Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krabbendam ziet versterking: ‘Hij maakte ook indruk op mensen binnen Feyenoord’

Laatste update:

Als het aan Martijn Krabbendam ligt, speelt Million Manhoef op korte termijn in De Kuip. Dat zegt de journalist van het Voetbal International te gast in de Derde Helft Podcast. Krabbendam is onder de indruk van de 21-jarige Manhoef, die bij Vitesse de absolute smaakmaker is. Afgelopen zomer werd de jeugdinternational al gelinkt aan een overstap naar AZ.

Manhoef ligt in Arnhem nog tot medio 2025 vast en is volgens Transfermarkt zo’n 3,5 miljoen euro waard. Omdat Vitesse zich financieel gezien in zwaar weer begeeft, kan de pijlsnelle Manhoef extra interessant zijn. De huidige nummer vijftien van de Eredivisie moet mogelijk verkopen om het tekort in de begroting te verkleinen.

De in Beemster geboren vleugelspits komt ter sprake wanneer de tobbende club uit Arnhem wordt besproken. Manhoef kan Krabbendam wel bekoren. “Goede speler”, zo oordeelt de journalist, die meer lijkt te weten. “Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord. Ze zeiden meteen: ‘Dat is een goede speler.’” Feyenoord won op 21 oktober tamelijk eenvoudig van Vitesse (4-0), maar Manhoef liet bij vlagen zien wat hij in huis heeft.

Of Feyenoord zich daadwerkelijk gaat melden voor Manhoef is de vraag, maar de Rotterdamse landskampioen lijkt de linkspoot in ieder geval op de radar te hebben. Krabbendam zelf had het wel geweten. “Ik zou zo'n speler wel halen. Fit, snel en het is zeker geen aankoop van het oude Feyenoord.”

Met zijn laatste opmerking hint Krabbendam naar het tijdperk met Martin van Geel als technisch directeur. De Brabander haalde voornamelijk (dure) Eredivisie-spelers naar Feyenoord toe, waarna hem bord-op-schoot-scouting verweten werd. Krabbendam vindt Manhoef blijkbaar van een hoger niveau dan spelers die in het verleden bij andere Eredivsie-clubs werden opgepikt.

De multifunctionele Manhoef, die vrijwel op iedere positie kan spelen, speelt sinds vorig jaar voornamelijk als rechtsbuiten. De zoon van de bekende kickbokser Melvin Manhoef speelde zich tijdens een goed seizoen in de kijker bij Jong Oranje, met wie hij uiteindelijk naar het jeugd-EK ging. Inmiddels staat de teller op zeven interlands voor het Nederlandse beloftenelftal, waarin Manhoef goed was voor drie doelpunten. Eenmaal fungeerde hij als aangever.

Namens Vitesse staat de teller vandaag de dag op 76 officiële duels, waarin Manhoef goed was voor 14 doelpunten en 13 assists. In het afgelopen Eredivisie-seizoen wist hij liefst negen treffers te noteren. Afgelopen zomer hoopte AZ Manhoef op te pikken bij Vitesse, maar een akkoord met de Arnhemmers bleef uit.

Is Million Manhoef een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best een talentvolle speler, maar meer iemand die geschikt is voor de counter

Dit is niet een speler die Feyenoord moet willen.
Een paar jaar geleden misschien wel, maar Feyenoord moet nu echt met toppers aankomen dit is pure middelmaat voor Feyenoord.

2 november 2023 om 14:24

Exact. Neem aan dat Feyenoord minstens categorie Ivanusec wil vanaf nu.

Ik vind 3,5 miljoen eerder te laag dan te hoog voor deze speler.

2 november 2023 om 12:53

Afgelopen zomer kreeg Twente ook te horen dat de prijs meer dan 4 miljoen was, dus denk dat Vitesse meer wil. Al weet ik niet hoe hij financiële huishouding er nu uitziet.

Zo goed is hij niet eens. Vind Driouech 2 klasse beter.

2 november 2023 om 13:39

Op basis waarvan? Driouech heeft dit seizoen een sterke start, maar mag nu ook laten zien dat hij richting een 10 goals kan komen. Manhoef laat het langer zien naar mijn mening zelf dan.

Ik denk dat Martin van Geel dit ook een uitstekend idee zou vinden, maar ik zoek dan toch liever de nieuwe Paixao dan weer een leuke Eredivisiespeler die ons niet verder gaat helpen.

2 november 2023 om 11:40

Waarom denk je dat Manhoef Feyenoord niet verder gaat helpen?

2 november 2023 om 11:45

Omdat ie het leuk doet bij een degradatiekandidaat in de Eredivisie en dat bepaald geen garantie is dat ie dat ook in de top kan. Laat staan in de Champion's league waar we nu spelen.

2 november 2023 om 11:53

Klopt maar als je wacht tot ie stap maakt naar AZ, Twente of een andere club dan is hij daarna niet meer haalbaar. Ik vind Manhoef een interessante speler omdat ik denk dat hij momenteel al veel kwaliteit beschikt. Met name zijn diepgang en snelheid maar er zit ook nog voldoende rek in voor de technische staf om dat verder te ontwikkelen. Diepgaande snelle flankspelers met scorend vermogen zie je niet ontzettend vaak voor een betaalbare prijs.

2 november 2023 om 11:55

Op basis van de argumenten die jij noemt Migi kunnen we ook constateren dat Wieffer ook absoluut geen meerwaarde had voor Feyenoord. Ik denk dat je het meer kan gooien op de voetballende kwaliteiten van Manhoef en het absoluut niet in dienst kunnen spelen van een elftal.

2 november 2023 om 12:10

Wieffer kostte krap 6 ton en speelde pas na de winterstop voor het eerst in de basis. Die is niet gehaald om direct een meerwaarde te hebben. Manhoef moet al snel 5* zoveel kosten en daarbij komen hogere verwachtingen kijken.

2 november 2023 om 12:12

Jij zal er meer verstand dan slot van hebben

2 november 2023 om 12:13

Feyenoord heeft meer spelers gehaald waarvan je denk dat is niet goed genoeg maar spelen nu wel in oranje of doen het goed bij feyenoord

2 november 2023 om 12:21

Wieffer is een uitzondering en kostte vrijwel niets. Voor 6 ton mag Million vandaag nog komen.

2 november 2023 om 13:43

Nouja als je bijna 3 miljoen voor Beelen neerleggen gaat, is het dan onrealistisch om te denken dat Manhoef kan worden gehaald? Vooral als een degradatie komt voor een Vitesse, zie ik het ze ook wel proberen.

niks voor Feyenoord nu, moet nog teveel aan geschaafd worden. Beter naar AZ of Twente en daar lekker rijpen.

Nog altijd zonde dat Twente hem niet heeft weten te halen imo. Die konden hem goed gebruiken op de flanken.

Zeker doen! Zeer talentvolle speler die onder Slot een sensatie kan worden! Heeft in principe alles wat je van een vleugelspeler verlangt maar zal nog wat aan "geslepen" moeten worden. Kopen !

Ik ben denk ik 1 van de weinige die wel positief over Manhoef is. Hij beschikt over kwaliteiten die je niet vaak ziet. Diepgang in combinatie met snelheid. Zodra hij zijn snelheid gebruikt beschikt ie ook over de rust om rustig op doel te schieten. Beste voorbeeld is denk ik zijn 2 goals tegen Ajax van vorig seizoen. Hoeveel spelers zouden na zo'n rush wild overschieten of tegen de keeper zoals Basacikoglu in De Klassieker?

Iedereen heeft het over het feit dat het een counterspeler is. Maar iedereen vergeet dat hij zijn debuut maakte als linksback. In die rol heb je het veld voor je en zou je ook bij Feyenoord best wel veel aan hem hebben als Hartman ooit weggaat. Al met al, aardig wat smaken voor zo'n jongen. Denk dat het op het moment een beetje het niveau Dilrosun is.

Als je straks meer dan 60 miljoen binnenhaalt met de verkoop van Gimenez, dan denk ik dat je wel een categorie (of twee) hoger kunt gaan zitten qua niveau.

2 november 2023 om 13:47

Om dan een mispeer te maken van 10 tot 15 miljoen voor een onbewezen talent? Feyenoord moet lekker het beleid blijven voeren wat ze nu doen. Bedoel met Ajax heb je het grootste voorbeeld dat transfersom niet altijd iets zegt over de kwaliteiten. Heb je sowieso niet maar het hoeft van mij niet dat Feyenoord 17 miljoen neerleggen gaat voor een spelers uit de Franse 2de League.

2 november 2023 om 13:53

Je bedoelt aankopen van rond de 10 miljoen zoals Ueda en Ivanusec? Feyenoord haalt nu spelers van hoger niveau. Dus laten we dat vooral vasthouden.

2 november 2023 om 13:56

Aankopen zoals Ivanusec die zich al langer heeft bewezen in eigen land en ook internationaal wat bekender was, zijn acceptabel. Het risico met Ueda, is iets groter maar kan goed uitpakken doordat je hem voortijdig heb kunnen halen. Had die jongen zo'n seizoen als dit jaar weer, dan waren er zeker clubs als Leverkusen of Frankfurt ook geïnteresseerd. Zulke aankopen brengen je verder naar mijn mening dan dat je onbewezen talent wil halen voor 10+ miljoen. Lijkt me een risico ook voor Feyenoord om zich daar te vaak aan te branden

2 november 2023 om 14:09

@rbg7 Dat is waar ik ook op doel. Er zit nogal een grote vijver aan spelers tussen Manhoef van 3,5 miljoen en onbewezen talenten van 15 miljoen. Zoals ze dus inderdaad met Ivanusec en Ueda hebben gedaan. Spelers die al bewezen hebben een niveautje hoger aan te kunnen tikken.

2 november 2023 om 15:28

Mee eens met je Berry. Dan zijn we het eens, maar heb ik jou verkeerd begrepen.

Ivanusec is echt een knappe aankoop naar mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren