Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay doet ontdekking in Keuken Kampioen Divisie: ‘Lijkt een beetje op Gakpo’

Laatste update:

Hans Kraay junior is onder de indruk van Heracles Almelo-aanvaller Emil Hansson, zo zegt de analist in Voetbal op Vrijdag. De 24-jarige Zweed maakte vrijdagavond tegen NAC (5-1 winst) op schitterende wijze zijn zevende treffer van het seizoen, waarna Kraay zelfs de vergelijking met PSV-aanvaller Cody Gakpo durfde te maken. Zijn club Heracles staat na vijftien wedstrijden glansrijk bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie.

Kraay ziet dat Hansson dit seizoen een uitstekende vorm heeft te pakken in Almelo. “Hij is he-le-maal los. Af en toe lijkt het een klein beetje op Gakpo. Ik weet wel dat hij veel meer ruimte krijgt dan Gakpo en hij speelt natuurlijk tegen de verdediging van NAC, maar op deze manier vraag ik mij af hoe het mogelijk is dat hij in de Eredivisie zo weinig heeft laten zien.” Hansson werd in januari van dit jaar overgenomen van Fortuna Sittard, waar de rechtspoot zich zelden liet zien.

Bij Heracles, waar de buitenspeler nog vastligt tot medio 2024, is Hansson zich razendsnel aan het ontwikkelen. Dit seizoen was hij reeds betrokken bij veertien doelpunten (zeven doelpunten en zeven assists). In de Eredivisie gaf Hansson in de tweede seizoenshelft overigens ook al vier assists, maar dat was niet voldoende om handhaving veilig te stellen met Heracles afgelopen seizoen. De waarde van Hansson wordt door Transfermarkt.com momenteel geschat op 700.000 euro.

Hansson, die werd geboren in Noorwegen maar jeugdinterlands speelde voor Zweden, voetbalt al sinds augustus 2015 op de Nederlandse velden. Feyenoord nam hem destijds voor drie ton over van het Noorse Brann. Uiteindelijk speelde Hansson slechts vier wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdamse club. Via RKC Waalwijk, Hannover 96 en Fortuna Sittard belandde hij bij Heracles, waar zijn talent eindelijk weer echt komt bovendrijven.

Is Emil Hansson te goed voor de Keuken Kampioen Divisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, ala je het bij dat rijtje clubs al niet hebt waargemaakt dan geldt toch vaak dat spreekwoord met die zwaluw en zomer.

12 november 2022 om 09:25

Lijkt mij een typische speler die misschien wat laat op gang komt, maar nu toch laat zien dat hij het kan. Ik zou m nog één kans in de Eredivisie nog wel willen geven.

Met alle respect voor Hansson maar hij is een speler voor de KKD. In de Eredivisie komt hij er niet aan te pas.

Misschien heeft het kunstgras er mee te maken dat hij het nu goed doet, dat hij beter uit de voeten komt op zo'n velden.
Ik heb hem anderhalf jaar bij Fortuna mogen aanschouwen, maar hij bakte er werkelijk niets van. Iedere keer weer een nieuwe dribbel en echt iedere keer kon hij er weer achteraan omdat het balverlies was.

Speelde destijds fantastisch bij RKC in de KKD (12 goals, 11 assists als vleugelspeler). Ik heb hem bij Fortuna en ook vorig jaar bij Heracles zien spelen, maar van zijn talent was werkelijk niets meer over. Nu een niveau lager laat hij het weer ineens zien, best bijzonder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren