Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op Schweinsteiger: ‘Maar Van Gaal zal wel blij zijn met zijn spel’

Laatste update:

Paul Scholes speelde jarenlang op het middenveld van Manchester United en gunt zijn ex-club nog altijd het beste, maar schroomt niet om kritiek te leveren op het huidige elftal van trainer Louis van Gaal. Zomeraanwinst Bastian Schweinsteiger laat in de ogen van Scholes veel te weinig zien.

/

De Engelsman is van mening dat zijn opvolger in staat moet worden geacht om een grotere rol te spelen bij man United, zeker in aanvallend opzicht. “Je verwacht meer van Schweinsteiger, een speler die het WK en de Champions League gewonnen heeft”, maakt Scholes duidelijk in de Engelse media. “De kunst is om op het middenveld ruimte te vinden; niet achter je, maar juist om je voorhoede te ondersteunen.”

Dat doet de 114-voudig Duits international te weinig, vindt de clublegende van United. “Er zijn veel te veel passes nodig voordat de aanvallers bereikt worden. Daarom hebben spelers als Wayne Rooney ook zo geworsteld, ze worden niet bediend. Maar Schweinsteiger speelt ballen terug op de keeper en wordt iedere week opgesteld, dus de coach zal wel blij zijn met de manier waarop hij speelt”, schampert Scholes.

Ben je het met Paul Scholes eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ooit zo een belangrijke speler voor duitsland en bayern. Jammer dat hij al over zn top is. Vond hem altijd al een top speler.

25 november 2015 om 11:50

Vond hem ook altijd een topspeler inderdaad. Met de nadruk op vond...want bij Manu vind ik het echt geen schimp meer van de speler die hij bij Bayern was. Kan wat mij betreft zelfs als miskoop worden beschouwd.

Scholes moet coach worden, hij levert zoveel kritiek op van gaal en zijn spelers.

25 november 2015 om 12:08

Dat zal ongetwijfeld ooit wel gebeuren, hopelijk zo snel mogelijk! Ik ben benieuwd hoe hij dit elftal zou laten spelen.

25 november 2015 om 12:25

Hij zou er echt niks uithalen. Kijk wat LVG die mannen allemaal nog moet leren. Zet er dan een onervaren man voor en het wordt een ramp.

25 november 2015 om 19:54

Nou nou, er zitten genoeg ervaren spelers in zijn elftal en al die onervaren jongelingen kiest hij zelf uit. Je doet nu alsof United een vreselijk team heeft en van Gaal er het meeste uitknijpt. Weer van Gaal als een heilige beschouwen. Hij heeft meer dan genoeg geld kunnen uitgeven, maar hoe meer notities hij maakt, hoe saaier hun spel wordt.

Ik denk dat het voor Schweinsteiger gewoon stukken moeilijker is om in dit United te spelen in vergelijking met Bayern of Duitsland. In die twee teams wist hij precies wat hij aan z´n medespelers had, en kon hij in alle rust één tweetjes maken en soms zelfs de 16 in gaan. Nu speel je een Depay of Lingard in en je hebt geen idee wat er gaat gebeuren, en moet je veel meer vieze meters maken aangezien er veel meer balverlies wordt geleden. Misschien dat hij daarom ook minder risico in z´n spel ligt, omdat hij weet dat hij anders weer achter de bal aan mag rennen. Sommige spelers zijn op hun best met hele goede medespelers om hen heen. Ik denk dat Busquets in dit Manchester ook tegen zou vallen in vergelijking met wat hij bij Barcelona laat zien.

25 november 2015 om 11:40

... United balverlies? Ze hebben bijna elke wedstrijd meer dan 70 % balbezit

25 november 2015 om 11:44

Koop je wat voor als het balbezit op je eigen helft is.

25 november 2015 om 11:43

Eens. Tel daar ook bij op dat hij wat ouder is dus het echte vuile werk niet meer goed kan opknappen. Man U had een speler als Vidal moeten halen en een echte top winger + spits. Dan had het er een stuk beter uit gezien denk ik.

25 november 2015 om 11:48

Punt is dat schweinsteiger er ook nooit is geweest voor het vuile werk. Daarvoor had hij spelers als javi martinez, luiz gustavo en van Bommel. In het Duitse elftal had hij kheidira. Schweinsteiger is juist de spelverdeler.

25 november 2015 om 12:53

Nu heeft hij Schneiderlin.

25 november 2015 om 13:18

Schneiderlin komt verdedigend niet in de buurt van de genoemde 3.

25 november 2015 om 11:51

Wat een onzin verhaal. Alsof iemand enig idee heeft wat Robben of Ribéry met een bal gaat doen als je die af geeft.

Denk dat ze bij Bayern gwn heel goed hebben ingeschat dat hij over z'n top was en hem daarom hebben laten gaan.

25 november 2015 om 12:07

Nee maar die zijn veel balvaster, en die kun je veel makkelijker aanspelen.

25 november 2015 om 12:21

Robben is een one trick pony. Trekt naar binnen, dribbelt voorbij 2 a 3 man en schiet met zn linker op het doel.

25 november 2015 om 14:54

Heb je z'n goal van gisteren gemist zeker.

Schweinsteiger was perfect voor Bayern en voor Die Mannschaft. Het Engelse voetbal lijkt allemaal wat te snel te gaan voor hem, wat ook met zijn leeftijd te maken kan hebben. Daarnaast speelt Louis met Utd anders dan destijds met Bayern.

Als Utd met mooi voetbal de punten zou halen die ze nu gehaald hebben, zou er een stuk minder kritiek zijn. Zodra ze een slechte reeks neerzetten zal er pas echt druk op de ploeg komen.

Ik hoop dat ze vanavond wel eens een mooie pot op de mat leggen, meestal is het niet echt vermakelijk om Utd te kijken.

25 november 2015 om 13:44

Ben helaas bang dat het weer niet om aan te gluren wordt vanavond.

Ben het vaak met Scholes eens, maar wat hij nu zegt is onzin. Als er een middenvelder is die de ballen naar voren speelt is het schweinsteiger wel. Verschil is dat er bij Bayern lopers waren, spelers als lewa, mandzukic, Muller die de ruimte zochten. Bij man utd zie ik dat veel minder, te veel spelers die op de bal wachten en dan worden doorgedekt, ja dan moet de bal inderdaad vaker op zij en terug. Dus ik denk dat het eerder aan de tactiek en formatie ligt dan aan schweinsteiger

25 november 2015 om 12:16

Dan heb je hem niet bij United gezien. Hij oogt traag en maakt gigantisch veel overtredingen. Scholes heeft hier gelijk. Hij brengt weinig.

25 november 2015 om 12:47

Dan moet je eens wat vaker man united kijken, natuurlijk speelt United niet zo aanvallend als Bayern maar Schweinsteiger is alsnog de speler die altijd eerst kijkt of hij naar voren kan passen en dat doet hij ook vaak. Scholes laat in zijn analyses dan alleen zien wanneer Schweinsteiger dat niet doet, maar zo kan je over iedere speler praten. Je zou Scholes moeten vragen wie er beter is: Carrick of Schweinsteiger en dan zal hij gegarandeerd Carrick zeggen, terwijl juist Carrick dit seizoen enorm matig speelt. De meeste united fans zien ook liever Schweinsteiger dan Carrick. En dit geldt trouwens ook voor Arsenallz, Schweinsteiger brengt enorm veel balans op het middenveld samen met Schneiderlin, het is niet voor niets dat juist het middenveld er zo goed staat bij United. En gigantisch veel overtredingen? Wat een grap

25 november 2015 om 14:22

Hij maakt wel veel overtredingen, daar heeft hij helemaal gelijk in hoor. Het is alleen inderdaad jammer dat Scholes alleen de zwakke punten er aldoor uit pakt. Daarnaast over dat van Carrick en Schweini; Carrick speelt niet enorm matig, hij speelt hetzelfde als altijd alleen op een wat oudere leeftijd. Iets stroever en minder gestroomlijnd, alleen hij is altijd een onopvallende motor geweest in United. Ik zou zeggen dat ze beide op hetzelfde niveau zitten, maar vooral omdat ze niet te vergelijken zijn. Carrick is de man die alles van te voren aan ziet komen en het hele spelletje leest en het uit laat voeren, daar Schweini het erna ziet en het daadwerkelijk gaat uitvoeren met de rest.

Nu ben ik liefhebber van Man U, maar wat een zeikwijf is die Scholes zeg, heeft werkelijk op alles en iedereen binnen Man U wat aan te merken.
Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

Vind het nu toch wel een beetje kinderachtig worden dit. Iedere keer als Scholes iets zegt, moet er even snel achteraan dat Van Gaal er wel tevreden mee zal zijn. En iedere keer als Van Gaal iets zegt, moet er snel achteraan dat Scholes wel weer kritiek zal hebben...

Wat een onzin verkoopt Scholes hier. Schweinsteiger speelt uitstekend bij United, bewaart juist de rust achterin. Hij is niet de man die creatief moet gaan lopen doen voorin, daar zijn Herrera, Mata, Depay, en Lingard voor. Schweinsteiger is het verbindingsstuk tussen defensie en aanval, en dat doet hij prima. Speelt tot nog toe gewoon erg goed voor United. Vergeet niet dat hij met een blessure kwam, en nu pas topfit begint te raken.

25 november 2015 om 12:17

Schweinsteiger moet een stofzuiger naast hem zodat hij het spel kan verdelen.

Paul Scholes is tot nu toe alleen maar negatief maar als je bovenaan staat zullen er toch ook wel dingen goed gaan, toch? Benoem dan ook eens positieve zaken

25 november 2015 om 12:52

Als je in de CL zo slecht speelt zegt dat ook wat over het voetbal. Een club als United mag nooit verliezen van Psv.

25 november 2015 om 13:03

Verliezen van PSV deden ze aantal jaar geleden ook

Wanneer snapt Scholes dat van Gaal een andere soort voetbal laat spelen als Ferguson. Dat is toch niet zo moeilijk? Vandaar veranderen ook de individuele taken van de spelers.

Denk dat Louis net wil dat Sjweini zo speelt, en dit niet van Sjweini zelf uit gaat

Word een beetje moe van die man... Alleen maar kritiek leveren op alles en nog wat... Laat Louis lekker Zijn ding doen hij is nog geen half jaar bezig... Als die over een jaar niks gepresteerd heeft mag je klagen maar nu gewoon lekker je mond houden

Ik vind Paul scholes zeker een legende van Manu en vind ook zeker dat hij moet worden opgenomen in de trainersstaff van Manu, maar hij pikt er nu 1 speler uit terwijl in het algemeen de aanvallers van Manu niet goed worden bereikt en de aanvallers ook niet goed genoeg vrijstaan. Ik denk dat dit meer een team probleem is dan alleen Schweinsteiger. Echter dit moet wel worden opgelost.

Bij Bayern is het natuurlijk wel een stuk makkelijker. Dat team is op alle posities vier klassen beter dan waar hij nu mee speelt. Natuurlijk is Schweini's misschien net voorbij, maar je kan moeilijk van hem verwachten dat hij zo'n kleurloos team in zijn eentje op sleeptouw neemt.

Als we het gaan hebben over iconen en legendes die momenteel voor te weinig aanvoer zorgen, zullen we dan even een boekje open doen over je goede vriend Rooney, Scholesy?

Begin Paul Scholes een beetje zat te worden. Alleen maar kritiek op United. We staan 2e in de competitie en als we vanavond winnen gaan we naar de 8e finales, zo slecht gaat het dan toch niet?

Zielig ventje die Scholes. Had waarschijnlijk gehoopt op een baantje bij Louis, ipv daarvan verdient hij z'n centen door wraak te nemen op King Louis. Erg zwak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren