Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay junior tipt keeper bij Feyenoord: ‘Is hij transfervrij? Doe maar dan'

Laatste update:

Feyenoord maakte vrijdag bekend dat eerste keeper Justin Bijlow dit kalenderjaar niet meer in actie kan komen door een voetblessure. Hans Kraay junior noemt de lange absentie van de sluitpost ‘het slechtste wat Feyenoord kon overkomen’. De analist stelt voor dat de Rotterdammers een extra keeper in huis halen die de concurrentiestrijd moet aangaan met Nick Marsman.

Bijlow is bezig aan een sterk seizoen en werd beloond met een oproep voor het Nederlands elftal nadat eerste keeper Jasper Cillessen afhaakte met een blessure. Een dag voordat Bijlow zich bij Oranje moest melden ging het mis. In de warming-up voorafgaand aan het duel met FC Groningen (2-0 winst) raakte hij geblesseerd. Onderzoek wees uit dat Bijlow maanden nodig heeft om te herstellen.

“Dit is voor Feyenoord nog veel slechter dan dat je een tijdje zonder 'nummer negen' moet spelen", zegt Kraay junior bij FOX Sports. Hij doelt op de afwezigheid van Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník, de Feyenoord-spitsen die al wekenlang afwezig zijn door blessureleed. "Een tijd zonder Jörgensen en Bozeník... Dit is het allerslechtste wat je kan gebeuren, want Bijlow is de beste keeper van Nederland." Met Ramón ten Hove heeft trainer Dick Advocaat nog een derde keeper achter de hand.

Marsman was tegen Groningen de vervanger van Bijlow en zal naar verwachting ook de komende weken gaan keepen. Kraay junior denkt Feyenoord er goed aan doet om nog een doelman aan te trekken. “Ik denk wel dat ze een concurrent voor Nick Marsman moeten halen. Als Warner Hahn transfervrij is, geen club heeft, dan mag je?", vraagt Kraay jr. zich hardop af, kijkend naar de gesloten transfermarkt. "Doe dat maar dan. Haal er maar een keeper bij." Hahn, die tussen 2014 en 2017 onder contract stond bij Feyenoord, is clubloos na zijn vertrek bij sc Heerenveen afgelopen zomer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijlow is er na de winterstop weer bij, niet na de zomerstop.. Ja, het wordt nu een druk schema, maar pas bij een blessure van Marsman moet je gaan kijken lijkt me. Ten Hove en ook Jansen trainen al een tijd mee en er lopen nota bene hele talentvolle doelmannen in de vorm van Troost en Koorevaar die er óã³k nog bij kunnen. Waarom ook Hahn erbij halen (voor 6-8 weken!) die na z'n blessures geen indruk heeft gemaakt en al een tijd geen club heeft (en dus uberhaupt weinig met een groep heeft getraind)? Voorlopig heb ik Advocaat of Arnesen ook niets horen zeggen over een extra keeper. Daaraan toevoegend is het wel ontzettend zuur voor iedereen dat Bijlow zo'n stuk langer dan verwacht geblesseerd is.

14 november 2020 om 10:50

Omdat Marsman niet super is en Bijlow eerst maar eens moet herstellen. Bovendien is hij helaas enorm blessuregevoelig.

14 november 2020 om 10:52

Marsman is gewoon echt heel slecht, prima als Feyenoord met hem verder gaat de komende 2 maanden, maar dan kan je de 3e plek alvast weggeven aan AZ of Vitesse

14 november 2020 om 10:59

En Hahn gaat het probleem oplossen? Je kan ook direct net zo goed het contract ontbinden van alle keepers als je nu voor 1,5 maand een noodkeeper erbij gaat halen. En zeker als dat een Hahn of iemand van vergelijkbaar niveau is.

14 november 2020 om 11:28

Nergens in mijn reactie zie je mij Hahn zeggen, ook zie je mij niet zeggen dat er überhaupt iemand bij gehaald moet worden. Het enigste wat ik weet is dat je het met Marsman niet gaat redden

14 november 2020 om 12:13

Hahn heeft interesse uit Engeland stond hier laatst, die gaat daar veel meer verdienen dus dat zal geen optie zijn

Moest zelf meteen denken aan Michel Vorm

14 november 2020 om 12:15

Die gaat echt geen salaris inleveren en terecht, die is op een leeftijd dat je nog even ergens moet gaan cashen in de MLS

14 november 2020 om 12:22

Vorm is gestopt, maar goed.

Voor 4 potjes echt nodig. Maar zal er niet meteen staan. Ja, hij is beter dan Marsman, maar een keeper moet zijn verdedigers kennen, moet weten wanneer hij moet komen en wanneer zij dit oplossen. Er gaan weken overeen tot zo'n jongen dat doorheeft. Tegen die tijd is onbetwiste 1e keuze Bijlow weer terug.

14 november 2020 om 13:55

Ja precies en in EL moet Marsman dan toch keepen. Kun je beter gewoon 1 keeper hebben die alles speelt.

Niet eens een gek idee. Marsman vind ik sowieso al overschat. Maar blijkbaar vindt hij altijd een mooie club. Maar een blessure of Corona bij hem zou helemaal wat zijn.

Ik vind dit soort geneuzel rond reserve keepers altijd zo typisch. Je hebt een 1e, 2e en 3e keeper, maar zodra de 1e keeper geblesseerd is komt de media met dat er toch wellicht een andere 2e of 3e keeper transfervrij moet worden opgepikt.

14 november 2020 om 11:01

Feyenoord kan altijd even met Lodewijks bellen......

Ik wist helemaal niet dat Hahn clubloos is. Ik zie hem graag terugkomen bij Zwolle, hoewel "we" in de vorm van Zetterer ook een goede keeper hadden. Hahn was toen hij bij PEC keepte echt een waanzinnig goede keeper en er werd op de tribunes al gefluisterd dat hij de toekomstige keeper van Oranje zou worden. Hij had alles: uitstraling, reflexen, snel van de lijn. Na zijn blessure flink tegengevallen maar wellicht doet een oude omgeving waar hij zo succesvol wordt hem helemaal opbloeien.

14 november 2020 om 12:41

Hij heeft na het aflopen van zijn contract een medische ingreep ondergaan. Nu is hij mee aan het trainen met volgens mij Zwolle. Ging nu op zoek naar een nieuwe club, omdat hij nu weer fit begint te worden. Liefst buitenland geloof ik.

Dit is toch eigenlijk ook gewoon mismanagement van Feyenoord? De directie/technische staf zou moeten weten dat Bijlow blessuregevoelig is en je daarom een waardige vervanger achter de hand moet hebben. Nou wil ik Marsman niet afschrijven, maar het moge duidelijk zijn dat hij tekort komt voor het niveau wat Feyenoord nastreeft. Marsman is naar mijn idee een keeper voor het rechterrijtje, en daar is niets mis mee.

Nu is Bijlow (weer) geblesseerd en moet Feyenoord het dus met de tweede keeper doen. Eigen schuld. Ik hoop voor Feyenoord dat Marsman zich enigszins laat zien, maar wanneer Marsman niet presteert mag je als directie zijnde toch wel even nadenken welke kronkel in je hoofd er niet aan gedacht heeft dat Bijlow blessuregevoelig is en Marsman daardoor meer dan normaal zou gaan spelen.

14 november 2020 om 11:43

Dit is helemaal geen mismanagement van Feyenoord. Je geeft zelf al aan dat Marsman een keeper voor het rechterrijtje is. Keepers voor het linkerrijtje staan niet in de rij om bij Feyenoord op de bank te zitten, dus beter dan het rechterrijtje ga je niet krijgen voor een tweede doelman, ook niet met de wetenschap dat Marsman blessuregevoelig is. Er zijn heel weinig clubs met een tweede keeper die het niveau hebben wat voor hun eerste keeper eisen. Zelfs een Liverpool lukt het niet een sterke 2e keeper te hebben en dan ga jij roepen dat men bij Feyenoord een kronkel in het hoofd heeft. Veel beter dan Marsman wordt het niet.

Kan een Feyenoord fan mij vertellen hoe goed Joey Koorevaar nou eigenlijk is of kan worden? Koop deze jongen regelmatig in Football Manager en het is voor mijn ploeg echt altijd een wereldaankoop. Is dit dan niet iemand die met Marsman kan concurreren?

14 november 2020 om 13:10

Ik heb joey paar keer zien keepen en als hij eens fit kan blijven en kansen krijgt heb je echt een keeper vergelijkbaar met bijlow kwa talent. Idem voor tein troost.

Hahn was toch echt een veelbelovend talent. Weet dat hij destijds een zware blessure heeft gehad, maar is hij het dan volledig kwijt?

14 november 2020 om 12:32

Hij wou een nieuwe uitdaging, anders was hij wel bij Heerenveen gebleven. En hij wilde eerst volledig herstellen van zijn laatste blessure voordat hij bij een club ging tekenen. En blijkbaar is er nog niks interessants voorbij gekomen. Hij zal wel hoger mikken dan Heerenveen denk ik, of het buitenland.

14 november 2020 om 19:51

Heerenveen is toch zn niveau wel lijkt me

Als marsman niet genoeg is , waarom is hij dan 2e keeper. Top beleid wederom in Rdam

Ondanks dat marsman laatst gewoon OK gekeept heeft zou ik toch voor ramon ten hoven of Joey koorevaar/tein troost gaan. ze zijn niet beduidend minder dan marsman, misschien zijn ze zelfs even goed en daarom zou ik altijd voor een jongere speler kiezen. Die kan weer ervaring op doen en zich ontwikkelen. Met deze boys kan je echt wel de winterstop mee door komen.

Precies de reden waarom Bijlow nooit een Europese topkeeper gaat worden... hij is simpelweg te vaak geblesseerd.

Waarom zou Hahn dat willen, is toendertijd gehaald als 1ste doelman voordat Vermeer kwam en hij plan B werdt. Om nu weer in een zelfde scenario te stappen, Hij zou juist iedere wedstrijd moeten keepen op zijn leeftijd niet 2e viool spelen achter anderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren