Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kritiek mag geen prikkel zijn, wij moeten ons daar niets van aantrekken'

Laatste update:

Het Nederlands elftal verraste dinsdagavond met een 2-0 overwinning op Spanje en hield het eigen doel dus ook schoon. Bondscoach Guus Hiddink zei vooraf voor de camera van SBS6 ‘geen naïviteit’ in de verdediging te willen zien en zal dus tevreden zijn geweest over de eindstand.

/

Spanje kwam immers niet tot scoren, maar de ploeg van Vicente del Bosque kreeg wel degelijk enkele mogelijkheden. Dat weet ook Bruno Martins Indi: “Er was één momentje met Pedro Rodríguez. De bal bleef haken, daar verkeek ik me op. Die naïviteit die wij zouden hebben met verdedigen is weer een thema aan het worden. We verdedigen als team, je kunt niet één linie of één persoon de schuld geven van iets.”

Martins Indi zegt in het interview met Metro blij te zijn dat hij zich met Oranje heeft kunnen herstellen van de eerdere teleurstelling tegen Turkije (1-1). De kritiek van buitenaf heeft Nederland echter niet op scherp gezet, zegt de speler van FC Porto: “Dat mag geen prikkel zijn. Wij moeten ons daar niets van aantrekken.”

Zou jij Bruno Martins Indi in de basis zetten bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem echt een matige verdediger. Niet voor niets is hij bij Porto naar de bank verwezen. Het is echt te hopen dat Vlaar snel terugkeert of dat een Rekik of Hoedt (beide linksbenig met veel potentie mi ) zich snel gaan ontwikkelen.

1 april 2015 om 19:03

Hij is op de bank gezet omdat de coach vriendjespolitiek speelt met een landgenoot(spanje)

1 april 2015 om 19:06

Of gewoon afstappen van het idee dat je een links en rechtsbeen in het centrum moet hebben omdat we die luxe gewoon te vaak niet hebben.

Gewoon de 2 beste centrale verdedigers in het centrum en hopen dat we in de toekomst continu de luxe hebben dat we een links en rechtsbeen er neer kunnen zetten.

1 april 2015 om 19:10

Dat zeg ik in principe ook. Het liefst gewoon Vlaar en De Vrij in het centrum en die zijn beide rechtsbenig, want op dit moment kan het niet anders. En daarnaast hoop ik dat Rekik en/of Hoedt zich snel gaan ontwikkelen, want die twee zijn mijn inziens in potentie de beste linksbenige centrale verdedigers. Alleen zijn die twee op dit moment helaas nog niet genoeg voor Oranje.

1 april 2015 om 19:19

Ze hebben het in zich.
Maar de vraag is of het er uit komt.
Op dit moment zie ik zowel hoedt als rekik niet de stappen maken.
En blijven ze hangen in hun groei.
Ook ik zie ze als potentiële oranje spelers.
Maar aan de ene kant denk ik ook van net niet.

Grootste LCV talent is kongolo.
Kongolo zie ik als onze toekomst Lcv.
Samen met de vrij er naast.
Van beek als backup..

en ik kijk niet Door een Feyenoord bril maar ik vind Feyenoord gewoon betere en in potentie betere verdedigers opleiden en hebben.

Ik vind bijv ook dat cillisen hoort te keepen.
En ben ik echt gecharmeerd van klaassen.

1 april 2015 om 20:57

Dat gehamer dat je altijd een rechtsbenige en een linksbenige speler moet hebben in het centrum is toch ook niet zo relevant meer tegenwoordig. In het hedendaagse voetbal staan er op de rest van je flanken ook genoeg spelers aan de 'verkeerde' kant, en je tegenstanders staan ook vaker in spiegelbeeld tegenover je dan 'hoe het zou horen'. Dus ik zou er idd niet al te veel waarde aan hechten. Gewoon je beste 2 centrale mannen opstellen.

1 april 2015 om 21:16

@SoaLoko-FR : Ben het helemaal met je eens, ook m.b.t. Cillessen en Klaassen. In potentie is De Vrij-Kongolo een fantastisch duo. Goede combinatie van links- en rechtspoot en tevens van inzicht, opbouw en kop-/ duelkracht. Op dit moment zie ik het liefst De Vrij met Vlaar in het centrum en Veltman en Martins Indi of Kongolo als backup. Van Rekik had ik hoge verwachtingen, maar hij is nog niet klaar voor het grote Oranje. Dít zou mijn favoriete opstelling zijn wanneer iedereen fit en beschikbaar is. (zie opstelling)

Cillessen
v.d. Wiel
De Vrij
Vlaar
Blind
Robben
Klaassen
Strootman
Afellay
Huntelaar
v. Persie
1 april 2015 om 19:13

Sorry hoor, maar natuurlijk dat wij niet zien hoe hij op de training presteert.
Maar gebaseerd op de wedstrijden waar hij in de basis heeft gestaan, heeft die het gewoon uitstekend gedaan, nagenoeg geen fouten.
Dat was ook wel in de CL te zien.

Vlaar is ook niet alles eh.
Heeft ook genoeg minpunten.
En dan heb je het over rekik en hoedt.
2 spelers die op dit moment echt stil blijven staan in hun groei.
natuurlijk kunnen zij groeien maar dat kan BMI ook nog
Vergeet niet dat BMI ook pas 23 is.

Ik moet je nageven dat hij nooit 90min gefocust is. En een stuk meedogenloosheid mist.
Maar nogmaals hij is ook pas 23

Het is lekker dat we van spanje gewonnen hebben, maar in mijn ogen is dit geen herstelling van turkey. Want turkey was veel malen belangrijker dan de wedstrijd spanje.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren