Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op fenomenale Hart: ‘Wat had hij te vieren, waarom was hij blij?’

Laatste update:

Joe Hart keepte woensdag de wedstrijd van zijn leven tegen Barcelona. De doelman van Manchester City voorkwam met een aantal reddingen een ruimere nederlaag, maar Paul Scholes heeft zich desondanks aan de Engelsman gestoord. Dat schrijft de oud-middenvelder in zijn column in The Independent.

/

‘Hij heeft een paar goede ballen gepakt en zonder hem was het ongetwijfeld veel slechter afgelopen voor City, maar ik kon het beeld van een blije Hart maar niet uit mijn hoofd krijgen. Tot het einde van de wedstrijd bleef hij na iedere redding glimlachen en gaf hij boksen aan zijn verdedigers”, aldus Scholes.

“City was met 1-0 aan het verliezen! Ze werden uitgeschakeld in de Champions League! Wat had hij te vieren? Dat ze niet met 5-0 verloren?”, vraagt de voormalige Mancunian zich hardop af. Hart gaf na afloop van de wedstrijd toe het ‘best druk’ te hebben gehad.

Vind jij de kritiek van Paul Scholes aan het adres van Joe Hart terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op een bepaald moment heb je door dat je niet goed genoeg bent en besef je dat,
als je al niet mag blij zijn dat je zelf goed hebt gespeeld...

20 maart 2015 om 23:14

Hart heeft heel veel kritiek gehad, gezeik gehad en "hij kon niet keepen". Die lach was voor iedereen die op hem haatte en iedereen die hem steunde.. heel de wereld keek en dan keep je zo, genoeg reden om te lachen!

21 maart 2015 om 18:03

Die Paul Scholes is gewoon al tijden gefrustreerd dat Manchester United tegenwoordig zo zooitje is, en daarom maar afgeven op Manchester City.
Hart verdiend complimenten en geen kritiek. Het staat beter om met 1-0 te verliezen dan met 5-0!!

Wat een onzin. Hij hield ze toch in de wedstrijd met zijn reddingen. Of mag je ook niet juichen als je de 1-1 maakt als dat op dat moment nog niet genoeg is.

20 maart 2015 om 20:38

Inderdaad spijker op zijn kop. Totale inhoudsloze kritiek van Scholes.

20 maart 2015 om 20:52

Ik begin echt een hekel te krijgen aan gepensioneerde topvoetballers. Azijnzeikers allemaal

20 maart 2015 om 20:55

Die Scholes lijkt mij erg verbitterd op dit moment, naar alles en iedereen kritiek uiten omdat die graag in de krant wil staan

20 maart 2015 om 20:59

Scholes is de laatste tijd wel de grootste azijnzeiker, lees alleen maar kritiek van hem.

21 maart 2015 om 19:57

Echt he.. vooral Scholes man man man, zijn hele carriere te schijterig om ook maar een interview te geven.. en nu lekker als "analist" alles onder een vergrootglas leggen.. stuk verdriet.

20 maart 2015 om 21:06

Geweldige reactie!

Ze wisten dat ze niet door zouden gaan en hij keepte de wedstrijd van ze leven denk ik hij heeft city gered van een pakslag tuurlijk ben je dan happy zelfs saurez gaf hem nog een boks van nice redding. Scholes is een beetje raar hahahahahah

Die scholes blijft maar rare kritiek hebben

21 maart 2015 om 07:33

Niet alleen Scholes, maar ook Carragher en Roy Keane.

Ik zie het ook niet als vieren als in de zin van feest....
Gok dat het meer een gevoel was, waarin hij uitte dat hij blij was dat Barca zoveel kansen miste, en hij zich kon onderscheiden.....

Hoezo mag Hart niet blij zijn met zijn uitzonderlijke prestaties die wedstrijd? Tuurlijk voetbal is een teamsport, maar je werkt ook individueel aan je carrière! Grote kans da als Hart in de CL nog meer van zulke games keept, dat hij het hogerop kan zoeken!

20 maart 2015 om 20:42

Zoals welke club? Denk dat hij wel goed zit bij city. Goed team, speelt om de prijzen. Leuk salarisje, wat wil je nog meer

20 maart 2015 om 21:03

Ik denk dat hart niet naar een andere club hoeft te gaan, is gewoon een goeie keeper voor city

Wat een bromsnor is die Scholes... Je kan ook zeggen dat ie plezier in z'n werk heeft gehad... vond het ook wel mooi dat Suárez Hart een hand/knuffel gaf nadat hij een weer een redding had verricht. Respect. Zelfs Suárez had het.

Als hij na elk schot op doel zijn verdedigers uitschold zal het moraal al helemaal instorten en kreeg hij het nog drukker. Ik snap de kritiek van Scholes niet zo.

20 maart 2015 om 21:31

Scholen gaat vast door een vechtscheiding offzo. Altijd moet hij kritiek hebben, zoals op de shirtwissel v Ozil, die ijzersterk speelde waardoor hij, net als bij Hart, geen kritiek op de prestatie kon hebben.

Hij geniet gewoon van het spel, mag dat niet? Sjonge jonge wat een zeikerd.

Ik word een beetje gek van scholes. Was een geweldige voetballer, maar sinds hij gestopt is en.voor de tv werkt heeft hij constant commentaar op wie dan ook. Zo komt hij een beetje in negatief daglicht te staan vind ik

Ik zou nooit blij zijn met een verlies, al keep je een wereldpartij, zou ik echt niet blij kunnen zijn.

Wat is er mis met een beetje plezier hebben in je vak? Of je nou verliest of niet. Daarnaast pepte hij ze daarmee ook op.

Scholes is gestopt met voetballen en opeens heeft hij op iedereen kritiek

Tja ze bedelden ook om het shirtje van Messi .
Droevig toch zo een miljoenenclub .

Scholes is echt hoofdpijn. Hart mag gewoon trots zijn op zijn prestatie.

De oude man begint ook een typische oude man te worden, jammer. Hart deed het geweldig en hij mag simpelweg trots op zichzelf zijn, ook tijdens de wedstrijd.

Die paul scholes wat was ie anti-pers als speler zeg....en nu komt als columnist 8x per week op vz....pdff....was een heerlijke voetballer trouwens. ...behalve in coaching

Droeftoeter die Scholes.

Pfff was mooie voetballer die Scholes. Maar als hij zeurt doet hij dat ook jaar lang non-stop volgens mij. Zeur, zeur, zeur, zeik, zeik. Ga naar huis, zet TV aan en geniet van knappe saves.

ik snap wel dat scholes kritisch is, hij speelde bij united en haat city hahahah

Het united hart van scholes klopt nog steeds. Jaloezie ten top.

Heeft Scholes wat azijn gedronken bij het ontbijt? Het is al ver gekomen als je al niet meer even mag lachen bij een topprestatie op het hoogste niveau.

Ik begrijp de kritiek van Scholes helemaal. Je zou bijna medelijden krijgen met de Engelse ploegen, alsof ze de underdog zijn, terwijl ze in de realiteit doorgaans over exponentieel meer geld beschikken dan de teams waar ze het tegen opnemen.

20 maart 2015 om 21:34

Ach hou toch op.. Als keeper in zo een wedstrijd zit je vol adrenaline en hij stopt achterelkaar waardoor het nog meer gepusht wordt

20 maart 2015 om 21:42

Saudade, lees mijn reactie hieronder. Dit is juist een rare actie van Scholes ipv andersom. Hart deed niks fout, emoties kun je op zulke momenten niet zelf in de hand houden.

Scholes, geweldig als speler maar soms oh zo ondoordacht als analist/criticus.. Zoals hij erover praat lijkt het alsof hij heeft lopen juichen en springen na de wedstrijd. Hij speelde een heerlijke pot en ondanks de nederlaag zou ieder mens daar van genieten. Dat hij zijn verdedigers een 'boks' geeft is puur omdat het zonder zijn redding(en) had kunnen afstormen op een debacle. Zou raar zijn als hij de verdedigers boos op hem worden ipv een bedankje.

Als je het als keeper heel druk hebt en alles lukt dan ben je blij ja. Maar het is nooit een goed teken als de keeper het heel druk heeft. Moeilijke situatie.

Scholes zegt het gewoon goed. Dit is gewoon een gebrek aan de juiste mentaliteit. Scholes en nog een paar anderen in het Manu van de jaren 90 haden wel de juiste mentaliteit zoals ook net die duitse spelers die in Nederland nogal impopulair zijn. Jeremies en Effenberg bijvorbeeld. Kahn zou nooit zijn verdedigers een "boks" hebben gegeven in een dergelijke situatie. Eerder een pak slaag.

Het gaat om het teamsucces en om het bereiken van doelen - en alleen maar daarom. Persoonlik succes is niets waard als het teamsucces er niet is.

Meneer scholes gaat je geen reet aan. Hart heeft goed gekeept.

Beste man heeft gelijk !!! Verlies je , dan hoor je de pee in te hebben ! Heb mij food geergerd aan een Leverkusen ,dat enkele jaren geleden als een stelletje kleine kinderen , na een dik verlies achter het shirt van Messi aan rent, walgelijk !!!

Scholes en al die andere oud-Engelse spelers doen wel vaker merkwaardige opmerkingen, dit is er ook weer zo een. Als hij die ballen doorliet, had een goed resultaat toch helemaal van de baan geweest? Wat moet hij dan doen? 'He wat vervelend, ik stop een bal en we staan achter, bah!'

Die Scholes moet niet zo zeveren. tuurlijk ben je blij dat je als keeper je team op de been houdt tegen Barcelona.

Scholes heeft gewoon gelijk. Je gaat toch niet happy doen als je aan het verliezen bent.

Het valt me wel op dat die telkens spelers van directe concurrenten van man u bekritiseerd...

Hij had dus beter gewoon zuur kunnen kijken en tegen zijn teamgenoten moeten zeggen, ach jongens, we kunnen niet meer winnen joh. Gewoon sip naar de grond kijken en niet te veel je best meer doen.

Hart hield City gewoon tot het einde in de race. Het is dat die penalty er niet in ging, maar anders was het gewoon nog spannend geworden vlak voor tijd. Al had ik City ook dan niet door zien gaan, maar dat terzijde.

Scholes, Neville en Carragher, je wordt er gek van!

Hij had plezier in het spelletje, wat is daar mis mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren