Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krabbendam: ‘Dat hij startte bij Feyenoord zegt genoeg over de hiërarchie'

Laatste update:

Martijn Krabbendam heeft namens Voetbal International teruggeblikt op de topper van afgelopen weekend tussen PSV en Feyenoord. Het duel tussen de nummers één en twee van de Eredivisie eindigde onbeslist (2-2) en dus blijft het gat tien punten in het voordeel van de Eindhovenaren.

Volgens Krabbendam loopt Feyenoord 'op zijn laatste benen'. "Waar PSV met Tillman, Til en Mauro Júnior frisse krachten kan opstellen bij de absentie van basisspelers, krijgt bij Feyenoord een jonge middenvelder, Milambo, de voorkeur boven een dure aankoop (Ivanusec)."

"Dat zegt niet alleen iets over de hiërarchie, de kwaliteit en het aankoopbeleid bij Feyenoord, maar ook waarom PSV dit jaar de Rotterdammers aflost als kampioen van Nederland", stelt de clubwatcher van Feyenoord.

De basisplaats van Milambo was enigszins verrassend te noemen. Het jeugdproduct van Feyenoord verving de geblesseerde Calvin Stengs en stond op de linkerflank geposteerd.

Het was voor de pas achttienjarige Milambo zijn tweede basisplaats van het seizoen in de Eredivisie. Eerder liet trainer Arne Slot hem in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam aan de aftrap verschijnen.

Renovatie


Krabbendam schrijft in het stuk verder over een aanstaande renovatie bij Feyenoord en noemt een groot aantal namen die zeer waarschijnlijk vertrekken: Lutsharel Geertruida, David Hancko, Mats Wieffer, Santiago Gimenez en mogelijk ook Quinten Timber.

"Insiders weten dat de club intern al volop bezig is met de invulling van de selectie. Los van dat die kwalitatief van goed niveau moet zijn, blijkt dat de club óók kwantitatief nog wel een stap mag maken. Bij Feyenoord komt het nu te veel aan op dezelfde groep spelers, bleek in Eindhoven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan moet Slot weer een nieuw elftal gaan opbouwen, mochten bovengenoemde spelers daadwerkelijk vertrekken. Ik zou op de eerste de beste trein springen, mocht die langskomen

5 maart 2024 om 08:18

Ik heb niet het idee dat Slot wegloopt voor de uitdaging om wéér een nieuw team te bouwen. Dat is nou eenmaal inherent aan trainer zijn bij een topclub in Nederland. Zeker bij een club die in de lift zit. En dat weet Slot zelf ook. Al zou ik als ik hem was inderdaad meteen naar Bayern gaan mochten die bellen

5 maart 2024 om 08:22

Slot had begin van het seizoen al bij Tottenham gezeten als de clubs eruit waren gekomen dus ik verwacht zelf eigelijk wel dat hij na dit seizoen vertrekt, is ook een prima moment na 3 seizoenen goede prestaties te hebben geleverd

5 maart 2024 om 08:56

Ik heb eerlijk gezegd het gevoel dat hij Tottenham meer heeft ‘gebruikt’ om meer te kunnen eisen bij Feyenoord. Maar daar zullen we nooit achter komen..

5 maart 2024 om 09:02

Slot heeft zijn contract verlengd dus wat dat betreft staat Feyenoord weer net zo sterk als vorige zomer. Word uiteraard wel wat anders als hij zelf per se weg wil. Maar het is wel even afwachten of dat soort kaliber clubs weer deze zomer op de stoep staan. Ik geloof nooit dat de Europese top, zoals Bayern, voor Slot gaat. En dan is het afwachten of er een plekkie vrij komt bij de subtop zoals een Tottenham.

5 maart 2024 om 08:28

@djurovski, ik merk vooral dat de media en supporters van andere clubs heel hard proberen om Slot naar het buitenland te praten.
Tuurlijk zal hij weg zijn als een Bayern komt, maar verder liggen er genoeg uitdagingen, zoals het komende jaar wel weer boven psv eindigen en de groepsfase van de CL overleven en Bosz laat zien dat dat ook kan met een nieuw elftal.

Ik snap Krabbedam zn punt, maar in dit geval vind ik het prima te verdedigen van Slot. Je hebt gewoon een aanvallende middenvelder op de bank die het in zijn invalbeurten ook nog eens goed heeft gedaan. Dus dan stel je die op, boven iemand die je daarmee niet op zijn vertrouwde positie zet. Als Krabbedam dit punt wil maken, doe het dan ten opzichte van Nieuwkoop. Want dat die op de buitenpositie de voorkeur krijgt boven Ivanusec is vreemder dan de basisplek van Milambo.

Verrassend idd. Net zo verrassend als dat Slot nooit leek te wisselen om te winnen. Feijenoord heeft het goed gedaan, maar bijna heel de wedstrijd met lange ballen gespeeld ipv hun opbouw verzorgen. Ik verwachtte eigenlijk Ueda, Paixao, maar in plaats daarvan kwamen eerst Nieuwkoop en Lopez. En dat terwijl ook Stengs er niet bij was en het al best defensief team was.

Nou ja, prima.

5 maart 2024 om 08:25

Hartman was een paar dagen daarvoor ziek en werd gewisseld voor Lopez. Het was geen wedstrijd om met 3 achterin te gaan spelen. Dat doe je als je echt niks te verliezen hebt, en de 2e plek is nog niet zeker, gaat om bizar veel geld. Dus dat Lopez kwam is te verdedigen. En als je Feyenoord de afgelopen periode hebt gevolgd, speelde Nieuwkoop af en toe rechtsbuiten. Dus ook dat was een logische wissel.

5 maart 2024 om 12:07

Lopes is idd logisch, als je belangrijker vind om niet te verliezen, dan te winnen. Dat zeg ik ook.

Nieuwkoop een logische rechtsbuiten vinden, dat is aan zich al apart, zeker als je gewoon aanvallende opties hebt.

5 maart 2024 om 09:39

Lange ballen spelen was juist de tactiek (zie VI pro). PSV speelde overal op t veld 1-op-1 en Feyenoord heeft niet echt de spelers in de opbouw die dan voor een overtal kunnen zorgen door weg te draaien. Daarbij heeft PSV een vrij traag centrum. Dat kwam mooi tot uitdrukking bij die bal waar Boscagli onderdoor ging.

Verder wel raar idd dat Slot niet aanvallender wisselde. Dit was echt de laatste kans om nog iets van een kans te maken op de titel. Twente gaat Feyenoord echt niet meer inhalen. Alsof Slot in de tweede helft al de handdoek in de ring had gegooid wat betreft de titelkansen.

5 maart 2024 om 09:52

Feyenoord zit in een moeilijke fase waarbij wedstrijden niet makkelijk gewonnen worden, al verwacht ik met het rustige programma op komst dat dat wel weer gaat komen. Het hok open zetten met grote kans dat je met lege handen staat, vond ik ook het risico niet waard. Plek 2 is zo ontzettend belangrijk voor de toekomst van de club. Risico nemen voor een titelstrijd die allang geen titelstrijd meer is, dat is even onze plek niet.

5 maart 2024 om 12:10



Hey het zal wel een keuze zijn geweest. Ik vond het niet des Slots, niet des Feijenoord om zich aan te passen. En dus vond ik dat ze speelden om niet te verliezen, niet om te winnen.

Het pakte bijna nog goed uit, maar dat was echt omdat verrassend genoeg Boscagli ondermaats was. Normaal gesproken zou ik zeggen dat Feijenoord hun kansen anders afdwingt dan lange ballen of omdat een Boscagli de fout in gaat.

Er is blijkbaar toch ontzag voor psv.

5 maart 2024 om 12:13

Plek 2 houden ze wel vast, dan maakte 1 of nul punten ook niet veel verschil. Er leek meer angst om op 13pnt te komen, dan proberen er 7 van te maken.

Los daarvan; spectaculair duel tussen 2 beste teams van Nederland. Tactisch en vermakelijk.

Mwa, ik snap wat hij bedoeld en er valt zeker wat van te zeggen! Van de andere kant kan hij ook met goede redenen de speelminuten van Nieuwkoop en Milambo verdedigen. Ivanusec is in mijn ogen een puur voetballer, goede dribbel, lekker schot etc. Milambo is meer een middenvelder die erbij kan komen met balbezit tegen. Nieuwkoop zijn keuze heeft iedereen kunnen zien waarom hij meer geschikt was om die wedstrijden te spelen. Nogmaals ik snap zijn punt maar voor het teambelang waren dit goede keuzes. Ivanusec komt er wel!

5 maart 2024 om 09:02

Dus eigenlijk kunnen we stellen dat Ivanusec niet (volledig) in het profiel past waar Slot voor ogen heeft voor die positie? Ik zie Feyenoord eigenlijk alleen in Europa en de belangrijke wedstrijden in de eredivisie en dan speelt hij eigenlijk zelden. Heeft Ivanusec het in zich om wel in die rol te passen, of moet hij eigenlijk hopen op een andere trainer?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren