Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kroos spreekt woord van dank aan Hitzfeld, Van Gaal, Heynckes en Guardiola

Laatste update:

Toni Kroos nam donderdag officieel afscheid van Bayern München en werd in de middag gepresenteerd als aanwinst van Real Madrid voor de komende zes jaar. De 24-jarige middenvelder zou volgend jaar zomer transfervrij zijn, maar Bayern wilde hem niet gratis laten vertrekken. Men ontvangt nu nog 25 tot 30 miljoen euro voor de wereldkampioen, die zin heeft in zijn avontuur.

/

Kroos vergeet niet hoe goed hij het heeft gehad in Beieren en bedankt iedereen via een uitgebreid bericht op zijn Facebook-pagina. Hij noemt veel medespelers, met wie hij mooie jaren heeft beleefd: Philipp Lahm, Thomas Müller, Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger, Miroslav Klose, Luca Toni en Franck Ribéry. Ook vergeet de aanvallende middenvelder zijn trainers niet.

“Ik heb met buitengewoon goede coaches mogen samenwerken: Ottmar Hitzfeld, tijger Hermann Gerland, Louis van Gaal, Jupp Heynckes. En het vorige seizoen onder Josep Guardiola heeft me ook fantastische ervaringen gebracht. Pep is een geweldig mens, een heel speciale en ervaren trainer. Hij heeft me enorm geholpen en ik ben hem, en Matthias Sammer, heel dankbaar voor het vertrouwen en de waardering.”

Toni Kroos was een van de allerbeste spelers bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nette reactie, ik wens hem veel succes bij Real en hoop dat hij op 6 gaat spelen waar hij constant aan de bal is.

18 juli 2014 om 08:38

Politiek correct zijn is iets wat je wel kan overlaten aan de Duitsers. Goede aankoop voor een redelijk bedrag. Hoop dat Di Maria blijft en dat Kroos of Modric als cm gaat spelen. Toch een mooi middenveld met die drie al is het enigszins aanvallend. Maar dat moet kunnen als Real zijnde

18 juli 2014 om 08:41

Liever aanvallend ingelegd dan verdedigend

18 juli 2014 om 09:59

Iets te aanvallend, ik zou eerder voor Modric-Kroos-Alonso opteren

Hele goede reactie waren er maar meer spelers die dit deden.

Veel succes bij Real Madrid!

18 juli 2014 om 08:50

hij zal het deels menen maar er zal vanuit munchen ook het een en ander ingefluisterd worden

Zo die is binnen nu de rest nog!

Waarom Guardiola? was hij niet een beetje de reden van zijn vertrek, met z'n Thiago

18 juli 2014 om 10:04

Hij vermeldt hem gewoon uit respect, wat heeft natrappen voor zin?

Waarom Kroos halen als je Isco al hebt?

18 juli 2014 om 09:08

Waarom james halen als je Ramos al hebt? Denk even een beetje na zeg, toni is op meerdere plekken inzetbaar en goedkoop.

18 juli 2014 om 11:40

Reageer eens een beetje normaal!

18 juli 2014 om 12:20

Isco en Kroos zijn allebei op hun best op 10, net zoals James btw. Hoewel ik 30 miljoen voor Kroos een koopje vind is het beleid bij Real ver te zoeken.

18 juli 2014 om 12:27

Waarom James willen halen als je Isco, Di Maria en nu Kroos nog hebt.
Alle 4 spelen het best achter de spits. Kroos doet het verdienstelijk in een defensieve rol, maar zijn meest geweldige prestaties en statistieken behaalde hij achter de spitsen. Zelfde geldt voor Isco en DiMaria. James kan ook in de spits of op de vleugel.
Als ik het Real Madrid geruchten lees, dan zit er weinig balans in. Khedira weg, Casemiro weg Di Maria weg. En dan Kroos en James er bij.

18 juli 2014 om 17:38

Isco is niet op zijn best op 10, maar als linker middenvelder in een 4-2-2-2/4-4-2.

En robben dan ???? Volgens mij kunnen ze toch niet door een deur daarzo

18 juli 2014 om 09:05

Moet hij iedereen waarmee hij samen heeft gespeeld opnoemen dan? Met de een kan men beter opschieten dan met de ander. Dat is bij ieder mens zo.

Welke nummer heeft Toni gekregen want via je mobiel zie je het niet duidelijk ?

18 juli 2014 om 11:31

Rugnummer 8

Turk_rezan40, Toni Kroos gaat nummer 8 dragen.

GE-WEL-DI-GE aankoop van Real Madrid! Ben zeer benieuwd. Vind Kroos echt een formidabele spelverdeler die constant vooruit denkt. Zin in het volgende seizoen!

Geoordeeld naar Kroos' kwaliteiten en de prijs is dit een wereldaankoop. Maar in combinatie met de selectie die er al staat vind ik deze transfer wat twijfelachtig. Temeer daar James Rodriguez ook nog lijkt te komen. Alonso heeft nog minstens een goed seizoen in de benen, Modric is de eerste die Ancelotti op het wedstrijd formulier zet en James en Kroos mogen geen van beide banken. Gesteld dat Khedira en Casemiro vertrekken, Di Maria moet wijken voor James (hetgeen zuiver stupide is), zit er altijd een topspeler op de bank en moet de balans wederom worden gevonden. Het aantrekken van zowel Kroos als James lijkt mij een slecht idee

18 juli 2014 om 17:49

Ik moet het nog zien. Duitsers in het buitenland is niet altijd een gelukkige combinatie geweest. Over het algemeen zijn Duitsers meer naar binnen gekeerd dan bijvoorbeeld Nederlanders, waardoor ze in hun thuisomgeving het beste uit de verf komen. Dat kroos een zeer goede speler is staat echter buitenkijf. Of hij flamboyant en glamourous genoeg is voor het marketingcircus real Madrid waag ik echter te betwijfelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren