Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer: ‘Degene die dat zei was volgens mijn informatie een gokverslaafde’

Laatste update:

Bijna was Michiel Kramer van ADO Den Haag naar Baniyas in het Midden-Oosten vertrokken, maar deze week rondde Feyenoord de overgang van de spits af en dus gaat Kramer in zijn geboortestad Rotterdam in De Kuip voetballen. De goalgetter werd ook in verband gebracht met Brentford, maar de club van trainer Marinus Dijkhuizen zag al in een vroeg stadium af van de komst van Kramer.

/

Brentford maakt onder meer in het transferbeleid veel gebruik van statistieken en bij de doelpunten van de ADO-topscorer zou te veel sprake zijn geweest van toeval en geluk. Kramer kan daar niets mee; hij benadrukt dat hij uit geen enkele vrije trap of penalty gescoord heeft. “En ja, diegene die dat daar heeft gezegd, was volgens mijn informatie een gokverslaafde”, laat de spits weten aan het Algemeen Dagblad.

“Die zegt dan dat ik niet goed genoeg ben voor die club? Hoe serieus moet ik die gozer nemen? Een geluksgoal is in mijn ogen een doelpunt waarbij een keeper een fout maakt. Niet als je een bal in de kruising kopt”, vindt Kramer, die voorts reageert op de vraag of hij Brentford überhaupt had zien zitten. “Nee. Ik ben naar Feyenoord gekomen om te doen waar ik goed in ben. En dat is het maken van doelpunten.”

Denk je dat Michiel Kramer een goede spits was geweest voor Brentford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Kramer nu al een sensatie met zijn uitspraakjes enzo.

12 augustus 2015 om 13:19

Hij kan zo bij VI aanschuiven als je nagaat hoeveel berichten er tegenwoordig over Kramer op VZ komen. Is niet op z'n mondje gevallen inderdaad.

12 augustus 2015 om 13:20

Ik vind hem juist gigantisch nep. Probeert continu zieltjes te winnen en de stoere jongen uit te hangen. Had een goed afgelopen seizoen, uitstekend zelfs. Maar dat mensen hem 'even' 25 goals toeschrijven en Oranje in praten is lachwekkend. Kans is zeer aanwezig dat dit een 'seizoensvlieg' is geweest.

12 augustus 2015 om 13:22

Ik ben het met je eens Diego_forlan! Hij heeft inderdaad 1 goed seizoen gedraaid, maar laat het maar zien bij een grotere club, waar veel meer druk heerst.
In Nederland kan je na 5 goede wedstrijden al een uitnodiging krijgen, blijkt wel. Hoeveel spelers zijn er wel niet de laatste 10 jaar tot maar 1 interland gekomen.

12 augustus 2015 om 13:30

Kramer is echter dan 98% van de profvoetballers die alleen van te voren ingeprogrammeerde antwoorden geeft. Kramer heeft schijt aan heilige huisjes en zogenaamde meninkjes van oud voetballers.
Dat van die 25 doelpunten en Oranje heeft hij naar mijn weten niet zelf gezegd. Sterker Kramer wilde geen doelpunten aantal noemen wat hij zou gaan scoren dit seizoen. En Oranje gaat Kramer nooit halen, laat hem eerst maar eens basisspeler van Feyenoord worden.

12 augustus 2015 om 13:35

Oranje? Dan kunnen we wel kappen met zn allen.. Ik gun hem het beste hoor, maar daarvoor is hij gewoon niet goed genoeg

12 augustus 2015 om 14:44

Als Narsingh in oranje kan spelen waarom hij niet, want narsingh is ook niet oranje waardig! Of heb ik daar ongelijk in? Indd laat hem maar eerst zijn voetjes spreken bij een topclub als feyenoord. Maar je hebt gelijk dat we rustig aan moeten doen met iedereen de hemel in te prijzen en maar oranje oranje te roepen.

12 augustus 2015 om 14:58

Hij zal wel echter zijn dan de meeste voetballers, maar dat laat dan ook in elk interview horen, daar word ik nu al een beetje moe van!

12 augustus 2015 om 15:47

Narsingh heeft toch wel iets meer laten zien Kramer toch?

12 augustus 2015 om 15:55

Narsing meer laten zien, hij kan harder lopen maar verder ......
Kramer kan kansen beter afmaken.
Beide behoren natuurlijk niet in het Nederlands 11-tal.

12 augustus 2015 om 16:08

Echter? Die jongen kraamt voortdurend volslagen onzin uit. Die voorgeprogrammeerde verhaaltjes zien niet interessant, maar Kramer zegt nog minder zinnigs. Als je de eigenaar van Brentford en Midtylland volgens eigen informatie(?) een gokverslaafde noemt, kan je beter voortaan helemaal geen interviews meer geven..

12 augustus 2015 om 16:22

@tornado,

Je kunt zeggen dat ze beide niet in Oranje horen, maar als je dan zou moeten kiezen tussen 1 van beide, dan is de keus toch heel duidelijk lijkt me?

Meneer Kramer: 27 jaar oud. Scoort vaker minder dan 10 goals dan meer dan 10 goals per seizoen. En dan heeft hij de meeste wedstrijden nog wel in de eerste divisie gespeeld.
4 seizoenen Volendam: 39 goals.
2 seizoenen Ado: 7 en 17 goals.
Dus met die doelpunten valt het wel mee allemaal.

Narsingh heeft inmiddels 70 duels PSV achter zijn naam staan. Heeft al wat Nederlandse hoofdprijzen en 12 interlands.

Die doet het toch wel een tikkeltje beter lijkt me.

12 augustus 2015 om 16:56

Narsing speelt bij Psv omdat hij 1 goed seizoen bij Heerenveen gehad heeft. Narsing is net zo min Oranje materiaal als Kramer. Narsing heeft bewezen geen Psv materiaal te zijn Kramer moet nog bewijzen een meerwaarde te zijn voor Feyenoord.

12 augustus 2015 om 17:31

Oke, dan is er geen verschil tussen aardig presteren bij Heerenveen en Psv(kampioen). En aardig presteren bij Volendam (1ste divisie) en Ado.

12 augustus 2015 om 19:19

Aardig presteren, man ik hoor Psv supporters al twee seizoenen klagen over Narsing, Narsing is absoluut niet goed genoeg voor PSV maar jij vindt van wel, prima je ben wel 1 van de weinige.
Kramer moet nog bewijzen of hij de top van de eredivisie aankan, Narsing heeft inmiddels bewezen dat hij speelt bij gebrek aan beter.

12 augustus 2015 om 13:39

@ Hans Ulrich Pe
Volgens mij heeft Feyenoord vooral behoefte aan een speler die sensationeel is met zijn voeten (daden), en niet met sensationele uitspraken (woorden).

12 augustus 2015 om 16:15

Maar een Kazim Richards vindt men al snel arrogant......

12 augustus 2015 om 16:24

Als Kramer zo in het nieuws blijft komen. (bewust of onbewust) gaat men Kramer ook vanzelf arrogant vinden.

De toekomst zal uitwijzen wie er juist heeft. Zelf geloof ik in de strategie die Brentford aan houdt. Ik zeg niet dat Kramer een slechte spits is maar dat het voor hem lastig wordt om nog een seizoen zoveel doelpunten te maken.

12 augustus 2015 om 13:47

Statistieken zijn natuurlijk heel interessant, maar het mooie aan sport is dat ze niet altijd tellen. Ik denk dat weinig statistieken 4 jaar geleden voorspelden dat Pelle 50 goals in twee jaar zou maken bij Feyenoord en dan een transfer naar de PL zou maken waar hij het ook weer goed zou doen.
Qua Kramer moeten we het inderdaad echt afwachten.maar goed geen enkele transfer is risico-loos.

12 augustus 2015 om 14:17

Misschien qua doelpunten waren de statistieken van Pelle niet goed maar gecreëerde kansen wellicht wel. Dit heeft hij uiteindelijk gecombineerd met het maken van doelpunten. Maar Kramer had te weinig kansen om zoveel doelpunten te komen. Dat betekent dat hij of een hele goede spits is, Europese top zeg maar want zo hoog was zijn kansen om goals statistiek, of hij heeft veel geluk gehad. Ik denk dan eerder het tweede.

12 augustus 2015 om 15:00

dus als je veel scoort uit relatief weinig kansen heb je geluk?
vreemde redenatie hebben ze bij Brentford.
Dat betekent juist dat hij weinig kansen mist en met meer kansen juist nog meer gaat scoren.
Wat Kramer zegt is helemaal waar, een fout van de keeper is geluk maar een schot in de kruising niet of in ieder geval minder.

12 augustus 2015 om 17:56

Je kan het zien als een kwaliteit dat hij weinig kansen nodig heeft, maar dit is pas zijn eerste seizoen waarin hij wist te scoren. Ik heb ook sterk de neiging om hem als een eendagsvlieg te zien. Vorig jaar wist hij vaak te scoren, maar ik betwijfel of het hem weer lukt. Brentford had dezelfde twijfels blijkbaar.

12 augustus 2015 om 19:04

Ach natuurlijk is het onzeker dat hij het goed gaat doen, maar die zekerheid heb je nooit, kijk maar naar Di Maria. Er zijn natuurlijk ook meerdere factoren die gaan meespelen.
Een snelle goal kan vertrouwen geven. Als hij drie wedstrijden niet scoort is de druk hoog en hoe gaat hij daarmee om. Hoeveel vertrouwen geeft GIO hem dan nog? Hoe goed gaat Elia spelen en hoe vaak geeft Kuyt een goede voorzet.
Al die dingen weten we niet, dus niemand kan zeker weten. Ach dat maakt het alleen maar spannend en leuk om te volgen hoe hij het gaat doen. Anders hebben we in ieder geval Kazim nog achter de hand, maar ik kan me niet voorstellen dat hij het slechter gaat doen als Kazim die gewoon geen afmaker is.

Kramer gaat wel een beetje naast zijn schoenen lopen?? Zelfvertrouwen of niet.... Laat het hem eerst maar eens zien bij Feyenoord. Het klopt dat hij erg mooie goals heeft gemaakt, maar grotendeels is het ook wel aardig geluk en in de vorm waarin hij stak dat alles lukte. Maar hij doet nu alsof het allemaal bewust is geweest. Laten wij dit seizoen kijken of het klopt dat hij net zulke goals kan maken als vorig jaar het geval was.
Als je een paar wedstrijden op rij niet scoort in de Kuip ben ik benieuwd hoe hij presteert onder druk.

12 augustus 2015 om 14:01

Zelfvertrouwen heb je nou eenmaal nodig in de top, anders redt je het niet. Ik vind het daarom wel goed dat hij van zich af bijt als hij zulke kritiek krijgt. Maar natuurlijk moet hij vooral zijn voeten gaan laten spreken.

Het is inderdaad vooral afwachten of hij de druk aankan. maar ook hoe goed Elia, Bilal en Kuyt en de rest het gaan doen. Die moeten hem in de positie brengen. Normaal gesproken zal hij er zeker 15-20 moeten kunnen maken, maar het kan ook meer of minder zijn, aangezien het van veel factoren afhangt.

12 augustus 2015 om 14:06

Ik denk meer een Rotterdammer die op zijn Haags is groot geworden.

12 augustus 2015 om 15:01

hij zegt helemaal niks verkeerds en heeft helemaal gelijk in wat hij zegt.
De redenatie dat hij geluk had omdat hij maar weinig kansen nodig had slaat helemaal nergens op.

Hoop dat hij zondag gaat spelen. Denk wel dat hij zeker 15goals maakt en hopelijk nog meer. Alleen dat ligt ook aan de flank spelers

12 augustus 2015 om 14:07

Eerst vanavond tegen Jong Heerenveen.

12 augustus 2015 om 15:02

ik denk wel meer dan 15, minimaal 25.

Baniyas wel zien zitten en Brentford niet. Lekker geloofwaardig Kramer.

12 augustus 2015 om 13:32

Vind je dat echt zo vreemd? Ik denk dat Baniyas 4x zoveel betaalt als Brentford. Voor een dergelijk bedrag zullen heel veel mensen Baniyas zien zitten. Dat hij zegt dat hij Brentford niet zitten nadat Brentford hem even afserveert is ook niet zo gek toch?

12 augustus 2015 om 14:13

Waarom niet geloofwaardig? Miljoenen in de zandbank met lekker weer en makkelijk voetballen of wat minder verdienen in een veel zwaardere competitie?

12 augustus 2015 om 16:04

Jawel hoor, temperaturen boven 40 graden lekker weer noemen. Bovendien heeft Brentford hem geen aanbieding gedaan, dus we weten niet wat hij bij Brentford had kunnen verdienen.

12 augustus 2015 om 18:21

Daar wen je zo aan. Luchtvochtigheid is daar totaal anders. Verzin nog meer dingen om te haten .

12 augustus 2015 om 16:01

Kramer heeft zelf ook gewoon aangegeven voor het geld te kiezen bij baniyas. Zijn redenatie was dat die zijn vrouw en kind moest kunnen onderhouden en dat ze daar nu een maal heel veel geld verdienen. En dit zal dus niet het geval zijn geweest in Engeland en koos die dus voor Feyenoord

Matthew Benham is er anders verdomd rijk mee geworden met z'n "verslaving". Tsja, Kramer is beter dan Te Vrede maar ik zie toch echt niet de vaste spits van Feyenoord in 'm. Vraag me af of er uberhaupt nog wel rek in zit (idem met Van der Heijden en Botteghin).

Kramer heeft altijd wat te zeggen..
Gokverslaving?? Die gokverslaving heeft in Matthews goed uitgepakt want hij is wel behoorlijk rijk geworden. En ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen dit seizoen bij Feyenoord, we hebben nu wel een K3 aanval ( geloof niet dat ze allemaal tegelijkertijd gaan spelen).

Ik vind het knap wat die gozer presteerd. Als je uit de kelder van het Nederlandse profvoetbal komt en je weet op te werken naar je favoriete club uit je geboortestad kan ik niets minder dan respect voor opbrengen.

Bij me cluppie heb je het heel goed gedaan en ons bevrijdt van een nare degradatiespook. Nu lekker knallen bij Feyenoord. Als je maar niet vergeet het doel te missen wanneer je tegen ado speelt !

12 augustus 2015 om 15:08

Dan maakt die keepert van jullie toch gewoon weer gelijk.

Ik geloof niet dat kramer het waar kan maken en brentfort zit er niet ver naast want kramer heeft maar 2 of 3 doelpunten zelf gecreëerd vorig seizoen en feyenoord twijfelde eerst nog om hem te kopen omdat die miss niet goed genoeg zou zijn

12 augustus 2015 om 15:05

Ten 1e heeft hij juist wel veel mooie doelpunten gemaakt en dus zelf gecreëerd.
Ten 2e hoeft een spits niet perse zelf doelpunten te creëren maar is het juist belangrijk om een spits te hebben die de kansen afmaakt. Dat misten we vorig jaar.

12 augustus 2015 om 17:06

Toch raar dat iedereen twijfelt aan hem dan

Brentford doet het anders prima met het minste inkomsten en desondanks prima prestaties, qua omzet waren ze te vergelijken met clubs van de onderkant van een divisie lager.
Zijn Denemarkse club is ook kampioen geworden en hij is juist rijk geworden met gokken.

Eerst leek Kramer me heel wat, maar inmiddels valt hij me inderdaad een beetje tegen, iets wat ik niet verwacht had.

Redelijke spits, maar een persoonlijkheid waar je van kotst. Ik vind deze uitspraak nog redelijk meevallen, kan je nagaan. Daarnaast moet hij niet denken dat hij zo geweldig is. Bedien hem goed en hij maakt ze wel, maar ik vind het ivm Te Vrede geen betere optie.

12 augustus 2015 om 14:51

Die gozer heeft juist een geweldige persoonlijkheid en zegt eerlijk wat hij vindt of denkt. Cilissen lijkt mij meer iemand met een verdorven persoonlijkheid eerlijk gezegd.

12 augustus 2015 om 15:48

Want het is ook heel relevant om Cillessen erbij te halen.

Zo dan, een echte rotterdamert in huis
Directer kan niet en daar houden we van.
Zouden die boulevard journalisten een voorbeeld aan moeten nemen

Dat directe heeft hij zowiezo wel vanuit Den Haag meegekregen.

Kramer krijgt het meteen hoog in z'n bolletje. Zal het wel goed kunnen vinden met Kazim 'respect respect' Richards. Misschien iets minder veren in eigen reet steken voordat je überhaupt wat hebt laten zien in het Feyenoord shirt.

Ben het helemaal eens met die "gokverslaafde". Uiteindelijk wint Kazim de strijd om de spitspositie let maar op. Ik vind Kramer niet een spits die er ff 20 inschiet bij Feyenoord. kazim trouwens ook niet maar die levert strijd en zit goed in de groep.

Begrijpend lezen is niet het sterke punt van Kramer, gelukkig heeft Feyenoord hem daarvoor ook niet aangetrokken. Het ging niet om hoe de doelpunten tot stand zijn gekomen, maar om het aantal kansen wat hij nodig had voor zijn goals. Dat was vrij laag, hij had juist weinig kansen nodig. Dit houdt in dat hij weinig kansen weet te creëren en daarom denkt Brentford dat hij niet weer tot zo'n doelpuntenaantal gaat komen.

Volgens mij heeft die Kramer een geestelijke afwijking. Bijvoorbeeld zijn opmerking over die vreselijke tackle op Riedewald.
Als je zoiets serieus meent ben je zwaar geestelijk gestoord. Is het als humor bedoeld, ben je ook zwaar geestelijk gestoord. Een normaal mens bedenk namelijk zoiets niet. Nu maar hopen dat het een grote flop wordt bij Feyenoord!! Zulke spelers passen niet bij clubs als Ajax, Psv, Twente, enz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren