Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr. lacht om onfortuinlijke Branthwaite: ‘What went wrong in your head?’

Laatste update:

Jarrad Branthwaite is er woensdagavond voor het eerst in zijn carrière in geslaagd om twee goals in één officiële wedstrijd te maken. De verdediger was met zijn dubbelslag erg belangrijk voor PSV, dat in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker met 3-1 won van FC Emmen. Toch wilde niet alles lukken met de centrumverdediger, concludeert Hans Kraay junior na afloop.

“Wanneer ik er voor het laatst twee gemaakt heb? Nou, nog nooit”, opent Branthwaite voor de camera van EPSN. “Ik heb nooit eerder twee keer gescoord. Het is een tijd geleden dat we scoorden uit een dood spelmoment, dus dat is lekker. Bij het tweede doelpunt had ik ruimte om uit te halen, dus ik dacht: dan probeer ik het maar. Uiteindelijk werd de bal onderweg licht van richting veranderd, maar dat neem ik op de koop toe.”

De huurling van Everton was erg waardevol voor PSV, al wist Kraay jr. toch een onfortuinlijk moment van Branthwaite te vinden. “Then you did some tricks alongside the line, some stepovers (...) What went wrong in your head?”, vraagt Kraay jr. zich vervolgens hardop af. De verslaggever refereert aan een moment van de stopper, die in de eerste helft een bal aan de linkerkant van het veld over de zijlijn liep na een mislukte voetbeweging. “Daar werd het wat lastig voor me”, concludeert de verdediger lachend.

Branthwaite ligt nog tot het einde van huidig seizoen vast in Eindhoven en PSV wil hem graag vast overnemen, maar vooralsnog is er van een akkoord met Everton over een definitieve transfer geen sprake. “Ik focus me nu op de wedstrijden hier tot het einde van dit seizoen. We willen zowel de landstitel als de beker nog winnen en ik geniet van de duels hier. We zijn goed bezig in de tweede seizoenshelft en moeten zo doorgaan”, aldus Branthwaite.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er alles aan doen om Branthwaite hoe dan ook vast te leggen komende zomer begint met de week beter te spelen en gaat nu zelfs vaker scoren. Eindelijk weer eens een goede verdediger in het PSV shirt.

8 februari 2023 om 21:31

We hebben veel te doen aankomende zomer. Hopelijk wordt Branthwaite daar een van.. Helemaal mee eens.

Maar daarnaast nog een extra CV mocht Boscagli niet voldoende herstellen

Kan wel glimlachen om de ongemakkelijke interviews van Hansie, vooral dat moment waarop die een hele stad onderschijt en blijkt dat die jongen daar vandaan komt 🤣. Lul je daar maar uit

9 februari 2023 om 00:22

Welke is dat? Wil ik graag zien

9 februari 2023 om 07:10

Hans had het over Carlisle United en begon beetje grappig over de club/stad te doen, totdat Branthwaite op het eind lachend zei dat het zijn geboorteplaats is.

9 februari 2023 om 09:41

Dit zelfde interview

"We zijn goed bezig in de tweede seizoenshelft en moeten zo doorgaan"

Gevoel voor humor heeft ie wel

9 februari 2023 om 10:26

Inderdaad, al zou het wat zijn als ze nu alles met 3-1 winnen,

Tegenover Hansie spreekt Louis van Gaal toch vloeiend Engels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren