonders, ze zijn toevallig gepromoveerd in 2017 maar het is gewoon geen club die op het hoogste niveau hoort tbh. Norwich wel veel meer dan

28 april 2019 om 22:57

Niet alles draait om historie. Helaas blijven veel mensen daar toch constant mee bezig.

28 april 2019 om 23:04

Arsenalfanehv, in dat geval zouden bij Arsenal ook maar weinig reden te bedenken zijn waarom ze fans hebben.

28 april 2019 om 23:11

@marseillefan1

Ze zijn in 1901 opgericht. Gaan dus best wel een aardig tijdje mee.

Hun oude stadion raakte ze kwijt toen het financieel erg slecht ging. Het nieuwe stadion oogt futuristisch en heeft een capaciteit van meer dan 30.000 toeschouwers. Kostte maar 100 miljoen euro, dus was vrij goedkoop voor zoveel plaatsen.

Ik zie eerlijk gezegd niet zoveel verschil tussen Norwich en Brighton. Norwich speelde alleen eerder en vaker in de PL dan Brighton. Verder is het stadion van Norwich zwaar verouderd en aan vervanging toe.

28 april 2019 om 23:23

Ja dat kan wel zo zijn maar dat zegt vrij weinig, het oprichtingsjaar. In Engeland zijn de meeste clubs erg oud dus. Dat stadion kan wel nieuw zijn (waar ik persoonlijk niks mee heb) maar dat zegt mij niks, er kunnen er ook aardig wat in, en er zitten er vaak ook wel 30.000 maar de sfeer bij clubs zoals Leyton Orient, waar er een stuk minder mensen zitten en inkunnen is veel beter. Norwich daarintegen heeft een mooi oldschool stadion, betere fans, betere sfeer in het stadion en een grotere historie.

28 april 2019 om 23:36

@Speedy
Hij is zo'n type dat helemaal geil wordt van historische voetbalclubs, wat oké is, en een afkeur heeft aan alles na het jaar 2000 kwam opduiken, wat oké is, en dat keer op keer moet benadrukken, wat minder oké is.

28 april 2019 om 23:40

Geil nog wel 😂😂😂. Ik vind gewoon veel clubs in Engeland mooi met een mooie historie en old school stadion bijvoorbeeld. Ook wel beetje triest trouwens dat ik niks over de kleinere PL clubs mag zeggen terwijl we hier in Nederland alleen maar voornamelijk negatief praten over clubs als Excelsior en Emmen bijvoorbeeld 😏

29 april 2019 om 09:09

Nederland heeft ook volksclubs en clubs die eigenlijk niet zouden misstaan in de eredivisie. Clubs als NEC, GAE, Fortuna Sittard, MVV en Cambuur. In de Championship is niet elke club van het formaat Aston Villa, Leeds United of Bolton Wanderers... Dat zijn gevallen BPL clubs die groot genoeg zijn om terug te keren naar het hoogste niveau.. clubs als Brighton zijn wat minder bekend en hebben dus ook minder aanhang. Waardoor het lijkt alsof het allemaal wat minder is.. maar de liefde wss net zo groot is als bij andere clubs. Het is maar net waar je de nadruk op legt. Ik zie nog altijd liever clubs als Norwich en Brighton in de BPL dan Stoke City

Ik herinner me niet meer dat hij onder contract stond bij Ajax.

28 april 2019 om 22:28

Was ook maar heel even, hij was gehuurd na het vertrek van Cillessen maar toen brak Onana door. Was erg lullig voor hem, hij wilde weer in vorm komen bij Ajax.

28 april 2019 om 22:30

Oja,
Thanks even vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren